Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γιατί πιστεύεις πως μιλάω ρηχά;

shits tests σε βαλκανικη χωρα της μεσογειου που βρεχεται 15000 χιλιομετρα απο θαλασσα λιγο δυσκολο το βλεπω το εργο

ο κυριως λογος για μια ρωσιδα/ λευκορωσιδα που κανει διακοπες στην ελλαδα ειναι να μαυρισει απο τον ηλιο και φαει πολυ πουτσο ωστε να γυρισει πισω στη χωρα της γεματη απο ολα καλο φαγητο πολυ γαμησι και το αναλογο μαυρισμα στο δερμα της. το μονο που δεν θα σκεφτει στις διακοπες της ειναι τα shits tests.

shits tests μονο στη χωρα τους κανουν οι ντεβουσκες  σε καθε περιεργο σεξοτουριστα που πηγαινει εκει με σκοπο να  :knockinb:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
και φαει πολυ πουτσο
Αφού είναι έτσι γιατί δεν ξεσκίζονται όλοι στο πούτσο στην Ελλάδα με τόσα εκατομύρια τουρισμού;Πάλι τα ίδια θα λέμε;

Όσο για τα τεστ ...Την ενδιέφερε πολύ αν πάω κάθε μέρα στο κλάμπ!!!!
Με κμανική σκέψη απαντάω ψύχραιμα πως έτυχε και με καλέςαν οι φίλοι μου!
Μετά ρώτησε αν βγαίνω συχνά!Λεω όχι διότι έχω πολλές  δουλειές !

Οι παραπάνω απαντήσεις μου για μια ευρωπαία η Πολωνέζα θα ήταν ξενέρωτες!Για τη Λευκορωσίδα ήταν χτύπημα στο ψαχνό!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αφού είναι έτσι γιατί δεν ξεσκίζονται όλοι στο πούτσο στην Ελλάδα με τόσα εκατομύρια τουρισμού;

ειναι απλο το θεμα δεν ριχνουν πολλα γαμησια διοτι απλα κατι δεν κανουν σωστα και εννοω αυτους που εχουν αποτυχια στις τουριστριες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Όσο για τα τεστ ...Την ενδιέφερε πολύ αν πάω κάθε μέρα στο κλάμπ!!!!
Με κμανική σκέψη απαντάω ψύχραιμα πως έτυχε και με καλέςαν οι φίλοι μου!
Μετά ρώτησε αν βγαίνω συχνά!Λεω όχι διότι έχω πολλές  δουλειές !

Οι παραπάνω απαντήσεις μου για μια ευρωπαία η Πολωνέζα θα ήταν ξενέρωτες!Για τη Λευκορωσίδα ήταν χτύπημα στο ψαχνό!

πολυ σωστα τα ειπες ομως δεν ανακαλυψες και την αμερικη

λιγο πολυ οι περισσοτεροι αυτα θα λεγαν που ειπες εσυ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
πολυ σωστα τα ειπες ομως δεν ανακαλυψες και την αμερικη

λιγο πολυ οι περισσοτεροι αυτα θα λεγαν που ειπες εσυ
Φίλε όσοι διαβάζουμε το site θα τα πούμε!Έξω ο κόσμος δεν τα λεει!Και μετά γυρνάνε κλαμένοι και λένε "ξενέρωτη" , "ποιά νομίζει πως είναι" και άλλα πολλά!

* αλλά και στο σάιτ ...πιστεύεις πως ο Χάρης έχει απαντήσει έστω και μια φορά σωστά σε ερώτηση κοπέλας;  :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε όσοι διαβάζουμε το site θα τα πούμε!Έξω ο κόσμος δεν τα λεει!Και μετά γυρνάνε κλαμένοι και λένε "ξενέρωτη" , "ποιά νομίζει πως είναι" και άλλα πολλά!

* αλλά και στο σάιτ ...πιστεύεις πως ο Χάρης έχει απαντήσει έστω και μια φορά σωστά σε ερώτηση κοπέλας;  :2funny: :2funny:

τον χαρη τον διαβαζω χρονια εχουμε μιλησει και καποιες φορες στο τηλεφωνο μαζι

αποτελει μια ιδιαιτερη περιπτωση ο χαρης που και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα μαζι του

εχει γραψει και καποια σωστα πραγματα ομως αλλα πολλες αντιφασεις διακρινω στο λογο του εδω και πολλα χρονια που γραφει στο σαιτ

μια ετσι μια γιουβετσι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Συνημμένα

• 8a103a6f-d038-4184-b01d-ec7b675f9bcc.jpg
    8a103a6f-d038-4184-b01d-ec7b675f9bcc.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • fa973405-67b0-44fb-9cb7-0e519aec21c6.jpg
    fa973405-67b0-44fb-9cb7-0e519aec21c6.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 16

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Γκλογκ ωραια μπλουζακια
για τον μιδα ομως μονο αν υπαρχουν σε XXL μεγεθος ...  :grin:

@χαρη
ακομα και σημερα υπαρχουν εκατομμυρια Ουκρανες που δεν εχουν βγει εξω απο την χωρα τους ,σε μια τριετια το πολυ αυτο το ποσοστο θα εχει μειωθει χαλαρα στο μισο.
εδω αδειασαν χωρες απο ντοπιες μουναρες με πανεμορφες πρωτευουσες σαν την Πραγα και την Βουδαπεστη ,τι λεμε τωρα
θα καθησει η αλλη στο καταθλιπτικο Κιεβο? οπου φυγει φυγει ειναι ηδη για τας Ευρωπας  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
σιγα ρε μλκα ,ο σινο ειμαι η ο αλλαν ? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:happy:

μπορουσες να πεις xl ,η κακια θα σε φαει..... :ban:
ειχε δικιο ο πορδομεταναστης που σουλεγε δεν εχεις στυλ εισαι απο επαρχια  :grin: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
εδώ είσαι!Να σκάσεις στα κλαμπ στο  ιβανοφρανκιφ με τη μαύρη ή με τη χακί στη Μαριούπολη!!!
δεν μας βαζεις κανα φωτο απο το νιμου
το φασιον και το σοππινγκ ειναι ειδικοτητα του χαρη

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μπηκα μονο για την Βυζοκυριακη Ουσπεκα (ακους χαρρι!) στο Παουερ ολ λαβ!
Θελω εδω να πω οτι αυτες οι μπλουζες Δεν ειναι λιγο Πιτσιλισμενες???

Αφού είναι έτσι γιατί δεν ξεσκίζονται όλοι στο πούτσο στην Ελλάδα με τόσα εκατομύρια τουρισμού;Πάλι τα ίδια θα λέμε;..Οι παραπάνω απαντήσεις μου για μια ευρωπαία η Πολωνέζα θα ήταν ξενέρωτες!Για τη Λευκορωσίδα ήταν χτύπημα στο ψαχνό!
Μυστη μου ξανα ανοιξες τα ματια για την διαφοροποιηση του προιοντος
Φίλε όσοι διαβάζουμε το site θα τα πούμε!Έξω ο κόσμος δεν τα λεει!
πολυ σωστα τα ειπες ομως δεν ανακαλυψες και την αμερικη λιγο πολυ οι περισσοτεροι αυτα θα λεγαν που ειπες εσυ
Μην το λες μυστη, συνηθως μας ξεφευγουν οι λεπτομεριες!!! Μονο τερατα ψυχραιμιας οπως Κμαν, Γκλοκ κ.α. που εχουν νευρα απο ατσαλι επεξεργαζονται καλα την τυποποιηση!
εδώ είσαι!Να σκάσεις στα κλαμπ στο  ιβανοφρανκιφ με τη μαύρη ή με τη χακί στη Μαριούπολη!!!
Με μπλουζακι απο τιγρη και μποτα απο σαλαχι θα κανω κατι??? (Καλα τα λες, με τους σβερκους ομως τι γινεται? Οσο πιο πιτσιλισμενη η μπλουζα, τοσο πιο πολυ μπουρμπουαρ στα μαντροσκυλα? )
υγ.
Φερτε πισω τον βλαχο.τσιμπουκο.τσομπανη να μην χασουμε τα σπονσορετς προβατα! Αμολυστε τα τσοπανοσκυλα να μαζεψουν το μουνοκοπαδι! Ερχονται ευρωπαικοι λυκοι!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
tsompanis pls come back ο λαος απαιτει !!! :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
:s&m_2:
πραγματικα αν ειναι ετσι οπως τα ακουω και τα διαβαζω εδω στο site  οτι εχει πληθωρα μουνιων αλλα μετριες τοτε δεν υπαρχει οδεις λογος πλεον να ταξιδεψει καποιος ουκρανια γιατι μετριες βρισκει και εδω στην ελλαδα.

στην ουκρανια κατ' εμε ο λογος για να την επισκεφτει καποιος ειναι τα διαστημικα μουνια σε μεγαλο ποσοστο αναλογιας που δεν υπαρχουν ουτε στην ελλαδα ουτε γενικα σε χωρες τις δυτικης ευρωπης (οχι οτι δεν υπαρχουν στην δυτικη ευρωπη μουναρες αλλά το κοστος για να συνεβρεθεις ερωτικα με μια τετοια γυναικα π.χ. στο βελγιο ή την αυστρια ή την ελλαδα θα την πληρωσεις πολλα λεφτα)

γι' αυτο και ουκρανια ηταν value for money προορισμος διοτι το κοστος να γαμησει καποιος μια super μουναρα γυναικα ηταν μικροτερο απο π.χ. την ελλαδα.

αν τωρα υπαρχει πληθωρα απο μετριωτητες τοτε καλυτερα ρωσια για υψηλη ποιοτητα ή εδω ελλαδα για μετριοτητες αντι να τερχουμε ουκρανια γιατι εδω απο μετριοτητες αλλο τιποτα.

Αν μιλάς για πουτάνες έτσι ειναι ακριβώς..Στις τιμες που πληρωνεις δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με την Ελλάδα. Δηλαδή δίνεις 60 ευρώ για μια σχετικά μέτρια maximum 7 στην καλυτερη σε διαμέρισμα. Στα 100-150$ παίρνεις όμως 8αρι για μια ώρα με ψάξιμο..Αλλά και πάλι με αυτές τις τιμές παίρνεις και Αθήνα.

Αν μιλάς για κανονικές χωρίς πληρωμή ειναι αστρονομική η διαφορά με Ελλάδα..Βρίσκεις maximum 7αρια να πουλήσεις έρωτα και να πηδήσεις πάρα πολλά εκεί ενώ Ελλάδα με δυσκολία ένα το χρόνο και αν..

Πάντως απο άποψη πληρωμένου για μένα και για γνωστούς μάστερς που έχω στο πληρωμένο της μαύρης ζώνης η Αθηνα και το Βερολίνο είναι μια χαρά. Αν ειναι να μπλέξεις με πληρωμένο καθαρά δεν αξιζει να πας Ουκρανία..Ουκρανία πας ή για λευκές ή γκρίζες ζώνες..Γκόμενες δηλαδή ή για πούλημα έρωτα στο τσάμπα ή για χορηγίες πηδήματα με δωράκια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
σιγα ρε μλκα ,ο σινο ειμαι η ο αλλαν ? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:happy:

μπορουσες να πεις xl ,η κακια θα σε φαει..... :ban:
ειχε δικιο ο πορδομεταναστης που σουλεγε δεν εχεις στυλ εισαι απο επαρχια  :grin: :rockon: :rockon:
Για αυτους δεν υπαρχουν ετοιμα μεγεθη ... μονο κατα παραγγελια  :grin:

ολοι οι ελληνες καραβλαχοι ειμαστε που μας ξεβλαχεψε ο Κωστοπουλος χαχα :happy:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Πάντως απο άποψη πληρωμένου για μένα και για γνωστούς μάστερς που έχω στο πληρωμένο της μαύρης ζώνης η Αθηνα και το Βερολίνο είναι μια χαρά. Αν ειναι να μπλέξεις με πληρωμένο καθαρά δεν αξιζει να πας Ουκρανία..Ουκρανία πας ή για λευκές ή γκρίζες ζώνες..Γκόμενες δηλαδή ή για πούλημα έρωτα στο τσάμπα ή για χορηγίες πηδήματα με δωράκια.
Για πουτανες η Αθηνα παιζει να ειναι η φθηνοτερη στον κοσμο :grin: και δεν υπερβαλω καθολου.
20 ευρω με anal ουτε στην Αφρικη βρισκεις ... η δε Ταυλανδη ακριβοτερη ειναι πια.
Ανατολικη Ευρωπη οπως το γραφεις ,εκτος απο καθαρα γκομενες αυτο που συμφερει ειναι να εχεις σεμιπρο με δωρακια και πολυ λιγα στο χερι , αυτο ομως προυποθετει να μενεις μονιμα/ημιμονιμα εκει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:s&m_2:
Αν μιλάς για πουτάνες έτσι ειναι ακριβώς..Στις τιμες που πληρωνεις δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με την Ελλάδα. Δηλαδή δίνεις 60 ευρώ για μια σχετικά μέτρια maximum 7 στην καλυτερη σε διαμέρισμα. Στα 100-150$ παίρνεις όμως 8αρι για μια ώρα με ψάξιμο..Αλλά και πάλι με αυτές τις τιμές παίρνεις και Αθήνα.

Αν μιλάς για κανονικές χωρίς πληρωμή ειναι αστρονομική η διαφορά με Ελλάδα..Βρίσκεις maximum 7αρια να πουλήσεις έρωτα και να πηδήσεις πάρα πολλά εκεί ενώ Ελλάδα με δυσκολία ένα το χρόνο και αν..

σαφως και εγω για πουτανες αναφερομαι  :hi:

και συμφωνω μαζι σου οτι πλεον για πουτανες καθεσαι ελλαδα παρα να ανεβεις επανω ουκρανια

εγω δυστηχως δεν εχω χρονο ουτε για ιντερνετικη προετοιμασια ουτε για πολλες μερες να κατσω ουκρανια

παλαιοτερα ειχα πολυ χρονο στη διαθεση μου δλδ πριν 2-3 χρονια

τωρα με τους φορους που πληρωνω στο κρατος δουλευω περισσοτερες ωρες 10-12 ωρες τη μερα και μειωσα και  προσωπικο γιατι δεν βγαινει αλλιως

το καλυτερο θα ηταν καποιος να ειναι ημιμονημος κατοικος επανω θα πηδουσε τα καλυτερα μουνια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλα τα μουνια που εχω γαμησει επανω απο θεμα ποιοτητας και ομορφιας δεν τα εχω γαμησει στην ελλαδα ουτε σε κανονικες γκομενες αλλά ουτε και σε πουτανες.

τι με εκανες να θυμηθω ρε doktora  182 cm  ρωσωφονη ουκρανεζα (με καταγωγη απο lugansk) που γαμησα επανω στο κιεβο το 2015-16 απιστευτο μουνι  δεν μπορω να την ξεχασω ακομη και σημερα γιατρε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.054
Πόντοι
456
ευτυχως που μπαναριστηκε ο βαλκανιος πυραυλομαλακας και επανηλθε η κουβεντα στα πλαισια της λογικης! Αν ειναι δυνατο τοσο καιρο να μας κοκορευεται καποιος επειδη χαλασε συνολικα 1500 ευρω για να γαμησει μια μετρια οταν εχει γεμισει ολη η ευρωπη με σλαβικο μουνι προθυμο να σου χαρισει μαγικες στιγμες με ελαχιστο κοστος!  Ουτε καν την ψευδαισθηση της σχεσης δεν εχει αυτη η νεα μαλακια του "σπονσορα" γιατι μπαινει ο πιρφορος/κοροϊδο σε ενα σπιραλ θανατου που δε μπορει να βγει ανωδυνα με τιποτα, οταν εχει κακομαθει μια πεινασμενη μετρια γκομενα να της παιρνει οτι θελει ακομη και οταν ειναι 3000χλμ μακρυα της, αυτη συνεχως θα αυξανει τις απαιτησεις της και θα γινει ασυμφορη επι δεκα τελικα. Και βεβαια με το που θα της πει ο πιρφορος το πρωτο οχι, ασχετα αν εχει χαλασει 3-4 χιλιαρικα για παρτη της, θα τον εγκαταλειψει και θα τον απαξιωσει σε χρονο DT.
Βεβαια εκτος απο ολο αυτο το χαμενο χρημα και χρονο , ο μαλακας δεν μας εχει πει και ποσες φορες με τη "μεθοδο" του του φαγανε τα λεφτα που εστελνε στις τσουρκες και δεν εμφανιστηκαν ποτε απο κοντα!

καλυτερα να πεταξεις τα λεφτα σου στο τζακι, παρα να γινεις βαλκανιο πυραυλικο κοροϊδο!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ευτυχως που μπαναριστηκε ο βαλκανιος πυραυλομαλακας και επανηλθε η κουβεντα στα πλαισια της λογικης! Αν ειναι δυνατο τοσο καιρο να μας κοκορευεται καποιος επειδη χαλασε συνολικα 1500 ευρω για να γαμησει μια μετρια οταν εχει γεμισει ολη η ευρωπη με σλαβικο μουνι προθυμο να σου χαρισει μαγικες στιγμες με ελαχιστο κοστος!  Ουτε καν την ψευδαισθηση της σχεσης δεν εχει αυτη η νεα μαλακια του "σπονσορα" γιατι μπαινει ο πιρφορος/κοροϊδο σε ενα σπιραλ θανατου που δε μπορει να βγει ανωδυνα με τιποτα, οταν εχει κακομαθει μια πεινασμενη μετρια γκομενα να της παιρνει οτι θελει ακομη και οταν ειναι 3000 μακρυα της, αυτη συνεχως θα αυξανει τις απαιτησεις της και θα γινει ασυμφορη επι δεκα τελικα. Και βεβαια με το που θα της πει ο πιρφοος το πρωτο οχι, ασχετα αν εχει χαλασει 3-4 χιλιαρικα για παρτη της, θα τον εγκαταλειψει και θα τον απαξιωσει σε χρονο DT.
Βεβαια εκτος απο ολη αυτο το χαμενο χρημα και χρονο , ο μαλακας δεν μας εχει πει και ποσες φορες με τη "μεθοδο" του του φαγανε τα λεφτα που εστελνε στις τσουρκες και δεν εμφανιστηκαν ποτε απο κοντα!

καλυτερα να πεταξεις τα λεφτα σου στο τζακι, παρα να γινεις βαλκανιο πυραυλικο κοροϊδο!

:hi:  :thumbsup:

+1 οτι με αυτα τα χρηματα που ξοδευε ουκρανια 2-3 μερες μπορουσε ανετα να κανει τον σπονσορα στη γερμανια σε αρκετα σλαβικα μουνια.

ουκρανεζα 8αρι στο FKK αρτεμις μου ειπε οτι περα απο την δουλεια της μεσα στο ιδρυμα δεν την χαλαει να βρει και εναν σπονσορα εξω να της καλυπτει καποια παγια εξοδα αλλα και να μειωσει και τις μερες που θα δουλευει στο FKK για να περναει χρονο μαζι του.  

με το που με πλησιασε για κουβεντα και ψησιμο για  :knockinb: την πλακωσα στα γλωσοφιλλα χωρις αυτη να φερει καποια αντισταση

γενικα στο σταδιο του μπλα μπλα δεν παιζει τετοια φαση στα FKK εκτος αν η κορασιδα θελει διακαως μεροκαματο

αλλα που να ανοιξει τα ματια του ο τσοπανης  :headbang:

χωρις να κανει ταξιδια 3000 km για ενα πηδημα που θα το ειχε στα ποδια του

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.054
Πόντοι
456
θανατος στους Κμανηδες τσομπανηδες  :ak: :ak:

μονο smart money και νωντισμος  :rockon: