Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 3.575
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....Δημητρη επετρψε μου να σου πω οτι οι στυλιστικες σου επιλογες ειναι out of date...
Eτσι γουσταρω...
αλλου ντ'αλλου...θα ελεγα ακριβως το ιδιο γ ολες σου τις επιλογες.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ετσιιιιιιιιιιιιιιαλλου ντ'αλλου...θα ελεγα ακριβως το ιδιο γ ολες σου τις επιλογες.
Τι διαολο ρε τζιμι,ουτε δυο λεξεις εγγλεζικα δε σπικαρεις?Που πα ρε καραμητροοοοοοοοοοο ....τσακωνας....πλακα κανω...εκτος εποχης....εχει ληξει....ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
Καληνυχτα ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ετσιιιιιιιιιιιιιι
Αντε καληνυχτα σας.....
εγω σπικαρο 3 αλλα αυτες οι 2 ειναι εκτος του λεξιλογιου μουΤι διαολο ρε τζιμι,ουτε δυο λεξεις εγγλεζικα δε σπικαρεις?Που πα ρε καραμητροοοοοοοοοοο ....τσακωνας....πλακα κανω...εκτος εποχης....εχει ληξει....
Εσυ τα καταφερνεις αρκετα καλα θα ελεγα..σε εχω παρακολουθησει...εγω σπικαρο 3 αλλα αυτες οι 2 ειναι εκτος του λεξιλογιου μου
Εγω ενα μαυρο δαχτυλιδι στον δειχτη: oxette ή visetti, 1 σταυρο ατσαλινο: onar ή vissetti και ενα ovversized watch ή εναλλακτικα ενα sport swatchΕνα ασημι μαυρο σταυρο morellato, ενα μαυρο ασημι δαχτυλιδι κι ενα Dyrberg-Kern βραχιολι χεριου. Αντρικα ειναι ολα ετσι;;
χαχαχαχαχα φθηνά γούστα για να κατέβεις στο Μετάξι
Καλησπερίζω!!!
αχχχ ερημα μου νιατα και που τσαλακωθηκατε