Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ακριβως ετσι , το ιδιο θα γινει
ευτυχως προλαβα 15 -17 τα καλοκαιρια στην Οδησσο και κατι εγινε ... το πουλακι πεταξε πλεον για τα καλα μουνια , μετριες παντα θα εχουν αυτες οι χωρες σε αφθονια.
ξεκολειστε οτι θα γινει οπως η μολδαβια η ουκρανια.ποτε δεν ειδα ομορφες γκομενες οδυσσο να ειδα 2 με 3 νορμαλ στο μπαρ ρεστοραν εμφανισιακα στα γουστα μου και επιπεδο που κρατανε νορμαλ ουκρανοι.οι υπολειπες πουταναρες με χειλη σιλικονη και καμια διαθεση να τους μιλησω.
ρε τασο αν ηθελαν να φυγουν θα εφευγαν τοσα χρονια με αμερικανους και ξενους δεν θα εμεναν κιεβ και οδυσσο.σας ειπα ξανα 2 γκομενες ξερω μικρες 18-21 που εφυγαν εξωτερικο.η μια πουλουσε ψαρια στην αγορα
του 6 και πηγε νορβηγια και η αλλη 19 του 8 αδερφη της μικρης που βολταρει με αλογα στην ντιριπασοσκαγια πηγε ισραηλ με γαλλοεβαριο εκατομυριουχο γυρω στα 58-60 ετων!αυτος σπονσαρει και ολη την οικογενεια.χτες μπηκα και μιστερ χ οδεσσα εχει νεα υλικο πολυ καλο με 1000-1500 γριβνα.νεες κοπελες με επιβαιβαιωμενες φωτο.η μολδαβια κολοχωρι ειναι τι συγκρινουμε τους χωριατες με χωρες που εχουν τοσους πλουσιους.μια χαρα ειναι στην ουκρανια.σας ξαναλεω και πριν ταξιδευε ο κοσμος.οι φρι βιζα ευνοησε μονο τις βιζιτες που πανε φτηνα ευρωπη.αλλα στο τελος καταληγουν ουκρανια δεν πανε να μεινουν εκει.ακομα αυτες που εφυγαν πολωνια για να περνουν 300 ευρο και παντρευτηκαν πολωνους ειναι επιπεδο οπως της γκομενας πριν 2 χρονια της μπαργουμαν που ηρθε απο ροβνο οδυσσο και ψαχνουν καπειο να τισ σπιτωση.μην ακουτε τον μιστερ λοβ που κλεγετε οτι σε 2 χρονια θα φυγουν ολες δεν εχει ιδεα ο τυπος απο ουκρανια.ανακαλυψε προχτες ο λοβ οτι τελικα ταξιδευουν και φταιει η φρι βιζα χαχαχαχ θα πει οπως ο χαζος κυπριος που πηγε 2 φορες οδυσσο του εφαγαν 2 με 3 χιλιαδες που δεν ηθελε να με ακουσει και στο τελος λεει στον κοινο μας φιλο.ανακαλυψα λεει στην οδυσσο υπαρχε κυκλωμα που τρωνε λεφτα στους ξενους και εκμεταλευση χαχαχαχα.στο τελος θα μας πουνε ανακαλυψαμε οτι εχει πουτανες στην ουκρανια και οτι στο ιτερνετ τελικα χαλασε σε 2 μηνες και ολες ζητανε λεφτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ρωσία ευτυχώς όσο ζει ο Πούτιν δεν επικειται καμιά μεταβολή.Να τα εκατοστίσει ο άνθρωπος ή να γεννηθεί νέος Στάλιν για διάδοχος να συνεχίσουμε τα γαμήσια.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]κλώνος[/color]
[/quote]προχωρα δασκαλε φτιαξη τσομπανη 3...και μετα 4...
Ο αρκαν παλια ειχε ψτασει αρκαν 343!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Κίεβο εξάρια,εφταρια εχει ακόμα άφθονα.Οχταρια και πάνω δεν εχει,την κάνανε προφανώς λόγω βιζας.
Οποτε για κυνηγους ποιοτικου θηραματος καλύτερη πλέον η Ρωσία που βλέπεις εννιαρια και σε πόλεις των 100 χιλιάδων,που Ουκρανία στις ίδιες πόλεις δεν εχει ούτε 100 γκομενες σύνολο,έχουν εντελώς ερημωσει.
δασκαλε οταν μιλας γενικα οι παρατηρήσεις ειναι πολυ αξιοπιστες
Οταν μιλας για σενα ειναι σαν του πορδομεταναστη...  :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Γκολάκι χτες με Λευκορωσίδα !! :rockon: :rockon: :rockon:Με δυσκόλεψε πολύ με πολύ μελόδραμα και ρομάντζο !Με αποζημίωνε η κορμάρα της που όσο μου μιλούσε ασχολιόμουν με τις βιζάρες της!Τελευταία στιγμή τον έφαγε και μετά απο δυο ώρες έφευγε Μαρμαρις!!!
Η κοπέλα δεν ασχολιόταν καθόλου με το κινητό και με φωτογραφίες ενώ ήταν 8άρι !Ίσως βοήθησε κι αυτό που έβγαλα κάποια χωρίς τίντερ Μάμπα ή πάσα!Και αυτή είναι η πιο ωραία αίσθηση κατάκτησης! :rockon:

Το θετικό είναι πως κάθε βράδι έξω πλέον έχει παιχνίδι αρκεί να είσαι killer , καλοντυμένος και άνετος!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδας εχεις δικαιο που ειπες αν εχεις λεφτα ολες ερχωνται.δες την ουκρανιδα απο κυπρο στο σαρβαιβαλ
που γνωριζω την χαζη μανα της κυπρο.18 ετων κρατα ενα πενηνταρι πολυεκατομιριουχο απο κρητη!
αυτη μπαζολα ειναι χωρις μεικ απ και ελλαδα κανει το μοντελο!αν ενας 30 ηθελε να την εχει γκομενα και δεν ηταν λεφτας θα ελεγαν εισαι μεγαλος για την κορη μας χαχαχα πενηνταρης και εξηνταρης με αρκετο χρημα ειναι ωριμος και δεν εχουν προβλημα χαχαχααχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γκολάκι χτες με Λευκορωσίδα !!Με δυσκόλεψε πολύ με πολύ μελόδραμα και ρομάντζο !Με αποζημίωνε η κορμάρα της που όσο μου μιλούσε ασχολιόμουν με τις βιζάρες της!Τελευταία στιγμή τον έφαγε και μετά απο δυο ώρες έφευγε Μαρμαρις!!!
Η κοπέλα δεν ασχολιόταν καθόλου με το κινητό και με φωτογραφίες ενώ ήταν 8άρι !
Το θετικό είναι πως κάθε βράδι έξω πλέον έχει παιχνίδι αρκεί να είσαι killer , καλοντυμένος και άνετος!
μονο η κμανικη μεθοδος σου τερειαζει και ειναι η καλυτερη μεθοδος.
μπροβο σου ακολουθησε την σωστα οπως λεει ο αρχηγος.οπως δακτυλιαζεις βαζεις το διακοσαευρο στα βυζια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ας ελπισουμε θα ξαναγραψει ο αρχοντας κμαν με νεο νικ.κμαν 3 χαχαχαχα.
ας μπαναρουν τον paris που δεν εχουμε καμια πληροφορια απο αυτον για το θεμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
μιδας εχεις δικαιο που ειπες αν εχεις λεφτα ολες ερχωνται.δες την ουκρανιδα απο κυπρο στο σαρβαιβαλ
που γνωριζω την χαζη μανα της κυπρο.18 ετων κρατα ενα πενηνταρι πολυεκατομιριουχο απο κρητη!
αυτη μπαζολα ειναι χωρις μεικ απ και ελλαδα κανει το μοντελο!αν ενας 30 ηθελε να την εχει γκομενα και δεν ηταν λεφτας θα ελεγαν εισαι μεγαλος για την κορη μας χαχαχα πενηνταρης και εξηνταρης με αρκετο χρημα ειναι ωριμος και δεν εχουν προβλημα χαχαχααχ.
ναι ρε χαρη
Αυτα τωρα ειναι αλφαβητα
Ο λοβ κλπ ααχολουνται με αγγλοφωνες στο κιεβο κ τοχουν χάσει λιγο το νοημα
Κ καταρχην κιεβο ειναι το10% της χωρας
Το υπόλοιπο 90% ζει με αλλο θεο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Γκολάκι χτες με Λευκορωσίδα !! :rockon: :rockon: :rockon:Με δυσκόλεψε πολύ με πολύ μελόδραμα και ρομάντζο !Με αποζημίωνε η κορμάρα της που όσο μου μιλούσε ασχολιόμουν με τις βιζάρες της!Τελευταία στιγμή τον έφαγε και μετά απο δυο ώρες έφευγε Μαρμαρις!!!
Η κοπέλα δεν ασχολιόταν καθόλου με το κινητό και με φωτογραφίες ενώ ήταν 8άρι !Ίσως βοήθησε κι αυτό που έβγαλα κάποια χωρίς τίντερ Μάμπα ή πάσα!Και αυτή είναι η πιο ωραία αίσθηση κατάκτησης! :rockon:

σε εκαψε ο κμαν
Αλλα αφου μπηκε το γκολ πανυγηριζει ολη η ομογενεια για σενα!!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το λαθος μου τοτε που επερνα δεκαδες κοριτσακια 16-18 του 8-9 που γνωριζα νυχτα και μερα στο γιδροπαρκ
ηταν οτι δεν εφαρμωζα την κμανικη μεθωδο και νομιζα θα κατσουν απλα με εμφανιση.
ενω με τον καθε βρωμιαρη και απλυτο καθωνταν μια χαρα σε μενα εεβρισκαν κοληματα.
ειχε φορες που ειχα 2 γκομενες σπιτι και ημουν με κανα γνωστο ουκρανο αφραγγο που κερνουσα και ενω
αυτος γαμουσε σε μενα ειχαν κοληματα,κλαματα και τετεια.λεω ρε γαμωτο γιατι παντα οπεια διαλεξω εγω τα ιδια ενω με τους αλλους γαμιουνται?θελετε τωρα να πιστευω οι ιδιες εκεινες γκομενες που γνωριζα τοτε στα 16-18 και τωρα ειναι 22-28 τωρα ειναι στο τιντερ και μπαντου και γαμιουνται τζαμπα με τουριστες.
φιλος μου γνωστης που πηγαινε απο 1998 κιεβ και ρωσια και μας διαβαζει μου λεει πολλες φορες γελαω με αυτα που γραφουν.λεει αν εισαι πενταχρονος να πιστευεις γαμανε τζαμπα ανατολικη ευρωπη η πρεπει να εισαι προβληματικος για να τα πιστευεις.μου θυμιζει το 2002 στην βουδαπεστη που βρηκαμε ενα κυπριο που ζουσε εκει απο το 1993.λεει αν βρειτε σε βουδαπεστη και πραγα μετα γκομενα χωρις λεφτα θα σας χαρισω το διαμερισμα που μενω και θα σας πληρωνω ολα τα εξοδα.ο φιλος τοτε λεει ρε που ηρθαμε εδω πουλιουνται μεχρι και οι αρσενικοι κατω απο τις γεφυρες χαχαχαχαχ.τζαμπα βουδαπεστη ειχε το 1996 που πηγα για ποδοσφαιρο.ενα γνωμικο στην κυπρο λεει με τον παρρα μου δυλαδη το χρημα γαμω και την κυρα μου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Χαρη δωσε μια γρηγορη αναλυση σε νοιτροπια στις βαλτικες χωρες
Που ειναι πιο ευκολες
Που ειναι σολο πουτανες
Που ειναι οι πιο καλες
Ποιες ειναι οι τιμες διαβιωσης εκκει γενιμα, οχι για πουτανες
Που μιλανε πιο πολυ αγγλικα? Ρωσσικα δεν καταλαβαινουν?  :think:

Ποτε ησουν τελευταια φορα?
αντε χαρη
Αναμενουμε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μονο η κμανικη μεθοδος σου τερειαζει και ειναι η καλυτερη μεθοδος.
μπροβο σου ακολουθησε την σωστα οπως λεει ο αρχηγος.οπως δακτυλιαζεις βαζεις το διακοσαευρο στα βυζια.

:happy: :happy: :happy:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ας ελπισουμε θα ξαναγραψει ο αρχοντας κμαν με νεο νικ.κμαν 3 χαχαχαχα.
ας μπαναρουν τον paris που δεν εχουμε καμια πληροφορια απο αυτον για το θεμα
Ξεκολιάρη άντρα ακριβώς όπως  τα λες  :jerking:

Και προς τα μάχιμα νορμάλ μέλη!
Το 90% της πρώτης επαφής μου το έκανε η μπλούζα που φορούσα όταν έσκασα στο κλάμπ!
Όταν μου είπε οτι είναι Λευκορωσίδα τότε διαβασμένος απο εδώ πέρασα τα shit tests!!!
Πάρτε και τη μπλούζα!Δεν με ενδιαφέρει αν την βάλετε όλη!Μέχρι τότε θα έχω βρει την επόμενη :rockon:

Συνημμένα

• IMG_9607.PNG
    IMG_9607.PNG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 43

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ξεκολιάρη άντρα ακριβώς όπως  τα λες  :jerking:

Και προς τα μάχιμα νορμάλ μέλη!
Το 90% της πρώτης επαφής μου το έκανε η μπλούζα που φορούσα όταν έσκασα στο κλάμπ!
Όταν μου είπε οτι είναι Λευκορωσίδα τότε διαβασμένος απο εδώ πέρασα τα shit tests!!!
Πάρτε και τη μπλούζα!Δεν με ενδιαφέρει αν την βάλετε όλη!Μέχρι τότε θα έχω βρει την επόμενη :rockon:
εχει σε κοκκινη με λευκά γραμματα μηπως?ποια ειναι τα σιτ τεστ για λευκορωσσιδα στην Μεσογειακη προσέγγιση?  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εχει σε κοκκινη με λευκά γραμματα μηπως?ποια ειναι τα σιτ τεστ για λευκορωσσιδα στην Μεσογειακη προσέγγιση?  :grin:

no no monsier  :woldman: μην του βάζεις δύσκολα του τύπου διότι θα απογοητευτείς από την ρηχότητα της απάντησης του  :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom