Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.051
Πόντοι
456
Είναι απίθανο το τι ανοησίες και προβλέψεις διαβάζει κανείς εδώ:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=170017.0]Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο![/url]

Ε, όπως τότε έτσι και τώρα.
χαχαχα ρε σαβρουκο μας θυμησες και τις καταρες του τραμμυ σε οσους κρυβουν εισοδηματα  :2funny: :2funny: ποιος? ο τραμμυς που τωρα κρυβει τα δικα του στο Λουξεμβουργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
στην Ελλαδα ακομη και το ιδιο το καταστατικο λειτουργιας τους παραβιασαν οι τραπεζες και ενω η επισημη δουλεια τους ειναι να πουλανε χρημα, αυτες μετετραπησαν σε επενδυτικες κανοντας εν αγνοια τους τους καταθετες-μετοχους και ρισκαραν τα χρηματα τους σε προϊοντα υψηλου ρισκου. Οταν λοιπον χασανε τα λεφτα των καταθετων (που παρανομα ρισκαρησαν) ηρθαν και απειλησαν το ελληνικο δημοσιο οτι αμα δε μας καλυψεις εσυ τη χασουρα θα ριξουμε κανονι και θα βγει ο κοσμος στους δρομους που εχασε τα λεφτα του και ετσι ξεκινησε η υποτελεια του δημοσιου στις τραπεζες. (fyi οι πρωτοι στην ευρωπη που δεχθηκαν να αποδεχθουν ως κρατικα τα ιδιωτικα χρεη των τραπεζων και να τα χρηματοδοτησουν ηταν ο καραμανλης με τον Αλογοσκουφη). Απο εκεινη τη στιγμη και μετα οι τραπεζιτες ξεσαλωσαν και ξεκοκαλιζουν οτι δις περναει απο τα χερια τους τελειως ασυδοτα και ανεξελεγκτα εχοντας δημιουργησει μια τεραστια φουσκα στο παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα που αμα σκασει θα γινει της πουτανας σε ολο τον πλανητη!

κατα τα αλλα, συμφωνα με την απλοϊκη σου αποψη λαμογιο ειναι ο φοιτητης που δεν εχει να πληρωσει το φοιτητικο δανειο των 30.000 που τον αναγκασε με το στανιο να παρει η τραπεζα...

Οι τράπεζες εκτός από καταθέσεις και πιστώσεις προσφέρουν και μεσολαβητικές εργασίες.Οι επενδύσεις ήταν μεσολαβητικές εργασίες.Συνεργάζονταν με θυγατρικές χρηματιστηριακές ασφαλιστικές κλπ.Αυτό που λες "έχασαν τις καταθέσεις" δεν ισχύει.Οι καταθέσεις είναι ασφαλείς.Δεν "έπαιζε" καμία τράπεζα τις καταθέσεις.Απλώς επειδή το χρήμα δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητο ένα ποσοστό επενδυόταν στη διατραπεζική για παροχή ρευστότητας στο σύστημα.Το πρόβλημα άρχισε όταν διογκώθηκαν τα απλήρωτα δάνεια,και οι καταθέσεις αποσύρονταν σιγά σιγά.Το δάνειο που παίρνεις εσύ είναι η δική μου κατάθεση.Αν δεν το επιστρέψεις η τράπεζα δε θα έχει να μου δώσει τα λεφτά μου.Ότι πούλαγαν αφειδώς δάνεια όπου να ΄ναι και όπως να ΄ναι ήταν το μεγάλο πρόβλημα.Πήγαινε ο άλλος να πάρει σπίτι 100.000€ και του έδιναν όλο το ποσό...Το σωστό ήταν να δίνουν 60-70% και το άλλο να το βάζει ο πελάτης.Για να επιμερίζεται ο κίνδυνος.Τώρα και να κατασχέσουν τα σπίτια τι έγινε;Λεφτά θέλουν οι τράπεζες όχι μπετά...Πάντως είναι δύσκολη η κατάσταση...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάντως είναι δύσκολη η κατάσταση...
Δύσκολη-ξεδύσκολη, οι λυσεις ειναι συγκεκριμενες.
Καποια δανεια δεν θα πληρωθουν ποτέ.
Οι τραπεζες εχασαν καποια χρηματα, πηραν καποια αλλα απο τις ανακεφαλαιοποιησεις, ο,τι εγινε εγινε.
Ό,τι μπορεσουν να παρουν απο τους οφειλετες, θα το παρουν. Κατι λιγο. Ως εκει. Τελος.
Λογικά επισης και τα παραπονα καποιων "εγω γιατι δεν πηρα ποτέ δανειο και να αφησουν αυτον που πηρε να μην το πληρωσει?" Ε και τι να κανουμε ρε ανθρωπε, μπραβο σου που δεν πηρες, εισαι ησυχος. Ο αλλος το πηρε, του το δωσανε, δεν εχει να το γυρισει. Ούτε περιουσια εχει. Τι θελεις να γινει ακριβως?
Ηταν μια ηλιθια χρονικη περιοδος που ηταν νομοτελειακο να εχει συνεπειες.
Απο εδω και μπρος ομως πρεπει να υπαρχει σοβαροτητα. Εκατερωθεν.
Και απο πιστωτες και απο δανειστες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι επισης καποιους υπαλληλους των τραπεζων (ή εισπρακτικών εταιριων) που ελεγαν στους οφειλετες το περισπούδαστο "όπως και να εχει, η τραπεζα θα τα παρει τα λεφτα της".
Ναι καλα.
Για να σας δω? Δεν εχει ο αλλος ούτε κεραμιδι δικο του, εσεις για να νοθευσετε τον τραπεζικο ανταγωνισμο δινατε ανεξασφαλιστα δανεια 30 και 40 χιλιαρικα σε οποιον περνουσε απ εξω και τωρα λετε αχ τι θα γινει. Παπαρια θα γινουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και η τραπεζα μια ιδιωτικη εταιρεια που πηρε ρισκο και επενδυσε σε καποια προιοντα που χορηγησε. Οταν ρισκαρεις εσυ στη δουλεια σου και δεν πιασει στα πληρωνει αλλος? οι μετοχοι που τα επερναν και τα περνουν χρονια τωρα, τί συμμετοχή έιχαν στη διασωση των εταιρειων τους?

ωραία λοιπόν ας τις αφήσουν να πουλήσουν τα κόκκινα σε funds και αυτά με την σειρά τους να βγάζουν αβέρτα διαταγές πληρωμής και να κατάσχουν μέχρι και τα στρίγκάκια της κυράς που ήθελε καταναλωτικό για να πάει στην Μύκονο...

αλλά βλέπεις νόμος Κατσέλη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και για πες ρε μαστορα, αφου εγινε οπως λες ανακεφαλαιοποιηση, δλδ το κρατος καλυψε τις τρυπες των κοκκινων δανειων, πως η τραπεζα συνεχιζει να τα εχει εγγεγραμμενα στους προϋπολογισμους της και να τα ξαναζηταει απο τον δανειοληπτη?

Για το δηθεν περασμα των τραπεζων στο δημοσιο αστο καλυτερα γιατι αυτο δεν ειναι απλα σκανδαλο ειναι η απατη της χιλιετιας!

βρε ηλίθιε η ανακεφαλαιοποίηση έγινε γιατί το δημόσιο κούρεψε 60 δις από τα ομόλογα που υποχρεωτικά αγοράζανε οι τράπεζες και τους φέσωσε 60 ΔΙΣ...

και με την ανακεφαλαιοποίηση (26 δις) πήρε μετοχές των τραπεζών στο χέρι και την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του μετοχικού κεφαλαίου ΟΛΩΝ των τραπεζών βλάκα... μετοχές που στις 31.12.2014 είχαν αξία 19 δις ευρώ εχοντας ήδη πουληθεί οι μετοχές της Eurobank αντί 4 δις...

ήρθε όμως το μουνόπανο και αφού πλήρωσε 6 δις κατάφερε να χάσει την πλειοψηφία στις τράπεζες αλλά και να κάνει τις μετοχές που αξίζανε 19 δις να αξίζουνε 300 μύρια

μα πόσο βλάκες είσαστε ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ωραία λοιπόν ας τις αφήσουν να πουλήσουν τα κόκκινα σε funds και αυτά με την σειρά τους να βγάζουν αβέρτα διαταγές πληρωμής και να κατάσχουν μέχρι και τα στρίγκάκια της κυράς που ήθελε καταναλωτικό για να πάει στην Μύκονο...

αλλά βλέπεις νόμος Κατσέλη...
Εννοεις τύπε οτι αν βγαλει διαταγη πληρωμης το fund θα εισπραξει, ενω αν βγαλει η τραπεζα δεν θα εισπραξει? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο. Γιατι εγω οσους πελατες εχω, πανηγυριζουν με την μεταβιβαση στα fund, γιατι αυτα εχουν αγορασει τα δανεια στο 4% της αξιας τους και κανουν προτασεις στους δανειοληπτες για αποπληρωμη στο 10%. Δεν το λες και τοσο τρομακτικο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εννοεις τύπε οτι αν βγαλει διαταγη πληρωμης το fund θα εισπραξει, ενω αν βγαλει η τραπεζα δεν θα εισπραξει? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο. Γιατι εγω οσους πελατες εχω, πανηγυριζουν με την μεταβιβαση στα fund, γιατι αυτα εχουν αγορασει τα δανεια στο 4% της αξιας τους και κανουν προτασεις στους δανειοληπτες για αποπληρωμη στο 10%. Δεν το λες και τοσο τρομακτικο.

και η τράπεζα αν βγάλει διαταγής πληρωμής και αφεθεί ελεύθερη μπορεί να εισπράξει... το fund ευκολώτερα γιατί είναι τελείως απρόσωπο και πρακτικά εδρεύει εκτός Ελλάδας και το κυριότερο είναι μπίζνα once-off οπότε δεν τίθεται θέμα μείωσης της επαγγελματική υπόληψης... δηλαδή με απλά λόγια στα αρχίδια τους αν τους βρίζουν όλοι μαζί γιατί δεν πρόκειται να ξαναδουλέψουν στην Ελλάδα σε αντίθεση με τις τράπεζες οι οποίες πρέπει να διατηρήσουν και κάποιου επιπέδου κοινωνική αποδοχή γιατί θα πρέπει να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην χώρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και η τράπεζα αν βγάλει διαταγής πληρωμής και αφεθεί ελεύθερη μπορεί να εισπράξει... το fund ευκολώτερα γιατί είναι τελείως απρόσωπο και πρακτικά εδρεύει εκτός Ελλάδας και το κυριότερο είναι μπίζνα once-off οπότε δεν τίθεται θέμα μείωσης της επαγγελματική υπόληψης... δηλαδή με απλά λόγια στα αρχίδια τους αν τους βρίζουν όλοι μαζί γιατί δεν πρόκειται να ξαναδουλέψουν στην Ελλάδα σε αντίθεση με τις τράπεζες οι οποίες πρέπει να διατηρήσουν και κάποιου επιπέδου κοινωνική αποδοχή γιατί θα πρέπει να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην χώρα...
Eνω γενικα εισαι καλα πληροφορημενος, εδω εισαι λιγακι αδιαβαστος. Οι τραπεζες υποτιθεται οτι πουλανε τα δανεια που γνωριζουν οτι δεν μπορουν να εισπραξουν με τροπους αναγκαστικης εισπραξης. Ουσιαστικα δηλαδη χαμενες περιπτωσεις. Παιρνουν κατι ψιχουλα απο τα fund (δηλαδη καλυτερα απο το τιποτα) και μετα τα fund προτεινουν πολυ δελεαστικες ρυθμισεις για τον δανειοληπτη. Ολοι κερδισμενοι δηλαδη.

Αυτα τα περι "κοινωνικης αποδοχης" φαινεται πού τα γραφουν οι τραπεζες, οταν υπαρχει εξασφαλιση με υποθηκη σε ακινητο. Εκει μια χαρα προχωρανε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eνω γενικα εισαι καλα πληροφορημενος, εδω εισαι λιγακι αδιαβαστος. Οι τραπεζες υποτιθεται οτι πουλανε τα δανεια που γνωριζουν οτι δεν μπορουν να εισπραξουν με τροπους αναγκαστικης εισπραξης. Ουσιαστικα δηλαδη χαμενες περιπτωσεις. Παιρνουν κατι ψιχουλα απο τα fund (δηλαδη καλυτερα απο το τιποτα) και μετα τα fund προτεινουν πολυ δελεαστικες ρυθμισεις για τον δανειοληπτη. Ολοι κερδισμενοι δηλαδη.

Αυτα τα περι "κοινωνικης αποδοχης" φαινεται πού τα γραφουν οι τραπεζες, οταν υπαρχει εξασφαλιση με υποθηκη σε ακινητο. Εκει μια χαρα προχωρανε.

και εκεί έχουν σκοπέλους... κάτι νόμους Κατσέλη (ή όπως διάολο θα ονομαστεί τώρα) κάτι απαγόρευσεις πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας κλπ κλπ κλπ...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.051
Πόντοι
456
εμεις στην nwntas religion ltd που εχουμε νομικο συμβουλο τον τυπο αλεξ, οχι μονο δεν απαιτουν στο 4%, μας δινουνε και λεφτα για να κλεισουμε το δανειο  :sunglasses:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.051
Πόντοι
456
βρε ηλίθιε η ανακεφαλαιοποίηση έγινε γιατί το δημόσιο κούρεψε 60 δις από τα ομόλογα που υποχρεωτικά αγοράζανε οι τράπεζες και τους φέσωσε 60 ΔΙΣ...

και με την ανακεφαλαιοποίηση (26 δις) πήρε μετοχές των τραπεζών στο χέρι και την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του μετοχικού κεφαλαίου ΟΛΩΝ των τραπεζών βλάκα... μετοχές που στις 31.12.2014 είχαν αξία 19 δις ευρώ εχοντας ήδη πουληθεί οι μετοχές της Eurobank αντί 4 δις...

ήρθε όμως το μουνόπανο και αφού πλήρωσε 6 δις κατάφερε να χάσει την πλειοψηφία στις τράπεζες αλλά και να κάνει τις μετοχές που αξίζανε 19 δις να αξίζουνε 300 μύρια

μα πόσο βλάκες είσαστε ?
ρε καραγκιοζη στραπονιασμενε φοροφυγα μπατιρη μπαζογαμια,
το ξερουμε οτι εισαι πανασχετος , δε χρειαζεται να το επιβεβαιωνεις σε καθε σου ποστ! Το μονο που δε μας εχεις πει ακομα ειναι πως ειναι fake news οτι υπαρχουν κοκκινα δανεια και πως ποτε δεν ανακεφαλαιοποιηθηκαν!

πανιβλακα τραβα καλυτερα να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα, να βαζεις τη χουφτα της νταριας στη σουφρα σου και ασε τα οικονομικα

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Με τα δικηγορικα δεν εχω γνωσεις αλλα κανε λιγο ποιο λανα, γιατι προχθες δεχθηκε τηλ ο πατερας μου για δανειο που εχει στο σπιτι στην Αθηνα και του λενε διαγραφει το υπολοιπο αν πληρωσει μονο 600€ και μιλαμε για δανειο πανω απο 20,000€ πρωτη κατοικια.

Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
281
Γυρω στα 6 χρονια καθυστεριση. Εντωμεταξυ ημουν στο νομο Κατσελη αλλα η δικηγορος μου ειπε οτι δεν συμφερει να παω στο δικαστηριο, γιατι παρολο που στην Ελλαδα φαινομαι ανεργος, το σπιτι ειναι μεγαλης αξιας ενω το ποσο του δανειου σχετικα μικρο, συν οτι εχω ενα χωραφι στο ονομα ακομα. Και πως μαλλον χαμμενος θα εβγαινα. θα δουμε πως θα κινηθω ακομα δεν εχω αποφασισει.

Καλα ειπε, ο νομος Κατσελη τελειωσε.. Αν σου ειπαν κοντα στα 140 ευρω για 240 μηνες, να το σκεφτεις σοβαρα ειναι καλη επιλογη

Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
281
Με τα δικηγορικα δεν εχω γνωσεις αλλα κανε λιγο ποιο λανα, γιατι προχθες δεχθηκε τηλ ο πατερας μου για δανειο που εχει στο σπιτι στην Αθηνα και του λενε διαγραφει το υπολοιπο αν πληρωσει μονο 600€ και μιλαμε για δανειο πανω απο 20,000€ πρωτη κατοικια.

;; συγγνωμη εχεις προηγουμενες αναρτησεις επι του θεματος σου; γιατι δεν εχω χρονο να ψαξω .. παντως αρκετο περιεργο ακουγεται να διαγραφει για 600 ευρω ; μηπως δεν καταλαβες καλα εσυ ή ο πατερας σου δεν ηθελε να σε ανησυχησει και σου ειπε αλλα ;

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Ευχαριστω ολους οσους εγραψαν ουσιαστικα μηνυματα.

Η δικη μου εμπειρια ηταν με πιστωτικη καρτα της Εθνικης τραπεζας που σταματησα να πληρωνω πριν (3) χρονια. Στην αρχη με πηρε τηλεφωνο μια γυναικα που με υφος ψαρωτικο μου ειπε " Πες μου το ΑΦΜ σου, η κληση μας καταγραφεται".. Της απαντω "αμα με ξαναπαρεις θα σου γαμησω το μουνι της πουτανας της μανας σου καριολα" και της το κλεινω.

Την επομενη,με παιρνει τηλ. ενας ανδρας και μου λεει τα ιδια, και εγω συνεχισα φουλ μπινελικια για τον πατερα του και την μανα του..!

Μετα απο ενα βομβαρδισμο τηλεφωνηματων εκ μερους των, και καταιγισμο μπινελικιων εκ μερους μου, χτυπα το τηλεφωνο και μου λεει μια γυναικαι "ειμαι απο την Εθνικη τραπεζα".. Της απαντω "στα αρχιδια μου και εσυ και η τραπεζα..Αμα με ξαναπαρετε θα σας γαμησω στις μηνυσεις".

Τελικη εκβαση: Συμφωνησαμε οτι εαν πληρωνα επι (3) χρονια το ποσον των 10 ευρω μηνιαιως και τα επομενα  
(4) χρονια περι τα 140 ευρω/μηνιαως, τοτε θα μου διεγραφαν το 25% του αρχικου χρεουςτων 9,500 ευρω.

Σε λιγο ληγει η πρωτη 3ετια κατα την οποια πληρωνα κανονικα. Η τραπεζα, πιθανως φοβουμενη μια παυση πληρωμων εκ μερους μου, με καλεσε για διαπραγματευση και νεα ρυθμιση.

Εχοντας ως αξιωμα οτι οι τραπεζες εχουν το τεκμηριο του απατεωνα, οσοι πραγματικα γνωριζουν ας γραψουν τι ειναι καλυτερο εκ των δυο

1) Παυση πληρωμων και προταση για ολικη εξοφληση και διαγραφη του χρεους στο 10% της αξιας του.
2) Κανω τον μαλακα και μπαινω σε νεα ρυθμιση με την τραπεζα.

Ευχαριστω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχοντας ως αξιωμα οτι οι τραπεζες εχουν το τεκμηριο του απατεωνα, οσοι πραγματικα γνωριζουν ας γραψουν τι ειναι καλυτερο εκ των δυο

1) Παυση πληρωμων και προταση για ολικη εξοφληση και διαγραφη του χρεους στο 10% της αξιας του.
2) Κανω τον μαλακα και μπαινω σε νεα ρυθμιση με την τραπεζα.
10% με την Εθνικη Τραπεζα δύσκολο, ενα 40% ομως νομιζω ειναι εφικτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom