Νέα

Τι κάνετε ενδιάμεσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω ειμαι αραχτος στον καναπε(με λαπτοπ) και ταυτοχρονα με το σερφαρισμα στα μπουρδελα.κομ βλεπω καμια τσοντα παραγγελνω καμια βυζιτα και βλεπω τv .Εσεις τι κανετε?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
moi τωρα, κοιταω αυτο το φορουμ κ ενα αλλο, ψαχνω στο imdb ινφος για κατι ταινιες, μιλαω στο μσν
κ ακουω μιουζικ
γενικα ομως κανω πολλα κ διαφορα παραλληλα με το φορουμ εδω
αυτα :)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
εκτός από μπουρδέλα τηλεόραση και πατατάκια και καμια  :jerking: ενδιάμεσα, ψάχνω να κλείσω καμιά τουρκάλα για μετά τον αγώνα...ώστε αν τη φάμε στη μπάλα, να πάρω το αίμα μου πίσω  :knockinb:

:grin:

Επισκέπτης
Προετοιμαζομαι να μαγειρέψω (για πρωτη φορά) κιμά απο σόγια.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κατεβάζω τσόντες και επεισόδια των καρτούν που καραγουστάρω,
South Park, Spongebob Squarepants!! :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
μιλαο στο msn και μπαινω σε διαφορα αλλα σαιτ που με ενδιαφερουν!!!!

Επισκέπτης
παιζω football manager 2007 στο laptop..... αληθεια το warned πανω απο αρκετους χρηστες τι ειναι?????

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
msn και galactica για σημερα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιζω football manager 2007 στο laptop..... αληθεια το warned πανω απο αρκετους χρηστες τι ειναι?????

σημαινει οτι τους εχει γινει μια προειδοποιηση για θεματα ανορθογραφιας,κακης συμπεριφορας ισως(ας με διορθωσει καποιος μοντ) κλπ....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω ενδιαμεσα τραβαω αυτοφραπεδια,βλεπω ντατσο(αχ ρε γεωργιου που εισαι σημερα να πεθανουμε στο γελιο με τις ατακες σου)!,τρωω φρεσκα φρουτα και λαχανικα,πινω φρεντο(τον φραπε τον πινω βραδυ σε ιδρυματα παθους και ηδονης) και φυσικα κανω γυμναστικη στο πουλακι μου!του δειχνω φωτο πορνοσταρ και του λεω πως θα σηκωνεται σε καθε φωτο!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ασε αμα ηταν το warned να πέφτει για ανορθογραφιες πρωτος εγω θα επρέπε να ειχα warned :2funny:
για αναρμοστη, προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά πέφτει.
Μπα συναγωνιστή το ποσοστό των δικών σου ανορθογραφιών είναι μηδαμινό σε σχέση με άλλων και συνυπολογίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα της πληροφορίας που μοιράζεσαι μαζί μας μάλλον εύφημο μνεία θες παρά προειδοποίηση  :cheesy:
όσο για το κάνουμε ενδιάμεσα... το πήξιμο της δουλειάς μας κάνει να γράφουμε αναφορές και προτάσεις με κλεφτές ματιές στο site και σε καμμιά ενδιαφέρουσα τσόντα...parallel processing ...

Επισκέπτης
εγω ενδιαμεσα τραβαω αυτοφραπεδια,βλεπω ντατσο(αχ ρε γεωργιου που εισαι σημερα να πεθανουμε στο γελιο με τις ατακες σου)!,τρωω φρεσκα φρουτα και λαχανικα,πινω φρεντο(τον φραπε τον πινω βραδυ σε ιδρυματα παθους και ηδονης) και φυσικα κανω γυμναστικη στο πουλακι μου!του δειχνω φωτο πορνοσταρ και του λεω πως θα σηκωνεται σε καθε φωτο!

ειληκρινεστατος

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.703
Πόντοι
216
φραπεδακι,κανω μια αναζητηση στον κυβερνοχωρο κ κανω κ πραγματα της αυριανης δουλειας....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
τηλεοραση για παρεα και τσιγαριες!

amc_anthony13