Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
η αποψη μου ειναι οτι ιντρρνετικα θαναι πιο εύκολα οταν θασαι εκει
Επίσης αν ισχυουν αυτα με τα πιωματα θα ειναι πολυ ευκολοτερο το λαιβ καμακι σε κλαμπ
Για το β είμαι σχεδον σιγουρος
Ερώτηση, ουκρανια γραφεις σε. Ντεβουσκες επαρχιακών πολεων
Κανεις το ιδιο κ μπελαρους η γραφεις μινσκ κατα βαση.?
Ουκρανία γράφω κατά βάση στις επαρχιακές πόλεις που επισκέπτομαι, στην κεντροδυτική πλευρά της χώρας. Στο μόνο μέρος που δεν είχα επιτυχία, αλλά δεν προσπάθησα και πολύ, ήταν στο δικό σου αγαπημένο Ivanofrankiv. Σε όλα τα άλλα έχω 2,3 να με περιμένουν ή να κλείνουμε ραντεβού διήμερα, τριήμερα το πολύ με την κάθε μία. Σε μερικές πόλεις όπως Chernivcy βγήκε ανέλπιστη επιτυχία από εκεί που την είχα διαγράψει αυτήν την πόλη. Φυσικά βάση αποτελούν οι παλιές γνωριμίες και προσθέτω και ότι άλλο βγαίνει. Λευκορωσία έγραφα παντού και κυριότερα νότιοανατολικά με επαρχία φυσικά μέσα. Μιλάμε τίποτα.. Πολύ μύτη πάνω και κοινωνικές συνομιλίες, δυσπιστία, δεν βιάζομαι, θα δούμε.. όλα τα άκυρα. Με τέτοιες προϋποθέσεις δεν βγάζεις visa να πας. Χωρίς 2,3 να σε περιμένουν δεν πας παρά μόνο σαν τουρίστας και χωρίς απαιτήσεις.. ότι βγει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Ουκρανία γράφω κατά βάση στις επαρχιακές πόλεις που επισκέπτομαι, στην κεντροδυτική πλευρά της χώρας. Στο μόνο μέρος που δεν είχα επιτυχία, αλλά δεν προσπάθησα και πολύ, ήταν στο δικό σου αγαπημένο Ivanofrankiv. Σε όλα τα άλλα έχω 2,3 να με περιμένουν ή να κλείνουμε ραντεβού διήμερα, τριήμερα το πολύ με την κάθε μία. Σε μερικές πόλεις όπως Chernivcy βγήκε ανέλπιστη επιτυχία από εκεί που την είχα διαγράψει αυτήν την πόλη. Φυσικά βάση αποτελούν οι παλιές γνωριμίες και προσθέτω και ότι άλλο βγαίνει. Λευκορωσία έγραφα παντού και κυριότερα νότιοανατολικά με επαρχία φυσικά μέσα. Μιλάμε τίποτα.. Πολύ μύτη πάνω και κοινωνικές συνομιλίες, δυσπιστία, δεν βιάζομαι, θα δούμε.. όλα τα άκυρα. Με τέτοιες προϋποθέσεις δεν βγάζεις visa να πας. Χωρίς 2,3 να σε περιμένουν δεν πας παρά μόνο σαν τουρίστας και χωρίς απαιτήσεις.. ότι βγει.
τι να πω ρε συ
εγω απο χομελ ας πουμε εχω καποια πολυ καλα φηντ μπακ
μπας κ γραφεις σε μεγαλες?τιποτα 35 πλας?
τα μικρα ανταποκρινονται γενικα...
ειμαι πεπεισμενος οτι στο λαιβ αξιζει η χωρα
τον μαρτη του 19 θα σ ενημερωσω!!!  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
το θρεντ χωρις τις μλκες του κμαν,ψοφησε  :walkingpenis:

D

dude901123

Επισκέπτης
τι να πω ρε συ
εγω απο χομελ ας πουμε εχω καποια πολυ καλα φηντ μπακ
μπας κ γραφεις σε μεγαλες?τιποτα 35 πλας?
τα μικρα ανταποκρινονται γενικα...
ειμαι πεπεισμενος οτι στο λαιβ αξιζει η χωρα
τον μαρτη του 19 θα σ ενημερωσω!!!  :grin:

Ξέρεις κάποιον χαζό να αποκλείει μικρότερες ηλικίες? Απλά γράφεις σε όλες και βλέπεις ποιες ανταποκρίνονται. 18-45. Εγώ όμως δεν ξέρω ρώσικα. Ίσως για αυτό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
:jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade:

Ότι και να κάνουμε όπου και να πάμε είναι αναπόφευκτη η κατάληξη σε λιγα χρόνια..Στο ξανθό γένος!! Όταν η δυτικοποίηση θα έχει μολύνει το τελευταίο εκατοστό της Ευρωπαικής Ηπείρου..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Ξέρεις κάποιον χαζό να αποκλείει μικρότερες ηλικίες? Απλά γράφεις σε όλες και βλέπεις ποιες ανταποκρίνονται. 18-45. Εγώ όμως δεν ξέρω ρώσικα. Ίσως για αυτό.
α ναι ρε...το ξεχασα αυτο
γι αυτο δεν βλεπεις φως
πεφτεις σε ψωνια αγγλοφωνες....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Τα στατιστικα είναι αμέιλικτα..

300 likes Ποζναν συνολικά μου κάτσανε 5 matches τα τρια 4αρια,ενα 5αρι και ενα 6,5 προς 7 οπότε μιλάω με αυτό.

150 likes έστειλα Μινσκ 2 Matches!!!!!! H μια 45 χρονών...

300+ likes Κίεβο 40+ matches!!!!! απο 18-40!!

300+ likes Μοσχα η κατάσταση ξέφυγε 60+ και απλά το γύρισα πίσω γιατί δεν μπορούσα απο τα ντουκου ντουκου να βαραει κινητο συνεχώς

500+ likes Ελλαδα, ενα τραβέλι, Μια 48αρα και μια 30αρα με ψυχολογικά (της εστειλα μυνημα και χωρις λογο αρχισε μετα απο 15 λεπτα να με βριζει!!).

να πω πως στο πειραμα απλα βαραγα συνεχως likes χωρις να κοιτάζω προφιλ απλά στα πλάισια της στατιστικής μελέτης.

Οπότε προφανως αν είχα το χρήμα και την διάθεση για ταλαιπωριες βιζας κλπ ασφαλως θα πήγαινα Μοσχα.

Μετα καθαρά Κίεβο ασυζητιτι.

Μινσκ αν δεν μου μιλησουν και δεν ματσαρω δεν παταω γιατι παιζει να φαω τρελή ταλαιπωρια για βίζες κλπ και να πάρω τα τέτοια μου..Συν οτι κάτω απο 10 μερες ταξίδια τα θεωρώ άκυρα οπότε Λευκορωσσια για 10 μέρες μπλέκεις.

Πόζναν επειδη πρέπει να πάω ούτως ή αλλως τελος Ιουνίου ξέρω πως θα γυρίσω αγάμητος αλλά δεν με νοίαζει θα πίω τις βοτκες μου και θα θα φάω τα pierοgis μου..Μέχρι τοτε στα 1000 likes που θα έχω στέιλει ελπίζω να βρεθεί εστω μια δυο..Αλλά να ξεκινησεις να πας για γυναικες εκει αποκλειστικά με το Κίεβο ενναλακτική είναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Α συγνώμη για να είμαι απόλυτως δίκαιος ανοιξα τωρα badoo και έιχα άλλα 3 καινούρια matches ποζναν..Να ποσταρω φωτός για αυτους που σκέφτονται να πάνε Πολωνια..Και ειλικρινα δεν της διάλεξα..Αυτά matchareis ποζναν ετος 2018!!

ΜΗΔΕΝΙΣΕ το διαδικτυο Πολωνία...ΤΕΛΟΣ!!!!!! Μου κόπηκε η ορέξη θα πέσω νηστικός για ύπνο!!

Συνημμένα

• Screenshot 2018-05-29 at 23.47.54.png
    Screenshot 2018-05-29 at 23.47.54.png
    134,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Screenshot 2018-05-29 at 23.47.28.png
    Screenshot 2018-05-29 at 23.47.28.png
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Screenshot 2018-05-29 at 23.45.57.png
    Screenshot 2018-05-29 at 23.45.57.png
    502,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Like
Αντιδράσεις: koble

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ωραια αλλα ,
too romantic
ολα τα σκυλια αυτα ειναι ματεριαλιστριες που αν δουν οικονομικο οφελος κ προοπτικη δινουν απο μουνι εως κ κωλο αμεσα ειτε ειναι μπελαρους ειτε ουκρανια ειτε ρωσσια
τα ποσα διαφερουν μονο ;)

Τυπε μη γινεσαι κμαν τωρα. Δεν ειναι οτι γινονται " ματεριαλιστριες",ειναι οτι αναζητανε σταθερο περιβαλλον , κατι που κανει καθε γυναικα.
Το θεμα ειναι οτι αυτοι που γραφουν στο φορουμ τι αναζητουν? Δεσμους, παντρειες, γαμους κλπ? Οχι. Αυτο που αναζητουν ειναι ερωτικη περιπετεια, απροοπτο, ηδονη, τρελες κλπ. Και ποιες αναζητουν το ιδιο? Οι ανατολικες η οι δυτικες?
Οι δυτικες νομιζω ειναι αυτες που αναζητουν τις ιδιες καταστασεις, απολαυσεις πιο ελευθερα και ανετα. Οι ανατολικες αν το προσφεραν αυτο, ηταν εναντι ιδιοτελειας και με ωφελιμιστικα κινητρα. Τωρα που εκλειπουν αυτα φανηκε η πραγματικη τους υποσταση που ειναι πιο συντηριτικη και εχουν διαφορετικο κοινωνικο προγραμματισμο και βλεπουν αλλιως τη ζωη. Θελουν γαμο, παιδια, κλπ.
Αυτο λοιπον που αναζητα η σημερινη 25-30 χρονων Ρουμανα, Πολωνη, Τσεχα, Λιθουανη, το εχει στη χωρα της, στις σπουδες της, τη δουλεια της, τις παρεες της και τους αντρες που γνωριζει απο εκει. Ο καθε ξενος που παει εκει με σκοπο να ερωτοτροπησει με τις σημερινες ντοπιες, φανταζει απιστευτα γραφικος και αταιριαστος.Φυσικα αν μεμονωμενα γνωριστει σε προσωπικο επιπεδο, δεν αποκλειεται αλλα αυτο ειναι κατι που οφειλεται σε αλλες συνθηκες.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade: :jade:

Ότι και να κάνουμε όπου και να πάμε είναι αναπόφευκτη η κατάληξη σε λιγα χρόνια..Στο ξανθό γένος!! Όταν η δυτικοποίηση θα έχει μολύνει το τελευταίο εκατοστό της Ευρωπαικής Ηπείρου..
Χωρίς να θέλω να αποτρέψω  κανέναν να πάει πρέπει να πω πως η Ρωσία δεν είναι χώρα χαβαλές όπως η Ουκρανία η οι υπόλοιπες πρώην ανατολικές!
Συμβαίνουν πολλά απρόοπτα! Δηλαδή εκεί που κάποιος Ρώσος σε αγκαλιάζει και σε γνωρίζει σε φίλες μετά από ένα τέταρτο μπορεί να ρίχνει μπουνιές σε όποιον βρει μπροστά του!Αυτά τα σκηνικά στο crazy daisy και coyote ungly  που πάνε πιο λαϊκές Ρωσίδες! Στα high end κλάμπ όπως gipsy και icon είναι άπιαστες  Αστυνομία υπάρχει παντού και όλα ελέγχονται! Τα μαγαζιά είναι ακριβά!
Όσο για το ίντερνετ.... Τα είχα γράψει πως είχα πάνω από τρακόσια match και με πολύ κόπο συνάντησα μόνο μια 30αρα με παιδί  που είχε ψυχολογικά! Για γαμήσι ούτε λόγος! Ο φίλος μου που μιλάει άριστα ρωσικά το ίδιο! 5 αποτυχημένα ραντεβού τον Ιανουάριο του 16 ! Πιο θετική ήταν η ατμόσφαιρα στο νίζνι νόβγκοροντ και ΌΧΙ στη Μόσχα !  Ζηλεύω όσους θα πάνε στο Μουντιάλ σε αυτή τη πόλη... Η ατμόσφαιρα μυρίζει ερωτισμό! Σκεφτείτε πως με μια έρευνα στο Γκουγκλ θα δείτε πως έχει 5 swingers clubs! Αυτή η πόλη μου έδωσε και το προπέρσινο απίστευτο σκηνικό με τη παντρεμένη μουνάρα που τη πηδούσα με τη γνώση και υποστήριξη του άντρα της!
Καλή η Ρωσία αλλά έχει ρίσκα! Ρωσίδες καλύτερα να χτυπιούνται σε μέρη διακοπών... Κρίμα που πάνε μαζικά Τουρκία! Ταϋλάνδη το χειμώνα μάλλον  είναι καλά για Ρωσίδες!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Τυπε μη γινεσαι κμαν τωρα. Δεν ειναι οτι γινονται " ματεριαλιστριες",ειναι οτι αναζητανε σταθερο περιβαλλον , κατι που κανει καθε γυναικα.
Το θεμα ειναι οτι αυτοι που γραφουν στο φορουμ τι αναζητουν? Δεσμους, παντρειες, γαμους κλπ? Οχι. Αυτο που αναζητουν ειναι ερωτικη περιπετεια, απροοπτο, ηδονη, τρελες κλπ. Και ποιες αναζητουν το ιδιο? Οι ανατολικες η οι δυτικες?
Οι δυτικες νομιζω ειναι αυτες που αναζητουν τις ιδιες καταστασεις, απολαυσεις πιο ελευθερα και ανετα. Οι ανατολικες αν το προσφεραν αυτο, ηταν εναντι ιδιοτελειας και με ωφελιμιστικα κινητρα. Τωρα που εκλειπουν αυτα φανηκε η πραγματικη τους υποσταση που ειναι πιο συντηριτικη και εχουν διαφορετικο κοινωνικο προγραμματισμο και βλεπουν αλλιως τη ζωη. Θελουν γαμο, παιδια, κλπ.
Αυτο λοιπον που αναζητα η σημερινη 25-30 χρονων Ρουμανα, Πολωνη, Τσεχα, Λιθουανη, το εχει στη χωρα της, στις σπουδες της, τη δουλεια της, τις παρεες της και τους αντρες που γνωριζει απο εκει. Ο καθε ξενος που παει εκει με σκοπο να ερωτοτροπησει με τις σημερινες ντοπιες, φανταζει απιστευτα γραφικος και αταιριαστος.Φυσικα αν μεμονωμενα γνωριστει σε προσωπικο επιπεδο, δεν αποκλειεται αλλα αυτο ειναι κατι που οφειλεται σε αλλες συνθηκες.
δεν μιλαμε για ρουμανες τσεχες λιθουανες ουγγαρεζες κλπ κλπ
αυτα τα μερη ειναι πλεον εδω κ χρονια ακυρα για σεμι προ φασεις
εκει εχει μονο προφ κι ακριβες,η τιποτα αλλο για τον επισκεπτη...
αυτες θελουν τοσα που με τα θιδια στην ελλαδα βρισκεις πολυ καλυτερη ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ..
μιλαμε για ουκρανια κ ισως κ για μπελαρους
εκει ισχυουν ακριβως κι απαρακλητα αυτα που εγραψα  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν μιλαμε για ρουμανες τσεχες λιθουανες ουγγαρεζες κλπ κλπ
αυτα τα μερη ειναι πλεον εδω κ χρονια ακυρα για σεμι προ φασεις
εκει εχει μονο προφ κι ακριβες,η τιποτα αλλο για τον επισκεπτη...
αυτες θελουν τοσα που με τα θιδια στην ελλαδα βρισκεις πολυ καλυτερη ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ..
μιλαμε για ουκρανια κ ισως κ για μπελαρους
εκει ισχυουν ακριβως κι απαρακλητα αυτα που εγραψα  :hi:

Eμ ακριβως. Αυτο ειπα και εγω πριν , οτι λογω συνθηκων μονο στην Ουκρανια υπαρχει αυτη η κατασταση.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Α συγνώμη για να είμαι απόλυτως δίκαιος ανοιξα τωρα badoo και έιχα άλλα 3 καινούρια matches ποζναν..Να ποσταρω φωτός για αυτους που σκέφτονται να πάνε Πολωνια..Και ειλικρινα δεν της διάλεξα..Αυτά matchareis ποζναν ετος 2018!!

ΜΗΔΕΝΙΣΕ το διαδικτυο Πολωνία...ΤΕΛΟΣ!!!!!! Μου κόπηκε η ορέξη θα πέσω νηστικός για ύπνο!!
η lucyna είναι δυνατό πολύ! Σαν τον whitesnake με φρεσκοβαμενο μαλλι  :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Και ειλικρινα δεν της διάλεξα..Αυτά matchareis ποζναν ετος 2018!! ΜΗΔΕΝΙΣΕ το διαδικτυο Πολωνία...ΤΕΛΟΣ!!!!!! Μου κόπηκε η ορέξη θα πέσω νηστικός για ύπνο!!
Δρ Ερωτα Μου, με το δικιο σου κοπηκε η ορεξη! Ελπιζω να μην βλεπεις εφιαλτες στο δρομο με τα γκραννυ  ... ομως Αχχχ και να ηξερες τι ζημια θα εκαναν στο Μεταξουργειο! Οπως ελεγε και καποιος ηθικολογος-κοινωνιολογος,3Μ, οι ελληνες γαμανε αυτες που δεν βλεποντε γιατι μαλλον εχουν προβλημα ψυχολογικο! Ηδη εσκασαν μυτη οι θαυμαστες πιρφοροι...
η lucyna είναι δυνατό πολύ! Σαν τον whitesnake με φρεσκοβαμενο μαλλι  
Ξερωχύνω για Lucyna  Η οποια απο τις φώτο φαινεται 60+, οχι 44 που λεει
Μα καλα, κανεις δεν βλεπει την Beata!!! Τοσο τυφλοι πια! Αν και σαν μικροαστη μαλλον δεν κατεχει το επαρχιακο πολωνικο βλαχοτσιμπουκι, σιγουρα ομως θα κατεχει το πατροπαραδοτο πολωνικο γλιφωκολι!
Και  ειλικρινα δεν της διάλεξα
Να το πιστεψουμε αυτο? Μηπως εχεις καποια ψηγματα ελλεηνισμου?Προσεχε γιατι με τετοια
match σε βλεπω στην Λιοσσιων,παρα στην Κρεας.τικ.Ενα μπαντου δρομος ειναι.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
To υπερ-γενικευσες.
Η 25-30 χρονων Ρουμανα, Πολωνη, Τσεχα κτλ που αναφέρεις,οταν επιλεγει ενα ξενο για πηδημα η σχέση, το επιλέγει γιατι δεν την καλυπτει η γκαμα των ντοπιων (κυριως συμπεριφορα, χαρακτηρα), ακριβως το πραγμα που συμβαινει με εμας εδω δηλαδη.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εχεις τυχει να παει κανεις στην Καλλιθεα στο Τραπεζουντα?
ΕΙναι αρχες Θησεως οπως ανεβαινεις

Δυο τρεις φορες που περασα ειδα πολλες Ρωσιδες και μεσα και εξω και γενικα παιζει Ρωσικη μουσικη και μαζευει κοσμο απο Ρωσσια

Οταν περνας γυρνανε πολλες Ρωσιδες και κοιτανε επιμονα εχω υποψιες οτι παιζει φορτωμα επι πληρωμης αλλα δεν ειμαι σιγουρος

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Σκατομπαζα,ελπιζω Ποζναν να ειναι καλυτερα γιατι ισως ανεβω

Μιλαω καιρο με μια απο Ποζναν ισως και πανω απο 5χρονια την ειχα απο εποχες msn!Πιτσιρικα ειναι ασκουμενη δικηγορος
Τα ειχε δυο χρονια με εναν τρομπα Ισπανο και χωρισανε πριν κανα τριμηνο.
Πριν ακομα βεβαια χωρισει μολις ειχα ανεβασει φωτο σε φουΜπου απο διακοπες με Πολωνεζα ειχε τρελαθει και με ρωταγε τι υψος εχει τη της βρηκα κτλπ
Τωρα κανα τριμηνο που χει χωρισει με εχει τρελανει στα μηνυματα και μου ειπε και οτι επειδη βρηκε εισητηρια με 50Ευρω Αθηνα πηγαιν ελα οτι εκλεισε 4μερες και οτι θα τα ακυρωσει αν δεν της υποσχεθω οτι θα ανεβω μετα Ποζναν να μεινω σε αυτην

Ειπα οκ αλλα αμα γνωρισω καποια που θα την παω,σπιτι σου μπορω?Και εκανε σαν παλαβη

Τοσο καιρο μιλαμε και νομιζα επεσα σε τρελη Πολωνεζα τωρα επιβεβαιωνομαι την τρελα την εχουν στο αιμα τους

Μα ειναι λογικο γκομενα να σου δειχνει τα κλεισμενα εισητηρια και μετα να σου λεει θα τα ακυρωσω(τα πληρωμενα!) αμα δεν ερθεις και συ σε μενα?

Μια χαρα κοπελα ειναι απο εμφανιση ξανθια και αδυνατη να τονισω βεβαια σε φαστη classic Poland δηλαδη μυτη μεγαλη σε σχεση με το πακετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom