Ευχαριστω ολους οσους εγραψαν ουσιαστικα μηνυματα.
Η δικη μου εμπειρια ηταν με πιστωτικη καρτα της Εθνικης τραπεζας που σταματησα να πληρωνω πριν (3) χρονια. Στην αρχη με πηρε τηλεφωνο μια γυναικα που με υφος ψαρωτικο μου ειπε " Πες μου το ΑΦΜ σου, η κληση μας καταγραφεται".. Της απαντω "αμα με ξαναπαρεις θα σου γαμησω το μουνι της πουτανας της μανας σου καριολα" και της το κλεινω.
Την επομενη,με παιρνει τηλ. ενας ανδρας και μου λεει τα ιδια, και εγω συνεχισα φουλ μπινελικια για τον πατερα του και την μανα του..!
Μετα απο ενα βομβαρδισμο τηλεφωνηματων εκ μερους των, και καταιγισμο μπινελικιων εκ μερους μου, χτυπα το τηλεφωνο και μου λεει μια γυναικαι "ειμαι απο την Εθνικη τραπεζα".. Της απαντω "στα αρχιδια μου και εσυ και η τραπεζα..Αμα με ξαναπαρετε θα σας γαμησω στις μηνυσεις".
Τελικη εκβαση: Συμφωνησαμε οτι εαν πληρωνα επι (3) χρονια το ποσον των 10 ευρω μηνιαιως και τα επομενα
(4) χρονια περι τα 140 ευρω/μηνιαως, τοτε θα μου διεγραφαν το 25% του αρχικου χρεουςτων 9,500 ευρω.
Σε λιγο ληγει η πρωτη 3ετια κατα την οποια πληρωνα κανονικα. Η τραπεζα, πιθανως φοβουμενη μια παυση πληρωμων εκ μερους μου, με καλεσε για διαπραγματευση και νεα ρυθμιση.
Εχοντας ως αξιωμα οτι οι τραπεζες εχουν το τεκμηριο του απατεωνα, οσοι πραγματικα γνωριζουν ας γραψουν τι ειναι καλυτερο εκ των δυο
1) Παυση πληρωμων και προταση για ολικη εξοφληση και διαγραφη του χρεους στο 10% της αξιας του.
2) Κανω τον μαλακα και μπαινω σε νεα ρυθμιση με την τραπεζα.
Ευχαριστω.