Νέα

Τι ήταν πραγματικά η 21 Απρίλη; Χούντα ή χούντα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Requiem7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Ότι το Πολυτεχνείο ήταν το ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της σύγχρονης ιστορίας, κατασκευασμένο απ' αυτούς ακριβώς που υποτίθεται ότι πολεμούσε και που έδωσε την ευκαιρία σ' ένα μάτσο ανίκανα και οκνηρά τρωκτικά να βρεθούν στην κορυφή της διοίκησης της χώρας, τις ενέργειες των οποίων πληρώνουμε σήμερα και θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

 Γύρω στο 1960 ανακαλύπτεται ένα μηχανηματάκι που λέγεται σόναρ. Οι Αμερικανοί το χρησιμοποιούν σαρώνοντας όλον τον πλανήτη και ανακαλύπτουν πως η Ελλάδα έχει πετρέλαιο, καθώς βρίσκεται στη μέση των φλεβών πετρελαίου Λιβύης και Σαουδικής Αραβίας.

 H CIA έρχεται σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση (Γ. Παπανδρέου) αλλά ο πρωθυπουργός αρνείται το "γη και ύδωρ" που ζητούν οι Αμερικανοί.

Τότε επικρατεί πολιτική αστάθεια στη χώρα με την αποστασία του 65 ( Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) και η χώρα βρίσκεται σε πολιτικό αναβρασμό λόγω των συνεχών απειλών της Αμερικής στην Ελλάδα για τον έλεγχο των πετρελαίων.

 Βλέποντας αυτήν την κατάσταση και την απραξία των δοτών στρατηγών, οι συνταγματάρχες κάνουν πραξικόπημα και αναλαμβάνουν την εξουσία, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες. Ακόμα και τους Αμερικανούς που δεν μπορούν να πιστέψουν στην τύχη τους (επειδή ακριβώς αυτό επεδίωκαν πάντα στις χώρες που είχαν συμφεροντα)

 Η CIA προσεγγίζει τον Παπαδόπουλο κι αυτός υπόσχεται τα πετρέλαια στους Αμερικανούς, σε βάθος χρόνου.

 Η ανασύνταξη της χώρας προχωράει με γοργά βήματα και ο Παπαδόπουλος δείχνει πως είναι το καλό παιδί, εφόσον παραγγέλνει βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό στην Αμερική.

 Η Ελλάδα γίνεται ένα τεράστιο εργοτάξιο και οι παλιοί θυμούνται πόσο αναπτυχθηκε η οικοδομή στην Αθήνα εκείνα τα χρόνια.

Επίσης τεράστια δημόσια έργα για τα δεδομένα της Ψωροκώσταινας, μπαίνουν σε ενέργεια, με ίδιους πόρους και καμμία απολύτως βοήθεια από το εξωτερικό.



 Το σημείο κλειδι είναι όταν έφτασε η ώρα να παίξει το πετρέλαιο στην Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1972 φέρνει την χουντική κυβέρνηση προ των ευθυνών της απέναντι στον μέχρι τότε υποστηρικτή της ... τις ΗΠΑ...


 Το Πολυτεχνείο οργανώθηκε όπως οργανώθηκε και πέτυχε το Γούντστοκ τον Μάιο του 68...


 Οι φοιτητές ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ελληνικής κοινωνίας ανέκαθεν.


Ο Ε΄λληνας δεν ζορίζεται όσο δεν του πειράζεις το παιδί του. Γάμα τον, σκίσε τον στους φόρους,... δεν θα πει τίποτα. Μόλις του πειράξεις το παιδί γίνεται Τούρκος...



 Οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο δεν είχαν ούτε μολότωφ... όχι όπλα που να έχρηζαν ανάγκης τεθωρακισμένων αρμάτων για να μπούν μέσα.


 Κι είναι αδύνατον για μια στρατιωτική κυβέρνηση που ξέρει την διαφορά δυναμικού να προβεί σε ένα τέτοιο παιδαριώδες λάθος...

 Το Πολυτεχνείο ήταν η αφορμή να πέσει η Χούντα και να επιστρέψει ο Καραμανλής από τη Γαλλία νικητής και τροπαιούχος με το σύνθημα Ελλάς - Γαλλία συμμαχία.

 Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν με καλό μάτι τον "εθνάρχη" και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους.

Στο πρόσωπο του επίτιμου καθηγητή του Μπέρκλευ, υιού του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, ο Αντρέας έρχεται στην Ελλάδα με το ζιβάγκο και 100 εκατομμύρια δολάρια προίκα (στοιχεία που βγήκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα), προκειμένου να αναλάβει την εξουσία το 1981 ύστερα από συμφωνία με τις ΗΠΑ.

 Ο Παπανδρέου γνωρίζει πως οι ΗΠΑ σκοπεύουν να απομακρύνουν τις Βασεις από την Ελλάδα και το χρησιμοποιεί ώς προεκλογικό τσιτάτο ¨Εξω οι βάσεις και οι Αμερικάνοι!

 Αντιθέτως με ό,τι περιμένουν οι Αμερικανοί, ο Καραμανλής χτίζει την Ευρωπαική Ελλάδα με τις πλάτες του φίλου του Ζισκάρ ντ εστέν και μπαίνει από το παραθυρο κυριολεκτικά στην ΕΟΚ, πράγμα που δεν το πε΄ριμενε κανείς.


 Το 1981 ερχεται ο Αντρέας και από τότε οι Αμερικανοί κάνουν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν σε όλην την διάρκεια μέχρι σήμερα καθώς όλοι οι πρωθυπουργοί ακολουθούν τις επιταγές των ΗΠΑ.


 Σημίτης;  Με την Γκόλντμαν σακς δουλίτσες.... το 1999
Κωστάκης Καραμανλής ; Πλει στεισον και σουβλάκια...
Γιωργάκης Παπανδρέου; O απόλυτος γιες μαν των Αμερικανών
Μητσοτάκης; Αυτόν βάλανε οι ΗΠΑ το 65 να κάνει την αποστασία...


 

  Πως ταιριάζουν ορισμένα γεγονότα....


 Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να δώσει τα πετρελαια έναντι πινακίου φακής ύστερα από μελετημένο πρόγραμμα πλήρους εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Η Ελλάδα κρατιόταν όλα αυτά τα χρόνια με τον τουρισμό και τη ναυτιλία της.


Το ΕΥΡΩ ήταν η ταφόπλακα της χώρας, καθώς το τουριστικό προιόν που λέγεται ΕΛλάδα έγινε πολύ ακριβό και η ναυτιλία έχασε επειδή πλέον οι Φιλλιπίνες έβγαζαν φτηνότερους ναυτικούς.



Ουαί τοις ηττημένοις....


 
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
βρισκοταν σε αναπτυξη....οταν μια ''κυβερνηση'' δεν αφηνει χρεος ειναι αναπτυξη δεν σου πηρανε χαρατσακια δεν σου πειραξανε την τσεπουλα νταβατζιλιδικα ....για ανευ λογο και αιτια δεν σε απολυανε επειδη το ειπανε και το απαιτουσαν αλλοι...

Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα δεις ότι το λεγόμενο Ελληνικό οικονομικό θαύμα άρχισε κάπου στη δεκαετία του 50' και τελείωσε μαζί με την ανάπτυξη το 1973 (δηλαδή επί χούντας).Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία η χούντα άφησε χρέος 16% του ΑΕΠ και πληθωρισμό 30%. Αυτό που έκαναν στην πραγματικότητα ήταν μια πολιτική τύπου "Τσοβόλα δώστα όλα" για να μην τους ξεσηκώνεται ο κόσμος και στο τέλος άφησαν άδεια ταμεία.Δεν λέω ότι δεν έγιναν και καλά πράγματα,άλλωστε μια χούντα δεν μπορεί να κάνει μόνο κακά...και ο Στάλιν είχε ανάπτυξη στην οικονομία,αλλά δεν σημαίνει ότι θα τον πάρουμε για πρώτυπο...
 

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Μηνύματα
705
Like
8
Πόντοι
6
Πολλά γράφονται για την Χούντα τους Χουνταίους την Δημοκρατία τα απαίσια βασανιστήρια που γινόντουσαν τότε την λογοκρισία καί πολλά άλλα. Αλλά ένα 90% των τότε 60ρηδων , εκεί γύρω, λένε , ότι καί δουλειές υπήρχαν καί λεφτά είχε ο κόσμος σε αντιθεση με την σημερινή κατάσταση. Τώρα όλοι αυτοί να λένε ψέματα , γιατί άραγε? Καί όλοι αυτοί είναι καί άνθρωποι απλοί καί επιστήμονες καί διανούμενοι καί τεχνοκράτες . Τι διάολο να γίνεται? Καί πάνω από όλα ΟΛΟΙ αυτοί είναι διαφόρων πολιτικών τοποθετήσεων. Δεν ξέρω αλλά πολλοί , μα πάρα πολλοί γαμοσταυρίζουν την σημερινή δημοκρατική κατάσταση. Τι να είναι , άραγε , αλήθεια?? SERAPIS.

Και εγώ φίλε μου τα έχω ακούσει αυτά και εξακολουθώ να τα ακούω.
Προσωπική εμπειρία δεν έχω γιατί ήμουν αγέννητος τότε, είμαι σχετικά μικρός σε ηλικία (30 ετών)

Μπορώ όμως να έχω γνώμη.

Απο μεγαλύτερους έχω ακούσει όμως να μου λένε: "To σπίτι μου στην Αθήνα ήταν απέναντι απο αστυνομικό τμήμα.. Και αίμα υπήρχε και ξύλο και ανελευθερία και γαμώ την καταπίεση, :police: τα ουρλιαχτά ακουγοντάς τα, σε διαπερνούσαν όπως το ηλεκρικό ρέυμα!!"

Ή ένα άλλο που μου έχουν πεί είναι ένας στρατηγός Ζαγοριανάκος μετά τις 19:00 τουφέκιζε.
"Ακόμα θυμάμαι μου έλεγε χαρακτηριστικά την απόφαση της ΥΕΝΕΔ ότι όποιος βγαίνει απ'το σπίτι του μετά τις 19:00 θα τουφεκίζεται." :ak:

Εννοείται φυσικά ότι όποιος επιθυμεί αυτά τα πισωγυρίσματα πρέπει να είναι το λιγότερο κτήνος.

Άλλα μη μου πείτε όμως ότι τώρα έχουμε δημοκρατία; :headbang:

Γιατί θα πεθάνω στα γέλια. :2funny:
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Φίλε " Runar " . ο κάθε άνθρωπος κοιτάει τι λεφτά έχει στην τσέπη του στο τέλος του μήνα αφού ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις του. Καί όχι τι οικονομική κατάσταση επικρατεί στην Σοβιετική Ένωση ή στην Ελβετία ή στο Μπαγκλαντές καί τις ΗΠΑ. Η χαώδης διαφορά υπάρχει καί σήμερα καί επι Χούντας καί τότε καί τώρα. Σημερα ένας συνταξιούχος παίρνει π.χ 800,-ευρώ με τόσα χρόνια συντάξιμα  καί τόσα ένσημα καί είχε μια άλφα ειδικότητα . Ο ΙΔΙΟΣ συνταξιούχος παίρνει στην Γαλλία 1.800,- τον μήνα. Να η πουστιά του Ελληνικού Κράτους =(πολιτικών.) SERAPIS.
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Ας επανελθουμε στο θεμα μας...ο Μπιθικωτσης ηταν αριστερος,εγραψες.Συμβολο της αριστερας,για την ακριβεια.

Δηλαδή, εσύ τι λες ότι ήταν;

Ταγματασφαλίτης και τον στείλαν στην Μακρόνησο;
Δεξιός και έκανε παρέα μαζί του ο Μίκης;

Και στο κάτω - κάτω τι σε κόφτει εσένα;
Και αριστερός να ήταν δε μπορούσε να αλλάξει κάποια στιγμή;

Ααααααααα, ξέχασα. Μόνον ένας είναι ο συνεπής επαναστάτης, ο βράχος της επαναστάσης, ταγμένος στον αγώνα, αμετακίνητος στις απόψεις του .......


Να τι λέει λοιπόν ο ίδιος ο Μπιθικώτσης:

- Εσείς πώς βρεθήκατε στη Μακρόνησο;

«Δεν ήμουνα σε πολλά, αλλά εν πάση περιπτώσει Κατοχή ήτανε, μια κιθαρίτσα έπαιζα, κάποιος έβαφε στο ντουβάρι, κάπου με είχανε γράψει... Δεν είχα κάνει και πολλά».

- Δεν ήσασταν δηλαδή αριστερός με τη λογική αυτή.

«Οχι με τη λογική αυτή. Ημουνα έτσι... με τη μουσική τρεχάλα, επάνω στη μουσική είχα κάτσει».

- Το ρωτάω επειδή σήμερα έχουν βγει όλοι αριστεροί. (γέλια)

«Μάλιστα, έχουν βγει όλοι αριστεροί. Αριστεροί ήταν αυτοί που κατεβήκαν απ' τα βουνά, ήρθαν στις πόλεις κι έγινε η μάχη το '44, τα Δεκεμβριανά που λένε. Εγώ τότε είχε ανοίξει ο γαμπρός μου ένα πηγάδι τρία μέτρα για να μην πιάσει νερό και κάτω κάτω είχε μπούκες για τις βόμβες που ρίχνανε Σκόμπι από τον Πειραιά. Αυτή είναι η ζωή μας... Με το που απολύθηκα από τη Μακρόνησο, έγινα συνθέτης».

- Λέτε, δηλαδή, ότι πολλοί απ' αυτούς που ήταν στη Μακρόνησο βρεθήκαν εκεί χωρίς να είναι πραγματικά αριστεροί.

«Σήμερα ό,τι δηλώσεις είσαι, ενώ τότε ήσουν ό,τι θέλαν εκείνοι. Το κατάλαβες τι είπα; Και σου λέγανε ότι θα υπογράψεις για να μας αποδείξεις ότι δεν είσαι. Εγώ δεν έχω υπογράψει ποτέ. Το ξεπέρασα με το όργανο. Δε μου 'πανε ποτέ τίποτα, κανένας. Ενώ πηγαίνανε στην ουρά στα στρατηγεία - εκεί που είπαμε - να υπογράψουν, εγώ κοιμόμουν γιατί ξενύχταγα στη Λέσχη Αξιωματικών και μου 'λεγε ο λοχαγός: "Να πηγαίνεις κι εσύ στην ουρά και να πηγαίνεις όλο και πιο πίσω, να περνάει η μέρα"».

]

Και τώρα βγάλε το αριστερόμετρο για να τον μετρήσεις......
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φίλε " Runar " . ο κάθε άνθρωπος κοιτάει τι λεφτά έχει στην τσέπη του στο τέλος του μήνα αφού ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις του. Καί όχι τι οικονομική κατάσταση επικρατεί στην Σοβιετική Ένωση ή στην Ελβετία ή στο Μπαγκλαντές καί τις ΗΠΑ. Η χαώδης διαφορά υπάρχει καί σήμερα καί επι Χούντας καί τότε καί τώρα. Σημερα ένας συνταξιούχος παίρνει π.χ 800,-ευρώ με τόσα χρόνια συντάξιμα  καί τόσα ένσημα καί είχε μια άλφα ειδικότητα . Ο ΙΔΙΟΣ συνταξιούχος παίρνει στην Γαλλία 1.800,- τον μήνα. Να η πουστιά του Ελληνικού Κράτους =(πολιτικών.) SERAPIS.

E,λοιπον,αφού είναι τα ίδια σκατά γιατί να θέλουμε χούντα ? Άσε που αν δεν συγκρίνεις τι γίνεται και παραέξω απ'τη χώρα σου,μπορεί και στη Σοβιετική Ένωση να νόμιζαν ότι περνούν καλά...
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
                                            Respect στο μεγάλο ηγέτη σύντροφοι!!
                   
45283_121578434669739_2059592815_n.jpg



                            Yπάρχει εδώ κανάς Αλβανός να μου μεταφράσει την τελευταία του ανακοίνωση ?

Nje ujesjelles i ri per perlen e perlave te brigjeve tona, Ksamilin.

Ne Ksamil inauguruam ujesjellesin e ri, nje investim prej 447 milion leke qe siguron uje 24 ore pa nderpreje per perlen e perlave te brigjeve shqiptare. Ne mbajme premtimet tona!
 

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.814
Like
12
Πόντοι
16
 Γύρω στο 1960 ανακαλύπτεται ένα μηχανηματάκι που λέγεται σόναρ. Οι Αμερικανοί το χρησιμοποιούν...


 
Για τα λοιπα δεν ξερω, φαινονται πιθανα, ομως το sonar ηταν ηδη σε λειτουργεια απο τον Β' ΠΠ
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Για " King of East " .
Καί εγώ θα σου πώ κάτι τρελλά που έγιναν σε εμένα χωρίς φυσικά να θέλω να σε κοντράρω ούτε στο παραμικρό σε αυτά που γράφεις. Ηταν 11.οο το βράδυ μόλις είχα σχολάσει από την δουλειά καί πήγα κουστουμαρισμένος στην στάση αρχές Συγγρού να πάρω το λεωφορείο για Παλαιό Φάληρο όπου έμενα τότε. Εποχή όχι του Παπαδόπουλου άλλα του αλλου μάγκα. Στην Συγγρού νέκρα καί ένα μπατσάδικο ανέβαινε ανάποδα .Παίρνει στροφή καί με πλευρίζει. Που πας ρε φίλε, δεν ξέρεις ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας ? ΟΧΙ . Που μένεις? ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Ταυτότητα. Εμπα μέσα να σε πάμε εμείς λεωφορεία δεν υπάρχουν. Πάμε στην πολυκατοικία που έμενα , συό μπάτσοι στο ασανσερ μαζί μου ο άλλος στο περιπολικό. Μπαίνουμε μέσα , πάει ο ένας ανοίγει το ψυγείο. Μόνο δυό μπυρεςέχεις? Λέει του άλλου πήγαινε ρε να πάρεις πέντε μπύρες. Να μην πολυλογώ όλο το βράδυ πίναμε μπύρες με τους μπάτσους .Σαν να γνωριζόμαστε από το δημοτικό. Τα σχόλια δικά σου, καί νάσαι καλά SERAPIS.
 

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Μηνύματα
705
Like
8
Πόντοι
6
 Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να δώσει τα πετρελαια έναντι πινακίου φακής ύστερα από μελετημένο πρόγραμμα πλήρους εξαθλίωσης των Ελλήνων.


Μην απελπιζόμαστε όμως. :'(  Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο θεός γελάει.. ;)
 

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
6.218
Like
4
Πόντοι
66
 Ο ΙΔΙΟΣ συνταξιούχος παίρνει στην Γαλλία 1.800,- τον μήνα. Να η πουστιά του Ελληνικού Κράτους =(πολιτικών.) SERAPIS.
δεν ξερω για Γαλλια
στην Γερμανια 1800 ευρω συνταξη δεν παιζει
και ολοι συνταξη πανω απο τα 67
 

Επισκέπτης
η κα Ελένη Βλάχου, ιδιοκτήτρια και εκδότρια της εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ακραιφνής δεξιά έκλεισε την εφημερίδα και δεν την ξανάνοιξε καθ όλην την διάρκεια της χούντας...
Την εκλεισε γιατι προτιμουσε αλλη χουντα...αυτηνα που ετοιμαζε ο Κωνσταντινος...Σα να λεμε διαφωνια στο protagon μεταξυ Τελογλου και της αλλης της καρακαξας που θελει τον Φραγκουλη...

Α,και το ζητημα"Μπιθικωτσης"παραμενει,ε?Προσωπικα αλλωστε δεν εχω να αποδειξω τιποτε γιατι πολυ απλα δεν επικαλουμαι τιποτε περαν των γνωστων περι στρατευμενης τεχνης(που ηδη αναφερθηκε).
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν ξερω για Γαλλια
στην Γερμανια 1800 ευρω συνταξη δεν παιζει
και ολοι συνταξη πανω απο τα 67

Aκριβώς...και στην Αυστραλία που είναι δεξιά νεοφιλελεύθερη χώρα,αν έχεις πολύ μεγάλα εισοδήματα δεν σου δίνουν καν σύνταξη !
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
περα απο τις μαλακιες του ποδολαγνου περι ξεπουληματος πετρελαιων(ουτε καμμενοι δεν τα λενε αυτα) αυτο που με εκανε να γελασω ηταν η ατακα του βολταιρου "βγαλε το αριστερομετρο να τον μετρησεις".μυθικη ατακα για...ελλαδα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Την εκλεισε γιατι προτιμουσε αλλη χουντα...αυτηνα που ετοιμαζε ο Κωνσταντινος...Σα να λεμε διαφωνια στο protagon μεταξυ Τελογλου και της αλλης της καρακαξας που θελει τον Φραγκουλη...

Α,και το ζητημα"Μπιθικωτσης"παραμενει,ε?Προσωπικα αλλωστε δεν εχω να αποδειξω τιποτε γιατι πολυ απλα δεν επικαλουμαι τιποτε περαν των γνωστων περι στρατευμενης τεχνης(που ηδη αναφερθηκε).

Ακραίος νεοσταλινικός ? Δηλαδή υπάρχουν και παλαιοσταλινικοί και ποιά η διαφορά ??    :think:
 

Επισκέπτης
η κα Ελένη Βλάχου, ιδιοκτήτρια και εκδότρια της εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ακραιφνής δεξιά έκλεισε την εφημερίδα και δεν την ξανάνοιξε καθ όλην την διάρκεια της χούντας...

αντιθέτως ο μακρονησιώτης κος Μάνος Κατράκης συνέχισε να εργάζεται και μάλιστα επι επταετίας πρωταγωνιστησε σε πλειάδα ταινιών του περιφήμου Τζέημς Πάρις συμπεριλαμβανομένου) και θεατρικών παραστάσεων..

ομοίως και ο βουλευτής του ΚΚΕ κος Κ.Καζάκος

για να μην αναφέρω και τον Δήμο Σταρένιο μέλος του ΕΑΜ ηθοποιών ο οποίος επίσης συνέχισε απτόητος να πρωταγωνιστεί τόσο εις τον κινηματογράφον όσο και εις το θέατρον

Οι ελληνικούρες και η καθαρεύουσα σε μάρανε.
Το ότι τους μακαρίτες δεν τους αποκαλούμε κυρίους και κυρίες δεν το' χεις ακουστά, έτσι??

Κάνετε και τους γνώστες της Ελληνικής μαλάκες..
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Οι ελληνικούρες και η καθαρεύουσα σε μάρανε.
Το ότι τους μακαρίτες δεν τους αποκαλούμε κυρίους και κυρίες δεν το' χεις ακουστά, έτσι??

Κάνετε και τους γνώστες της Ελληνικής μαλάκες..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σωστος
 

Επισκέπτης
περα απο τις μαλακιες του ποδολαγνου περι ξεπουληματος πετρελαιων(ουτε καμμενοι δεν τα λενε αυτα) αυτο που με εκανε να γελασω ηταν η ατακα του βολταιρου "βγαλε το αριστερομετρο να τον μετρησεις".μυθικη ατακα για...ελλαδα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπαρχει ομως ακομη ο Ανδρεας...Οταν δεις τα ΠΑΣΟΚια να τον βριζουνε τοτε θα ξερεις...

Απο κει και περα οποιος μιλαει για αριστερομετρο ας μετραει τον εαυτο του με το δεξιομετρο.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366

θα ξεφύγει εύκολα ότι το χρησιμοποίησε με δηκτικό/εμφατικό τρόπο :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom