Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• b007 (1).jpg
    b007 (1).jpg
    89,1 KB · Εμφανίσεις: 30

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.349
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• chisinau2010.jpg
    chisinau2010.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • chisinav2010.jpg
    chisinav2010.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 38

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.262
Πόντοι
3.656
Ο θειος πεταλουδας
Πετα απο ανθο σε ανθο

:springsmile: :springsmile: :springsmile:
:respect: :respect: :respect:
Νασαν τα νιατα δυο φορες...  :grin:
Μπελαρους.. Ερχόμαστε...
Μαζι με.. Απαισιοδοξο Σπύρο Σπερουμ..  :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
To υπερ-γενικευσες.
Η 25-30 χρονων Ρουμανα, Πολωνη, Τσεχα κτλ που αναφέρεις,οταν επιλεγει ενα ξενο για πηδημα η σχέση, το επιλέγει γιατι δεν την καλυπτει η γκαμα των ντοπιων (κυριως συμπεριφορα, χαρακτηρα), ακριβως το πραγμα που συμβαινει με εμας εδω δηλαδη.

Aυτο λεμε οτι την καλυπτει μια χαρα η γκαμα των ντοπιων τη σημερινη και δεν επιλεγει τον ξενο. Αν τον επιλεξει θα ειναι τυχαια και μεμονωμενα, οπως θα μπορουσαν να ειχαν συναντηθει δυο οποιοιδηποτε απο οπουδηποτε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έτσι είναι απλά αυτό που υποννοεί ο ιππότης είναι πως το επίπεδο των αντρων εκει έχει ανέβει πολύ την τελευταια δεκαετια οπότε δεν αναγκάζονται να κοιτάξουν προς ξένους. Συγκεκριμένα Πολωνία έχουν ομορφύνει πολύ οι άντρες με κουρέματα σωστά, trendy ντυσίματα συν έχουν ανέβει οικονομικά καμία σχέση με 10 χρόνια πριν. Ακόμα και ο υπερβολικός  κμαν  το έχει παραδεχτεί και γράψει..Οπότε όντως κάτι κακομοίρηδες που σκάνε πλέον απο Νότια Ιταλία με κοιλίες και καράφλες εκει να κυνηγήσουν γκόμενες σε μαγαζιά δίπλα σε καλοντυμένους Πολωνούς 1.90 φαίνονται

γραφικοί. Αυτά κυρίως Βαρσοβία. Φυσικά υπάχρουν εξαιρέσεις που τα φτίαχνουν με Ινδους και Πακιστανούς αλλά εκεί παίζουν άλλα κριτήρια όπως ο εξωτικός, ο πολύ διαφορετικός κλπ. Και πάλι ειναι ενα ποσοστο αυτό όχι ο κανονας...Στην επαρχία υπάρχουν ακόμα όμως πολλοί τελειωμένοι σβερκάτοι!! Αλλά δύσκολα με τα Αγγλικά εκεί, χωρίς νυχτερινή ζωη κλπ.

Ουκρανία όμως γενικά στα ταξίδια που κάνω ενα 40% των αντρών μόνο βλέπεται σε ομορφιά και σε στύλ. Όλοι οι άλλοι ντόπιοι μου θυμίζουν Πολωνούς αρχές του 2000..Οπότε εκεί αναγκάζονται οι γυναίκες να κοιτάξουν παραπέρα γιατι δεν υπάρχει ο κατάλληλος αριθμος αντρων σε συμεριφορα στυλ κλπ. Ειναι πάντα ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Κοιτα και στις ηλικιες κατω των 30 οπουδηποτε δεν υπαρχουν πλεον σβερκατοι. Αυτοι αρχιζουν και γινονται οπως σε μας ο τριχωτος μουστακαλης με το ανοιχτο πουκαμισο , την καδενα και την τριχα τη δεκαετια του 80 , δηλαδη μια γραφικη φιγουρα που σιγα σιγα την παραμεριζει η ιστορια.
Οι δε ξενοι που πανε για καμακι εκει, ειναι τοσο παραταιροι και γελοιοι που ακομη και οι θειτσες γελανε με αυτους. Οι δε νεες οπως ειπες και εσυ , δεν υπαρχει περιπτωση ουτε καν να τους μιλησουν ουτε πλεον ειναι μοδα οπως σωστα ειπες οι περιπετειες με ξενους κλπ. Οι περισσοτερες νεες κοπελες γνωριζουν καποιον απο το πανεπιστημιο η ακομη και απο το σχολειο, οπου και επιλεγουν να σπουδασουν και μετα μαζι , εχουν τις κοινες παρεες τους και τελος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπόνους Χ

Παντρεμένη Νίζνι Νοβγκορόντ 2017 με τη συναίνεση του Άντρα--->

Συνημμένα

• IMG_9599.PNG
    IMG_9599.PNG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 40
  • 3c28b8293ba21ebee4d51c9f52068a9d.jpg
    3c28b8293ba21ebee4d51c9f52068a9d.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 22

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.641
Πόντοι
216
Όσο και να κρατιέμαι δεν μπορώ και θα σας το δημοσιεύσω το σημερινό εξώφυλλο  που έχει να κάνει με ...Πολωνέζα!!!
Αν σε αυτό  το επίπεδο γίνονται αυτά , σκεφτείτε σε χαμηλότερο τι γίνεται....

Περί σχέσεων μικρών  Ανατολικών με εμάς θα σας γράψω αργότερα τι είχα βιώσει στο ...Νίζνι !

Πολωνεζα ειναι η Μαρεβα;
Χανω πασα ιδεα για τις πολωνεζες....αν και ειχε χαθει η ιδεα τα τελευταια χρονια.... τυφλα να χουν οι ελλεεινιδες δηλαδη...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα ειναι η τριτη φορα που φιλος μου γνωστης ρωσιδων και κυνηγος ρωσιδων 25 χρονια που δουλευε με τουριστες μου λεει να σου ξαναπω,παρατα τα λεει οπως μου λεει και εμενα εδω και 20 χρονια!
εγραψα και πολλες ιστοριες του τυπου παλαιοτερα τι του εκαναν ολες οι τουριστριες.
στα τοσα χρονια γαμησε μια πριν 20 χρονια που δουλευε για γαμο.2 αλλες με λεφτα και μια αλλη που την
απειλησε οτι θα την παει αστυνομια στο ιμιγρεσιον!λεει πες τον ρολογα να μην χανει τον χρονο του αδικα.αλλος νεαρος που δεν με ακουει  τον εκανε ρεζιλι μια χωρισμενη ρωσιδα κυπρο.
τον ρωτα εισαι διευθηντης στην ετερια που δουλευεις?οχι λεε αυτος,υπαλληλος.μισθο?1200 λεει αυτος.που μενεις?με τους γονεις μου.στοπ του λεει μην με ξαναενοχλησεις,1000 ευρο θελω τον μηνα για κομωτηριο,600 ευρο για το σχολειο του μωρου και νταντα και αν δεις το αυτοκινητο μου ειναι πολυτελειας.
που να σε βαλω μεσα εσενα?χαχαχαχαχα.ειδε αυτα που του ελεγα ακομα και οι αθλιες απο χωρια στην μολδαβια βρισκουν λεφταδες κυπρο νεαρους η μεγαλους.χτες ο μικρος βρηκε απο μια σελιδα χοτελ στο φρισπουκ ποιες ειναι εκει.του απαντησε μια ουκρανιδα ελα παφο και να βγεις με μενα και αλλες 4 φιλες μου!σκεφτετε να παει και δεν με ακουει χαχαχααχ.τελειος χαζος.μια αλλη στυν κυπρο ρωσιδα της γραφει θελω σεξ.του απαντησε 500 ευρο χαχαχαχαχ.τετειες τουριστιες ερχονται 70%.οι υπολειπες οικογενειες,ζευγαρια και παρεα νορμαλ 2 με 3 που την βγαζουν θαλασα και αξιωθεατα.
χιλιαδες ιστοριες εχω απο τυπους που της κθνηγουσαν μερα νυχτα αγια ναπα και εχουν σηκωσει
ψηλα τα χερια.πολλους τους προσβαλαν αφραγγες ρωσιδες μετα τα κερασματα λεγωντας την δουλεια που κανεις εσυ κανουν η αποτυχημενοι στην ρωσια!ενας φιλος γκαρσονι σε ρεστοραν πηγε να καμακωσει.τους κερασε με τα λεφτα του τις γκομενες και τους ειπε 11 το βραδι σχολαω να βρεθουμε.φυσικα δεν πατησαν και οταν τις ειδε στην παραλια του ειπε η μια κρατας δισκο οπως οι αποτυχημενοι στην ρωσια που δουλευουν γκαρσονια,τι να σε κανουμε?το παιδακι επαθε ψυχολογικα!στους αλλους λενε παντα αδιαθετες,περιοδο,δεν ειχα μπαταρια και αλλες μαλακιες.μην ασχολειστε.αν ερθω ροδο καμια φωρα θα κυνηγω ελληνιδες και ρωσιδες μονο λογο γλωσσας και οτι θα ειμαι και εγω τουριστας.στους μικρους γνωστους κυπρο εμφανιζοντε με φιλους και τελικα κανουν μονο τους ταξιτζηδες και τουρ οπερετορ.
να απαντησω και στον koble αν παιζω διαδικτιακα με αυτες κυπρο.
επαιξα μαμπα και μπαντου και καμια δεν μου απαντησε! μονο 2 ειδαν το προφιλ μου απλα απο τις δεκαδες μυνηματα σε μαμπα και μπαντου.περσι απαντησαν 2 ουκρανιδες βιζιτες να παω λεμεσο σε χοτελ για βιζιτα.δεν χανω χρονο και χρημα γαμησε τις,παω εγω εκει και θα κυνηγω τουριστριες απο αλλες πολεις.
οχι επαρχιωτησες που ερχωντε με τρενο αφραγγες να της σπιτωσουν λιγες μερες αλλα αυτες που ερχονται με λεωφορεια τουριστικα και καμερες.περσι δεν ειχε αλλα προπερσι ειχε πολλα λεωφορεια ιουνιο με τουριστες.μαρτιο γνωρισα τουρκαλες,εβραιες,αρμενουδες.καζακταν,κινεζες.ας ελπισω θα εχει και απο αυτεςτις χωρες.

• Like
Αντιδράσεις: koble

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.641
Πόντοι
216
οταν αποφασισεις μετα απο τοσα χρονια επιτελους να ταξιδεψεις  θα ερθεις να βρεθουμε ουκρανια.
θα σε παντρεψω εγω εκει με μια καλη πουτανα απο σπιτι.(σαλον χαχαχαχαχ)

Πεθανε και το mail order brides ρε γαμωτο....delivery στο σπιτι....

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πολωνεζα ειναι η Μαρεβα;
Χανω πασα ιδεα για τις πολωνεζες....αν και ειχε χαθει η ιδεα τα τελευταια χρονια.... τυφλα να χουν οι ελλεεινιδες δηλαδη...
οταν αποφασισεις μετα απο τοσα χρονια επιτελους να ταξιδεψεις  θα ερθεις να βρεθουμε ουκρανια.
θα σε παντρεψω εγω εκει με μια καλη πουτανα απο σπιτι.(σαλον χαχαχαχαχ)

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
cool απο την στιγμη που δεν πας ουτε σαν σεξοτουριστας σε αυτες τις χωρες δεν πρεπει καν να ασχολεισε.
για να σε βοηθησουμε πρεπει να μας βαλεις φωτο σου και ηλικια για να σκεφτουμε τι θα κανουμε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πεθανε και το mail order brides ρε γαμωτο....delivery στο σπιτι....
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχ.εσυ πρωτα πρεπει να αρχισεις σαν σεξοτουριστας σοφια.πιο κοντα απο ελλαδα και οικονομικα.μπενεις ιτερνετ και 30 ευρο γαμας.αυτες που ειναι διαθεσιμες ειναι ξεμπαρκες πουτανες που ο πιο αχριστος ουκρανος δεν γαμα ουτε ρομα!αν δεις τι τερατα ουκρανιδες βλεπω κυπρο και ρωσιδες,μολδαβες θελω να κλαιω.ποσο προβληματικοι ειναι αυτες που τις εφερεν κυπρο.
αν τις δεις εμφανισιακα θα γελας και αν τους μιλησεις ειναι προβληματικες με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Πολωνία ανεξάρτητα τι γράφει ο φίλος που είναι μικρότερος την ζω πάνω απο 12 χρόνια...Οι αλλαγές ειναι ασύλληπτες!! Και στις γκομενες και στην ίδια την κοινωνία..Αυτά που γράφω δεν είναι απο αν μου κάθονται εμένα λόγω Γεράματων είναι συμπέρασματα απο άπειρο κόσμο που ξέρω εκει και απο ξεκάθαρα αντικείμενικη προσέγγιση..Τι εννοώ?

Όταν πηγαινα για πρώτη φορά couch surfing  party το 2007 στην Βαρσοβία ήταν 200 άτομα (καλα άκουσατε) με το ποσοστό των γυναικών 90%!!!! Ήταν απλα αστείο να το ζεις!!  στα Αντίστοιχα πάρτυ του 2014 ήταν ούτε 100 άτομα και 90% άντρες απλα πήγαινετε να τα δείτε..ολοι πλεον φοιτητές ξενοι και εργαζομενοι εκει...Οπότε δεν έχει καμία σχέση αν μου κάτσουν εμένα η οχι βλέπω 90 άντρες απο καθε μήκος και πλάτος της γης να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ 10 μέτριες γκομενες.

Αντίστοιχα η οικονομία τους εκτοξευθηκε απο την εισοδο την Ευρώπαικη Ενώση.Αν βάλετε στο google για όσους δεν το γνωρίζουν η Πολωνία θεωρείτε το θαύμα της μαλακιας αυτής που λέγεται Ευρώπαικη Ένωση και η μόνη χώρα που δεν επηρεάστηκε απο την οικονομική κρίση του 2008..Ειναι τεράστια συζήτηση  γιατί έχουν συμβεί αυτά απλα κρατηστε οτι Ειναι το σκυλάκι της Αμερικής στην Ευρώπαικη ένωση με αντάλλαγματα τις πολυεθνικες!!

Anyway αυτο που συνέβει μετα ήταν εκει που η Πολωνεζα ήταν χορός,πουτσα και πότο ξεκίνησε να μας το παίζει καριεριστρια. Και δυστυχώς ειναι η χειρότερη φυλή στο θέμα αυτό..Προοβάλλουν και κυνηγάνε την καριέρα σαν τρελές παρανοικες..

Εγω πιστεύω τα περισσότερα συμπέρασματα βγαίνουν απο φίλους εδω απο Πολωνεζες μεταναστριες που ζουν Αθηνα και Γερμανία παιδιά φτωχων μεταναστών με δουλειές υποβάθμισμενες..Για να έχει μια βάση η συζήτηση ρωταω τον φίλο και εχω πραγματικά μεγάλη  απορία να μου απαντήσει..Εσύ που έχεις την σωστή ηλικία πας στην Βαρσοβία και γάμας έτος 2018? η τα συμπεράσματα είναι απο 3-4 Πολωνεζες που έχεις γνώρισει στην Αθηνα? Στο ρωτάω καθαρά στο θέμα της συζήτησης και της ανάλυσης...Γιατί πρέπει να δοθούν οι σώστες οδηγίες έστω στα παιδιά κάτω απο 30 χρόνων να πανε Πολωνία να πηδησουν...Αλλα να δοθούν αν το κάνετε το ταξίδι και πετύχαινει και οχι στο θεωρητικο πλαίσιο είχα μια Πολωνεζα Αθηνα super...Γιατί θα αρχίσω και εγω να γράφω για Ιταλίδες και Αμερικανες που πηδουσα Αθήνα και θα φαω κραξιμο πως προβάλλω τις Δυτικες:)

Επισκέπτης
Το θέμα είναι να έχεις ρευστό.Αμα έχεις ρευστό γαμάς και Ουκρανία και Ρωσία και Λευκορρωσια και Πολωνία και Τσεχία.Αμα δεν έχεις δε γαμάς πουθενά.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Κοιτα οπως εχω ξαναπει η πρωην μου ηταν χημικος και εμενε μονιμα Ιρλανδια και αυτη και ολες οι φιλες της που εφερε εδω και τις γνωρισα ολες ητανε στην φαση να πιουμε τσιγαρα κανα mdma και εννοειται οτι ητανε ολες με Πολωνους γιατι ηταν μεγαλυτερες απο αυτη που εβγαινα.Παιζανε μπαλα με Βραζιλιανους και Ιταλους εκει περα στο παρελθον αλλα ειχαν γνωρισει και ΕΛληνες στις διακοπες τους οταν ειχανε παει πιο μικρες στην Ζακυνθο.
Δηλαδη ηταν η δικια μου 24 και αυτες 28,30,35 κτλπ..Γνωρισα 4 διαφορετικα ζευγαρια και ολες απ οτι μιλησα απ αυτα που μου ειπανε καταλαβα οτι φαγανε τους λουτσους και θελησανε γαμο με Πολωνο..Παντως ολες ειχανε καλες δουλειες μαλιστα οι Πολωνοι που ειχανε μαζι ο ενας ηταν και διευθυντης σε τμημα..Αλλα δεν ειναι ο λογος αυτος που ητανε μαζι με τους Πολωνους αυτες απλα θελησανε να νοικοκυρευτουνε..Σκεψου στο σπιτι οταν καναμε παρτι με τα madam και τα ποτα οι Πολωνοι πινανε και κοιτουσαν περιεργα μονο με χορτο ηρεμουσανε..Χορο μηδεν..Μαλιστα εγινε και σκηνικο οπου χυμα η μια μου χωθηκε και ευτυχως το εσβησα ωραια γιατι ο δικος της ητανε ετοιμος να την πλακωσει στις μπατσες..Υποψιν οτι ειχανε και παιδι μαζι στην Ιρλανδια..

Δηλαδη και οι Πολωνεζες της Ιρλανδιας παιζανε μπαλα πριν τα 30 με ξενους γιατι πολυ απλα την τρελα που εχουν την εχουν παντου.
Αγγλια οταν ημουνα παλι με Πολωνεζες τραβιομουνα και μια που δεν γαμησα ειναι γιατι πηγα να το παιξω κυριος και πηρα τα @@ μου.
Στα κλαμπ στην επαρχια της Αγγλιας στις 4-5πολεις που πηγα ολοι παιζαμε μπαλα με Λιθουανεζες και Πολωνεζες που ειχε πολλες.
Ακομα και καποιοι Αγγλοι αν και αυτοι εχουν φαει τρελο σκαλωμα με αραπινες δεν μπορω να το εξηγησω

Μαλτα που ημουνα παλι για δουλεια τα ιδια,Πολωνεζες και Σκοπιανες ειχε για ευκολες γνωριμιες και ΦΙλιπινεζες που εχουν σφηκοφωλια εκει περα

Σου λεω λοιπον απ τρεις χωρες που εχω ΖΗΣΕΙ καιρο και οχι 10μερα οτι παντου γινεται οτι και στην Αθηνα και μαλιστα επι 10 γιατι πολυ απλα εχει Πολωνεζες επι 10,εδω σκατα ειναι καμια δεν εμεινε

Τωρα που μιλουσα με τον κολλητο μου που ειναι καρατσεκαρισμενος και απο φωτος που βλεπω και συνομιλιες αλλα και επειδη τον ξερω χρονια οτι δν λεει μαλακιες οτι Πολωνια γαμησε πριν κανα 8μηνο που πηγε 4 μουνια σε ενα μηνα,φασωσε αλλες 5-6 και εκαψε και αλλες τοσες γιατι δεν το εχει το παιδι με το καμακι ειναι ενας μετριοτατος παικτης στο μπλα μπλα που αυτο ειναι το χαρτι που γουσταρουν οι Πολωνεζες.
Ο συγκεκριμενος ΕΛλαδα δεν γαμαει ουτε 2 τον χρονο και αν γαμησει θα ναι χοντρες
Εγω ειδα και συνομιλιες και match που ειχε σιγουρα παιζανε και 4-5-6αρια και μετριες αλλα σαμπως και Ελλαδα γαμαει κανεις 7αρια και 8αρια χωρις να υποσχεθει σχεση η χωρις να εχει λεφτα?
Δηλαδη ειχε 200matches στον μηνα οταν ΕΛλαδα ειχε μηδεν η ενα,γαμησε 4 φασωσε αλλες τοσες ακυρωσε αλλες τοσες κτλπ Ελλαδα ουτε με μια να βγει τον μηνα..αν ειναι τυχερος
Λογια δικα του ειναι αυτα και τα πιστευω γιατι τα ζω με Πολωνεζες οπως τα λεει

Εγω το ξαναλεω οτι πιστευω οτι εχει να κανει με ηλικια κατα 80% και βαλε το ολο θεμα και ο φιλος που πηγε παλι τωρα Πολωνια πριν ουτε 3μηνο παλι γαμησε αλλες δυο και μου ειπε οτι λεει οτι ειναι 27 οχι 31 γιατι ξενερωνουν

Οσον αφορα τα couch που λες εννοειται οτι επεσε φουλ αλλα σκεψου τοτε ουτε tinder υπηρχε ουτε badoo οπως ειναι σημερα λιγοι ξερανε την κοτα με τα χρυσα αυγα
Τωρα σε οποιον μιλας λεει για tinder-badoo-couch-okc-pof κτλπ
Ολοι τα ξερουν και μαλιστα το 30% στην Αθηνα απ εμενα το εμαθε μαζι με αλλους 2-3 που σαν μαλακες τα λεγαμε..Βασικα θελαμε να βοηθησουμε κοσμο να γαμησει οχι να γινει οπως ειναι σημερα...

Παλια λιγοι ξεραμε το couch ακομα και σημερα Βαλκανια πχ Σερβια μπορω να πω αν και εκατσα λιγο οτι το couch γαμαει και δερνει πολυ απλα γιατι δεν εχουν σκασει ΤουρκΑραβες που δεν θα αργησει να γινει

Δηλαδη εχεις σκεφτει οτι δεν εχει να κανει με την οικονομικη ανοδο οσο νομιζεις η καθιζηση στις Ανατολικες χωρες?ισα ισα Πολωνεζες πια ερχονται Ελλαδα πιο ευκολα απ ποτε πας εσυ με 30Ευρω πηγαινε ελα..Δεν φταιει αυτο αλλα το μεταναστευτικο πανω απ ολα και εννοειται και οτι μεγαλωνουμε

ΟΙ Πολωνεζες γενικα φοβουνται ας σου μετραγα μονο ποσες φορες μου ειπανε αυτες που ειναι Ιρλανδια οτι φοβουνται τους ισλαμιστες δεν θελουν η Πολωνια να εχει μουσουλμανους κτλπ..
Αγγλια τα ιδια σκεψου με την αλλη πηγαμε σε μαγαζι και με το που βλεπει αργιλεδες αρχισε να κανει σαν τρελη να φυγουμε,εγω σε ενα τυχαιο μαγαζι μπηκα και η αλλη τρελαθηκε!!
Υπαρχει φοβος εξω δεν ειναι Ελλαδα που δεν εχει γινει τιποτα
Οταν η αλλη σκεφτεται κατι κακο αυτοματως τοτε γινενται ντεκαυλε η φαση δυστυχως τελευταια εχουν βαλει στο μυαλο του κοσμου ενα καρο μαλακιες

Μπαινουν πολλα θεματα μαζι ετσι που γινεται η κουβεντα αλλα απ την εμπειρια μου και απ φιλους που εμπιστευομαι πληρως γιατι εχω οπτικο αποτελεσμα βλεπω οτι το game υπαρχει
Απλα ειναι λογικο να εχουν μπει και εκατομμυρια ΤουρκΑραβες που ακομα και να μην γαμανε (που καποιοι γαμανε κιολας) φοβιζουν τις γυναικες ειτε τους προσθετουν αξια κτλπ
Αυτο εχει γινει παγκοσμια οχι μονο στην Πολωνια αν και παρολα αυτα εγω εχω να πω οτι δεν υπαρχει γενια οπως η δικια μας οπου θα ακουσεις τον 25αρη και 30αρη να εχει γαμησει 150-200γυναικες
Οι προηγουμενες γενιες εκτος απο ελαχιστους ταξιδευτες δεν εχει γαμησει ουτε 10 σε μια ζωη..

ΤΟ θεμα στην εποχη που ζουμε ειναι και να μπορεις να ελισεσαι αν νομιζεις οτι επεσε η Πολωνια με 50Ευρω πας αλλου..Παλια εκτος απο εποχες 2000-2010 δλαδη την δεκαετια της ψευτικης ευημεριας,δεν μπορουσες καν να διανοηθεις να κανεις 5 ταξιδια το χρονο με μετρια δουλεια.

Ακομα και Πολωνια που συζηταμε αμα δεν κατσει ο αλλος με μονιμη δουλεια τι να πει?Και αυτο ισχυει σε καθε χωρα..Εγω εκανα 2 μηνες να συνελθω στην Αγγλια η μαλακια ειχε παει συννεφο μετα αρχισα να βλεπω πως μιλανε την αργκο που χρησιμοποιουν πως κινουνται και κινηθηκα αναλογα και αρχισα να λεω μα ειναι ευκολο τελικα
Εγω σε οτι χωρες παω ειτε για δουλεια ειτε για ταξιδια γαμαω παντου αλλα δεν λεει κατι γιατι ισως ειναι τυχη η απλα ειμαι πιο γρηγορος απ καποιον αλλον
Επισης παιζει ρολο η εποχη

Μαγικη συνταγη δεν υπαρχει για μενα λοιπον παω σε μια χωρα και γαμαω αν ηταν ετσι ολοι θα πηγαινανε εκει
Εχει να κανει με το τι σου ταιριαζει
Εγω με Πολωνεζες ταιριαζω σε οτι χωρα εχω βρεθει γαμαω 9/10 Πολωνεζες που γνωριζω
Ξερω τι να πω πως να το πω ποτε να το πω κτλπ
ΕΙναι απλα οτι το στυλ μου κανει για Πολωνεζες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom