Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μια χαρά ειναι αυτές που πόσταρες και μάλιστα ακριβως το στύλ που κυνηγάω αλλά εγω δεν είπα για σένα..Θεώρω σίγουρο ενας αντρας που έχει παέι με τριψήφιο αριθμό όπως έσυ και έχει ζήσει σε διάφορες χώρες και το ψάχνεις να αυτο-βελτιώνεσαι πως βρίσκει και θα βρίσκει γυναίκες λόγω εμπειρίας και μπλα-μπλα.

Αλλά τον φίλο σου που είπες πως πήδαγε χοντρές Ελλάδα και πήγε Πολωνία και πήδαγε 6+ όχι φίλε δεν τον πιστεύω με τίποτα. Και είναι επικύνδηνα να τα γραφεις αυτά γιατί ειναι απόλυτες υπερβολές και θα κάψουν κόσμο. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Ακόμα και να σου τα έδειχνε άστα και μένα μου δείχναν φίλοι μου και μάθαινα μετα.Οποιος είναι ξεφτίλας στην Ελλάδα και πάει με χοντρες δεν γαμάει πουθενά για μένα ΚΑΝΟΝΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν μαγικά μέρη που κάποιος παέι χωρις εμπερία αγάμητος και μεταμορφώνεται σε εραστή..Κυρίως το 2018!! Αυτά τα θεωρώ απόλυτες υπερβολές. Το καμάκι και οι γκόμενες όπως θα έχεις διαπιστώσει και μόνος σου απαιτούν χρόνια προσπάθειας,εκπαίδευσης, αυτο-βελτίωσης κλπ.. Εσυ τα έκανες και πέτυχες.Αλλα τα έκανες με ιδρώτα. Δεν πήδαγες χοντρές!!!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Γιατι Ελλαδα τα εχουμε λιγο μπερδεψει, με ορους οπως γεματουλα παχουλη,περιφερεια για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα

Πχ αυτη την θεωρω χοντρη σε αυτη την φωτο μιλαμε παντα

Οταν αναφερομαι σε χοντρες μιλαω για τετοια σωματα

Για παραπανω μιλαμε για υπερβαρες δεν αναφερομαι καν σε τετοιες αν καποιος παει εξω η ακομα και Ελλαδα και γαμαει παραπανω κιλα τοτε ειτε εχει φετιχ ειτε δεν εχει αλλη επιλογη...

Συνημμένα

• kardashian3-683x1024-1493117696.jpg
    kardashian3-683x1024-1493117696.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 25

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Εμενα προσωπικα αν υπαρχει κωλαρα, η μύτη σαν εχτρα με καβλωνει  :erection:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
μπελαρουσιανα στο κολοραντο των ΗΠΑ;  :dancing:

ωραιες εξελιξεις ευγε. Λογικα θα ηρθε με κανενα νταβα μαζι της και επειτα τον παρατησε βλεποντας

μπροστα της το american dream  :knockinb:

many dollars σκεφτηκε η πονηρη σλαβα γιατι να μου τρωει τα μισα ο νταβας

εγω τραβαω ολο το λουκι σου λεει και να μου παιρνει αυτος τα μισα
Μάλλον δεν κατάλαβες!Το κολοράντο είναι κλαμπάκι  όπως πολύ σωστά λεει ο κομπλέ!
Τη κοπέλα την έχει στείλει το ταξιδιωτικό γραφείο απο Μινσκ  που δουλευει να δει ξενοδοχεία!
Το καλό είναι πως δεν μου έκανε πολλά shit test με βασικό αν πάω συχνά σε αυτό το κλάμπ ...
Το άλλο καλό είναι πως απαντάει θερμά στα μυνήματα σήμερα!
Μοναδικός αντίπαλος ...η κόπωση...

Επισκέπτης
Μπλεκετε στο θρεντ του Κιεβου Πολωνεζες,Λευκορρωσιδες?Αυτά ούτε ο Κμαν δεν τα έκανε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
θα γυρίσει kman σύντομα υπομονή..ίσως να πρέπει να ζητήσουμε σε διαχειριστές να τον συγχωρεσουν με την υπόσχεση πως δεν θα ξανακάνει πολλαπλά profiles..Πάντως αποκαλύφθηκε πλέον επίσημα πως έκανε κλώνους για να υποστηρίζει τον εαυτό του...Αλλα γενικά ακόμα και πάνω στην τρελα του ακομα και αν διαφωνούμε χρόνια δεν πρέπει να εξαφανιστεί απο το site.Μεσα στα πολλά άκυρα που έγραφε έλεγε  και σωστά αρκεί να ξερεις να τα φιλτραρεις...Οπως όνοματα μαγαζιων κλπ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
θα γυρίσει kman σύντομα υπομονή..ίσως να πρέπει να ζητήσουμε σε διαχειριστές να τον συγχωρεσουν με την υπόσχεση πως δεν θα ξανακάνει πολλαπλά profiles..Πάντως αποκαλύφθηκε πλέον επίσημα πως έκανε κλώνους για να υποστηρίζει τον εαυτό του...Αλλα γενικά ακόμα και πάνω στην τρελα του ακομα και αν διαφωνούμε χρόνια δεν πρέπει να εξαφανιστεί απο το site.Μεσα στα πολλά άκυρα που έγραφε έλεγε  και σωστά αρκεί να ξερεις να τα φιλτραρεις...Οπως όνοματα μαγαζιων κλπ
Απο που προκύπτει πως ο Κμαν έκανε κλώνους για να υποστηρίζει τον εαυτό του!Και ποιά η επίσημη αποκάλυψη;
Πραγματικά δεν έχεις αντίληψη του τι γίνεται στο φόρουμ;
Για να μην δημιουργηθούν στρεβλώσεις !
Ο Κμαν σύρθηκε απο τον PariPapi που του την έμπαινε συνεχώς να τον βρίσει!Τότε με αναφορές του PP δέχτηκε το mute! μπήκε  απο ένα δεύτερο Νικ που είχε και έγραφε τα ίδια , έτσι δέχτηκε το μπαν!
Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Απο που προκύπτει πως ο Κμαν έκανε κλώνους για να υποστηρίζει τον εαυτό του!Και ποιά η επίσημη αποκάλυψη;
Ο Κμαν σύρθηκε απο τον PariPapi που του την έμπαινε συνεχώς να τον βρίσει!Τότε με αναφορές του PP δέχτηκε το mute! μπήκε  απο ένα δεύτερο Νικ που είχε και έγραφε τα ίδια , έτσι δέχτηκε το μπαν!

εχω χασει πολλες εξελιξεις muted ο κμαν2

τι εκανε παλι  ο βαλκανιος τσοπανης  :think:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Βενέδικτε πατάω το avatar σου και δεν μου πετάγεται playstation 2 από την οθόνη του Η/Υ μου και θέλω να παίξω το TsopanGamanSlavan IV.

Επισκέπτης
Ο Κμαν σύρθηκε απο τον PariPapi που του την έμπαινε συνεχώς να τον βρίσει!Τότε με αναφορές του PP δέχτηκε το mute! μπήκε  απο ένα δεύτερο Νικ που είχε και έγραφε τα ίδια , έτσι δέχτηκε το μπαν!

Όντως αυτός ο Πάρις πίπας ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.Αλλα εμείς είμαστε σκληρά καρύδια.Αμετανοητοι.Μεχρι τέλους.Excess.
Το πάρτυ δεν τελειώνει.

Επισκέπτης
Τώρα η τεράστια εξέλιξη είναι ότι χάνεται η Ουκρανία,το τελευταίο κάστρο των πουτσιστων όπως το είχα ονομάσει.Οι πουτσιστές πρέπει να κάνουν ηρωική έξοδο να στραφούν σε νέους παραδείσους.
Η ΕΕ προελαύνει με αδυσώπητη μανία και επιβάλλει την ατζέντα του αντιγαμισμου,του πουστισμού,του φεμινισμού κτλ με αποτέλεσμα τη ραγδαία μείωση του θηράματος.
Όσο οι Ρώσοι διαθέτουν ακόμα nukes υπάρχει ελπίς για το welfare των πούτσων μας.
Οι νεοι νομίζουν οτι ειναι υπεργαματοι με τα social media και τα τιντερ αλλα αν ηξεραν τι εποχες εχουν χασει θα ειχαν αυτοκτονησει ομαδικώς.

Επισκέπτης
Φανταστείτε έναν πέουλα τη δεκαετία του 90 τι επιλογές είχε.Μουναρες Τσεχία πανεύκολες,πολωνικά τσιμπούκια,γυναίκες Βουδαπέστη,Ρουμανία πουτανοχωρα και πρώην ΕΣΣΔ ο απολυτος παραδεισος.
Όπου και να πήγαινες δεν αστοχουσες.Απλα Κίεβο μπορεί να γαμούσες τρία οχτάρια τη βδομάδα και Μινσκ ή Βαρσοβία μόνο δύο αλλά ποτέ δεν πήγαινε άσχημα η εκδρομή γιατί πυροβολούσες στο βαρέλι.Ολα τα μέρη ήταν καλά.
Τώρα με τέλεια προετοιμασία,γνώση γλωσσών.νοοτροπιων,εμπειρία και δυσκολεύεσαι να βγάλεις εφτάρι.Μας έκλεψαν και την Ουκρανία,πλέον μιλάμε για πόλεμο.Οι εχθροί του πουτσισμού είναι επικίνδυνοι.Χρειαζεται μελέτη του πεδίου και αναδιάταξη των δυνάμεων σε βάθος.
Τα δικαιώματα του πούτσου είναι αδιαπραγμάτευτα,δε θα γίνουν οι γαμιάδες full time αυνάνες επειδή αυτό συμφέρει το σύστημα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τώρα η τεράστια εξέλιξη είναι ότι χάνεται η Ουκρανία,το τελευταίο κάστρο των πουτσιστων όπως το είχα ονομάσει.Οι πουτσιστές πρέπει να κάνουν ηρωική έξοδο να στραφούν σε νέους παραδείσους.
Η ΕΕ προελαύνει με αδυσώπητη μανία και επιβάλλει την ατζέντα του αντιγαμισμου,του πουστισμού,του φεμινισμού κτλ με αποτέλεσμα τη ραγδαία μείωση του θηράματος.
Όσο οι Ρώσοι διαθέτουν ακόμα nukes υπάρχει ελπίς για το welfare των πούτσων μας.
Οι νεοι νομίζουν οτι ειναι υπεργαματοι με τα social media και τα τιντερ αλλα αν ηξεραν τι εποχες εχουν χασει θα ειχαν αυτοκτονησει ομαδικώς.

για δωσε λεπτομερειες οταν λες σβηνει ο μουνοπαραδεισος τι εννοεις. δεν εχει την πληθωρα απο γυναικες πλεον οπως ειχε πριν ανοιξουν οι βιζες προς την ΕΕ;

δλδ με απλα λογια στο carribean στα διαμερισματα και στα πορνο sites με call girls  δεν εχει πληθωρα απο ποιοτικα μουνια;

το λεω αυτο διοτι εχω δυο χρονια να ανεβω επανω στη ουκρανια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φανταστείτε έναν πέουλα τη δεκαετία του 90 τι επιλογές είχε.Μουναρες Τσεχία πανεύκολες,πολωνικά τσιμπούκια,γυναίκες Βουδαπέστη,Ρουμανία πουτανοχωρα και πρώην ΕΣΣΔ ο απολυτος παραδεισος.
Όπου και να πήγαινες δεν αστοχουσες.Απλα Κίεβο μπορεί να γαμούσες τρία οχτάρια τη βδομάδα και Μινσκ ή Βαρσοβία μόνο δύο αλλά ποτέ δεν πήγαινε άσχημα η εκδρομή γιατί πυροβολούσες στο βαρέλι.Ολα τα μέρη ήταν καλά.
Τώρα με τέλεια προετοιμασία,γνώση γλωσσών.νοοτροπιων,εμπειρία και δυσκολεύεσαι να βγάλεις εφτάρι.Μας έκλεψαν και την Ουκρανία,πλέον μιλάμε για πόλεμο.Οι εχθροί του πουτσισμού είναι επικίνδυνοι.Χρειαζεται μελέτη του πεδίου και αναδιάταξη των δυνάμεων σε βάθος.
Τα δικαιώματα του πούτσου είναι αδιαπραγμάτευτα,δε θα γίνουν οι γαμιάδες full time αυνάνες επειδή αυτό συμφέρει το σύστημα.

ασε τα παλια την δεκαετια του 90 για τωρα πες μας τι παιζει

Επισκέπτης
για δωσε λεπτομερειες οταν λες σβηνει ο μουνοπαραδεισος τι εννοεις. δεν εχει την πληθωρα απο γυναικες πλεον οπως ειχε πριν ανοιξουν οι βιζες προς την ΕΕ;

δλδ με απλα λογια στο carribean στα διαμερισματα και στα πορνο sites με call girls  δεν εχει πληθωρα απο ποιοτικα μουνια;

το λεω αυτο διοτι εχω δυο χρονια να ανεβω επανω στη ουκρανια

Νομίζω δε διαβάζεις Kman.Τι λέμε τώρα ρε φίλε?Πριν δύο χρόνια όταν ανεβαινα είχα έτοιμες σπονσορέτς οχτάρια για μαγικά πενθήμερα με ένα iphoni,και αυτά μέσω ίντερνετ δηλαδή στέλνοντας μηνύματα από τη χέστρα.
Τώρα από ίντερνετ μόνο σε λαμόγια πέφτεις και το daygame έχει γίνει άκυρο,πρέπει να χτυπησεις στα κλαμπ και αυτό με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Αυτό είναι η Ουκρανία,να μη χέσω?
Δεν υπάρχει θήραμα απλά,οι μουνάρες έχουν εξαφανιστεί και ή ρίχνεις επίπεδο ή αλλάζεις κυνηγοτόπι.
Τι να τα κάνω τα συμβατικά εξαρια,εφτάρια και τις next door?Τέτοιες βρίσκω και Πολωνία με κασέρι,γιατί να ταλαιπωρηθώ?
Η Ουκρανία τελείωσε εκτός αν αναστραφεί η κατάσταση με τη βίζα,πιο εύκολα γνωρίζεις αξιόλογη Ουκρανή Πολωνία πλέον παρά Ουκρανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom