jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τι κανουμε οταν ενοχλουν συνεχως για μια καρτα γυρω στα 1200 ευρω; και στελνουν και απειλητικα μηνυματα.
Βγαινει το δικανο απο την ντουλαπα
τι κανουμε οταν ενοχλουν συνεχως για μια καρτα γυρω στα 1200 ευρω; και στελνουν και απειλητικα μηνυματα.
Αυτά ισχύουν μόνο για κλήσεις διαφημιστικές. Το μητρώο του των παροχών δεν ισχύει γισ πιστωτικά ιδρύματα.Γράφτηκα εδώ και τελείωσε. Αν με ξανακαλέσει κανένας από δαύτους τους το λέω και ζητάνε και συγνώμη.
Αν ο αριθμός είναι σε διαφορετική εταιρεία πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που ανήκει ο αριθμός. Πχ wind κτλ.
Το έχω κάνει και στα κινητά.
καλυτερα ασε τη συζητηση αυτη.Ποιός σιυ είπε ότι κάνω πλάκα;;; 1200 ευρώ με την δουλειά που κάνεις θα έπρεπε να μπορείς να τα δώσεις. Μαλλον δεν θέλεις
Την πληρώνουμε!
Τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών και τους λες ότι θέλω να ενταχθώ στοπως γινεται αυτο σε σταθερο τηλ,η στη γουνιντ για κινητο;
Κυρία μου εσείς....
14 ημερες δικαιωμα υπαναχωρησης και υποχρεωτικα θα πρέπει να να σου στείλει και το εντυπο υπαναχωρησης, γνωμη μου πηγαινε καλύτερα σε πωλητη που βλεπεις .. οχι απο τηλκαλησπερα σας..
πειτε μου εσεις με ποια λογικη...μου τηλεφωνει?ενω ειμαι ενταξει?πειραζει δηλαδη που εξοφλω πιο νωρις?
σκεφτομαι να αποσυρθω απο τη ΔΕΗ μια και καλη ...
εν τω μεταξυ απο μια εταιρια ιδιωτικη που μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι το συμβολαιο
το υπογραφεις πρωτα και μετα διαβαζεις τα ψιλα γραμματα και σε 2 εβδομαδες αν δε σου κανει το ακυρωνεις...ειναι εφικτο αυτο ?εχει βαση?
μεσω δικηγορου γνωστος μου εκανε ρυθμιση με την τραπεζα. Για 1500 ε εδωσε καπου 900 με δοσεις και τελοςτι κανουμε οταν ενοχλουν συνεχως για μια καρτα γυρω στα 1200 ευρω; και στελνουν και απειλητικα μηνυματα.
14 ημερες δικαιωμα υπαναχωρησης και υποχρεωτικα θα πρέπει να να σου στείλει και το εντυπο υπαναχωρησης, γνωμη μου πηγαινε καλύτερα σε πωλητη που βλεπεις .. οχι απο τηλ
γραφειοκρατία μόνο αν θέλεις να επιστρέψεις στην πανάκριβη ΔΕΗ...Ερη μου καλησπερα..
εστω ομως για να υπογραφτει αυτο το βραχυχρονιο συμβολαιο των 2 εβδομαδων..πρεπει να φυγεις απο τη ΔΕΗ αποπληρωνοντας τον τελευταιο τρεχοντα λογαισμο και εισπρατοντας τα χρηματα του αρχικου παγιου
οκ μεχρι εδω ,,ολα καλα
αν ομως υπαναχωρησεις ...μετα δεν ανηκεις ουτε σ αυτους ουτε στη ΔΕΗ....αρα ξανα μανα γραφειοκρατεια κι αγιος ο θεος...ταλαιπωρια για μαλακιες
ορθως, αυτό είναι αλλη ιστορία.Ερη μου καλησπερα..
εστω ομως για να υπογραφτει αυτο το βραχυχρονιο συμβολαιο των 2 εβδομαδων..πρεπει να φυγεις απο τη ΔΕΗ αποπληρωνοντας τον τελευταιο τρεχοντα λογαισμο και εισπρατοντας τα χρηματα του αρχικου παγιου
οκ μεχρι εδω ,,ολα καλα
αν ομως υπαναχωρησεις ...μετα δεν ανηκεις ουτε σ αυτους ουτε στη ΔΕΗ....αρα ξανα μανα γραφειοκρατεια κι αγιος ο θεος...ταλαιπωρια για μαλακιες
ποτέ σου λέγανε Γαλλικά και στο κλείνανε....Εγω γελάω μαζι τους,καποια στιγμηαφησα επιτηδες απληρωτο το δανειο(ενυποθηκο) γιατι ηξερα το κολπο και ηθελα να με παρουν για να κανω ρυθμιση αυτοι,γιατι αν πας εσυ γυρευοντας παντα σου δινουν χειροτερο διακανονισμο,με περναν για κανα 4μηνο τηλεφωνα δικηγοροι και τα λοιπα εκτος απο την τραπεζα,το κολπο ειναι απλο,μολις σου λενε δικηγορικο γραφειο και η κληση μας καταγραφετε τους λες μισο λεπτο και επιστρεφεις και τους λες"ωραια πειτε μου παλι το ονομα σας,η κληση μας καταγραφεται και απο την δικια μου μερια" αρχιζουν τα αυτο ειναι παρανομο και δεν γινεται και τους λες "δεν ειναι παρανομο,με πηρατε στο προσωπικο μου τηλεφωνο ,απο την στιγμη που ειστε ενημεροι για την καταγραφη ειναι ολα νομιμα,τωρα εχετε δυο επιλογες,να μην δεχτειτε και να κλεισετε το τηλεφωνο η να δεχτειτε και να συνεχισουμε την συνομιλια μας" μαντεψτε ποσες φορες συνεχιστηκε η συνομιλια μας???
Βγαινει το δικανο απο την ντουλαπα