enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Επιμένει ακόμη όμως ότι ο Μπιθκώτσης παρίστανε τον αριστερό!Η πρώτη νουνεχής ανάρτηση που γράφετε, έπειτα από μέρες.
Επιμένει ακόμη όμως ότι ο Μπιθκώτσης παρίστανε τον αριστερό!Η πρώτη νουνεχής ανάρτηση που γράφετε, έπειτα από μέρες.
Επιμένει ακόμη όμως ότι ο Μπιθκώτσης παρίστανε τον αριστερό!
Ο ίδιος δεν το έχει πει έτσι.πάντως σε όλες τις βιογραφίες του γράφει ότι εξορίστηκε στην Μακρόνησο... όπως για παράδειγμα αυτή που πόσταρα...
Ο ίδιος δεν το έχει πει έτσι.
Ο κάθε βιογράφος θέλει να πουλήσει ή να φανεί συμπαθής σε κάποιο κοινό ή να προσθέση μια προσωπκότητα σε ένα "στρατόπεδο" και τα γράφει όπως θέλει. Μόνο από τρίτους έχω ακούσει κι εγώ περί αγωνιστή Μπιθικώτση. Αν μπορείς βρες την τηλεοπτική συνέντευξη στον Χατζηνικολοάου να δεις πως το κάνει γαργάρα το περι Μακρονήσου.
Όποιος βάζει στο στόμα του τον όρο "δημοκρατία" ειναι αριστερός και μάλιστα αγωνιστής;
Σε αυτή τη φωτό πάντως δεν βλέπω κάτι "αριστερό" , ούτε στη γραμμένη φράση.
πάντως στην Μακρόνησο είναι... ;)
τεσπα... σε αυτόν τον τόπο εξάλλου είσαι ότι δηλώσεις... και όποτε το δηλώσεις...
πάρε να έχειςΆλλο ένα, και θα κάνετε χατ τρίκ.
Εγώ έχω ακούσει από σχετικά σοβαρούς ανθρώπους ότι εκεί δεν βρισκόταν με την ιδιότητα του κρατούμενου...πάντως στην Μακρόνησο είναι... ;)
τεσπα... σε αυτόν τον τόπο εξάλλου είσαι ότι δηλώσεις... και όποτε το δηλώσεις...
Τον "ψηλό" τον γνωρισα στη φωτό (που μπορεί να ειναι και στη Κρήτη) τον Μπιθκώτση όχι.
Απο τις φωτο με τον Μπιθικωτση ενστολο στα εισηγητικα σημειωματα για την δημιουργια των ταγματων στη Μακρονησο...Δεν μας λες κι εμας ομως απο που τεκμαιρεται μεσω των ποσταρισματων αυτων οτι ο Μπιθικωτσης ηταν δεξιος?
Απο τις φωτο με τον Μπιθικωτση ενστολο στα εισηγητικα σημειωματα για την δημιουργια των ταγματων στη Μακρονησο...Δεν μας λες κι εμας ομως απο που τεκμαιρεται μεσω των ποσταρισματων αυτων οτι ο Μπιθικωτσης ηταν αριστερος?
Αριστερόςέγραψα πουθενά εγώ ότι ο Μπιθικώτσης ήταν δεξιός ??????????????????
τουναντίον μάλιστα εξακολουθώ να γράφω ότι είναι ένας από τους πολλούς πάρα πολλούς αριστερούς οι οποίοι επί χούντας όχι μόνον δεν πειραχτήκανε αλλά και εκφράσανε την υποστήριξη τους από λίγο έως πολύ...
αν δεν ήταν αριστερός (ή αριστερίζων) θα ήταν αλφαμίτης... δεν υπήρχε κάτι άλλο στην Μακρόνησο ...Αριστερός
Ξεκάθαρες απαντήσεις δεν έχω πάρει .αν δεν ήταν αριστερός (ή αριστερίζων) θα ήταν αλφαμίτης... δεν υπήρχε κάτι άλλο στην Μακρόνησο ...
και δεν πιστεύω ο Θοδωράκης να έκανε επαγγελματικό γκεζί με τους βασανιστές
Εκανα λαθος και το διορθωσα γελοιε...Η ερωτηση ισχυει:Aπο που τεκμαιρεται οτι ο πασιγνωστος δεξιος Μπιθικωτσης δεν ηταν τετοιος αλλα αριστερος?έγραψα πουθενά εγώ ότι ο Μπιθικώτσης ήταν δεξιός ??????????????????
Ειχα γραψει κατα λαθος"δεξιος".Άλλo έγραψε ο mouse γι'αυτό το έγραψα.