Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eφαπαξ ? Δυστυχως δεν εχω αυτην δυνατοτητα αγαπητε. Θα προσπαθησω για ενα 40% σε 12-18 δοσεις.
Και παλι ευχαριστω.
Εστω, δοκιμασε. Θεωρω οτι εχεις πιθανοτητες

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Εστω, δοκιμασε. Θεωρω οτι εχεις πιθανοτητες

Με ενα προχειρο googlαρισμα, βλεπω οτι η Εθνικη τραπεζα πουλησε 2 δις ευρω κοκκινα δανεια στο 6% της αξιας τους..

Το προστυχο της υποθεσης ειναι οτι ουδεποτε εδωσαν την ευκαιρια στους δανειοληπτες να αγορασουν τα δανεια τους στα ιδια η' και καλυτερα επιπεδα..

Σαφως για αυτην την αλητεια θεωρω υπευθυνους τους φορεις εξουσιας, τους οποιους εμεις ψηφισαμε..!!

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
;; συγγνωμη εχεις προηγουμενες αναρτησεις επι του θεματος σου; γιατι δεν εχω χρονο να ψαξω .. παντως αρκετο περιεργο ακουγεται να διαγραφει για 600 ευρω ; μηπως δεν καταλαβες καλα εσυ ή ο πατερας σου δεν ηθελε να σε ανησυχησει και σου ειπε αλλα ;
Οχι δεν εχω προηγουμενες αναρτησεις για το θεμα, αλλα διαβασα τι γραφεται εδω μεσα και ειπα να ρωτησω, ναι περιεργο μου φανηκε και εμενα, σε ερευνα που εκανα για των αριθμο τηλ ειναι απο εισπρακτικη εταιρια και μου φανηκε περιεργο να λενε κατι τετοια.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Μια δικαιη λυση ειναι να  παρακρατειτε ενας μηνιαιος μισθος ετησιως απο καθε ΔΥ.  Οσπου να αναπνευσει η κακομοιρη ελληνικη οικονομια. Να αναπνευσει ο μικρομεσαιος που εχει τραβηξει τα πανδεινα τα τελευταια 15 χρονια. Να γινουν τα κουρεματα στους μικρομεσαιους κ χαμηλομισθους.
Πολιτικη αποφαση χρειαζεται.
Ενα  δικαιο μετρο  που θα διαρκησει εως την επανεκκινηση της ελληνικης οικονομιας.

*  οποιος ΔΥ δεν συμφωνησει ,να εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να παραιτηθει.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Με ενα προχειρο googlαρισμα, βλεπω οτι η Εθνικη τραπεζα πουλησε 2 δις ευρω κοκκινα δανεια στο 6% της αξιας τους..

Το προστυχο της υποθεσης ειναι οτι ουδεποτε εδωσαν την ευκαιρια στους δανειοληπτες να αγορασουν τα δανεια τους στα ιδια η' και καλυτερα επιπεδα..

Σαφως για αυτην την αλητεια θεωρω υπευθυνους τους φορεις εξουσιας, τους οποιους εμεις ψηφισαμε..!!

σωστός..
και όταν τα δίνανε τα δάνεια και της κάρτες δεν ελέγξανε τον πελάτη....

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Oh yes ,μερικες φορες δεν βριζανε καν,απλα κλεινανε το τηλεφωνο αλλα ουτε μια φορα δεν συνεχιστηκε η κουβεντα!Τον πατερα μου που ειναι και εγγυητης και τον περνανε τον ειχα δασκαλεψει να λεει "αυτα τα κανονιζει ο γιος μου εγω δεν ξερω τιποτα" και να το κλεινει στην μαπα οποτε ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα!!! :headbaning2:
Μονο που σε μας παιρνουν ξανα μετα απο κανα μισαωρο

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ο φαδερ είχε πάρει δάνειο επαγγελματικό το 2004 10.000€ από την Eurobank και μέχρι το 2011 πλήρωνε τον τόκο κανονικά (κανα διακοσάρι οχι και λιγα).. Μετά έκλεισε το μαγαζί και την φάγαμε στον κώλο και εδώ και 7 χρόνια έφτασε 25000€ το χρέος. Μας κάνανε πρόταση να το ρίξουν στα 12000 με 110€ δόση και να καθαρίσουμε σε 10 χρονακια. Επειδή ο γέρος μου είναι 74 ετών θα πρέπει να τους δώσω δικά μου στοιχεία ώστε να είναι καλυμμένοι μας είπανε σήμερα οτι θα τα πάρουνε σίγουρα τα φράγκα. Εχω μια δουλίτσα που κουτσά στραβά θα την παλέψω να τα δίνω. Λεω να προχωρήσω. Δικηγόρε ποια είναι η γνώμη σου? 
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα αν το δανειο κ τα χρωστουμενα ειναι στο ονομα μονο του πατερα σου τοτε εσυ γιατι να μπλεξεις??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.306
Πόντοι
5.006
Ο φαδερ είχε πάρει δάνειο επαγγελματικό το 2004 10.000€ από την Eurobank και μέχρι το 2011 πλήρωνε τον τόκο κανονικά (κανα διακοσάρι οχι και λιγα).. Μετά έκλεισε το μαγαζί και την φάγαμε στον κώλο και εδώ και 7 χρόνια έφτασε 25000€ το χρέος. Μας κάνανε πρόταση να το ρίξουν στα 12000 με 110€ δόση και να καθαρίσουμε σε 10 χρονακια. Επειδή ο γέρος μου είναι 74 ετών θα πρέπει να τους δώσω δικά μου στοιχεία ώστε να είναι καλυμμένοι μας είπανε σήμερα οτι θα τα πάρουνε σίγουρα τα φράγκα. Εχω μια δουλίτσα που κουτσά στραβά θα την παλέψω να τα δίνω. Λεω να προχωρήσω. Δικηγόρε ποια είναι η γνώμη σου? 

αμα δεν εχει ακινητα ο φαδερ σου να κληρονομήσεις, πιστολιασε τους κανονικα τυπε...σιγα μην βαλεις την υπογραφη σου να φορτωθείς το δανειο..κανεις και μια αποποιηση όταν ο φαδερ τιναξει τα πεταλα και εισαι αρχοντας να τριγυρνάς στα μπουρδελαδικα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :wanker:

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Γεια σας , σχετικά με τα γραφεία που παίρνουν τηλέφωνα και ζητάνε την ενκρισή σας για ηχογράφιση δώστε την και πείτε τους ότι και εσείς ηχογραφείτε την συνομηλία σας και ζητήστε τους την άδεια , δεν πρόκειται να σας την δώσουν και θα σας το κλείσουν ευγενικά!!!....

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Γεια σας , σχετικά με τα γραφεία που παίρνουν τηλέφωνα και ζητάνε την ενκρισή σας για ηχογράφιση δώστε την και πείτε τους ότι και εσείς ηχογραφείτε την συνομηλία σας και ζητήστε τους την άδεια , δεν πρόκειται να σας την δώσουν και θα σας το κλείσουν ευγενικά!!!....

τυπε εχεις καμια σχεση με τον μαλακα νασο αυνανιαδη ? εχετε το ιδιο επιθετο για αυτο ρωταω

Περίληψη - ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Όνομα: ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
'CARPE DIEM'
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Σήμερα έλαβα επιστολή από Πειραιώς το δάνειό μου μεταβιβάστηκε σε fund με έδρα το Λουξεμβούργο τώρα θα περιμένω να ρθουν σε επικοινωνία μαζί μου να δω τι απαιτήσεις θα έχουν.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
στειλτε τον τυπο  και θα καθαρισει
xc.gif

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Αυτό που λες δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ λογική... αν οι τράπεζες και γενικά ο κάθε δανειστής έδινε την δυνατότητα στον δανειζόμενο να εξαγοράσει το δάνειο του με πολύ μικρότερο ποσό τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πλήρωνε τα δάνεια του αλλά ΟΛΟΙ θα τα αφήναν να κοκκινήσουν με στόχο να πληρώσουν ένα 10-15% του κεφαλαίου που δανείστηκαν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Πού ειναι το προβλημα να εχουν πουλησει στο 6% τα δανεια στα funds? Εξαιρετική εξελιξη. Αρα ο δανειοληπτης ανετα μπορει να διαπραγματευθει με το fund την εξοφληση με 12-15% του αρχικου δανειου. Πού ειναι το προβλημα?
Ρε πατε καλα? Ενηλικιωθειτε καποτε.

Χρωστατε το 100% του δανειου. Και λυσσατε επειδη το πουλανε στο 6% στα funds αντι να το πουλησουν σε εσας. Το οτι μπορεις εσυ μετα να το εξοφλησεις με 12-15% δεν ειναι καλο δηλαδη? Ρε κατι μυαλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πού ειναι το προβλημα να εχουν πουλησει στο 6% τα δανεια στα funds? Εξαιρετική εξελιξη. Αρα ο δανειοληπτης ανετα μπορει να διαπραγματευθει με το fund την εξοφληση με 12-15% του αρχικου δανειου. Πού ειναι το προβλημα?
Ρε πατε καλα? Ενηλικιωθειτε καποτε.

Χρωστατε το 100% του δανειου. Και λυσσατε επειδη το πουλανε στο 6% στα funds αντι να το πουλησουν σε εσας. Το οτι μπορεις εσυ μετα να το εξοφλησεις με 12-15% δεν ειναι καλο δηλαδη? Ρε κατι μυαλα...

εεεε ο πονηρός έλληνας ήθελε να το πάρει αυτός με 6%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σήμερα έλαβα επιστολή από Πειραιώς το δάνειό μου μεταβιβάστηκε σε fund με έδρα το Λουξεμβούργο τώρα θα περιμένω να ρθουν σε επικοινωνία μαζί μου να δω τι απαιτήσεις θα έχουν.
Πόσο ειναι το δανειο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom