Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
και στην χουντα αχρηστοι ειμαστε δλδ.μονο μερικες χιλιαδες πεθαναν....
τι λετε ρε?
Ποσες χιλιαδες, καμια εκατοστη;
και στην χουντα αχρηστοι ειμαστε δλδ.μονο μερικες χιλιαδες πεθαναν....
τι λετε ρε?
2 ας πουμε. εχει σημασια?Ποσες χιλιαδες, καμια εκατοστη;
2 ας πουμε. εχει σημασια?
Και γιατι να πουμε 2000. Βγαινει απο καπου; Το ειπανε στην κνε ας πουμε; Υπαρχουν στοιχεια;
Στοιχεία υπάρχουνε κι έχουν παραχθεί αφότου έχουνε πιει πολλά αδέρφια σας... τους κάνουν να βλέπουνε στο ξύπνιο τους τις εκατόμβες των νεκρών.
Μου φαινεται με μπερδευεις με καναν αλλο!
Μια που τα γνωριζεις ολα χωρις αποδεδειγμενα στοιχεια (ποτε κανεις δεν τολμησε στην Ελλαδα να βγαλει ακριβη αριθμό όσων πέθαναν, γιατι ήταν πολύ λίγοι και δεν συνέφερε, μονο γενικοτητες) ο Σταλιν ποσα εκατομμύρια Ρωσων έφαγε? οσα οι Γερμανοι σε δυο παγκοσμιους πολέμους και βαλε
ναι ουϊσκυ είστε κι όχι κάναβη ή γερό αψέντι! ζητώ τη συγχώρεσή σας!
Ουισκι μπορει να ειμαι, κουμουνι δεν ειμαι. Γιαυτο σου λεω οτι μπερδευτηκες.
οποτε οποιος δεν ειναι δικος μας τον καθαριζουμε...ωραια, συμπερασμα η μεγαλυτερη χουντα ειναι ο κομμουνισμοςΛευκοφρουρίτες φασίστες ήταν αυτές οι οικογένειες μουζίκων, εργατώ, μέσω και γενικά όσων δεν ήταν κομμουνιστές! Δε το γνωρίζετε ότι όποιος δεν είναι κομμουνιστής είναι φασίστας; Αίσχος!
Το ουϊσκι δε μεθάει απ' τον εαυτό του, το κομμούνι όμως μεθάει και βλέπει ό,τι θέλει.
Σαφώς και γνωρίζω πως είστε απ' τους σπουδαίους Έλληνες που δεν ψήφισαν ποτέ κάποιο αριστερό κόμα! Πλάκα έκανα!
οποτε οποιος δεν ειναι δικος μας τον καθαριζουμε...ωραια, συμπερασμα η μεγαλυτερη χουντα ειναι ο κομμουνισμος
51 χρονια απο την μαυρη μερα
οι αμερικανοι ηταν και ειναι οι παγκοσμιοι τρομοκρατες
αν ο οηε ηταν υπαρκτος οργανισμος επρεπε να διαταξει τον αμεσο βομβαρδισμο
αλλα επειδη ολοι αυτοι μαζι με την σφηγκοφωλια της εε ειναι μια συμμορια καλα μας κανουν