kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
και γαμώ τις ιδέες είναι, πολ μπροστ θα έλεγα. Γενικά δεν είναι καλή ιδέα η σχέση από απόστασηδε την βρισκω τοσο καλη ιδεα γ αρχη....
και γαμώ τις ιδέες είναι, πολ μπροστ θα έλεγα. Γενικά δεν είναι καλή ιδέα η σχέση από απόστασηδε την βρισκω τοσο καλη ιδεα γ αρχη....
και γαμώ τις ιδέες είναι, πολ μπροστ θα έλεγα. Γενικά δεν είναι καλή ιδέα η σχέση από απόσταση
λπν το προβλημα μου ειναι το εξης
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
το ερωτημα μου ειναι το εξης
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?
'Η παιζει να κολλησει μαζι μ?
Αστο φιλαράκι, κάηκες...Χτύπα κανένα ΡΩΣΑΚΙ να βρεις την υγειά σου...
Μήπως πολύ απλά σαν κλασική γυναίκα δεν παίρνει την πρωτοβουλία να σε χωρίσει και περιμένει να το κάνεις εσύ... για να έχει το άλλοθι μετά... Αν και το ότι είσαι ο πρώτος της μου δημιουργεί απορίες... αν δεν ήταν αυτό θα σου έλεγα σίγουρα πως κάτι τέτοιο παίζει.
θεούλης...Υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα κατα τα 99% συμβαινει το εξης:
Σε εχει βαρεθει για διαφορους λογους (πχ λογω αποστασης ή λογω του οτι ωριμαζει και ζηταει αλλα πραγματα) και μαλλον εχει βρεθει καποιος αλλος υποψηφιος στη ζωη της. Δεν σε χωριζει ειτε γτ δεν εχει γινει κατι ακομα με τον αλλον ή εχει γινει και δεν εχει ξεκαθαρισει ο αλλος αν ηταν ξεπετα ή το παει στο σοβαρο.
Και αυτο το σεναριο να μην παιζει , οπως μας τα πες τα πραγματα δεν πανε καλα και θα βρεθουν δεκαδες συναγωνιστες να σου πουν δεκαδες λογους για να χωρισεις.
Εσυ ομως δεν θα τους ακουσεις οπως θα εκανε και ο καθενας μας στην ηλικια σου και θα πιστευεις οτι εσυ ζεις την εξαιρεση , μεχρι αυτη να βαρεθει περισσοτερο , να την πιασουν οι καλοκαιρινες καυλες ακομα πιο πολυ και τελικα να σε χωρισει γτ θελει να μεινει μονη με τον εαυτο της.
Υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα κατα τα 99% συμβαινει το εξης:
Σε εχει βαρεθει για διαφορους λογους (πχ λογω αποστασης ή λογω του οτι ωριμαζει και ζηταει αλλα πραγματα) και μαλλον εχει βρεθει καποιος αλλος υποψηφιος στη ζωη της. Δεν σε χωριζει ειτε γτ δεν εχει γινει κατι ακομα με τον αλλον ή εχει γινει και δεν εχει ξεκαθαρισει ο αλλος αν ηταν ξεπετα ή το παει στο σοβαρο.
Και αυτο το σεναριο να μην παιζει , οπως μας τα πες τα πραγματα δεν πανε καλα και θα βρεθουν δεκαδες συναγωνιστες να σου πουν δεκαδες λογους για να χωρισεις.
Εσυ ομως δεν θα τους ακουσεις οπως θα εκανε και ο καθενας μας στην ηλικια σου και θα πιστευεις οτι εσυ ζεις την εξαιρεση , μεχρι αυτη να βαρεθει περισσοτερο , να την πιασουν οι καλοκαιρινες καυλες ακομα πιο πολυ και τελικα να σε χωρισει γτ θελει να μεινει μονη με τον εαυτο της.
την γνωρισα μεσω κοινων γνωστων αλλα κοινους γνωστους εχουμε εναν!την αδελφη της που σπουδαζει αθηνα κ κανουμε πολυ καλη παρεα...φοιτητης ειμαι αλλα βρισκομαστε για μια βδομαδα ανα 2 βδομαδες!αυτη εχει τελειωσει τις σπουδεσ της κ γυρισε στον τοπο της οποτε ερχεται αρκετα συχνα για τν αδελφη της κ μενει σε μενα!Πραγματικα, δεν εχω πολλά να προσθεσω στα παραπανω των παιδιων, ειδικα δε του Fidodildo. Η υποθεση ειναι φως φαναρι τι πρεπει να κανεις και μαλακια εκανες που ανοιξες το θεμα αυτο. Απο τη μια. Απο την αλλη καλα εκανες και το ανοιξες γιατι θα σου δωσει την ευκαιρια να διαβασεις και γνωμες αλλωνων πιο εμπειρων, αντρων-γυναικων και να μαθεις.
Δε ξερω αν εχει παιχτει παιχνιδι με καποιον αλλο ακομα, με ή χωρις σεξ ΑΛΛΑ θεωρω οτι ειναι θεμα χρονου και συντομα μαλιστα. Η αποσταση δε ειναι μεγαλο εμποδιο γιατι δε περνατε χρονο μαζι, δε κανετε σεξ, δε ξερετε τι κανει ο ενας για τον αλλο, ποτε λεει αληθεια ποτε (ενα μικρο λευκο) ψεμα που σιγα σιγα εξελισσεται σε παραμυθι..
Πιστευω πως οτι σου λεει η κοπελια ειναι στο 95% δικαιολογιες του κωλου και για το χι-ψι λογο σου τρεναρει το αναποφευκτο. Το καλυτερο που χεις να κανεις για σενα ειναι να το τελειωσεις εσυ και συντομα μαλιστα. Παρατηρω που πιανεσαι απο τα λογια καποιων εδω και βασει αυτων σου προκυπτουν αλλα ερωτηματα, καποια "ναι, αλλα" "μα αυτο κι αυτο" κλπ. Λογικο και κατανοητο ειτε γιατι εισαι καψουρης ακομα, θες να το παλεψεις, νοιωθεις ξερω γω την αδικια του πραγματος κλπ. Ομως οσο πιο συντομα καταλαβεις οτι ολοι εδω εχουν δικιο σ'αυτα που σου λενε (εκτος απο το να της χωσεις μπατσες), τοσο το καλυτερο για σενα.
Εισαι πολυ μικρος ακομα για να στεναχωριεσαι για κατι τετοια (επισης αν εβαλες το "ρακος" σαν ονομα εξαιτιας της, εισαι και μαλακας..), Οπως επισης κι αυτη ειναι πολυ μικρη ακομα για να ξερει τι θελει (αν και μερικες φορες αυτο δε το μαθαινουν ποτε) αλλα ειναι και μιικρη για να ξερει πως ακριβως να στο πει. Αντιθετως τωρα σου λεει τετοια και σου βγαζει, οχι επιτηδες (μαλλον), τη ψυχη.
Σε πιο συγκεκριμενα πραγματα...Θα βοηθουσε αν μας ελεγες, πως γνωριστηκατε, ποιος-α μενει στο τοπο του και δεν εχει ξενιτευτει για σπουδες κλπ. Τι δουλεια κανεις, αν κανεις, τι εισοδημα εχεις κλπ.
Τι αλλο; χμμ..Οσον αφορα φιλη ή αδερφη. Μη την εμπιστευεσαι. Μη της το δειχνεις οτι δε την εμπιστευεσαι αλλα μη την εμπιστευεσαι. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ κι εκεινη, ή καποια φιλη της, τι ρολο παιζουν κι αν τις εχει βαλει να σου περασουν κανα μηνυμα. Μην ακουσω τωρα μα ειναι καλη κοπελα και τη πιστευω κι αυτα. Στη φωτια δε θα βαζεις για κανενα το χερι σου. Θ'ακους τον εαυτο σου ή/και εξωτερικους παρατηρητες, πχ εμας εδω.
Οσον αφορα μαλακιουλες του στυλ δυναμικος, διεκδικητικος κλπ..γενικα μιλωντας, να τη γραφεις που και που. Ξεχνας το ναι σε ολα, ξεχνας το να δινεις πριν ΚΑΝ ακομα σε ρωτησει, αναφορα για το τι εκανες, που ησουν, ποιον ειδες, τι ειπατε. Δε το παρακανεις, δε το παιζεις Ντιλαν στο Μπεβερλυ Χιλς, βασικα δε το παιζεις κατι που δεν εισαι, οπως ανεφερε και καποιος αλλος.
Οταν με το καλο, απο τη συγκεκριμενη, χωρισεις..μη κρατησεις επαφη, δεν υπαρχει λογος. Ουτε φιλιες, ουτε "να ξερω τι κανεις γιατι σε νοιαζομαι", "να ειμαστε φιλοι" ουτε λοιπες μαλακιες. Οκ θα χει το τηλ σου, θα της λες καλα ειμαι, μεχρι εκει.
Κοινους φιλους κλπ που εχετε; Αθηνα ή Θεσσαλονικη;;