Νέα

Τη γνώμη σας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λπν το προβλημα μου ειναι το εξης
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
το ερωτημα μου ειναι το εξης
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?
'Η παιζει να κολλησει μαζι μ?

σου ειπε επι λεξει.. να μου κλεινεις κανα τηλ? χαχαχα κ για ποιο λογο δλδ να το κανεις αυτο? αυτο ειναι η αγριαδα? :2funny: :2funny:

μιλα της να δεις τι θελει αν κ κ εμενα μου φαινεται οτι προσπαθει να σε χωρισει με τροπο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
σου ειπε επι λεξει.. να μου κλεινεις κανα τηλ? χαχαχα κ για ποιο λογο δλδ να το κανεις αυτο? αυτο ειναι η αγριαδα? :2funny: :2funny:

μιλα της να δεις τι θελει αν κ κ εμενα μου φαινεται οτι προσπαθει να σε χωρισει με τροπο...
και γω αυτο νμιζω οτι του το παει απ εξω απ εξω!!!
Ψηλέ οι σχέσεις από απόσταση είναι για να ρίχνεις κανα πούτσο στο που και που.Ως εκεί... Αν είναι να σου ζαλίζει και τα αρχίδια σφύρα τη λήξη και παίξε μπάλα αλλού. Μπορείς να της το εξηγήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα δείξει απόλυτη κατανόηση
ακριβως! μονο που μεχρι καποια ηλικια τα πραγματα ειναι ροζ!!!
μετα μαθαινεις (απο τα λαθη) και δεν τα ξανακανεις!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πολυγαμικοτητα

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Τα εχω με μια κοπελα 6 μηνες τωρα(γνωριζομαστε ενα χρονο)κ ενω στην αρχη ολα ηταν μια χαρα τωρα το πραγμα καπου εχει στραβωσει...ΔΛΔ λεει οτι με βαριεται(εγω μενω αθηνα και αυτη θεσσαλονικη)οτι θα με ηθελε πιο δυναμικο και να την διεκδικω(δλδ να της κανω αγριαδες,να της κλεινω κανα τηλ κτλ.)οπως κ το οτι δν εχει εντονη επιθυμια για σεξ(ημουν ο πρωτος της)κ μ ρωταγε μηπως τλκ της περασε η καψα κ δν μ θελει πολυ...
μπορω να ξανακερδισω το ερωτικο της ενδιαφερον?(στο κρεββατι κολλαμε απιστευτα πολυ)η αμα σβησει μετα δν τν ξανακερδιζεις με τπτ?
κ τελος θελω να ρωτησω αμα της κανω αγριαδες δλδ ειμαι λιγο αποτομος τν γραφω κτλ δν παιζει στο τελος να ξενερωσει?

εγώ πάλι λέω να της κλείσεις το τηλ όπως σου είπε και να πας να βρεις καμμιά άλλη κοπελίτσα... εννοείται ότι αυτά που σου είπε είναι γυναικείες μαλακίες..

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω παει με 2 γυναικες μεχρι τωρα οποτε μπορω να κρινω...
αυτο για τα χαλασματα θα σας πω το εξης
τν παρασκευη μ ειχε πει οτι βρισκει την σχεση μας μονοτονη κ ανιαρη αλλα στο τελος μ ειπε οτι μ τα ειπε αυτα για να λυσουμε τα προβληματα μας κ να τα συζητησουμε!
οποτε πηγα μονοημερη θεσσαλονικη για να την δω κ μ ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι αρκει να γινω πιο διεκδητικος κ πιο δυναμικος για να υπαρχει ενδιαφερον κ οτι με θεωρει δεδομενο...
Οποτε συνεχιζουμε να ειμαστε μαζι..
ΤΝ επομενη φορα εφαγε ενα γραψμο που ηταν ολο δικο της
Πραγματικα ειχε σκυλιασει..Μ ειχε πριξει στα τηλεφωνα!
οσο για το σεξ τν τελευταια φορα που το καναμε ηταν μεσα στο αγχος για κατι ιατρικα προβληματα κ δν το ευχαριστηθηκε καθολου κ μαλιστα απογοητευθηκε..
ΤΟ ερωτημα μου ειναι πως ακριβως να γινω πιο δυναμικος κ να διεκδηκιτικος?
να της απαγορευσω να βγαινει κ τετοια?
Εν τω μεταξυ το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι τον πρωτο μ ερωτα τν εχασα επειδη ειχα την κοπελα στο γραψιμο κ μ χωρισε επειδη δν εδειχνα συναισθημα οπως μ ειπε!!! :huh: :huh: :huh:
Δν νομιζω οτι ειμαστε στα χωρισματα κ οτι εχω χασει το παιχνιδι αλλα οτι μπορω να κανω κατι κ να το αντιστρεψω!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μην περνεις ποτε σοβαρα μια γυναικα ,
και ειδικα αν αυτη μιλα στο τηλεφωνο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
α , και προσεξε τη γκατνταρομπα σου λιγο,
παρε παραδειγμα απο εμενα...

__Wardrobe_of_Don_Zuan___by_mamasi.jpg

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
τν παρασκευη μ ειχε πει οτι βρισκει την σχεση μας μονοτονη κ ανιαρη αλλα στο τελος μ ειπε οτι μ τα ειπε αυτα για να λυσουμε τα προβληματα μας κ να τα συζητησουμε!
οποτε πηγα μονοημερη θεσσαλονικη για να την δω κ μ ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι αρκει να γινω πιο διεκδητικος κ πιο δυναμικος για να υπαρχει ενδιαφερον κ οτι με θεωρει δεδομενο...
οσο για το σεξ τν τελευταια φορα που το καναμε ηταν μεσα στο αγχος για κατι ιατρικα προβληματα κ δν το ευχαριστηθηκε καθολου κ μαλιστα απογοητευθηκε..
Εν τω μεταξυ το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι τον πρωτο μ ερωτα τν εχασα επειδη ειχα την κοπελα στο γραψιμο κ μ χωρισε επειδη δν εδειχνα συναισθημα οπως μ ειπε!!! :huh: :huh: :huh:
Δν νομιζω οτι ειμαστε στα χωρισματα κ οτι εχω χασει το παιχνιδι αλλα οτι μπορω να κανω κατι κ να το αντιστρεψω!

φίλε μου έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να βρεις μονοσήμαντη λύση στο πρόβλημά σου... ξέρεις μερικές φορές δεν γίνεται να ξέρεις με απόλυτη ακρίβεια τι έχει στο μυαλό του ο άλλος... αλλά αν κινείσαι με γνώμωνα να μην αδικείς τον άλλο θα αδικήσεις πολλές φορές τον εαυτό σου και θα πληγωθείς πολλές φορές χωρίς λόγο.. αν η μέση κοπέλλα δλδ συμπεριφερόταν όπως η κοπελιά σου μάλλον θα έτρωγε αλλού πλέον... προσοχή μιλάμε για τη μέση κοπέλλα... τώρα αν εσύ θέλεις να εξετάσεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά δικαίωμά σου είναι..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν νομιζεις οτι 2 γυναικες ειναι αρκετες για να κρινεις τοτε γελιεσαι!
μετα απο οσα σου ειπε σου λεει οτι η σχεση σας ειναι και μονοτονη! καθολου θετικο!
γιατι πρεπει να αλλαξεις? να γινεις πιο δυναμικος κλπ? μα αυτος ειναι ο χαρακτηρας σου και δεν αλλαζει πρεπει να της το εξηγησεις αυτο το πραγμα! αν αλλαξεις ξαφνικα και γινεις δυναμικος κλπ τοτε θα ειναι σα να προσποιησαι για να την κερδισεις! και αφου την κερδισει!! μετα θα ξαναγινεις οπως ησουν πρωτα!
αν της απαγορευσεις να βγαινει δεν θα γινεις διεκδηκητικος αλλα μαλακας! αυτα ειναι ζηλεις και κομπλεξιλικια!
το 1ο σου ερωτα τον εχασες γιατι εκανες μαλακιες με το μπαρδον δηλαδη αλλα προσπαθεις να βγαλεις κατι που δεν ειναι δικο σου για αυτο τα θαλασωνεις! πρεπει να εισαι ο ευατος σου απλα...και αν σε γουσταρει οπως εισαι θα μεινει και δεν θα σου πρηζει τα @@@@@@@!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλημερες παιδες καταρχην!!!
στο θεμα μας!!
1.σορρυ κιολας αλλα δε διακρινω μια κατασταλαγμενη προσωπικοτητα!!!θελω να πω οτι η μια σε χωρισες γτ πουλουσες αγριαδες και η αλλη θα σε χωρισει λογω μαλθακοτητας!
πως λειτουργεις επιτελους;
2.ως γυναικα σου λεω το εξης:γκομενα που δεν θελει να χωρισει δε λεει"σε βαρεθηκα"...δε βαριεται το σεξ...ποσο μαλλον σε σχεση απο αποσταση που δε σε χορταινει λογικα...
ακομα και αν νιωθει πως δεν την καλυπτεις καπου αλλα σε θελει στο περναει εμμεσσα...δε σε διωχνει...το οτι σκυλιασε μια φορα που την εγραψες 99%ειναι θεμα εγωισμου...οχι συναισθηματων...
3.η γνωμη μου ειναι να χωρισετε και να μην μπεις εσυ σε καμια σχεση μεχρι να κατασταλαξεις...
να μαθεις ποιος εισαι και τι θες...

Επισκέπτης
Το συνθημα του ιστορικου κομματος της παραλιας ειναι..
7 Ιουνιου : ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΩ  - ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΩ  
Ξερεις καλα ποιους πρεπει να μαυρισεις -δεν θα σου κανω τον εξυπνο εγω.
Απ' την αποχη θα επωφεληθουν τα μεγαλα κομματα και κυριως η κυβερνηση και δεν θα εκφραστει η διαμαρτυρια και η αγανακτηση μας. { ...} Δεν λεμε πως θ' αλλαξει κατι , αν παμε να ψηφισουμε. Απλως δεν γουσταρουμε να τους βλεπουμε το βραδυ να αναλυουν οτι " ολα ειναι ενταξει ", πως " μιλησε ο λαος " και να μας γραψουν παλι εκει που ξερετε , επειδη μασησαμε ταραμα και μαλακιζομασταν στις παραλιες , ενω εκεινοι αποφασιζαν για μας -χωρις εμας. Πες: " παω παραλια " , κλεισε πονηρα το ματι πρωι πρωι , μαυρισε αυτους που ξερεις κι ελα μετα κοντα μας να κανεις ηλιοθεραπεια. Θα σου'χουμε φυλαξει σουπερ-ουαου ξαπλωστρα πρωτο τραπεζι κυμα..."

Δε μου δίνεις όμως λύση στο δίλημά μου.
να πάω για λιθρίνια ή για μαγιάτικα?

Επισκέπτης

αν σου κανει τετοιες μαλακιες γαμιεται με αλλον και θελει να σε κανει περα σιγα σιγα γαμησετην βρες αλλη και γραψτη στ αρχιδια σου

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Οι σχέσεις αποστάσεων(όπως η δική σου) συνήθως δεν διαρκούν. Καλύτερο θα ήταν κάτι στην περιοχή σου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερες παιδες καταρχην!!!
στο θεμα μας!!
1.σορρυ κιολας αλλα δε διακρινω μια κατασταλαγμενη προσωπικοτητα!!!θελω να πω οτι η μια σε χωρισες γτ πουλουσες αγριαδες και η αλλη θα σε χωρισει λογω μαλθακοτητας!
πως λειτουργεις επιτελους;
2.ως γυναικα σου λεω το εξης:γκομενα που δεν θελει να χωρισει δε λεει"σε βαρεθηκα"...δε βαριεται το σεξ...ποσο μαλλον σε σχεση απο αποσταση που δε σε χορταινει λογικα...
ακομα και αν νιωθει πως δεν την καλυπτεις καπου αλλα σε θελει στο περναει εμμεσσα...δε σε διωχνει...το οτι σκυλιασε μια φορα που την εγραψες 99%ειναι θεμα εγωισμου...οχι συναισθηματων...
3.η γνωμη μου ειναι να χωρισετε και να μην μπεις εσυ σε καμια σχεση μεχρι να κατασταλαξεις...
να μαθεις ποιος εισαι και τι θες...
μηπως να μονασει για λιγο?
λες να του κανει καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom