Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Welcome back Παπα ενας Παπας παντα χρειαζεται παντου!!
Φιλια
Welcome back Παπα ενας Παπας παντα χρειαζεται παντου!!
Φιλια
Λυπάμαι φίλε, αλλά ο κ. Popov, έχει από καιρό πάψει να ασχολείται επί της ουσίας με τα ανατολικά και βαλκανικά νήματα
για δικούς του λόγους. Κάποια πράγματα, κάνουν μοιραία τον κύκλο τους. Οι φίλοι, Τάσος και Σλάβι με καλύπτουν
απόλυτα. Να είσαι καλά και ελπίζω πλέον να έχεις βάλει μυαλό, για κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει στο παρελθόν...
οχι σδερφε συγγνωμη
ΞΕΡΕΙΣΠΟΙΟΣΕΙΜΑΙΓΩΡΕ?και σε προ(σ)καλω αμα θες να τις μετρησουμε (τις εμπειριες μας)
ΞΕΡΕΙΣΠΟΙΟΣΕΙΜΑΙΓΩΡΕ?
Το νήμα θα καταντήσει να είναι αναμνήσεις των παππούδων του σάιτ στην Ανατολική Ευρώπη!
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Τι ακριβως κανουν οι 20αρηδες τι περιμενουν να φτιαξουν οι ελλεινιδες??? δεν εχουν λεφτα???Πραγματικα επαθα καταθλιψη οταν στο Γηπεδο με την ΑΕΚ και την Δυναμο στο κιεβο ολοι ηταν της γενιας 70 και πισω δεν ειχε ουτε εναν 20-30!!!!!ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ
Η Ελλαδα γερναει επικινδυνα η νεα γενια την εμαθαν να ζει με σκουπιδια να ειναι δουλοι της καθε πατσαβουρας και γενικα να υπακουει στο συστημα σε οτι του πασαρει...
Καταντια θεωρω να παλευω εγω με 18χρονα και να μην υπαρχει πανω ενας 20αρης Ελληνας να τις ξεπατωσει ολες χωρις λεφτα χωρις πυραυλους χωρις τιποτα...
Επαναλαμβανω οτι ο σημερινος ελληνας δεν ξερει το προβλημα του ζει σε εικονικο κοσμο...Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να το ξερεις οταν δεν το ξερεις δεν προκειται να το λυσεις ποτε..
Δυστυχως απο τις δικες μου στατιστικες οι νεοι η γινονται δουλοι μιας πατσαβουρας η γινονται πικερ αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα..
Και μη χειροτερα...
Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει ευκαιρίες!Τα κλάμπ έχουν την εικόνα του άδειου αλλά πάντα έχουν 3-4 ξέμπαρκα γκομενάκια!εχει τιποτα καλο αυτη τη περιοδο στην ροδο;
Αυτο φιλε συμβαινει για 2 λογους κυριος.
1)Ειτε δεν εχουν λεφτα έξτρα για ,διακοπες.
2)Θεωρουν τις ελλεινιδες "ανωτερες" ως γυναικες. Οχι απαραιτητα εμφανισιακα, αλλα λογω χαρακτηρα.
Πολλοι λιγοι, και κυριως ανω πλεον των 30 μπορουν-μπορεσαν να αντισταθουν στην προπαγανδα της ελληνιδας, ειτε ειναι η μητερα τους, ειτε ο φιλικος περιγυρος τους.
Οι τυποι των μικροτερων ηλικιων εινια προιον μουνοδουλιασης, που κατα πασα πιθανοτητα το 90% δεν εχει βγει ποτε εξω απο τα συνορα της ελλαδας, και αν εχει βγει, σιγουρα δε θα εχει πατησει το ποδι του ανατολικη ευρωπη, καθως εκει πας συνηθως για το μουνι.
Εγω προσωπικα, ασχέτως αν μορφωτικα-εμφανισιακα-οικονομικα ειμαι κατα πολυ ανωτερος των "φιλων" μου, εχω κοικωνικα απομονωθει εν ελλαδι ακριβως για τις αντιληψεις μου περι Ελλεινιδων και Αλλοδαπων, και γενικα για το ολο αντι-κονφορμιστικο-αντινεοελληνικο mentality μου.
Βεβαια, και εγω τα λεω εξω απο τα δοντια, πχ δε κολλαω να πω σε ενα φιλο "κοιτα, εγω θα θα παντρευτω μια χοντροκωλα ελλεινιδα, να με κανει ειλωτα, και μετα το πρωτο παιδι να γινει αγελαδα" (υποννοωντας την γυναικα του), ουτε θα κολλησω να του πω στα μουτρα οτι ειναι εν δυναμει και αυτος προδώτης και σκεφτεται μονο την παρτυ του γιατι ψηφισε Τσιπρα.
Γενικα ολη ο κοσμοθεωρια του μεσου νεοελληνα ειναι για τον πουτσο καβαλα, και οποιοσδηποτε δεν συμβαδιζει με αυτη, αντιμετωπιζεται με χλευη, αν και καταβαθος προκειτε για συγκεκαλυμμένη ζήλια.
? Που τα γραφω αυτα που λες χαρη? Κατι μπερδεψεςνα ξηγηθει ο μιδας πως φασκω και αντιφασκω.με 3 νικ που ειχα σταθερος ειμαι σε πολλα θεματα ουκρανια.
οτι ιτερνετ ειναι απατη,το ενδιαφερων απατη και οτι ειναι αδυνατο ο τουριστας κιεβ να γνωρισει νορμαλ γκομενες.ολοι στις ιδιες πουτανες δινουν το διαπιστωσε και ο αρχοντας κμαν.ειπε αυτες που γαμανε οι τουρκοι ειναι οι ιδιες που γαμανε ολοι.παντα δεν λεω δεν ειναι η ιδανικη χωρα να γνωρισεις νορμαλ η μουναρες και δεν θα φατε τετειες?τωρα μιδα διαβασε και εσυ οπως ο ρολογας τι θα γραψω τωρα για να δειτε ποσο δικαιονομε πως γνωριζεις νορμαλ γκομενες.
οταν ημουν κω τα τοπ θεματα σαιζον τα παίρναμε ιουνιο κι σρχες ιουλη.. Μετα λαός φασαρία πεφτανε οι επιδόσειςΗ Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει ευκαιρίες!Τα κλάμπ έχουν την εικόνα του άδειου αλλά πάντα έχουν 3-4 ξέμπαρκα γκομενάκια!
Τα all inclusive ξενοδοχεία είναι γεμάτα αλλά απο εκεί δύσκολα!Είναι όλες λες και είναι φυτά συνδεδεμένα με έναν ορό με αλκοόλ!
Το Τίντερ κάθε εξάωρο βγάζει και 20-30 νέα προφίλ όλων των χωρών! Εγώ είμαι ήδη στο +2 και αν είχα χρόνο θα ήταν καλύτερα!
Μεθαύριο έρχεται η Ουκρανέζα του Χειμώνα για δέκα μέρες, έτσι θα ψιλοχαθω !
ουστ παλιοπουρα, πηγαινετε σε κανα μοναστήρι να συγχωρηθουν οι αμαρτιες σαςΝα εισαι καλα φιλε , απολαυσε το και εσυ οσο μπορεις γιατι τα νιατα δεν γυριζουν πισω δυστυχως.
Προσωπικα κλεινοντας αισιως 30 χρονια απο τοτε που πατησα πρωτη φορα το ποδι μου στα αγια χωματα της Ανατολικης Ευρωπης , αισθανομαι τυχερος που εζησα καποιες ανεπαναληπτες καταστασεις.
Ειναι αυτο που λεει ο Σπυρος , τολμησαμε , ταξιδεψαμε και ξεφυγαμε απο την αγαμια της ακρα πουριτανικης χωρα μας.
Απο δω και περα με εκφραζει απολυτα το ρητο του φιλου mind
«Ντριπλαρω τον κορεσμο με την ψευδαισθηση» ...
Ι
Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Τι ακριβως κανουν οι 20αρηδες τι περιμενουν να φτιαξουν οι ελλεινιδες??? δεν εχουν λεφτα???Πραγματικα επαθα καταθλιψη οταν στο Γηπεδο με την ΑΕΚ και την Δυναμο στο κιεβο ολοι ηταν της γενιας 70 και πισω δεν ειχε ουτε εναν 20-30!!!!!ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ
Η Ελλαδα γερναει επικινδυνα η νεα γενια την εμαθαν να ζει με σκουπιδια να ειναι δουλοι της καθε πατσαβουρας και γενικα να υπακουει στο συστημα σε οτι του πασαρει...
Καταντια θεωρω να παλευω εγω με 18χρονα και να μην υπαρχει πανω ενας 20αρης Ελληνας να τις ξεπατωσει ολες χωρις λεφτα χωρις πυραυλους χωρις τιποτα...
Επαναλαμβανω οτι ο σημερινος ελληνας δεν ξερει το προβλημα του ζει σε εικονικο κοσμο...Για να λυσεις ενα προβλημα πρεπει να το ξερεις οταν δεν το ξερεις δεν προκειται να το λυσεις ποτε..
Δυστυχως απο τις δικες μου στατιστικες οι νεοι η γινονται δουλοι μιας πατσαβουρας η γινονται πικερ αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην Ελλαδα..
Και μη χειροτερα...
Γιατί να πάει ο 20αρης στην Ουκρανία όταν γαμάει εύκολα κι εδώ πέρα;Έχεις δει πώς κυκλοφορούν τα 20χρονα;Μπούτια,κώλοι,όλα στη μάπα σου.Και οι πιο πολλές ψάχνονται και για πούτσα.Πες μου ένα λόγο να πληρώνει ο 20αρης εισιτήρια και ξενοδοχεία στην Ουκρανία όταν το μουνί το έχει εδώ έτοιμο.
Να πάει ο 30αρης και ο 40ρης αγάμητος συμφωνώ.Γιατί μετά τα 30 στην Ελλάδα είναι έτσι κι αλλιώς αποκλεισμένος από το παιχνίδι και δεν έχει να χάσει τίποτα.Αυτός όντως ή θα γίνει μουνόδουλος ενός μπάζου ή θα είναι ένας μπάκουρος στο περιθώριο.Ο 2Οαρης όμως,ο κοινωνικός,ο μοδάτος,με το μούσι του μπορεί να γνωρίζει το ένα μουνί μετά το άλλο.
Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει ευκαιρίες!Τα κλάμπ έχουν την εικόνα του άδειου αλλά πάντα έχουν 3-4 ξέμπαρκα γκομενάκια!
Τα all inclusive ξενοδοχεία είναι γεμάτα αλλά απο εκεί δύσκολα!Είναι όλες λες και είναι φυτά συνδεδεμένα με έναν ορό με αλκοόλ!
Το Τίντερ κάθε εξάωρο βγάζει και 20-30 νέα προφίλ όλων των χωρών! Εγώ είμαι ήδη στο +2 και αν είχα χρόνο θα ήταν καλύτερα!
Μεθαύριο έρχεται η Ουκρανέζα του Χειμώνα για δέκα μέρες, έτσι θα ψιλοχαθω !
Τοπο σε μσς τη νεα γενια
Αυτό το ποστ είναι το απόλυτο ποστ!Είναι θέματα που κανένας νέος Ρώσος ή Ουκρανός δεν αναλώνεται όπως έλεγε ο Νύχτερος!Ποιο ουκρανάκι θα πήγαινε σε άλλη χώρα για να ξεφύγει απο τις γυναίκες τις χώρας του και να σπαταλάει πόρους εργασίας του;Αυτο ειναι και το μεγαλο καταντημα που βλεπω φιλε Ρολογα οτι το site εχει καταντησει συναντηση 'παπουδων' και δεν υπαρχει νεα γενια 20-25-28 να παει πανω και να μας πει πως συμπεριφερονται σε εναν 20αρη και οχι σε εμας του 40αρηδες και 50αρηδες...
Και μη χειροτερα...
δεν αντεξες ρε τυπε την ειπες την λακαμια σου, εγω γιατι δεν βλεπω κανεναν νεο 20 χρονο να γαμαει και οι περισσοτεροι τους τρωει το χειρογλυκανο;
Ο 20χρονος (δηλαδή ο 18-23) είναι ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει γκόμενες σ'αυτή τη χώρα.Όχι γιατί είναι καλύτερος από τον 30χρονο,αλλά γιατί οι συνομήλικες του ψάχνονται κι αυτές.Ο 30χρονος είναι στο χειρογλύκανο γιατί αυτός δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε γκόμενες.Ούτε σε 20αρες λόγω ηλικίας/άλλου ρυθμού ζωής,ούτε σε συνομήλικες γιατί όλες θα είναι παντρεμένες ή θα περιμένουν τον πρίγκιπα από τον κύκλο τους.