χτες στην λευκωσια εδωσα σε γκρουπ με ρωσους που πηγαν να προσκυνησουν σε μια κατεχομενη εκκλησια.
πηρα κουβεντα ενα τυπο με γενειαδα και πολιτικα και τελικα ηταν ουκρανος.μιλουσε μονο για πιστη και εκκλησια,προσκυνηματα σε εκλησιες.μενει 5 λεπτα απο τα συνορα πολωνιας.λεει με απελυσαν οι νεοναζι και εχουν τους δικους τους ιερεις.ηρθα κυπρο με την κορη και την γυναικα μου με εξοδα μιας θρησκας ρωσικης οικογενειας,ηρθε με γουιζ μεσο βαρσοβιας ο πατερ.του ειπα την αλλη εβδομαδα παω οδυσσο και με εκπληξη μου ειπε η κορη μου ειναι πολυ καλη κοπελα και σπουδαζει οδυσσο με κομπιουτερ 24 και ειναι τωρα εδω μαζι μου!θα ηθελα να την γνωρισεις γιατι θελω να γνωρισει καπειο καλο παιδι σαν εσενα!ηρθε μετα η γυναικα του ντυμενη σαν θρησκα καλη γυναικα.την γνωρισα αλλα η κορη δεν ειχε ακομα εμφανιστη τους μιλουσαν στο γρουπ με τουριστες.με βρηκε στο φεισπουκ και πραγματι ο ανθρωπος ειναι ιερεας και μονο με εκλησιες και τετεια ασχολειτε.την κορη δεν πλισιασα την ειδα πιο κατω ομορφη κοπελα απο σεβασβο στον πατερ δεν πλισιασα να την γνωρισω.με ρωτησε τι σχεση εχω ουκρανια και οταν του ειπα λεει θα μπορουσες να βρεις στην κορη μου δουλεια ειναι ιτ με τετειες διασυνδεσεις που εχεις.εκανα τηλεφωνημα ουκρανια και μπορουν να βρουν δουλεια στην κοπελα,ειπα καλη οικογενεια με πατερ πατερα και ειπαν θα ανοιξουν τις πορτες για μενα για να την βοηθησουν!
μην ξεχνατε και στην τυφλιδα που η μανα ειπε στην κορη να ανταλαξουμε νουμερα και να βρεθουμε κιεν.γκομενα ενιαρι.τυχαιο οπεια νορμαλ οικογενεια με γνωρισει να μου κανει κονε?αντε γεια φιλακια και συνεχυστε να ψαχνετε νορμαλ στο τιντερ και το μπαντου!σας τα ειπα χιλιαδες μεσο κυκλο,οικογενειας,γνωστων και πανεπιστημιο γνωριζονται.τελος δεν περιγραφω αλλο
Ρε Χάρη σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις χώρες εννοειται πως μέσω κύκλου θα γνωρίσεις τις καλύτερες περιπτώσεις πόσο μάλλον στην Ουκρανία που αν ζεις ο κύκλος ανοίγει πολύ πιο έυκολα σε σχέση με το ΜεσοΑνατολικo mentality της Ελλάδας.. Όλοι συμφωνούμε.
Αλλά δεν ζούμε εκεί!!! Πως να μείνουμε σε κύκλο?Για εμάς που πάμε μια φορά το τρίμηνο-τετράμηνο το Tinder και το badoo ειναι βασικά όπλα.
Πάντως εγω επαναλαμβάνω και δεν θεωρητικολογω όταν έζησα Πολωνία κοντα στα 2 χρόνια ζήτημα να έφαγα 3-4 εφτάρια συνολο.Μιλάμε να ζεις εκει,με σπιτι,κυκλο κλπ.Όλα τα άλλα 6,5 και κάτω. Και μάλιστα το ένα εφτάρι το γνωρισα Πάσχα σε εκκλησία που είχα παέι να δω τον αντίστοιχο επιτάφιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Με λίγα ταξίδια Ουκρανία (χωρις καν να μένω εκεί) έχω βαρέσει εφτάρια και μάλιστα ηλικίες κάτω απο 25 χρονων...Οπότε ποτέ δεν πρόκειτε να αλλάξω άποψη αν και εκτιμώ την άποψη των συναγωνιστών, γιατί απλά πηγαίνω στο πεδίο της μάχης και τρώω οπότε τα θεωρητικά δεν με αγγίζουν!!