ρολογα ειναι η τριτη φορα που φιλος μου γνωστης ρωσιδων και κυνηγος ρωσιδων 25 χρονια που δουλευε με τουριστες μου λεει να σου ξαναπω,παρατα τα λεει οπως μου λεει και εμενα εδω και 20 χρονια!
εγραψα και πολλες ιστοριες του τυπου παλαιοτερα τι του εκαναν ολες οι τουριστριες.
στα τοσα χρονια γαμησε μια πριν 20 χρονια που δουλευε για γαμο.2 αλλες με λεφτα και μια αλλη που την
απειλησε οτι θα την παει αστυνομια στο ιμιγρεσιον!λεει πες τον ρολογα να μην χανει τον χρονο του αδικα.αλλος νεαρος που δεν με ακουει τον εκανε ρεζιλι μια χωρισμενη ρωσιδα κυπρο.
τον ρωτα εισαι διευθηντης στην ετερια που δουλευεις?οχι λεε αυτος,υπαλληλος.μισθο?1200 λεει αυτος.που μενεις?με τους γονεις μου.στοπ του λεει μην με ξαναενοχλησεις,1000 ευρο θελω τον μηνα για κομωτηριο,600 ευρο για το σχολειο του μωρου και νταντα και αν δεις το αυτοκινητο μου ειναι πολυτελειας.
που να σε βαλω μεσα εσενα?χαχαχαχαχα.ειδε αυτα που του ελεγα ακομα και οι αθλιες απο χωρια στην μολδαβια βρισκουν λεφταδες κυπρο νεαρους η μεγαλους.χτες ο μικρος βρηκε απο μια σελιδα χοτελ στο φρισπουκ ποιες ειναι εκει.του απαντησε μια ουκρανιδα ελα παφο και να βγεις με μενα και αλλες 4 φιλες μου!σκεφτετε να παει και δεν με ακουει χαχαχααχ.τελειος χαζος.μια αλλη στυν κυπρο ρωσιδα της γραφει θελω σεξ.του απαντησε 500 ευρο χαχαχαχαχ.τετειες τουριστιες ερχονται 70%.οι υπολειπες οικογενειες,ζευγαρια και παρεα νορμαλ 2 με 3 που την βγαζουν θαλασα και αξιωθεατα.
χιλιαδες ιστοριες εχω απο τυπους που της κθνηγουσαν μερα νυχτα αγια ναπα και εχουν σηκωσει
ψηλα τα χερια.πολλους τους προσβαλαν αφραγγες ρωσιδες μετα τα κερασματα λεγωντας την δουλεια που κανεις εσυ κανουν η αποτυχημενοι στην ρωσια!ενας φιλος γκαρσονι σε ρεστοραν πηγε να καμακωσει.τους κερασε με τα λεφτα του τις γκομενες και τους ειπε 11 το βραδι σχολαω να βρεθουμε.φυσικα δεν πατησαν και οταν τις ειδε στην παραλια του ειπε η μια κρατας δισκο οπως οι αποτυχημενοι στην ρωσια που δουλευουν γκαρσονια,τι να σε κανουμε?το παιδακι επαθε ψυχολογικα!στους αλλους λενε παντα αδιαθετες,περιοδο,δεν ειχα μπαταρια και αλλες μαλακιες.μην ασχολειστε.αν ερθω ροδο καμια φωρα θα κυνηγω ελληνιδες και ρωσιδες μονο λογο γλωσσας και οτι θα ειμαι και εγω τουριστας.στους μικρους γνωστους κυπρο εμφανιζοντε με φιλους και τελικα κανουν μονο τους ταξιτζηδες και τουρ οπερετορ.
να απαντησω και στον koble αν παιζω διαδικτιακα με αυτες κυπρο.
επαιξα μαμπα και μπαντου και καμια δεν μου απαντησε! μονο 2 ειδαν το προφιλ μου απλα απο τις δεκαδες μυνηματα σε μαμπα και μπαντου.περσι απαντησαν 2 ουκρανιδες βιζιτες να παω λεμεσο σε χοτελ για βιζιτα.δεν χανω χρονο και χρημα γαμησε τις,παω εγω εκει και θα κυνηγω τουριστριες απο αλλες πολεις.
οχι επαρχιωτησες που ερχωντε με τρενο αφραγγες να της σπιτωσουν λιγες μερες αλλα αυτες που ερχονται με λεωφορεια τουριστικα και καμερες.περσι δεν ειχε αλλα προπερσι ειχε πολλα λεωφορεια ιουνιο με τουριστες.μαρτιο γνωρισα τουρκαλες,εβραιες,αρμενουδες.καζακταν,κινεζες.ας ελπισω θα εχει και απο αυτεςτις χωρες.