Ρε τραμπάκουλα, αυτό σε μάρανε ;
το θέμα είναι η 21 η Απριλίου 1967
Επειδή όμως είσαι ΤΡΟΜΠΑΣ , ημιμαθής , χωρίς
κριτική ικανότητα παπαγάλος
ορίστε τι γράφτηκε στα
πρακτικά της Βουλής ,
τραμπάκουλα
Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη “κύριο Ροζενστάιν”…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην ‘Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη “κύριο Ροζενστάιν”.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι’ αυτό μ’ ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι’ αυτό μ’ ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;
πηγή
Η κα. Μαρία Δαμανάκη ομολογεί μέσα στην βουλή των Ελλήνων ότι είναι Εβραία και ότι θίχτηκε από τον Καρατζφέρη που αποκάλεσε τον κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν"... ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη...
www.pentapostagma.gr
Η Δαμανάκη εργάζεται μετά την πολιτική στο Rockefeller Brothers Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας-«συνώνυμο» του καπιταλισμού στην αμερικανική μητρόπολη,
H «φωνή του Πολυτεχνείου» εξακολουθεί να παραμένει μία ενεργή πολίτης μοιράζοντας τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου, Μονακό και Αθήνας - Χωρίς να απαρνιέται το παρελθόν της, δηλώνει αριστερή που βλέπει τα πράγματα από μια πιο ανοιχτή οπτική γωνία και συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια πολυθνικών...
www.protothema.gr
Λες να την πήραν επειδή είναι 100% Ελληνίδα ;
Οι Εβραίοι, βάζουν μόνο Εβραίους στις οργανώσεις τους.
Αλλά αυτό είναι επουσιώδες.
Το θέμα είναι η 21 Απριλίου 1967
που έγινε από την CIA και τους μασόνους.
Κατάλαβες παπαγάλε ;