Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λυπάμαι φίλε, αλλά ο κ. Popov, έχει από καιρό πάψει να ασχολείται επί της ουσίας με τα ανατολικά και βαλκανικά νήματα
για δικούς του λόγους. Κάποια πράγματα, κάνουν μοιραία τον κύκλο τους. Οι φίλοι, Τάσος και Σλάβι με καλύπτουν
απόλυτα. Να είσαι καλά και ελπίζω πλέον να έχεις βάλει μυαλό, για κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει στο παρελθόν...

το γνωριζω φιλτατε οτι δεν ασχολεισαι πλεον με τα δρωμενα το ειχαμε εξαλλου πει και μεσω ΠΜ

απλα θα γουσταρα πολυ καποιες φορες να γραφεις ετσι για εμας τους νεοτερους

εστω ενα γεια μονο  :hi:

οσο για το αλλο που λεγαμε σιγουρα εβαλα μυαλο δεν ακολουθω την ιδια τακτικη πλεον  ;)

• Like
Αντιδράσεις: popov

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Το νήμα θα καταντήσει να είναι αναμνήσεις των παππούδων του σάιτ στην Ανατολική Ευρώπη!

Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα  γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Τι ακριβως κανουν οι 20αρηδες τι περιμενουν να φτιαξουν οι ελλεινιδες??? δεν εχουν λεφτα???Πραγματικα επαθα καταθλιψη οταν στο Γηπεδο με την ΑΕΚ και την Δυναμο στο κιεβο ολοι ηταν της γενιας 70 και πισω δεν ειχε ουτε εναν 20-30!!!!!ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ
Η Ελλαδα γερναει επικινδυνα η νεα γενια την εμαθαν να ζει με σκουπιδια να ειναι δουλοι της καθε πατσαβουρας και γενικα να υπακουει στο συστημα σε οτι του πασαρει...
Καταντια θεωρω να παλευω εγω με 18χρονα και να μην υπαρχει πανω ενας 20αρης Ελληνας να τις ξεπατωσει ολες χωρις λεφτα χωρις πυραυλους χωρις τιποτα...
Επαναλαμβανω οτι ο σημερινος ελληνας δεν ξερει το προβλημα του ζει σε εικονικο κοσμο...Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να το ξερεις οταν δεν το ξερεις δεν προκειται να το λυσεις ποτε..
Δυστυχως απο τις δικες μου στατιστικες οι νεοι η γινονται δουλοι μιας πατσαβουρας η γινονται πικερ αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα..
Και μη χειροτερα...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα  γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Τι ακριβως κανουν οι 20αρηδες τι περιμενουν να φτιαξουν οι ελλεινιδες??? δεν εχουν λεφτα???Πραγματικα επαθα καταθλιψη οταν στο Γηπεδο με την ΑΕΚ και την Δυναμο στο κιεβο ολοι ηταν της γενιας 70 και πισω δεν ειχε ουτε εναν 20-30!!!!!ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ
Η Ελλαδα γερναει επικινδυνα η νεα γενια την εμαθαν να ζει με σκουπιδια να ειναι δουλοι της καθε πατσαβουρας και γενικα να υπακουει στο συστημα σε οτι του πασαρει...
Καταντια θεωρω να παλευω εγω με 18χρονα και να μην υπαρχει πανω ενας 20αρης Ελληνας να τις ξεπατωσει ολες χωρις λεφτα χωρις πυραυλους χωρις τιποτα...
Επαναλαμβανω οτι ο σημερινος ελληνας δεν ξερει το προβλημα του ζει σε εικονικο κοσμο...Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να το ξερεις οταν δεν το ξερεις δεν προκειται να το λυσεις ποτε..
Δυστυχως απο τις δικες μου στατιστικες οι νεοι η γινονται δουλοι μιας πατσαβουρας η γινονται πικερ αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα..
Και μη χειροτερα...

Αυτο φιλε συμβαινει για 2 λογους κυριος.
1)Ειτε δεν εχουν λεφτα έξτρα για ,διακοπες.
2)Θεωρουν τις ελλεινιδες "ανωτερες" ως γυναικες. Οχι απαραιτητα εμφανισιακα, αλλα λογω χαρακτηρα.

Πολλοι λιγοι, και κυριως ανω πλεον των 30 μπορουν-μπορεσαν να αντισταθουν στην προπαγανδα της ελληνιδας, ειτε ειναι η μητερα τους, ειτε ο φιλικος περιγυρος τους.

Οι τυποι των μικροτερων ηλικιων εινια προιον μουνοδουλιασης, που κατα πασα πιθανοτητα το 90% δεν εχει βγει ποτε εξω απο τα συνορα της ελλαδας, και αν εχει βγει, σιγουρα δε θα εχει πατησει το ποδι του ανατολικη ευρωπη, καθως εκει πας συνηθως για το μουνι.

Εγω προσωπικα, ασχέτως αν μορφωτικα-εμφανισιακα-οικονομικα ειμαι κατα πολυ ανωτερος των "φιλων" μου, εχω κοικωνικα απομονωθει εν ελλαδι ακριβως για τις αντιληψεις μου περι Ελλεινιδων και Αλλοδαπων, και γενικα για το ολο αντι-κονφορμιστικο-αντινεοελληνικο mentality μου.

Βεβαια, και εγω τα λεω εξω απο τα δοντια, πχ δε κολλαω να πω σε ενα φιλο "κοιτα, εγω θα θα παντρευτω μια χοντροκωλα ελλεινιδα, να με κανει ειλωτα, και μετα το πρωτο παιδι να γινει αγελαδα" (υποννοωντας την γυναικα του), ουτε θα κολλησω να του πω στα μουτρα οτι ειναι εν δυναμει και αυτος προδώτης και σκεφτεται μονο την παρτυ του γιατι ψηφισε Τσιπρα.

Γενικα ολη ο κοσμοθεωρια του μεσου νεοελληνα ειναι για τον πουτσο καβαλα, και οποιοσδηποτε δεν συμβαδιζει με αυτη, αντιμετωπιζεται με χλευη, αν και καταβαθος προκειτε για συγκεκαλυμμένη ζήλια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εχει τιποτα καλο αυτη τη περιοδο στην ροδο;
Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει ευκαιρίες!Τα κλάμπ έχουν την εικόνα του άδειου αλλά πάντα έχουν 3-4 ξέμπαρκα γκομενάκια!
Τα all inclusive ξενοδοχεία είναι γεμάτα αλλά απο εκεί δύσκολα!Είναι όλες λες και είναι φυτά  συνδεδεμένα με έναν ορό με αλκοόλ!
Το Τίντερ κάθε εξάωρο βγάζει και 20-30 νέα προφίλ όλων των χωρών! Εγώ είμαι ήδη στο +2 και αν είχα χρόνο θα ήταν καλύτερα!
Μεθαύριο έρχεται η Ουκρανέζα του Χειμώνα για δέκα μέρες, έτσι θα ψιλοχαθω !

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Αυτο φιλε συμβαινει για 2 λογους κυριος.
1)Ειτε δεν εχουν λεφτα έξτρα για ,διακοπες.
2)Θεωρουν τις ελλεινιδες "ανωτερες" ως γυναικες. Οχι απαραιτητα εμφανισιακα, αλλα λογω χαρακτηρα.

Πολλοι λιγοι, και κυριως ανω πλεον των 30 μπορουν-μπορεσαν να αντισταθουν στην προπαγανδα της ελληνιδας, ειτε ειναι η μητερα τους, ειτε ο φιλικος περιγυρος τους.

Οι τυποι των μικροτερων ηλικιων εινια προιον μουνοδουλιασης, που κατα πασα πιθανοτητα το 90% δεν εχει βγει ποτε εξω απο τα συνορα της ελλαδας, και αν εχει βγει, σιγουρα δε θα εχει πατησει το ποδι του ανατολικη ευρωπη, καθως εκει πας συνηθως για το μουνι.

Εγω προσωπικα, ασχέτως αν μορφωτικα-εμφανισιακα-οικονομικα ειμαι κατα πολυ ανωτερος των "φιλων" μου, εχω κοικωνικα απομονωθει εν ελλαδι ακριβως για τις αντιληψεις μου περι Ελλεινιδων και Αλλοδαπων, και γενικα για το ολο αντι-κονφορμιστικο-αντινεοελληνικο mentality μου.

Βεβαια, και εγω τα λεω εξω απο τα δοντια, πχ δε κολλαω να πω σε ενα φιλο "κοιτα, εγω θα θα παντρευτω μια χοντροκωλα ελλεινιδα, να με κανει ειλωτα, και μετα το πρωτο παιδι να γινει αγελαδα" (υποννοωντας την γυναικα του), ουτε θα κολλησω να του πω στα μουτρα οτι ειναι εν δυναμει και αυτος προδώτης και σκεφτεται μονο την παρτυ του γιατι ψηφισε Τσιπρα.

Γενικα ολη ο κοσμοθεωρια του μεσου νεοελληνα ειναι για τον πουτσο καβαλα, και οποιοσδηποτε δεν συμβαδιζει με αυτη, αντιμετωπιζεται με χλευη, αν και καταβαθος προκειτε για συγκεκαλυμμένη ζήλια.

Εγω ειμαι 26, πρωτη φορα πηγα Ρωσια-Ουκρανια στα 21. Εκεινη τη χρονια και τι δε λεγανε για εμενα... Επειδη δεν ημουν πληρως ανεξαρτητως οικονομικα ως φοιτητης, ειπαν στους γονεις μου οτι το παιδι εχει μπλεξει!!! χαχαχαχα Γενικα αν δεν ασχολησε με ελληνιδες και δεν ζεις Ελλαδα σε εχουν θαψει κανονικοτατα, επισης οι παρεες εχουν κανει φτερα..  Δεν προκειται να καταλαβει κανενας τιποτα, ακομα και σχεση να θελουν προτιμουν μια χοντρη ελληνιδα απο κανενα ανατολικο κοριτσαρο, και μη μου πει κανενας εχουν αλλο επιπεδο οι ελληνιδες.. Μπορει να ειχαν, δεν μπορω να το δω εγω τωρα... Εχω βγαλει γκομενες απο την Αγια Πετρουπολη και αισθανθηκα σα βλαχος... τι μορφωση και μ@@ναρες..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
να ξηγηθει ο μιδας πως φασκω και αντιφασκω.με 3 νικ που ειχα σταθερος ειμαι σε πολλα θεματα ουκρανια.
οτι ιτερνετ ειναι απατη,το ενδιαφερων απατη και οτι ειναι αδυνατο ο τουριστας κιεβ να γνωρισει νορμαλ γκομενες.ολοι στις ιδιες πουτανες δινουν το διαπιστωσε και ο αρχοντας κμαν.ειπε αυτες που γαμανε οι τουρκοι ειναι οι ιδιες που γαμανε ολοι.παντα δεν λεω δεν ειναι η ιδανικη χωρα να γνωρισεις νορμαλ η μουναρες και δεν θα φατε τετειες?τωρα μιδα διαβασε και εσυ οπως ο ρολογας τι θα γραψω τωρα για να δειτε ποσο δικαιονομε πως γνωριζεις νορμαλ γκομενες.
? Που τα γραφω αυτα που λες χαρη? Κατι μπερδεψες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει ευκαιρίες!Τα κλάμπ έχουν την εικόνα του άδειου αλλά πάντα έχουν 3-4 ξέμπαρκα γκομενάκια!
Τα all inclusive ξενοδοχεία είναι γεμάτα αλλά απο εκεί δύσκολα!Είναι όλες λες και είναι φυτά  συνδεδεμένα με έναν ορό με αλκοόλ!
Το Τίντερ κάθε εξάωρο βγάζει και 20-30 νέα προφίλ όλων των χωρών! Εγώ είμαι ήδη στο +2 και αν είχα χρόνο θα ήταν καλύτερα!
οταν ημουν κω τα τοπ θεματα σαιζον τα παίρναμε ιουνιο κι σρχες ιουλη.. Μετα λαός φασαρία πεφτανε οι επιδόσεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Να εισαι καλα φιλε , απολαυσε το και εσυ οσο μπορεις γιατι τα νιατα δεν γυριζουν πισω δυστυχως.
Προσωπικα κλεινοντας αισιως 30 χρονια απο τοτε που πατησα πρωτη φορα το ποδι μου στα αγια χωματα της Ανατολικης Ευρωπης , αισθανομαι τυχερος που εζησα καποιες ανεπαναληπτες καταστασεις.
Ειναι αυτο που λεει ο Σπυρος , τολμησαμε , ταξιδεψαμε και ξεφυγαμε απο την αγαμια της ακρα πουριτανικης χωρα μας.
Απο δω και περα με εκφραζει απολυτα το ρητο του φιλου mind
«Ντριπλαρω τον κορεσμο με την ψευδαισθηση» ...
Ι
ουστ παλιοπουρα, πηγαινετε σε κανα μοναστήρι να συγχωρηθουν οι αμαρτιες σας
:: :priest: :priest:
Τοπο σε μσς τη νεα γενια
:dancing:

Συνημμένα

• IMG_20180603_091349.jpg
    IMG_20180603_091349.jpg
    332,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα  γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Και μη χειροτερα...

Γιατί να πάει ο 20αρης στην Ουκρανία όταν γαμάει εύκολα κι εδώ πέρα;Έχεις δει πώς κυκλοφορούν τα 20χρονα;Μπούτια,κώλοι,όλα στη μάπα σου.Και οι πιο πολλές ψάχνονται και για πούτσα.Πες μου ένα λόγο να πληρώνει ο 20αρης εισιτήρια και ξενοδοχεία στην Ουκρανία όταν το μουνί το έχει εδώ έτοιμο.

Να πάει ο 30αρης και ο 40ρης αγάμητος συμφωνώ.Γιατί μετά τα 30 στην Ελλάδα είναι έτσι κι αλλιώς αποκλεισμένος από το παιχνίδι και δεν έχει να χάσει τίποτα.Αυτός όντως ή θα γίνει μουνόδουλος ενός μπάζου ή θα είναι ένας μπάκουρος στο περιθώριο.Ο 2Οαρης όμως,ο κοινωνικός,ο μοδάτος,με το μούσι του μπορεί να γνωρίζει το ένα μουνί μετά το άλλο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί να πάει ο 20αρης στην Ουκρανία όταν γαμάει εύκολα κι εδώ πέρα;Έχεις δει πώς κυκλοφορούν τα 20χρονα;Μπούτια,κώλοι,όλα στη μάπα σου.Και οι πιο πολλές ψάχνονται και για πούτσα.Πες μου ένα λόγο να πληρώνει ο 20αρης εισιτήρια και ξενοδοχεία στην Ουκρανία όταν το μουνί το έχει εδώ έτοιμο.

Να πάει ο 30αρης και ο 40ρης αγάμητος συμφωνώ.Γιατί μετά τα 30 στην Ελλάδα είναι έτσι κι αλλιώς αποκλεισμένος από το παιχνίδι και δεν έχει να χάσει τίποτα.Αυτός όντως ή θα γίνει μουνόδουλος ενός μπάζου ή θα είναι ένας μπάκουρος στο περιθώριο.Ο 2Οαρης όμως,ο κοινωνικός,ο μοδάτος,με το μούσι του μπορεί να γνωρίζει το ένα μουνί μετά το άλλο.

δεν αντεξες ρε τυπε την ειπες την λακαμια σου, εγω γιατι δεν βλεπω κανεναν νεο 20 χρονο να γαμαει και οι περισσοτεροι τους τρωει το χειρογλυκανο;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

σε εμας η τουριστικη περιοδος θα αρχησει μετα τις 15 ιουνιου τωρα ακομα τιποτα ψιλα πραγματα.

εγω εχω σκεφτει σχεδιο δρασης για το καλοκαιρι, θα παρω καβατζα δωματιο σε ξενοδοχειο που αγορασε φετος ο μουζενιδης και θα φερνει γκρουπ μονο απο ρωσια και ουκρανια διοτι τα καλα τα γουστα γινονται μεσα στα ξενοδοχεια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα  γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Και μη χειροτερα...
Αυτό το ποστ είναι το απόλυτο ποστ!Είναι θέματα που κανένας νέος Ρώσος ή Ουκρανός δεν αναλώνεται όπως έλεγε ο Νύχτερος!Ποιο ουκρανάκι θα πήγαινε σε άλλη χώρα για να ξεφύγει απο τις γυναίκες τις χώρας του και να σπαταλάει πόρους εργασίας του;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δεν αντεξες ρε τυπε την ειπες την λακαμια σου, εγω γιατι δεν βλεπω κανεναν νεο 20 χρονο να γαμαει και οι περισσοτεροι τους τρωει το χειρογλυκανο;

Ο 20χρονος (δηλαδή ο 18-23) είναι ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει γκόμενες σ'αυτή τη χώρα.Όχι γιατί είναι καλύτερος από τον 30χρονο,αλλά γιατί οι συνομήλικες του ψάχνονται κι αυτές.Ο 30χρονος είναι στο χειρογλύκανο γιατί αυτός δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε γκόμενες.Ούτε σε 20αρες λόγω ηλικίας/άλλου ρυθμού ζωής,ούτε σε συνομήλικες γιατί όλες θα είναι παντρεμένες ή θα περιμένουν τον πρίγκιπα από τον κύκλο τους.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο 20χρονος (δηλαδή ο 18-23) είναι ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει γκόμενες σ'αυτή τη χώρα.Όχι γιατί είναι καλύτερος από τον 30χρονο,αλλά γιατί οι συνομήλικες του ψάχνονται κι αυτές.Ο 30χρονος είναι στο χειρογλύκανο γιατί αυτός δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε γκόμενες.Ούτε σε 20αρες λόγω ηλικίας/άλλου ρυθμού ζωής,ούτε σε συνομήλικες γιατί όλες θα είναι παντρεμένες ή θα περιμένουν τον πρίγκιπα από τον κύκλο τους.

παντως εγω δεν βλεπω 20 χρονους να πηδανε ασυστολα, τους βλεπω ολους να παιζουν με τα smart phones κολλημενοι στη οθονη του κινητου τους. δεν ξερω που μενεις αλλα εγω εκει που μενω οι περισσοτεροι νεοι 18-23 δεν κανουν τιποτα απολυτως λιγοι μονο γαμανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καπου ειχε γραψει ο μιδας νομιζω μια λεω ετσι και μια γιουβετσι.παντα ειμαι σταθερος σε οσα γραφω
με 3 νικ.πολλοι αν θυμαστε θυμωναν που εγραφα παλια θα παρουν πουλο εκτος αν πληρωσουν και οτι
κρισατικ 99% ειναο δεκτικες σε κερασμα ενω το 1% τα πολυ μικρουλια πανε παρεα μονο με τελειος γυφτους.
οδυσσο 99.9% να μην πω 100% ντιριπασοσκαγια δεν θα σου μιλησει ουτε να δεκτει κερασμα ουτε να σε αφησει να πλισιασεις.για τον sad man που λεει ειμαστε παπουδες θα πω.
πρωσωπικα ειμαι 38 και μεχρι τα 32 που που ημουν κιεβ καθε μηνα 8-15 μερες  .ειπα πολλες φορες σε πιο νεους ημουν και στα 18 και στα 20 και στα 25 και στα 30 κιεβ.
περασα ολες τις ηλικιες και δεν ειδα αλλαγες σε συμπεριφωρες και στα κολπα και δικαιολογιες για να μην της γαμησεις.ειπαμε και νεος να εισαι αυτες κολανε με τον γυφτους δικους τους που δεν εχουν μια.
οι υπολειπες που εχουν λεφτα η εκαναν λεφτα δεν ειναι στο οπτικο παιδειο των τουριστων.
αν ειχα καλυτερα αποτελεσματα στα 20 απο τα 28-32?οχι φυσικα γιατι επρεπε να καταλαβω και να βαλω το μυαλο να δουλεψει οτι κατι παει λαθος και ειναι αδυνατο να προτιμουν κατωτερους εμφανισιακα και αφραγγους.ενα αφραγγο sad man θα τον πλακωσουν στο ξυλο αν δεν εχει μια τι να λεμε,εχουν τους δικους τους αφραγγους που τους γουσταρουν και πιο πολυ απο τον καθε sad man.κανωντας την αυτοκριτικη μου εγραψα πριν λιγες μερες τοτε στα 28-32 φενωμουν 20-22 και ερχωνταν πολλες 16-18 σπιτι μου επισκεψη
αλλα δεν εμεναν πολυ.δεν εβαζα και χερι να τις ορμηξω αν και επρεπε ουτε να εφαρμωσω κμανικη μεθοδο που θα ειχε και αποτελεσμα και θα εφερναν τις φιλες της.πολλες αρχιζαν δεν πηγα ποτε ρεστοραν,ποτε δεν μου αγορασε κανενας κατι μονο εσυ,εχεις πιο πολλα λεφτα να ξοδευεις την μερα απο τον μηνα οσα περνουν οι γονεις μας και τετεια.απο την ημερα που ακουστηκε και η λεξη κριση ουκρανια το 2010 μου αρχιζαν ολλες αυτη την λεξη.ειχαν απαιτησεις ολες να τους αγοραζεις απο μαχαζια στο χρισατικ οπεια γνωρζα 2008-2012 ρουχα και δωρα γστο ονομα της κρισης και μετα χωρις να δωσουν εφευγαν με χαμογελο.
με πηρε η μανα μου,πεθανε η γατα μου,πρεπει να ταισω τον σκυλο μου.με την κμανικη μεθοδο τοτε υα γαμουσα ολες τις 16-22 που μονο τετιες γνωριζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom