Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μερος δευτερο

Και επειδει καποιοι με ρωτανε πληροφοριες...
Δεν ξαναλεω σε κανανεν που να παει γιατι θα με βριζει εστειλα συστημενο τυπο Σερβια με φουλ τηλεφωνα και περασε και δεν ακουμπησε..Αλλος θα ηταν οδοστροτηρας
Αλλα αμα τα πεις στον αλλον δεν θα τα δεχθει αυτα γιατι κανεις δεν κοιταει την καμπουρα αλλα του αλλου..

Του ελεγα Σερβια φιλε εχω 15τηλ απο μουνια μονο απο καμακια και φασεις θες να στα περασω και πες στα δωσα εγω..Ε ο τυπος πολυ απλα παραητανε καλο παιδι και αδυνατος τι να κλασει μπροστα στα γομαρια εκει,θες alpha male συμπεριφορα..
Του το λες και νομιζει οτι ειτε ζηλευεις ειτε τον προσβαλεις,απ την αρχη του λεγα με ροζ μπλουζα και σκουλαρικια στα αυτια Σερβια θα σε δειχνουν με το χερι δεν ακουγε...

Αντι για πληροφοριες τετοιου ειδος ας πω πχ μια τακτικη που χρησιμοποιω
Ειναι σημαντικο τιπ εδω αν και δεν του φαινεται...

Ποσοι αντρες μπορουν να δουν καποιον πετυχημενο αντρα και να πουνε ωραιος αντρας και φοβερο στυλ?Ελαχιστοι για αυτο δεν γαμανε
Πρεπει να παρατηρει καποιος τον επιτυχημενο οχι να τον φθονει
Ελλαδα πχ οι μισοι βλεπουν εναν επιτυχημενο και λενε ρε πουστης θα ναι η τα βρηκε ετοιμα
Με μια ΠΟλωνεζα που μιλουσαμε με ρωτησε ποιους θεωρω ωραιους λαους και ενω ελεγα για γυναικες της ειπα και για αντρες λεω ωραιοι ειμαστε οι Ελληνες αλλα θεωρω οτι και οι Ιταλοι ειναι πολυ ωραιοι σε στυλ σωμα και χαρακτηριστικα αν και κοντοι
Μου λεει επιτελους ενας αντρας που δεν ζηλευει με Πολωνο η Τουρκο δεν μπορω να κανω τετοια κουβεντα ειναι τερμα ζηλιαριδες
Εγω επιτηδες το ειπα αυτο γιατι εδειξα οτι δεν μασαω και νιωθω σιγουρια για τον εαυτο μου
Ολα τακτικη ειναι....
Ξερεις πχ οτι εγω παω την κουβεντα παντα εκει που με βολευει?Ειδικα οι Πολωνεζες ξεγελιουνται ευκολα αν εχεις φτιαξει 5-10 τετοιες κουβεντες που σε ανεβαζουν αλλα ειναι και αυτο μια τεχνη για να γινει.
Η συγκεκριμενη Πολωνεζα μαλιστα εσπασε τελειως με αυτο που ειπα γιατι πηγαινε να παρει αερα που ΕΛλαδα την κοιτουσαν ολοι,εγω με μια απλη λεξη της ειπα στα @@ και να πας με εναν ωραιο σιγα μην ασχοληθω
Συμπληρωσα και οτι αλλοι εχουν ομορφια αλλοι στυλ και αλλοι ειναι μετριοι εμφανισιακα αλλα με πουτσο βαρβατο,δεν γινεται να εχει κανεις ολο το πακετο...
Το επιασε..εξυπνη κοπελα ητανε...

Αυτα ολα τα γραφω για να βοηθησω κοσμο αλλα δυστυχως καποια πραγματα ειναι εμφυτα οπως το στροφαρισμα πχ να σου ρχετε η ατακα πως ειναι ο Σεφερλης που εχει ετοιμη την μαλακια και γελας,ετσι πρεπει να σαι με το μουνι
Αλλα ειναι εμφυτο αυτο δεν διδασκεται,εκει που λεει κατι να κουμπωσεις αντιλογο που ειτε θα την κανει να γελασει ειτε να καυλωσει γιατι ειπες κατι που θα της παρει ωρα να το συλλαβει
Καυλωνουν φουλ οι γυναικες με ευστροφους αντρες επι 10 σε σχεση με εναν με καλο σωμα
Ακομα και μαλακια να πεις καλυτερα απ το να μην απαντησεις αν δεν απαντησεις ειδικα σε Πολωνεζα εχεις παρει τα @@ σου

Μονο με μπλα μπλα εχω γαμησει 3φηφιο αριθμο γυναικων
Και δεν μιλαω μονο για Πολωνεζες εμενα το τριπτυχο μου ειναι Πολωνεζες,Αμερικανες και Τουρκαλες
Σε αλλον μπορει να ναι απο μαυρες μεχρι Ιαπωνεζες
Παντως πληρωμη ακομα δεν χρειαστηκε να κανω ωστε να γαμαω οποτε οσα λεω αναφερονται σε ΝΟΡΜΑΛ γυναικες οχι τυπου ΚΜΑΝ που γαμας και μουγγος να εισαι

Και κατι ακομα,το νημα λεγεται Ουκρανεζες και πρεπει να ανοιξουμε αλλο θρεντ να λεμε αποψεις για ολες τις φυλες που γνωριζουμε αυτο θα βοηθησει πολυ πιστευω γιατι εδω θα βγουμε πολυ εκτος,εγω δεν ξανααναφερομαι εδω σε Πολωνεζες η οτιδηποτε αλλο γιατι θα με βριζουν και με το δικιο τους οσοι κοιτανε για πληροφοριες σχετικες με Ουκρανια

Για να κλεισω,
Επειδη εγραψα πολλα και χανονται και πληροφοριες εγω προσωπικα εχω βοηθησει και δυο ατομα απ εδω με γυναικες ειτε απο couch ειτε απο tinder και εχω και Πολωνεζα πολυ μετρια μιλφ Αθηνα και το εχω δηλωσει οποιος θελει του δινω fb και λογικα θα γαμησει..Μονο μην πει οτι το εδωσα εγω ας πει badoo που ητανε μελος ισως ειναι ακομα

Ας αρχισουμε να αλλαζουμε μεταξυ μας κορασιδες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
κανένα φρέσκο νέο υπάρχει για Κίεβο διότι έχω πολύ καιρό να μπώ και να διαβάσω το site.

Πήγε κάποιος στον τελικό του CL.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ελα ρε μυστη, που χαθηκες? Ελεγα εδω και μερες να ρωτησω που να ειναι ο παπας! Πηγες αποστολη οπως ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος?....
Οτι θα ελεγα πως τα τελευταια φρεσκα νεα, ειναι τα περσινα του Γκλοκ απο ρωσσια μια σελιδα πισω.
Εδω τα πραγματα ειναι ασχημα, ετομαζεται νεο κυμα πορνομεταναστευσης στην ρωσσικη στεπα! Οι μυστες δινουν μαχη ακομα και γλυφωντας για τις τελευταιες Λευκορωσσιδες!
υγ. Ευτυχως που ηρθες τωρα που ειναι δεμενα τα Τσοπανοσκυλα!
υγ2 Ποιος Τελικος! Δεν πηγε κανεις! Ασε που λενε οτι εγινε και ατυχημα σε ενα πεδιο βολης, με κατι πυραυλους κοντα στο κιεβο! 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μόλις πριν 20 λεπτα έβαζα δάχτυλα στο υπέροχο σλαβικό  μουνάκι μιας Λευκορωσίδας 8αρι των προδιαγραφών μου  που τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες με αρχιδάτο πεσιμο στο Κολοράντο!
Τα χέρια μου ακόμα έχουν τα υγρά της και αφήνουν σημάδια στο πληκτρολόγιο του τάμπλετ καθώς γράφω! Την είχα σπίτι αλλά δεν μου έκατσε... " όχι το πρώτο βράδυ " βογγούσε με καυλα ενώ την έγλυφα !  
Ύπνος τώρα 3-4 ώρες  γιατί η μέρα αύριο θα είναι μεγάλη!
Ελπίζω αύριο να έχω καλά νέα και φωτογραφικό υλικό! Λευκορωσία είναι νέα" μονοπάτια" για εμένα και μου λείπει από τη συλλογή!

• Like
Αντιδράσεις: koble

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ελα ρε μυστη, που χαθηκες? Ελεγα εδω και μερες να ρωτησω που να ειναι ο παπας! Πηγες αποστολη οπως ο Κυριλλος και ο Μεθοδιος?....
Οτι θα ελεγα πως τα τελευταια φρεσκα νεα, ειναι τα περσινα του Γκλοκ απο ρωσσια μια σελιδα πισω.
Εδω τα πραγματα ειναι ασχημα, ετομαζεται νεο κυμα πορνομεταναστευσης στην ρωσσικη στεπα! Οι μυστες δινουν μαχη ακομα και γλυφωντας για τις τελευταιες Λευκορωσσιδες!
υγ. Ευτυχως που ηρθες τωρα που ειναι δεμενα τα Τσοπανοσκυλα!
υγ2 Ποιος Τελικος! Δεν πηγε κανεις! Ασε που λενε οτι εγινε και ατυχημα σε ενα πεδιο βολης, με κατι πυραυλους κοντα στο κιεβο! 

:hi:

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε

• Like
Αντιδράσεις: koble

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μόλις πριν 20 λεπτα έβαζα δάχτυλα στο υπέροχο σλαβικό  μουνάκι μιας Λευκορωσίδας 8αρι των προδιαγραφών μου  που τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες με αρχιδάτο πεσιμο στο Κολοράντο!
Τα χέρια μου ακόμα έχουν τα υγρά της και αφήνουν σημάδια στο πληκτρολόγιο του τάμπλετ καθώς γράφω! Την είχα σπίτι αλλά δεν μου έκατσε... " όχι το πρώτο βράδυ " βογγούσε με καυλα ενώ την έγλυφα !  
Ελπίζω αύριο να έχω καλά νέα και φωτογραφικό υλικό! Λευκορωσία είναι νέα" μονοπάτια" για εμένα και μου λείπει από τη συλλογή!

μπελαρουσιανα στο κολοραντο των ΗΠΑ;  :dancing:

ωραιες εξελιξεις ευγε. Λογικα θα ηρθε με κανενα νταβα μαζι της και επειτα τον παρατησε βλεποντας

μπροστα της το american dream  :knockinb:

many dollars σκεφτηκε η πονηρη σλαβα γιατι να μου τρωει τα μισα ο νταβας

εγω τραβαω ολο το λουκι σου λεει και να μου παιρνει αυτος τα μισα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κολοραντο εννοει ενα γνωστο μπαρ στη ροδο, νομιζω ειναι στην οδο ορφανιδου.
Επεσες σε περιοδο μυσταγωγιας και αγωνιας!
Ο Αεγηνορας εγινε κμανιστης, o Kμαν εγινε τσομπανοσκυλο, ο ΒΠ παρεμεινε πουτσαρας, ο ΠαριςΠαπις απο καλιφωνος εμεινε αφωνος, ο Μηδας κοιμαται και ονειρευται για του χρονου τα πορνο λιβαδα, ο Χαρρις περασε την γκευ φαση και εγινε καθηγητης καμικαζι, ο ΔρΕρωτας εχασε τον ερωτα για την πολωνια, ο Σκληρος δεν αντεξε αλλο την ελλαδα και μαλλον κουναει μαντιλι καλαματιανο, ο Ταργκετ δεν ξερουμε πιο στοχο επιασε η εχασε, ο Ντραγκ.crx αναπολει τα παλια στοχευοντας τα καινουργια.  
Με λιγα λογια, οπως λενε και στην ταυλανδη same same!
Αν και η αληθεια ειναι χρειαζομαστε εναν παπα για αγιασμο, μια ξεματιαστρα και μια ρωσσικη εισβολη στην γερμανια!
Εναλλαχτικη για την γερμανια, πυραυλοι, πολλοι πυραυλοι, παρα πολλοι πυραυλλοι, βαλκανικοι ομως!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οκ Πανο δεν υπάρχει λόγος να συμφωνήσουμε..Απλα η απάντηση μάλλον στην ερώτηση μου είναι πως Πολωνία δεν έχεις παει..Απλα ότι ξέρεις και ζεις απο Πολωνεζες στην Ελλάδα η που έχεις γνώρισει στο εξωτερικό σε τρίτες χωρες η σου έχουν πει τριτοι.

Θέλει τεράστια ανάλυση το θέμα αλλα μην λερωσουμε thread Κίεβου.Μονο σκέψου αν οι Ελληνιδες του εξωτερικόυ (πανεύκολες) έχουν σχέση με τις Ελληνιδες της Ελλάδας πρώτον και δεύτερον αν θεωρείται επιτυχία αν κάποιος γαμησε 4 σε ενα μηνα σε Ανατολικη χωρα ( παρόλο που εχει δυτικοποιηση δεν είναι ακομα πληρης) και επιπλέον απο οτι επιασα απο τα συμφραζομενα δεν πρέπει οι γκομενες να ήταν καν πανω απο πενταρια σε εμφάνιση.

Εγω επειδή έγραψες πως Ελλάδα πηδαγε χοντρες σου λεω πως οι Πολωνεζες που πηδηξε θα ήταν τουλάχιστον ΤΕΡΑΤΑ!!! Ο Έλληνας που πάει με χοντρες με χοντρες και μπαζα θα ξαναπάει εξω..έχει ρίξει σαν άντρας τα δεδομένα του και την αυτό εκτίμηση του οπότε εγω απλα θα τον αγνοούσα σε  αυτά που μου λεει  οχι θα παρουσίαζα σαν κατόρθωματα. Εκτός αν πιστεύεις πως απο τις χοντρες τις Ελλάδας πήγε σε εφταρια Πολωνία. Ειναι αστεία Πράγματα αυτά και θα πάρουμε κανέναν στο λαιμο μας αν τα πιστεψει..

Απλα σαν συμβουλή φιλική σου λεω μην χάσεις το χρόνο σου με τέτοιες χωρες στο σημερα..Να κυνηγάς το καλύτερο που πλέον είναι Ουκρανία (όχι για πολύ)!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Μόλις πριν 20 λεπτα έβαζα δάχτυλα στο υπέροχο σλαβικό  μουνάκι μιας Λευκορωσίδας 8αρι των προδιαγραφών μου  που τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες με αρχιδάτο πεσιμο στο Κολοράντο!
Ύπνος τώρα 3-4 ώρες  γιατί η μέρα αύριο θα είναι μεγάλη!
Αυτο το ποστ Kmanίζει επικίνδυνα τυπε!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτο το ποστ Kmanίζει επικίνδυνα τυπε!

Ναι αλλά λείπουν κάποια λεκτικά benchmarks:

"η απόλυτη κυριαρχία του βαλκάνιου πούτσου"
"συντριβή του ανταγωνισμού και διαρκής επικράτηση"
"βαλκάνια ανωτερώτητα επί του σλαβικού μούνεως"

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Μερος δευτερο

Και επειδει καποιοι με ρωτανε πληροφοριες...
Δεν ξαναλεω σε κανανεν που να παει γιατι θα με βριζει εστειλα συστημενο τυπο Σερβια με φουλ τηλεφωνα και περασε και δεν ακουμπησε..Αλλος θα ηταν οδοστροτηρας
Αλλα αμα τα πεις στον αλλον δεν θα τα δεχθει αυτα γιατι κανεις δεν κοιταει την καμπουρα αλλα του αλλου..

Του ελεγα Σερβια φιλε εχω 15τηλ απο μουνια μονο απο καμακια και φασεις θες να στα περασω και πες στα δωσα εγω..Ε ο τυπος πολυ απλα παραητανε καλο παιδι και αδυνατος τι να κλασει μπροστα στα γομαρια εκει,θες alpha male συμπεριφορα..
Του το λες και νομιζει οτι ειτε ζηλευεις ειτε τον προσβαλεις,απ την αρχη του λεγα με ροζ μπλουζα και σκουλαρικια στα αυτια Σερβια θα σε δειχνουν με το χερι δεν ακουγε...

Αντι για πληροφοριες τετοιου ειδος ας πω πχ μια τακτικη που χρησιμοποιω
Ειναι σημαντικο τιπ εδω αν και δεν του φαινεται...

Ποσοι αντρες μπορουν να δουν καποιον πετυχημενο αντρα και να πουνε ωραιος αντρας και φοβερο στυλ?Ελαχιστοι για αυτο δεν γαμανε
Πρεπει να παρατηρει καποιος τον επιτυχημενο οχι να τον φθονει
Ελλαδα πχ οι μισοι βλεπουν εναν επιτυχημενο και λενε ρε πουστης θα ναι η τα βρηκε ετοιμα
Με μια ΠΟλωνεζα που μιλουσαμε με ρωτησε ποιους θεωρω ωραιους λαους και ενω ελεγα για γυναικες της ειπα και για αντρες λεω ωραιοι ειμαστε οι Ελληνες αλλα θεωρω οτι και οι Ιταλοι ειναι πολυ ωραιοι σε στυλ σωμα και χαρακτηριστικα αν και κοντοι
Μου λεει επιτελους ενας αντρας που δεν ζηλευει με Πολωνο η Τουρκο δεν μπορω να κανω τετοια κουβεντα ειναι τερμα ζηλιαριδες
Εγω επιτηδες το ειπα αυτο γιατι εδειξα οτι δεν μασαω και νιωθω σιγουρια για τον εαυτο μου
Ολα τακτικη ειναι....
Ξερεις πχ οτι εγω παω την κουβεντα παντα εκει που με βολευει?Ειδικα οι Πολωνεζες ξεγελιουνται ευκολα αν εχεις φτιαξει 5-10 τετοιες κουβεντες που σε ανεβαζουν αλλα ειναι και αυτο μια τεχνη για να γινει.
Η συγκεκριμενη Πολωνεζα μαλιστα εσπασε τελειως με αυτο που ειπα γιατι πηγαινε να παρει αερα που ΕΛλαδα την κοιτουσαν ολοι,εγω με μια απλη λεξη της ειπα στα @@ και να πας με εναν ωραιο σιγα μην ασχοληθω
Συμπληρωσα και οτι αλλοι εχουν ομορφια αλλοι στυλ και αλλοι ειναι μετριοι εμφανισιακα αλλα με πουτσο βαρβατο,δεν γινεται να εχει κανεις ολο το πακετο...
Το επιασε..εξυπνη κοπελα ητανε...

Αυτα ολα τα γραφω για να βοηθησω κοσμο αλλα δυστυχως καποια πραγματα ειναι εμφυτα οπως το στροφαρισμα πχ να σου ρχετε η ατακα πως ειναι ο Σεφερλης που εχει ετοιμη την μαλακια και γελας,ετσι πρεπει να σαι με το μουνι
Αλλα ειναι εμφυτο αυτο δεν διδασκεται,εκει που λεει κατι να κουμπωσεις αντιλογο που ειτε θα την κανει να γελασει ειτε να καυλωσει γιατι ειπες κατι που θα της παρει ωρα να το συλλαβει
Καυλωνουν φουλ οι γυναικες με ευστροφους αντρες επι 10 σε σχεση με εναν με καλο σωμα
Ακομα και μαλακια να πεις καλυτερα απ το να μην απαντησεις αν δεν απαντησεις ειδικα σε Πολωνεζα εχεις παρει τα @@ σου

Μονο με μπλα μπλα εχω γαμησει 3φηφιο αριθμο γυναικων
Και δεν μιλαω μονο για Πολωνεζες εμενα το τριπτυχο μου ειναι Πολωνεζες,Αμερικανες και Τουρκαλες
Σε αλλον μπορει να ναι απο μαυρες μεχρι Ιαπωνεζες
Παντως πληρωμη ακομα δεν χρειαστηκε να κανω ωστε να γαμαω οποτε οσα λεω αναφερονται σε ΝΟΡΜΑΛ γυναικες οχι τυπου ΚΜΑΝ που γαμας και μουγγος να εισαι

Και κατι ακομα,το νημα λεγεται Ουκρανεζες και πρεπει να ανοιξουμε αλλο θρεντ να λεμε αποψεις για ολες τις φυλες που γνωριζουμε αυτο θα βοηθησει πολυ πιστευω γιατι εδω θα βγουμε πολυ εκτος,εγω δεν ξανααναφερομαι εδω σε Πολωνεζες η οτιδηποτε αλλο γιατι θα με βριζουν και με το δικιο τους οσοι κοιτανε για πληροφοριες σχετικες με Ουκρανια

Για να κλεισω,
Επειδη εγραψα πολλα και χανονται και πληροφοριες εγω προσωπικα εχω βοηθησει και δυο ατομα απ εδω με γυναικες ειτε απο couch ειτε απο tinder και εχω και Πολωνεζα πολυ μετρια μιλφ Αθηνα και το εχω δηλωσει οποιος θελει του δινω fb και λογικα θα γαμησει..Μονο μην πει οτι το εδωσα εγω ας πει badoo που ητανε μελος ισως ειναι ακομα

Ας αρχισουμε να αλλαζουμε μεταξυ μας κορασιδες
Οι Σέρβες είναι πρωτόγονες, πρέπει να είσαι Αρκάν ντουλάπα για να βγάλεις καλή γκόμενα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Απλα σαν συμβουλή φιλική σου λεω μην χάσεις το χρόνο σου με τέτοιες χωρες στο σημερα..Να κυνηγάς το καλύτερο που πλέον είναι Ουκρανία (όχι για πολύ)!!
+1
Aποψη μου ειναι οτι στο μελλον θα επικεντρωθουμε Ρωσία. Και αυτο διοτι οχι δε θα μας καθονται οι ουκρανες, αλλα λογω κορεσμου και ανωτερης ποιοτητας (μορφωση-κλαση) που έχουν οι Ρωσιδες.

Το ιδανικο target group για μένα ειναι 29-33 ετων χωρις παιδιά.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Κοιτα επειδη τις ειδα σε φωτο χοντρες ουτε τερατα ειναι εκτος αν θεωρεις τερας μια πχ 1,70 αδυνατη που εχει πχ στραβη μυτη η μεγαλη μυτη η γενικα περιεργη φατσα.ΑΛλα για αυτο λεω γαμαει 5αρια και 6αρια για μενα 5αρια,6αρια ειναι αδυνατες που χανουν καπου σε φατσα.
Χοντρουλες ειναι 4αρια και πιο κατω δεν εχει νοημα
Μια που μου δειξε ηταν αρκετα καλη και ειχε παιδι ηδη με ΕΛληνα
Καποιες αλλες πιτσιρικες ηταν αδυνατες αλλα καπου χανανε

Η τελευταια Πολωνεζα που γαμησα που θεωρω 6αρι προς 7αρι

Συνημμένα

• 10644571_638601209588475_99078977671563031_o.jpg
    10644571_638601209588475_99078977671563031_o.jpg
    514,1 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 887470_859009427547651_669578349647762798_o.jpg
    887470_859009427547651_669578349647762798_o.jpg
    724,1 KB · Εμφανίσεις: 20

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εδω και αυτη που θα ρθει να με δει απο Ποζναν δεν την εχω δει απο κοντα αλλα απο video
Δεν ντυνεται τοσο ξεκωλα οσο αλλες Πολωνεζες

Και αυτη 6αρι την θεωρω αλλα ακομα και ετσι να ναι Ελλαδα για τετοιες Ελληνιδες πρεπει να φτυσεις αιμα να τρεχεις με παρεες σε γυμναστηρια κτλπ

Συνημμένα

• 13615258_1188639557823514_3684629502059298106_n.jpg
    13615258_1188639557823514_3684629502059298106_n.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 17358977_639703379563021_3992401792949206894_o.jpg
    17358977_639703379563021_3992401792949206894_o.jpg
    685,9 KB · Εμφανίσεις: 27

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
η μετα κμαν περιοδος θαναι δυσκολη...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Για να κλεισω το θεμα Πολωνιας μεσα στο Ουκρανικο post,ξαναλεω οτι ποτε δεν ειπα σε κανεναν που να παει η σε μαγικες χωρες γιατι εχω παει σε πανω απο 10χωρες και απλα εχω καταληξει οτι παιζουν απειρα πραγματα ρολο στο αμα θα γαμησεις,οπως ποτε πας που πας που μενεις,τι προετοιμασια κανεις αμα σου ταιριαζει το μερος κτλπ

Πχ οι μισοι Ελληνες με τα Αγγλικα που μιλανε ισως Λονδινο αμα πανε η Βερολινο να γαμησουν παραπανω απο οτι Ανατολικα ειδικα αν ειναι στην φαση οπου νιωθουν "Ευρωπαιοι" και ακολουθουν τα Αμερικανικα προτυπα
Οποτε εγω δεν λεω τραβα εδω η εκει λεω απλα για γυναικες πχ Πολωνεζες,Τουρκαλες,Αμερικανες και πολλες αλλες εθνικοτητες πως να κινηθει καποιος κατα την γνωμη μου

Ας πουμε εγω γνωρισει 6Τουρκαλες εχω γαμησει τις 5 το ιδιο βραδυ και μια δεν την γαμησα γιατι (ηταν)ειναι? παρθενα
Τουρκια δεν εχω παει αλλα παρολα αυτα μπορω να σου πω για Τουρκαλες η να πω σε καποιον γιατι και ΕΛλαδα αλλα και εξω που τις γνωρισα ιδια πραγματα θελανε
Μιλαω παντα για γυναικες σε καθε χωρα που χρησιμοποιουν tinder-badoo-cs και μιλανε καλα ΑΓγλικα ειτε αναφερομαι σε ΤΟυρκαλες ειτε σε Μαο Μαο..
Πιστευω ειναι κατανοητο αυτο
Δεν τις αλλαζει τοσο μια χωρα εκτος αν η αλλη ζει εκει απο μωρο παιδι και δεν εχει καμια επαφη με την νοοτροπια και την κολτουρα της χωρας της

Καλοκαιρι ας πουμε εκλεισα Κυπρο ισως πεταχτω και Ουκρανια αλλα ισως πεταχτω και Λιβανο αν προχωρησει ενα σκηνικο που κανω
Γενικα δεν εχω θεμα χωρας οπου παω γαμαω αλλα εγω ειμαι εγω και αμα δεν γνωρισω προσωπικα καποιον να δει πως σκεφτεται και κινειται δεν μπορω να προτεινω χωρες

Για μενα παντως ο πετυχημενος αντρας ειναι αυτος που και στο Ιραν να τον βαλεις θα γαμησει
Γιατι εσυ κανεις το μερος οχι αυτο εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom