Νέα

Τη γνώμη σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.229
Πόντοι
506
λπν το προβλημα μου ειναι το εξης
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
το ερωτημα μου ειναι το εξης
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?
'Η παιζει να κολλησει μαζι μ?

Αστο φιλαράκι, κάηκες...Χτύπα κανένα ΡΩΣΑΚΙ να βρεις την υγειά σου...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως πολύ απλά σαν κλασική γυναίκα δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σε χωρίσει και περιμένει να το κάνεις εσύ... για να έχει το άλλοθι μετά... :think: Αν και το ότι είσαι ο πρώτος της μου δημιουργεί απορίες... αν δεν ήταν αυτό θα σου έλεγα σίγουρα πως κάτι τέτοιο παίζει.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Μήπως πολύ απλά σαν κλασική γυναίκα δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σε χωρίσει και περιμένει να το κάνεις εσύ... για να έχει το άλλοθι μετά... :think: Αν και το ότι είσαι ο πρώτος της μου δημιουργεί απορίες... αν δεν ήταν αυτό θα σου έλεγα σίγουρα πως κάτι τέτοιο παίζει.

ακριβώς αυτό...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα κατα τα 99% συμβαινει το εξης:
Σε εχει βαρεθει για διαφορους λογους (πχ λογω αποστασης ή λογω του οτι ωριμαζει και ζηταει αλλα πραγματα) και μαλλον εχει βρεθει καποιος αλλος υποψηφιος στη ζωη της. Δεν σε χωριζει ειτε γτ δεν εχει γινει κατι ακομα με τον αλλον ή εχει γινει και δεν εχει ξεκαθαρισει ο αλλος αν ηταν ξεπετα ή το παει στο σοβαρο.

Και αυτο το σεναριο να μην παιζει , οπως μας τα πες τα πραγματα δεν πανε καλα και θα βρεθουν δεκαδες συναγωνιστες να σου πουν δεκαδες λογους για να χωρισεις.
Εσυ ομως δεν θα τους ακουσεις οπως θα εκανε και ο καθενας μας στην ηλικια σου και θα πιστευεις οτι εσυ ζεις την εξαιρεση , μεχρι αυτη να βαρεθει περισσοτερο , να την πιασουν οι καλοκαιρινες καυλες ακομα πιο πολυ και τελικα να σε χωρισει γτ θελει να μεινει μονη με τον εαυτο της.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Σε εχει βαρεθει για διαφορους λογους (πχ λογω αποστασης ή λογω του οτι ωριμαζει και ζηταει αλλα πραγματα) και μαλλον εχει βρεθει καποιος αλλος υποψηφιος στη ζωη της. Δεν σε χωριζει ειτε γτ δεν εχει γινει κατι ακομα με τον αλλον ή εχει γινει και δεν εχει ξεκαθαρισει ο αλλος αν ηταν ξεπετα ή το παει στο σοβαρο.

Και αυτο το σεναριο να μην παιζει , οπως μας τα πες τα πραγματα δεν πανε καλα και θα βρεθουν δεκαδες συναγωνιστες να σου πουν δεκαδες λογους για να χωρισεις.
Εσυ ομως δεν θα τους ακουσεις οπως θα εκανε και ο καθενας μας στην ηλικια σου και θα πιστευεις οτι εσυ ζεις την εξαιρεση , μεχρι αυτη να βαρεθει περισσοτερο , να την πιασουν οι καλοκαιρινες καυλες ακομα πιο πολυ και τελικα να σε χωρισει γτ θελει να μεινει μονη με τον εαυτο της.
θεούλης...

panosbr

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1

ετσι ετσι :rockon: :rockon:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πραγματικα, δεν εχω πολλά να προσθεσω στα παραπανω των παιδιων, ειδικα δε του Fidodildo. Η υποθεση ειναι φως φαναρι τι πρεπει να κανεις και μαλακια εκανες που ανοιξες το θεμα αυτο. Απο τη μια. Απο την αλλη καλα εκανες και το ανοιξες γιατι θα σου δωσει την ευκαιρια να διαβασεις και γνωμες αλλωνων πιο εμπειρων, αντρων-γυναικων και να μαθεις.

Δε ξερω αν εχει παιχτει παιχνιδι με καποιον αλλο ακομα, με ή χωρις σεξ ΑΛΛΑ θεωρω οτι ειναι θεμα χρονου και συντομα μαλιστα. Η αποσταση δε ειναι μεγαλο εμποδιο γιατι δε περνατε χρονο μαζι, δε κανετε σεξ, δε ξερετε τι κανει ο ενας για τον αλλο, ποτε λεει αληθεια ποτε (ενα μικρο λευκο) ψεμα που σιγα σιγα εξελισσεται σε παραμυθι..

Πιστευω πως οτι σου λεει η κοπελια ειναι στο 95% δικαιολογιες του κωλου και για το χι-ψι λογο σου τρεναρει το αναποφευκτο. Το καλυτερο που χεις να κανεις για σενα ειναι να το τελειωσεις εσυ και συντομα μαλιστα. Παρατηρω που πιανεσαι απο τα λογια καποιων εδω και βασει αυτων σου προκυπτουν αλλα ερωτηματα, καποια "ναι, αλλα" "μα αυτο κι αυτο" κλπ. Λογικο και κατανοητο ειτε γιατι εισαι καψουρης ακομα, θες να το παλεψεις, νοιωθεις ξερω γω την αδικια του πραγματος κλπ. Ομως οσο πιο συντομα καταλαβεις οτι ολοι εδω εχουν δικιο σ'αυτα που σου λενε (εκτος απο το να της χωσεις μπατσες), τοσο το καλυτερο για σενα.

Εισαι πολυ μικρος ακομα για να στεναχωριεσαι για κατι τετοια (επισης αν εβαλες το "ρακος" σαν ονομα εξαιτιας της, εισαι και μαλακας..), Οπως επισης κι αυτη ειναι πολυ μικρη ακομα για να ξερει τι θελει (αν και μερικες φορες αυτο δε το μαθαινουν ποτε) αλλα ειναι και μιικρη για να ξερει πως ακριβως να στο πει. Αντιθετως τωρα σου λεει τετοια και σου βγαζει, οχι επιτηδες (μαλλον), τη ψυχη.

Σε πιο συγκεκριμενα πραγματα...Θα βοηθουσε αν μας ελεγες, πως γνωριστηκατε, ποιος-α μενει στο τοπο του και δεν εχει ξενιτευτει για σπουδες κλπ. Τι δουλεια κανεις, αν κανεις, τι εισοδημα εχεις κλπ.

Τι αλλο; χμμ..Οσον αφορα φιλη ή αδερφη. Μη την εμπιστευεσαι. Μη της το δειχνεις οτι δε την εμπιστευεσαι αλλα μη την εμπιστευεσαι. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ κι εκεινη, ή καποια φιλη της, τι ρολο παιζουν κι αν τις εχει βαλει να σου περασουν κανα μηνυμα. Μην ακουσω τωρα μα ειναι καλη κοπελα και τη πιστευω κι αυτα. Στη φωτια δε θα βαζεις για κανενα το χερι σου. Θ'ακους τον εαυτο σου ή/και εξωτερικους παρατηρητες, πχ εμας εδω.

Οσον αφορα μαλακιουλες του στυλ δυναμικος, διεκδικητικος κλπ..γενικα μιλωντας, να τη γραφεις που και που. Ξεχνας το ναι σε ολα, ξεχνας το να δινεις πριν ΚΑΝ ακομα σε ρωτησει, αναφορα για το τι εκανες, που ησουν, ποιον ειδες, τι ειπατε. Δε το παρακανεις, δε το παιζεις Ντιλαν στο Μπεβερλυ Χιλς, βασικα δε το παιζεις κατι που δεν εισαι, οπως ανεφερε και καποιος αλλος.

Οταν με το καλο, απο τη συγκεκριμενη, χωρισεις..μη κρατησεις επαφη, δεν υπαρχει λογος. Ουτε φιλιες, ουτε "να ξερω τι κανεις γιατι σε νοιαζομαι", "να ειμαστε φιλοι" ουτε λοιπες μαλακιες. Οκ θα χει το τηλ σου, θα της λες καλα ειμαι, μεχρι εκει.

Κοινους φιλους κλπ που εχετε; Αθηνα ή Θεσσαλονικη;; Για διακοπες φετος το καλοκαιρι συζητησατε;; ειμαι περιεργος τι θα σου ελεγε..

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα, δεν εχω πολλά να προσθεσω στα παραπανω των παιδιων, ειδικα δε του Fidodildo. Η υποθεση ειναι φως φαναρι τι πρεπει να κανεις και μαλακια εκανες που ανοιξες το θεμα αυτο. Απο τη μια. Απο την αλλη καλα εκανες και το ανοιξες γιατι θα σου δωσει την ευκαιρια να διαβασεις και γνωμες αλλωνων πιο εμπειρων, αντρων-γυναικων και να μαθεις.

Δε ξερω αν εχει παιχτει παιχνιδι με καποιον αλλο ακομα, με ή χωρις σεξ ΑΛΛΑ θεωρω οτι ειναι θεμα χρονου και συντομα μαλιστα. Η αποσταση δε ειναι μεγαλο εμποδιο γιατι δε περνατε χρονο μαζι, δε κανετε σεξ, δε ξερετε τι κανει ο ενας για τον αλλο, ποτε λεει αληθεια ποτε (ενα μικρο λευκο) ψεμα που σιγα σιγα εξελισσεται σε παραμυθι..

Πιστευω πως οτι σου λεει η κοπελια ειναι στο 95% δικαιολογιες του κωλου και για το χι-ψι λογο σου τρεναρει το αναποφευκτο. Το καλυτερο που χεις να κανεις για σενα ειναι να το τελειωσεις εσυ και συντομα μαλιστα. Παρατηρω που πιανεσαι απο τα λογια καποιων εδω και βασει αυτων σου προκυπτουν αλλα ερωτηματα, καποια "ναι, αλλα" "μα αυτο κι αυτο" κλπ. Λογικο και κατανοητο ειτε γιατι εισαι καψουρης ακομα, θες να το παλεψεις, νοιωθεις ξερω γω την αδικια του πραγματος κλπ. Ομως οσο πιο συντομα καταλαβεις οτι ολοι εδω εχουν δικιο σ'αυτα που σου λενε (εκτος απο το να της χωσεις μπατσες), τοσο το καλυτερο για σενα.

Εισαι πολυ μικρος ακομα για να στεναχωριεσαι για κατι τετοια (επισης αν εβαλες το "ρακος" σαν ονομα εξαιτιας της, εισαι και μαλακας..), Οπως επισης κι αυτη ειναι πολυ μικρη ακομα για να ξερει τι θελει (αν και μερικες φορες αυτο δε το μαθαινουν ποτε) αλλα ειναι και μιικρη για να ξερει πως ακριβως να στο πει. Αντιθετως τωρα σου λεει τετοια και σου βγαζει, οχι επιτηδες (μαλλον), τη ψυχη.

Σε πιο συγκεκριμενα πραγματα...Θα βοηθουσε αν μας ελεγες, πως γνωριστηκατε, ποιος-α μενει στο τοπο του και δεν εχει ξενιτευτει για σπουδες κλπ. Τι δουλεια κανεις, αν κανεις, τι εισοδημα εχεις κλπ.

Τι αλλο; χμμ..Οσον αφορα φιλη ή αδερφη. Μη την εμπιστευεσαι. Μη της το δειχνεις οτι δε την εμπιστευεσαι αλλα μη την εμπιστευεσαι. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ κι εκεινη, ή καποια φιλη της, τι ρολο παιζουν κι αν τις εχει βαλει να σου περασουν κανα μηνυμα. Μην ακουσω τωρα μα ειναι καλη κοπελα και τη πιστευω κι αυτα. Στη φωτια δε θα βαζεις για κανενα το χερι σου. Θ'ακους τον εαυτο σου ή/και εξωτερικους παρατηρητες, πχ εμας εδω.

Οσον αφορα μαλακιουλες του στυλ δυναμικος, διεκδικητικος κλπ..γενικα μιλωντας, να τη γραφεις που και που. Ξεχνας το ναι σε ολα, ξεχνας το να δινεις πριν ΚΑΝ ακομα σε ρωτησει, αναφορα για το τι εκανες, που ησουν, ποιον ειδες, τι ειπατε. Δε το παρακανεις, δε το παιζεις Ντιλαν στο Μπεβερλυ Χιλς, βασικα δε το παιζεις κατι που δεν εισαι, οπως ανεφερε και καποιος αλλος.

Οταν με το καλο, απο τη συγκεκριμενη, χωρισεις..μη κρατησεις επαφη, δεν υπαρχει λογος. Ουτε φιλιες, ουτε "να ξερω τι κανεις γιατι σε νοιαζομαι", "να ειμαστε φιλοι" ουτε λοιπες μαλακιες. Οκ θα χει το τηλ σου, θα της λες καλα ειμαι, μεχρι εκει.

Κοινους φιλους κλπ που εχετε; Αθηνα ή Θεσσαλονικη;;
την γνωρισα μεσω κοινων γνωστων αλλα κοινους γνωστους εχουμε εναν!την αδελφη της που σπουδαζει αθηνα κ κανουμε πολυ καλη παρεα...φοιτητης ειμαι αλλα βρισκομαστε για μια βδομαδα ανα 2 βδομαδες!αυτη εχει τελειωσει τις σπουδεσ της κ γυρισε στον τοπο της οποτε ερχεται αρκετα συχνα για τν αδελφη της κ μενει σε μενα!
το να γνωρισε αλλον η να σκεφτεται καποιον αλλον το αποκλειω!κ αυτο επειδη δν εχει κ παρεες στον τοπο της(οι φιλες της σπουδαζουν κ ουτε βγαινει εξω)
Απλα αν δν ζηλευε οταν την γραφω η βγαινω μ συμφοιτητριες μ θα ελεγα το πραγμα εχει τελειωσει..
Αλλα οπως ειπα τηλεφωνα αυτη μ παιρνει με τν πρωτη ευκαιρια που θα βρει κτλ.Γτ σκεφτομαι οτι αν δν ηθελε αλλλο την σχεση μας απλα θα απομακρυνοταν..οχι θα μ παιρνει τηλ.
για παραδειγμα χθες βγηκα με μια φιλη μ κ δν μιλησαμε πολυ κ εκανε ζηλειες...
αυτα δν μπορω να εξηγησω..
Δλδ αν ζηλευει κ αν μ ψαχνει πως γινεται να θελει να χωρισουμε?
Οσο για να την χωρισω εγω πως να το πω...δν ειμαι ετοιμος ακομα να της το πω...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Οκ. Αν βρισκεσαι 2 βδομαδες το μηνα δεν ειναι και τοοοσο ασχημα. Αλλα αυτη εχει τελειωσει τις σπουδες της κι εχει γυρισει πανω και λογικα θα βρει και δουλεια επανω. Ενω εσυ ακομα κατω και σπουδαζεις. Οκ ειναι λιγο νωρις αλλα για σκεψου καποια πραγματα, πχ ποσα χρονια θα σαι ακομα Αθηνα για σπουδες; Οταν με το καλο τελειωσεις, πες ειστε ακομα μαζι. Ποιος θα ανεβει ή ποιος θα κατεβει; αυτο θα θελει καποια στιγμη κουβεντα.

Οσο για το "δν εχει κ παρεες στον τοπο της(οι φιλες της σπουδαζουν κ ουτε βγαινει εξω)" , μην εισαι αφελης τωρα, τιποτα δε μπορεις να ξερεις με σιγουρια..

Επισης, στο ειπε κι αλλος, ΜΗΝ μπερδευεις τον εγωισμο με το συναισθημα, επειδη τρωει γραψιμο και λυσσαει μετα δε σημαινει τιποτα..Κι εγω ειχα πολιορκησει μια τυπισσα στη δουλεια επι μηνες και τζιφος, τιποτα. Ενα χρονο μετα, εχω μπλεξει με αλλη και τυχαινει μια κοινη μας φιλη να καθεται διπλα της στη δουλεια της παλιας. Μολις "πιανει" η αλλη οτι εγω εμπλεξα με αλλη, τη τρελανε στις ερωτησεις και σουξουμου η δικια σου. Τη στιγμη που δεν ενδιαφεροταν ποτε για μενα πραγματικα. Επομενως..

Τελος παντων, αμα δεν εισαι ετοιμος να το χωρισεις ακομα τοτε..τριξε της τα δοντια. Φιλε μου δες χρωστας τιποτα να σου γαμαει τη ψυχολογια. Πιαστη βαλτη κατω και εξηγησε της οτι αμα βαρεθηκε  εκεινη μια, κι εσυ βαρεθηκες δεκα, ολα αυτα τα φλου που σου λεει. Αχ να εισαι ετσι κι αλλιως και παραλλιως (με επιθετα). Κι οταν ρωτας τι (σκατα) εννοει, δε λεει τιποτα κι εσυ μυρισε τα νυχια σου. Ε οχι, δε παει ετσι. Κι αυτο που σου λεω φιλε αγριαδα ειναι, μια μορφη της. Και δυναμικο. Κυρια μου τι θες; τι εννοεις μ'αυτο και μ'αυτο;; με πιανεις;;

Α κι οχι απολογιες και μα μου, αμα σου κανει μουτρα που βγηκες με φιλη, πηγες σινεμα κλπ. Ξηγα θελει. Κοριτσακι μου, πες, εγω σε εμπιστευομαι, εσυ τι μου κολλας ετσι; Δε κανω τιποτα μεμπτο και τελειωσε. Αμα σ'αρεσει, αμα οχι, απο κει ειναι η πορτα..Αυτο το δυναμισμο θελει αρχηγε, οχι μαλακιες του στυλ, μη βγαινεις, που ησουν, γιατι ησουν κλπ..ετσι κι αν χανεις το παιχνιδι..

Φιλε.θα επιμεινω, την αδερφη της προσεχε την...Η αδερφη της, ειναι αδερφη της..εσυ ποιος εισαι; ενα παιδι απο τη σχολη που γνωρισε..κοινως ΧΕΣΤΗΚΕ. Οκ μπορει να σε παει, να σε συμπαθει, μπορει να γουσταρει να σου κατσει κιολας. Αλλα αν ειναι να γινει παιχνιδι με υπονοουμενα και κρυφα "μηνυματα", η φαμιλυ θα ειναι μαζι, εγω..στο λεω..

Υ.Γ. Εχεις συνειδητοποιησει οτι, ΟΤΙ μαλακια/στραβο κανεις κι ΟΤΙ σχεδον κανετε στο κρεβατι, ποσο καλος εισαι και ποσο την εχεις κλπ, η αδερφη κι οι στενοτερες φιλες το ξερουν ετσι; με καθε λεπτομερεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom