Επισκέπτης
Εγω ειμαι αραχτος στον καναπε(με λαπτοπ) και ταυτοχρονα με το σερφαρισμα στα μπουρδελα.κομ βλεπω καμια τσοντα παραγγελνω καμια βυζιτα και βλεπω τv .Εσεις τι κανετε?
futurama,family guy,american dad εγγυηση!Κατεβάζω τσόντες και επεισόδια των καρτούν που καραγουστάρω,
South Park, Spongebob Squarepants!!
παιζω football manager 2007 στο laptop..... αληθεια το warned πανω απο αρκετους χρηστες τι ειναι?????
ασε αμα ηταν το warned να πέφτει για ανορθογραφιες πρωτος εγω θα επρέπε να ειχα warned
για αναρμοστη, προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά πέφτει.
Μπα συναγωνιστή το ποσοστό των δικών σου ανορθογραφιών είναι μηδαμινό σε σχέση με άλλων και συνυπολογίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα της πληροφορίας που μοιράζεσαι μαζί μας μάλλον εύφημο μνεία θες παρά προειδοποίησηασε αμα ηταν το warned να πέφτει για ανορθογραφιες πρωτος εγω θα επρέπε να ειχα warned
για αναρμοστη, προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά πέφτει.
εγω ενδιαμεσα τραβαω αυτοφραπεδια,βλεπω ντατσο(αχ ρε γεωργιου που εισαι σημερα να πεθανουμε στο γελιο με τις ατακες σου)!,τρωω φρεσκα φρουτα και λαχανικα,πινω φρεντο(τον φραπε τον πινω βραδυ σε ιδρυματα παθους και ηδονης) και φυσικα κανω γυμναστικη στο πουλακι μου!του δειχνω φωτο πορνοσταρ και του λεω πως θα σηκωνεται σε καθε φωτο!