Νέα

Τι κανουμε με τις κλησεις απο ενοχλητικους απο τραπεζες, δικηγορικα γραφεια ????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Γράφτηκα εδώ και τελείωσε. Αν με ξανακαλέσει κανένας από δαύτους τους το λέω και ζητάνε και συγνώμη.

Αν ο αριθμός είναι σε διαφορετική εταιρεία πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που ανήκει ο αριθμός. Πχ wind κτλ.
Το έχω κάνει και στα κινητά.
Αυτά ισχύουν μόνο για κλήσεις διαφημιστικές. Το μητρώο του των παροχών δεν ισχύει γισ πιστωτικά ιδρύματα.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Ποιός σιυ είπε ότι κάνω πλάκα;;; 1200 ευρώ με την δουλειά που κάνεις θα έπρεπε να μπορείς να τα δώσεις. Μαλλον δεν θέλεις

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489

εγω εχω εναν 12 μηνο διακανονισμο για μια πολυ παλια οφειλη στη ΔΕΗ..κι ενω πληρωνω τις δοσεις δυο δυο για να αποφευγω και το ψυχοφθορο και χονοβορο περιμενε στην ουρα...μου τηλεφωνει ο μαλακας ο δικηγορος για να μυ πει οτι αντι για τις 21 νοεμβρη ..μπηκαν λεει χρηματα στις 3 νοεμβρη  ....κι αν λεει δεν τηρω τους ορους του διακανονισμου....αυτος δεν υφισταται...Επισης με ενημερωνει για τις τρεχουσες οφειλες.πριν αυτες ληξουν

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ

Δεν συνηθιζω να βριζω αλλα αυτος ο τζιτζιφιογκος με βγαζει απο τα ρουχα μου..

εν τω μεταξυ προχθες μου τηλ ενω ημουν σε πελατη που μου εκανε ενα γλειφομουνι απιστευτο...και δεν το σκεφτηκα η χαζη να αφησω τη γραμμη ανοιχτη για ν ακουει τα βογγητα μου...να μαθει :heavymetalbig:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
πως γινεται αυτο σε σταθερο τηλ,η στη γουνιντ για κινητο;
Τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών και τους λες ότι θέλω να ενταχθώ στο
Μητρώο του άρθρου 11 Ν. 3471/2006
αλλά ισχύει μόνο για προώθηση προϊόντων, διαφημιστικές, αλλά και τράπεζες που θέλουν να σου εκδώσουν κάρτες, ασφάλειες και ότι άλλο στο άτομό σου.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Κυρία μου εσείς.... :rose:

καλησπερα σας..

πειτε μου εσεις με ποια λογικη...μου τηλεφωνει?ενω ειμαι ενταξει?πειραζει δηλαδη που εξοφλω πιο νωρις?

σκεφτομαι να αποσυρθω απο τη ΔΕΗ μια και καλη ...

εν τω μεταξυ απο μια εταιρια ιδιωτικη που μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι το συμβολαιο

το υπογραφεις πρωτα και μετα διαβαζεις τα ψιλα γραμματα και σε 2 εβδομαδες αν δε σου κανει το ακυρωνεις...ειναι εφικτο αυτο ?εχει βαση?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλησπερα σας..

πειτε μου εσεις με ποια λογικη...μου τηλεφωνει?ενω ειμαι ενταξει?πειραζει δηλαδη που εξοφλω πιο νωρις?

σκεφτομαι να αποσυρθω απο τη ΔΕΗ μια και καλη ...

εν τω μεταξυ απο μια εταιρια ιδιωτικη που μου τηλεφωνησαν μου ειπαν οτι το συμβολαιο

το υπογραφεις πρωτα και μετα διαβαζεις τα ψιλα γραμματα και σε 2 εβδομαδες αν δε σου κανει το ακυρωνεις...ειναι εφικτο αυτο ?εχει βαση?
14 ημερες δικαιωμα υπαναχωρησης και υποχρεωτικα θα πρέπει να να σου στείλει και το εντυπο υπαναχωρησης, γνωμη μου πηγαινε καλύτερα σε πωλητη που βλεπεις .. οχι απο τηλ

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
τι κανουμε οταν ενοχλουν συνεχως για μια καρτα γυρω στα 1200 ευρω; και στελνουν και απειλητικα μηνυματα.
μεσω δικηγορου γνωστος μου  εκανε ρυθμιση με την τραπεζα. Για 1500 ε εδωσε καπου 900 με δοσεις και τελος

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Μετα την προσφυγη στο νομο κατσελη σταματησαν οι οχλησεις απο τις τραπεζες στους δικους μου. Τωρα πληρωνουμε την προσωρινη διαταγη και περιμενουμε το οριστικο δικαστηριο τελος του 2019

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
14 ημερες δικαιωμα υπαναχωρησης και υποχρεωτικα θα πρέπει να να σου στείλει και το εντυπο υπαναχωρησης, γνωμη μου πηγαινε καλύτερα σε πωλητη που βλεπεις .. οχι απο τηλ

Ερη μου καλησπερα..

εστω ομως για να υπογραφτει αυτο το βραχυχρονιο συμβολαιο των 2  εβδομαδων..πρεπει να φυγεις απο τη ΔΕΗ αποπληρωνοντας τον τελευταιο τρεχοντα λογαισμο και εισπρατοντας τα χρηματα του αρχικου παγιου

οκ μεχρι εδω ,,ολα καλα

αν ομως υπαναχωρησεις ...μετα δεν ανηκεις ουτε σ αυτους ουτε στη ΔΕΗ....αρα ξανα μανα γραφειοκρατεια κι αγιος ο θεος...ταλαιπωρια για μαλακιες

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Ερη μου καλησπερα..

εστω ομως για να υπογραφτει αυτο το βραχυχρονιο συμβολαιο των 2  εβδομαδων..πρεπει να φυγεις απο τη ΔΕΗ αποπληρωνοντας τον τελευταιο τρεχοντα λογαισμο και εισπρατοντας τα χρηματα του αρχικου παγιου

οκ μεχρι εδω ,,ολα καλα

αν ομως υπαναχωρησεις ...μετα δεν ανηκεις ουτε σ αυτους ουτε στη ΔΕΗ....αρα ξανα μανα γραφειοκρατεια κι αγιος ο θεος...ταλαιπωρια για μαλακιες
γραφειοκρατία μόνο αν θέλεις να επιστρέψεις στην πανάκριβη ΔΕΗ...
τσεκ p.m...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ερη μου καλησπερα..

οκ μεχρι εδω ,,ολα καλα

ορθως, αυτό είναι αλλη ιστορία.
Γενικώς πρέπει να κάνεις μια σοβαρη μελέτη για το αν αξίζει να αλλαξεις πάροχο και να σου δωσουν την προσφορά έγγραφως. Αν αξίζει οκ.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
υπάρχει πολύ καλή προσφορά με 0,04 ευρώ την κιλοβατώρα ...
προϋπόθεση να είσαι πελάτης οτε /κοσμοτε...

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω γελάω μαζι τους,καποια στιγμηαφησα επιτηδες απληρωτο το δανειο(ενυποθηκο) γιατι ηξερα το κολπο και ηθελα να με παρουν για να κανω ρυθμιση αυτοι,γιατι αν πας εσυ γυρευοντας παντα σου δινουν χειροτερο διακανονισμο,με περναν για κανα 4μηνο τηλεφωνα δικηγοροι και τα λοιπα εκτος απο την τραπεζα,το κολπο ειναι απλο,μολις σου λενε δικηγορικο γραφειο  και η κληση μας καταγραφετε τους λες μισο λεπτο και επιστρεφεις και τους λες"ωραια πειτε μου παλι το ονομα σας,η κληση μας καταγραφεται και απο την δικια μου μερια" αρχιζουν τα αυτο ειναι παρανομο και δεν γινεται και τους λες "δεν ειναι παρανομο,με πηρατε στο προσωπικο μου τηλεφωνο ,απο την στιγμη που ειστε ενημεροι για την καταγραφη ειναι ολα νομιμα,τωρα εχετε δυο επιλογες,να μην δεχτειτε και να κλεισετε το τηλεφωνο η να δεχτειτε και να συνεχισουμε την συνομιλια μας" μαντεψτε ποσες φορες συνεχιστηκε η συνομιλια μας??? :s&m_1:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636
Εγω γελάω μαζι τους,καποια στιγμηαφησα επιτηδες απληρωτο το δανειο(ενυποθηκο) γιατι ηξερα το κολπο και ηθελα να με παρουν για να κανω ρυθμιση αυτοι,γιατι αν πας εσυ γυρευοντας παντα σου δινουν χειροτερο διακανονισμο,με περναν για κανα 4μηνο τηλεφωνα δικηγοροι και τα λοιπα εκτος απο την τραπεζα,το κολπο ειναι απλο,μολις σου λενε δικηγορικο γραφειο  και η κληση μας καταγραφετε τους λες μισο λεπτο και επιστρεφεις και τους λες"ωραια πειτε μου παλι το ονομα σας,η κληση μας καταγραφεται και απο την δικια μου μερια" αρχιζουν τα αυτο ειναι παρανομο και δεν γινεται και τους λες "δεν ειναι παρανομο,με πηρατε στο προσωπικο μου τηλεφωνο ,απο την στιγμη που ειστε ενημεροι για την καταγραφη ειναι ολα νομιμα,τωρα εχετε δυο επιλογες,να μην δεχτειτε και να κλεισετε το τηλεφωνο η να δεχτειτε και να συνεχισουμε την συνομιλια μας" μαντεψτε ποσες φορες συνεχιστηκε η συνομιλια μας??? :s&m_1:
ποτέ σου λέγανε Γαλλικά και στο κλείνανε.... :2funny: :2funny: :2funny:

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Oh yes ,μερικες φορες δεν βριζανε καν,απλα κλεινανε το τηλεφωνο αλλα ουτε μια φορα δεν συνεχιστηκε η κουβεντα!Τον πατερα μου που ειναι και εγγυητης και τον περνανε τον ειχα δασκαλεψει να λεει "αυτα τα κανονιζει ο γιος μου εγω δεν ξερω τιποτα" και να το κλεινει στην μαπα οποτε ειμασταν μια ωραια ατμοσφαιρα!!! :headbaning2:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στις επομενες εκλογες συριζα ετσι?
μην γινει καμια μαλακια και μας παρουν αυτα που χρωσταμε..

ΣΥΡΙΖΑ μεχρι το 2050 :rockon: :headbang3 :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom