You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τη γνώμη σας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε φιλε τιμιμενε το μαγιατικο ινε για τσικο
εμισ ιμαστε master............
Ρε συ χρειάζεται και κανένα χαλαρωτικό που και που.
Τη Δευτέρα πήγα για τσέρουλες επειδή ένας φίλος χώρισε με το πρόσωπο και ήθελε στήριξη.
εγω ειπα στον αντισθενη να με κανει "Υπερ-Τιμημενο"ρε φιλε τιμιμενε το μαγιατικο ινε για τσικο
εμισ ιμαστε master............
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
επρεπε να τισ βαλισ σε κουβα ζοντανεσΡε συ χρειάζεται και κανένα χαλαρωτικό που και που.
Τη Δευτέρα πήγα για τσέρουλες επειδή ένας φίλος χώρισε με το πρόσωπο και ήθελε στήριξη.
να τισ κανουμε ψαροδολι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
ρε σι ισε of-topik εεδο ινε θρεντ για να βοιθισουμεεγω ειπα στον αντισθενη να με κανει "Υπερ-Τιμημενο"
το φιλο για τι σχεσι του.........
ρε σι ισε of-topik εεδο ινε θρεντ για να βοιθισουμε
Ρε συ, του τα είπαν και οι υπόλοιποι....! Για να βρεί την υγειά του, την τωρινή σχέση πρέπει να τη χέσει!
Επισκέπτης
ρε σι ισε of-topik εεδο ινε θρεντ για να βοιθισουμε
Μερικοί δεν υποφέρονται με τα τους.
Δεν παραδειγματίζονται καθόλου από εμάς!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι κακη ιδεα !!!μπορει να σταματησει να παιρνει το σχημα των σχεσων του...μηπως να μονασει για λιγο?
λες να του κανει καλο?
οινκ!!!
τν χωρισμο δν νομιζω ν τν σκεφτεται..
διαφορετικα θα μ ειχε χωρισει!ακομα κ η αδελφη τους που μ παει παρα πολυ μ ειπε οτι δν εχει ξενερωσει μαζι μ..απλα μ ειπε αυτη να τν γραφω λιγο δλδ να μν ειμαι ολο ναι κ ναι.επιπλεον τωρα μονο αυτη επικοινωνει κ πιο συχνα απο οτι παλια(δλδ θα μ παρει το προωι να μ πει καλημερα αυτη κ οχι εγω).
αν ηθελε να μ χωρισει δν θα μ εγραφε στα αρχιδια της τελειως?
διαφορετικα θα μ ειχε χωρισει!ακομα κ η αδελφη τους που μ παει παρα πολυ μ ειπε οτι δν εχει ξενερωσει μαζι μ..απλα μ ειπε αυτη να τν γραφω λιγο δλδ να μν ειμαι ολο ναι κ ναι.επιπλεον τωρα μονο αυτη επικοινωνει κ πιο συχνα απο οτι παλια(δλδ θα μ παρει το προωι να μ πει καλημερα αυτη κ οχι εγω).
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μακαρι να βγω ψευτρα αλλα η γκομενα νομιζω οτ θελει πλαστελινη οχι αντρα...τν χωρισμο δν νομιζω ν τν σκεφτεται..
εχεις αντοχες?!
τι εννοεις?δλδ δν πιστευεις οτι γινεται να αντιστραφει η κατασταση?μακαρι να βγω ψευτρα αλλα η γκομενα νομιζω οτ θελει πλαστελινη οχι αντρα...
εχεις αντοχες?!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κρινοντας μονο απο αυτα που λες...οχι....τι εννοεις?δλδ δν πιστευεις οτι γινεται να αντιστραφει η κατασταση?
την εχεις πατησει τοσο ασχημα μαζι της;;;;;;;;;
αν ναι...ρισκαρε το...
αν οχι...φυγε...
δεν νομιζω οτι εχεις ιδεα απο γυναικειο εγωισμο...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω οταν ακουω αυτες τις λεξεις εννοω εναν ανθρωπο που παιρνει την ζωη στα χερια του...ναι γτ περναω πολυ ωραια μαζι της κ θελω να ειμαι μαζι της...
για αυτο θελω να ρισκαρω!
αλλα το ερωτημα μου ειναι τι εννοει δυναμικος κ διεκδικητικος?
δεν ειναι ευπλαστος...νιωθω ασφαλεια μαζι του...
και δε με θεωρει δεδομενη...
Επισκέπτης
Οταν σου ζαλιζει τ΄αρχιδια με τα παραπονα, και τα θελω της να μην τη γραφεις στ΄αρχιδια σου, αλλα να της σκας κανα κατακεφαλο.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Οταν σου ζαλιζει τ΄αρχιδια με τα παραπονα, και τα θελω της να μην τη γραφεις στ΄αρχιδια σου, αλλα να της σκας κανα κατακεφαλο.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε μεταξυ μας αμα εισαι ολο ναι ναι ναι οτι πειςτν χωρισμο δν νομιζω ν τν σκεφτεται..
λογικο να βαρεθηκε
σταματα να φερεσαι οπως νομιζεις οτι θελει η καθε γυναικα που εισαι μαζι της
κ γινε ο εαυτος σου, επιτελους
με τη μια γραψιμο κ με τη αλλη σκυλακι?
σοβαρεψου εσυ κ μην γινεσαι χαλι να σε πατησει καμια για να γουσταρει κ θα σοβαρευτει κ αυτη μετα
ετσι οπως τα λες τωρα ισως κ να σε γουσταρει ακομη απλα σου κρουει το κουδουνακι...
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Επειδή βλέπω ότι επιμένεις με την συγκεκριμένη γκόμενα μήπως να προσπαθεί η μουνού να σου πει κάτι (δυναμικός και διεκδικητικός) για το sex που της κάνεις. Ξέρεις να γουστάρει πιο άγριες καταστάσεις και να ντρέπεται να το πει και σου το λέει με υπονοούμενα. όχι τίποτα άγρια πράγματα δώστης καμιά μπάτσα στο κωλομέρι, φτύστης τη μουνάρα, πλάκωσε τη σε τίποτα πουτσοσκάμπιλα , πέστη πουτάνα , καραπηδιόλα να δεις αντιδράσειςναι γτ περναω πολυ ωραια μαζι της κ θελω να ειμαι μαζι της...
για αυτο θελω να ρισκαρω!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε την βρισκω τοσο καλη ιδεα γ αρχη....Επειδή βλέπω ότι επιμένεις με την συγκεκριμένη γκόμενα μήπως να προσπαθεί η μουνού να σου πει κάτι (δυναμικός και διεκδικητικός) για το sex που της κάνεις. Ξέρεις να γουστάρει πιο άγριες καταστάσεις και να ντρέπεται να το πει και σου το λέει με υπονοούμενα. όχι τίποτα άγρια πράγματα δώστης καμιά μπάτσα στο κωλομέρι, φτύστης τη μουνάρα, πλάκωσε τη σε τίποτα πουτσοσκάμπιλα , πέστη πουτάνα , καραπηδιόλα να δεις αντιδράσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις