Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεσα στο 2019 θα εχουμε εκλογες. Αν οχι το Μαιο, σιγουρα Σεπτεμβρη/Οκτωβρη. Ο Τσιπρας δεν ειναι μαλακας να παει σε εκλογες με πληστειριασμους και μαλιστα πρωτης κατοικιας. Μπορει ο νομος Κατσελη να μην υφισταται πλεον αλλα κατι νεο θα φτιαξουν και θα του δωσουν και ΣΥΡΙΖΑικο ονομα. Αρα οι τραπεζες παλι στριμωγμενες θα ειναι. Ας αναλαβουν την πρωτοβουλια να κανουν γερα κουρεματα ωστε να μπορεσουν να παρουν κατι πισω απο αυτα που δανειζαν και στο μελλον ας ειναι πιο προσεκτικες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
οι τραπεζες δεν τρελαθηκαν ξαφνικα και αρχισαν να χαριζουν τοκους, υπαρχουν λογοι

1. εφαγαν ολες τις ανακεφαλαιοποιησεις και τις μοιρασαν στους μετοχους τους αντι να κλεισουν τις τρυπες τους
2. τις πιεζει η ΕΚΤ γιατι ουτε αυτη μπορει να ανεχτει πλεον τις παρανομιες τους
3. 9 στις 10 συμβασεις ειναι παρανομες, εχουν καταχρηστικους ορους και παρανομους ανατοκισμους που αν ο δανειοληπτης κανει μια ανακοπη την κερδιζει με τα τσαρουχια
4. 9 στα 10 καταναλωτικα και καρτες ειναι ανυποθηκα
5. οι τραπεζες απο τις πολλες συγχωνευσεις πολλες φορες δεν εχουν καν τις συμβασεις των δανειων και δε μπορουν να κανουν διαταγες πληρωμης
6. τα φαντς στα οποια τις αναγκαζει η ΕΚΤ να πουλησουν ολα τα μαυρα χαρτοφυλακια για να θαψουν τις σαραφικες και παρανομες τακτικες τους, επειδη γνωριζουν οτι βιαζονται και τα εχουν αναγκη, τις δαγκωνουν κανονικα και τους δινουν 2,5% της απαιτησης για να παρουν ενα δανειο.  Ετσι για δανεια που ουτως ή άλλως ειναι χαμενα για την τραπεζα και δε μπορει να τα διεκδικησει νομικα ακομη και 3%-5% να εισπραξει παλι κερδισμενη θα ειναι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
1)βρε δε γαμιεσαι που θα μου κουρεψεις εσυ τις καταθεσεις για να τα χαρισεις σ'αυτους που χρωστανε.
2)και τα 75δις που θα τα βρεις? στα δρακουλινια?

γιατι που βρεθηκαν ; Απο τον ιδρωτα του προσωπου των καταθετων

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
γιατι που βρεθηκαν ; Απο τον ιδρωτα του προσωπου των καταθετων
Eίδη πληρώνουμε τα σπασμένα για τις αμαρτίες των τραπεζών, οπου το
ιδιωτικό τους χρέος μετακύλισε και έγινε δημόσιο χρέος, και μας έβαλαν στα μνημόνια.

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
22
Πόντοι
0
σωστή διαπραγμάτευση...

βάζεις τσακάλι δικηγόρο και κάνει το παζάρι με την τράπεζα...
Κανέναν Δικηγόρο και καμια διαπραγμάτευση.Δεν εχω τίποτα στο όνομα μου και δεν πρόκειται να αποκτήσω.Μου έχουν πάρει τόσα σε τόκους και επιτόκια τις καλές εποχές που αυτα που μου έδωσαν τα έχουν πάρει πίσω.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Eίδη πληρώνουμε τα σπασμένα για τις αμαρτίες των τραπεζών, οπου το
ιδιωτικό τους χρέος μετακύλισε και έγινε δημόσιο χρέος, και μας έβαλαν στα μνημόνια.

αυτο εγινε γιατι το κρατος απαγορευσε στις τραπεζες να ασκησουν τα δικαιωματα τους προς τους οφειλετες νομος κατσελη κλπ

δηλαδη αντι να πληρωσουν οι οφειλετες, πληρωσαν οι φορολογουμενοι

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.546
Πόντοι
4.636
Κανέναν Δικηγόρο και καμια διαπραγμάτευση.Δεν εχω τίποτα στο όνομα μου και δεν πρόκειται να αποκτήσω.Μου έχουν πάρει τόσα σε τόκους και επιτόκια τις καλές εποχές που αυτα που μου έδωσαν τα έχουν πάρει πίσω.
η αλήθειά είναι ότι πάρουν κερδισμένοι θα βγούνε και ειδικά σε προϊόντα που δεν είχανε εγγυήσεις κάρτες και καταναλωτικά...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
αυτο εγινε γιατι το κρατος απαγορευσε στις τραπεζες να ασκησουν τα δικαιωματα τους προς τους οφειλετες νομος κατσελη κλπ        δηλαδη αντι να πληρωσουν οι οφειλετες, πληρωσαν οι φορολογουμενοι
κατανοητό..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.132
Πόντοι
5.506
    η λυση ειναι να κλεισουν τα πτωχευμενα παραμαγαζα

να σβηστουν ολα τα δανεια

και

να ακυρωθουν οι μαφιοζικοι πλειστηριασμοι

ολα τα αλλα ειναι για να οικονομανε οι δικηγοροι και οι εταιρειες

Εσύ τώρα είσαι από τα πιο έξυπνα φυτά του κιναλ;

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
τι κανουμε οταν ενοχλουν συνεχως για μια καρτα γυρω στα 1200 ευρω; και στελνουν και απειλητικα μηνυματα.

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Γράφτηκα εδώ και τελείωσε. Αν με ξανακαλέσει κανένας από δαύτους τους το λέω και ζητάνε και συγνώμη.

Αν ο αριθμός είναι σε διαφορετική εταιρεία πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που ανήκει ο αριθμός. Πχ wind κτλ.
Το έχω κάνει και στα κινητά.
πως γινεται αυτο σε σταθερο τηλ,η στη γουνιντ για κινητο;

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
καποιοι το πηρατε στην πλακα,εαν ηταν να πληρωναμε δε θα ζητουσαμε,εδω συμβουλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom