Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο ειχε καποιο νοημα στην αρχη της κρισης, που υπηρχαν 250 δις στις τραπεζες. Και το ειχε προτεινει ποιος νομιζεις? Ο Γλεζος. Να γινει ενα αναγκαστικο δανειο, ας πουμε 20% του ποσού των καταθεσεων, 50 δις δηλαδη. Και να δοθουν ομολογα δεκαετιας με ενα μικρο επιτοκιο στους καταθετες. Ο ΓΑΠ ομως τοτε δεν το τολμησε. Εκ των υστερων θεωρω οτι δεν θα ηταν κακη ιδεα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω γελάω μαζι τους,καποια στιγμηαφησα επιτηδες απληρωτο το δανειο(ενυποθηκο) γιατι ηξερα το κολπο και ηθελα να με παρουν για να κανω ρυθμιση αυτοι,γιατι αν πας εσυ γυρευοντας παντα σου δινουν χειροτερο διακανονισμο,με περναν για κανα 4μηνο τηλεφωνα δικηγοροι και τα λοιπα εκτος απο την τραπεζα,το κολπο ειναι απλο,μολις σου λενε δικηγορικο γραφειο  και η κληση μας καταγραφετε τους λες μισο λεπτο και επιστρεφεις και τους λες"ωραια πειτε μου παλι το ονομα σας,η κληση μας καταγραφεται και απο την δικια μου μερια" αρχιζουν τα αυτο ειναι παρανομο και δεν γινεται και τους λες "δεν ειναι παρανομο,με πηρατε στο προσωπικο μου τηλεφωνο ,απο την στιγμη που ειστε ενημεροι για την καταγραφη ειναι ολα νομιμα,τωρα εχετε δυο επιλογες,να μην δεχτειτε και να κλεισετε το τηλεφωνο η να δεχτειτε και να συνεχισουμε την συνομιλια μας" μαντεψτε ποσες φορες συνεχιστηκε η συνομιλια μας??? :s&m_1:
Απολυτως σωστα. Βλεπω ειστε ενημεροι ε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αυτο ειχε καποιο νοημα στην αρχη της κρισης, που υπηρχαν 250 δις στις τραπεζες. Και το ειχε προτεινει ποιος νομιζεις? Ο Γλεζος. Να γινει ενα αναγκαστικο δανειο, ας πουμε 20% του ποσού των καταθεσεων, 50 δις δηλαδη. Και να δοθουν ομολογα δεκαετιας με ενα μικρο επιτοκιο στους καταθετες. Ο ΓΑΠ ομως τοτε δεν το τολμησε. Εκ των υστερων θεωρω οτι δεν θα ηταν κακη ιδεα.

αν δεν κανω λαθος η κριση αρχισε το 2008

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

λαθος τα θυμασαι, αυτα τα ελεγε ο Γλεζος  επι κυβερνησης Παπαδημου το 2012, οχι στην αρχη. Και ελεγε οποιος βγαζει το χρονο η εχει καταθεσεις πανω απο 20,000 να κανει αναγκαστικο δανειο

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.919
Πόντοι
606
τους πληρωνεις ρε τυπε τι να κανεις δηλαδη?
τα χρωστας τα ψιλα μεγαλε  :uglystupid:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το γαμησατε και αυτό το θέμα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
λαθος τα θυμασαι, αυτα τα ελεγε ο Γλεζος  επι κυβερνησης Παπαδημου το 2012, οχι στην αρχη. Και ελεγε οποιος βγαζει το χρονο η εχει καταθεσεις πανω απο 20,000 να κανει αναγκαστικο δανειο
Εχεις δικιο αλλά με παρεξηγησες. Εγω δεν ειπα οτι το προτεινε στην αρχη της κρισης ο Γλεζος. Ειπα οτι ηταν ο μονος που το προτεινε και ηταν οντως το 2012. Εγω λεω οτι θα ηταν μια καλη λυση εξ αρχης και να γινοταν ταυτοχρονα το κουρεμα του psi. Θα ημασταν μια χαρα τωρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

αυτο παραπεμπει σε ολοκληρωτικο καθεστως τυπε δεν ειναι αποδεκτο στην ευρωπη, κι ο λαφαζανης ειπε να τυπωσουμε ευρω  :jerking:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• δφν.jpg
    δφν.jpg
    24,5 KB · Εμφανίσεις: 6

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
καλα Ραχηλ και Λαφαζανης βλεπανε πολυ Casa De Papel

αν εκανε υποχρεωτικο δανεισμο επρεπε ταυτοχρονα να κανει και capital controls οποτε παλι θα εχανε τις τραπεζες

αλλα οταν δεν εχει κανεις τ'αρχιδια να κοψει τα 800 μυρια το χρονο επιχορηγηση που δινουμε ως κρατος στο ταμειο της ΔΕΗ για τις συνταξεις των Δεητζηδων, το καλυτερερο ντιλ εβερ απο εποχες Σημιτη, πως θα βγει να κανει υποχρεωτικο δανεισμο 50 δις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom