Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το ηθικο διδαγμα στην ιστορια μου για τον καθε νεαρο μουσατο αφραγγο ελληνα κατσε στην ελλαδα και μην
εμφανιστεις με το αλη μπαμπα στιλ κιεβο.μην σας πω και εγω αν δω μουσατους θελω να τους πλακωσω χαχαχα.χτες ο ξαδερφος μου που δεν ειναι κανενας ομορφος αλλα εχει χρημα μου ελεγε για αθηνα.
ερχετε συνεχεια αλλα δεν παει μοναστηρακι που πανε ολοι πανω κατω παιζει παραλιακα.
λεει πανευκολα γνωριζεις τις αφραγγες ελληνιδες και δεν εχει λογο να ερθει μαζι μου ουκρανια
ειναι πολυ καλα λεει αθηνα.μου ειπε προσφατα γαμησε και 2 φιλες.αρχικα την μια και η αλλη ζηλεψε και γαμησε και την δευτερη.τις ειδα στο φεισπουκ για τα ουκρανικα στιλ μου ειναι του 5 αλλα για ελλαδα
θα ειναι 7-8.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παντως εγω δεν βλεπω 20 χρονους να πηδανε ασυστολα, τους βλεπω ολους να παιζουν με τα smart phones κολλημενοι στη οθονη του κινητου τους. δεν ξερω που μενεις αλλα εγω εκει που μενω οι περισσοτεροι νεοι 18-23 δεν κανουν τιποτα απολυτως λιγοι μονο γαμανε
εγω που βλεπω ελληνες στιν κυπρο πως μιλανε,ντυνονται συμπεριφερωνται και ιδικα οταν ειναι μαζι 10 ατομα σκεφτωμε με τοσους μαλακες αν ερχωμε ελλαδα θα τις γαμησω ολες εκει!ελλαδα θα παιζω χωρις αντιπαλο και το γραφω εδω και 3 με 4 χρονια!!!!σαν καβλωμενος λεον εγραψα τοτε ιδανικη χωρα για μενα που πηγα σε ολες τις πρωην χωρες που ηταν παραδεισος ειναι η ελλαδα για μη πουτανες.
ειδα πριν 4 μερες μια παρες 8-10 ελληνες 38-45 δεν εβγαζαν σκασμο και σκεφτηκα με τοσους αγαμητους μαλακες οπως αυτους ακομα εχει χαχαχαχαχ.ο δασκαλος επιβαιβαιωσε την εκτιμηση μου αθηνα περσι και ο ιδιος συμφωνει οτι ελλαδα πιο πολυ επιτυχια θα εχω απο κιεβο.οκ και κιεβ να κατεβω τωρα με το 99% δεκτικες γκομενες με την κμανικη μεθοδο θα τις γαμησω σιγουρα.παλαιοτερα επαιζα μεθοδο μιστερ λοβ ψαχνω νορμαλ καλη κοπελα και τετεια τα εκανα και εγω.αν καπειος παιζει το καλο παιδι τυπου μιστερ λοβ οχι μονο θα παρει πουλο απο τις παμπονηρες εκει αλλα να κινδυνευει και απο πολλα αλλα.
εγραψα σαν καβλωμενος λεον οταν σταματησα το καλο παιδι και αρχισα να ριχνω ξυλο στις γκομενες ετρεχαν απο πισω μου και δεν με αφηναν λεπτο.πηγαινα τουαλετα και παθεναν πανικο οτι εφυγα!οταν το επεζα και εγω μιστερ λοβ και καλο παιδι γυρισα την πλατη και εδιναν αβερτα τα νουμερα τους σε γυφτους που τους την επεσαν.ξυλο και λεφτα ελεγε ο δασκαλος ειναι σθνδιασμος με τα 2 καλυτερα αφροδισιακα.τα αλλα για μενα ειναι παραμυθια για μωρα του νηπιαγωγιου.ατε εγραψε παλι ο κουμπαρος χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παπα βενεδικτε οταν πηγαμε με τον δασκαλο στο καφε στην ερμου σταρπακσ εκανα μια παρατηρηση στον δασκαλο.λεω ρε δασκαλε κανενας δεν κερνα την γκομενα αθηνα!ολοι εβγαζαν κερματα και πρωσπαθουσαν να τα κανουν 2 ευρο ακριβος για καφε και η γκομενα ψαχουλευε τα δικα της κερματα. τυποι που αδυνατο να δεκτει ακομα και μια αχριστη ουκρανιδα.ολοι πρεπει να κανουνε αυτοκριτικη που κανουν λαθος για να διορθωθουνε.εχω παραδεκτει πολλες φορες τι λαθη κανω,το μονο που δεν αλλαζω ειναι να το παιζω οδυσσο τουριστας με αγγλικα!στα αλλα κερασματα τελος,ασκοπα δωρα τελος και πεσιμο μονο με κμανικη μεθοδο εκτος αν ειμαι στα νορμαλ μερη που εντοπησα οδυσσο.δεν γινεσε ιδικος τι παιζει με 2 επισκεψεις την στιγμη που αλλοι εχασαν περιουσιες μεχρι να καταλαβουν.σκεφτειτε οτι ανθρωπος κυπριος ερχωταν 8 με 10 χρονια στα πρακτορεια γαμου και οτι και να τον συμβουλευες δεν αλλαζε μυαλα.μεχρι νικολαεβ εγινε γνωστος και ελληνας εκει μου ειπε γνωρισα τον γνωστο κυπριο γαμπρο !

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
εγω που βλεπω ελληνες στιν κυπρο πως μιλανε,ντυνονται συμπεριφερωνται και ιδικα οταν ειναι μαζι 10 ατομα σκεφτωμε με τοσους μαλακες αν ερχωμε ελλαδα θα τις γαμησω ολες εκει!ελλαδα θα παιζω χωρις αντιπαλο και το γραφω εδω και 3 με 4 χρονια!!!!σαν καβλωμενος λεον εγραψα τοτε ιδανικη χωρα για μενα που πηγα σε ολες τις πρωην χωρες που ηταν παραδεισος ειναι η ελλαδα για μη πουτανες.
ειδα πριν 4 μερες μια παρες 8-10 ελληνες 38-45 δεν εβγαζαν σκασμο και σκεφτηκα με τοσους αγαμητους μαλακες οπως αυτους ακομα εχει χαχαχαχαχ.ο δασκαλος επιβαιβαιωσε την εκτιμηση μου αθηνα περσι και ο ιδιος συμφωνει οτι ελλαδα πιο πολυ επιτυχια θα εχω απο κιεβο.οκ και κιεβ να κατεβω τωρα με το 99% δεκτικες γκομενες με την κμανικη μεθοδο θα τις γαμησω σιγουρα.παλαιοτερα επαιζα μεθοδο μιστερ λοβ ψαχνω νορμαλ καλη κοπελα και τετεια τα εκανα και εγω.αν καπειος παιζει το καλο παιδι τυπου μιστερ λοβ οχι μονο θα παρει πουλο απο τις παμπονηρες εκει αλλα να κινδυνευει και απο πολλα αλλα.
εγραψα σαν καβλωμενος λεον οταν σταματησα το καλο παιδι και αρχισα να ριχνω ξυλο στις γκομενες ετρεχαν απο πισω μου και δεν με αφηναν λεπτο.πηγαινα τουαλετα και παθεναν πανικο οτι εφυγα!οταν το επεζα και εγω μιστερ λοβ και καλο παιδι γυρισα την πλατη και εδιναν αβερτα τα νουμερα τους σε γυφτους που τους την επεσαν.ξυλο και λεφτα ελεγε ο δασκαλος ειναι σθνδιασμος με τα 2 καλυτερα αφροδισιακα.τα αλλα για μενα ειναι παραμυθια για μωρα του νηπιαγωγιου.ατε εγραψε παλι ο κουμπαρος χαχαχα

Ξυλο στις γκομενες?Φου να τους κανεις στην Ελλαδα θα φας χρονια στην στενη..
Πηγε η αλλη εμενα να με χωσει μεσα με ηθελε να με κατηγορησει για ψευτικο βιασμο επειδη ηταν ψυχακι και δεν ηθελε να την χωρισω...
Οταν ειχα βρεθει και τις λεω τερμα και στα @@ μου οι απειλες σου μου τραβαει χαστουκι και ανταπωδιδω πεφτει κατω και δεν σηκωνοτανε και παιρνει τηλ τους μπατσους
Οχι λεω επεσα στην παγιδα

Φιλε σκασανε μπατσικα και ευτυχως η γκομενα δεν το συνεχισε γιατι της ειπα οτι ειχα ηχογραφησει τις συνομιλιες που με απειλουσε με ψευτικο βιασμο αμα την χωρισα
Ευτυχως με πιστεψε γιατι δεν ειχα κρατησει τιποτα!

Ο μπατσος μου ειπε φιλε..τυχη βουνο ειχες που δεν το συνεχισε ακομα και βιασμο να μην ελεγες μονο οτι την χτυπησες και ας χτυπησε πρωτη θα εμπαινες μεσα και θα τρεχες

Καταλαβες??Ακομα και αν ανταποδωσεις εσυ πας μεσα!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο 20χρονος (δηλαδή ο 18-23) είναι ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει γκόμενες σ'αυτή τη χώρα.Όχι γιατί είναι καλύτερος από τον 30χρονο,αλλά γιατί οι συνομήλικες του ψάχνονται κι αυτές.Ο 30χρονος είναι στο χειρογλύκανο γιατί αυτός δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε γκόμενες.Ούτε σε 20αρες λόγω ηλικίας/άλλου ρυθμού ζωής,ούτε σε συνομήλικες γιατί όλες θα είναι παντρεμένες ή θα περιμένουν τον πρίγκιπα από τον κύκλο τους.
στα φοιτιτικα χρονια εχουν κυκλο και γαμανε.οι γονεις πληρωνουν τις σπουδες και αυτοι
κανουν φοιτιτικη ζωη.αυτα για τους κυπριους μιλαω που ζουνε αγγλια,ελλαδα,σοφια και αλλες χωρες.
οταν τελειωσουν οι σπουδες και επιστρεψουν οι περισοτεροι απο διαφορετικες πολεις.καπιοι εχουν δουλεια καπιοι οχι.οι γονεις δεν θα τους στιριζουν μια ζωη οικονομικα και οι κοπελες που αρχιζουν να καταλαβαινουν τοτε την αξια των λεφτων αλλαζουν πλανα.ψαχνουν τον λιγο πιο μεγαλο με δικο του σπιτι,αυτοκινητο,δουλεια και καπιες που ειναι και εμφανισιμες αρκετες περιμενουν τον πλουσιο γαμπρο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
panosskliros για ουκρανια μιλαω χαχαχαχ,κυπρο πολλες φορες το παιζω χαζος για να γελαω μαζι τους.
παντως και μια ουκρανιδα της εριξα χαστουκι εξω απο κλαμπ που πηγα κατι κυπριους οδυσσο.
της ειπα πες στοταξι 100 γριβνα να πανε τα παιδεια σπιτι.τελικα πηγα μαζι τους να τους συνοδευσω και για 2 λεπτα το ταξι ζητησε 50 ευρο.ειπα θα σου σπασω το κεφαλι νομιζες ολοι ξενοι ειμαστε?λεει γ γκομενα ηθελε να μοιρασουμε τα λεφτα και της εριξα χαστουκι.μετα αυτη ελεγε θα παρει αστυνομια και μαλακιες αλλα τελικα της ειπα θα σε παρω βιζιτα.τελικα πηγαμε μαζι με την φιλη της και αυτη για φαι και μετα εφυγαν,φοβωταν να ερθει σπιτι να τις γαμησω.ουτε ξανα που την πηρα να την γαμησω ελεγε λιγα τα 1000 γριβνα αλλα καταλαβα φοβωταν να ερθει.αλλη γκομενα εδειρα μπραστα στον διμητρακη τον πορνομεταναστη.της εριξα 2 χαστουκια και την λυπηθηκε ο διμητρακης χαχαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Να εισαι καλα φιλε , απολαυσε το και εσυ οσο μπορεις γιατι τα νιατα δεν γυριζουν πισω δυστυχως.
Προσωπικα κλεινοντας αισιως 30 χρονια απο τοτε που πατησα πρωτη φορα το ποδι μου στα αγια χωματα της Ανατολικης Ευρωπης , αισθανομαι τυχερος που εζησα καποιες ανεπαναληπτες καταστασεις.
Ειναι αυτο που λεει ο Σπυρος , τολμησαμε , ταξιδεψαμε και ξεφυγαμε απο την αγαμια της ακρα πουριτανικης χωρα μας.
Απο δω και περα με εκφραζει απολυτα το ρητο του φιλου mind
«Ντριπλαρω τον κορεσμο με την ψευδαισθηση» ...
τασο βουδαπεστη 1996 δεν πιστευα τι εβλεπα.2002 ηταν σαν να πηγα ναρκοπεδιο η νεκροταφιο.
το 2012 να βλεπω τουριστες μεχρι αμερικανους,τουρκους και εβραιους με επιχειρησεις εκει,πουτανες μονο τσιγγανες και στα γνωστα κλαμπ ολοι γνωστοι μεταξυ τους με κυκλο και κανενα ενδιαφερων γυρο τους.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μια συγκριση μηνυμα ξενης προς εμενα και ΕΛληνιδας
Μαλιστα η Ελληνιδα τα γραφει αυτα στο...tinder!!

Και υποψιν ειναι δεκαδες αντιστοιχα μηνυματα που εχω απο Ελληνιδες

Αν καποιος συνεχιζει να πιστευει οτι τα 20χρονα γαμανε Ελλαδα ε τοτε θελει ψυχιατρο! η απλα ζει σε αλλη χωρα που λεγεται επισης Ελλαδα

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 33992746_10215886515938484_3053427525016354816_n.jpg
    33992746_10215886515938484_3053427525016354816_n.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 19

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
συγνωμη μιδας,ο βενεδικτος εγραψε οτι μια λεω ετσι μια γιουβετσι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν ανυσυχω σπυρο.μια χαρα θα περναμε ουκρανια και τιποτα δεν θα αλλαξει.
πιο πολυ με ανυσυχει οτι απο 32 πηγε 30 το γριβνα χαχαχαχ.
μαλιστα στο πορνοσαιτ οδυσσο βλεπω νεα πρωσωπα,οι νεες γενιες απο τις πολεις διπλα.
καλοκαιρακι τωρα ισως κτυπησουμε καμια τουριστρια οδυσσο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο 20χρονος (δηλαδή ο 18-23) είναι ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει γκόμενες σ'αυτή τη χώρα.Όχι γιατί είναι καλύτερος από τον 30χρονο,αλλά γιατί οι συνομήλικες του ψάχνονται κι αυτές.Ο 30χρονος είναι στο χειρογλύκανο γιατί αυτός δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε γκόμενες.Ούτε σε 20αρες λόγω ηλικίας/άλλου ρυθμού ζωής,ούτε σε συνομήλικες γιατί όλες θα είναι παντρεμένες ή θα περιμένουν τον πρίγκιπα από τον κύκλο τους.

ετσι ακριβως ειναι εκανα παρεα(πριν 2χρονια περιπου) με 24-25χρονους π ειχανε παει με περισσοτερες απο εναν 39χρονο που ειχε παει μονο με 2 ελλεηνιδες  :S :S :S :S.
Απο τα 28-30 κ μετα ειναι τραγικα τα πραγματα για τον Ελληνα αντρα ελευθερο,οπως τα λες η θα χουν μονιμη σχεση απο παλια η παντρεμενοι η μπακουρια η ελλεινοι μουνοδουλοι :S :S :S :S.
Πριν 12-15χρονια οταν ειμασταν εμεις φοιτητες ηξερα παιδια 20-22 χρονων που δν ειχαν παει με καμια,τι να λεμε τωρα οπως τα ειπες ενας στους 4 εβγαζε γκομενα και οι αλλοι παιζαν προ.Κ κεινα τα χρονια υπηρχανε παρτολες αλλα στατιστικα ητανε λιγες πες ενα 20-30% κ οι υπολοιπες ουτε καν σχεση δν κανανε κυνηγουσανε ονειρικες καταστασεις.Σημερα τα 20-24χρονα τουλαχιστον 2-3 σχεσεις εχουνε κανει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν καποιος συνεχιζει να πιστευει οτι τα 20χρονα γαμανε Ελλαδα ε τοτε θελει ψυχιατρο! η απλα ζει σε αλλη χωρα που λεγεται επισης Ελλαδα

Τα 20χρονα που είναι κοινωνικά,που είναι μέσα σε όλα τα σόσιαλ μίντια και με το κούρεμα/μούσι που θέλουν οι γκόμενες.Αυτούς εννοώ εγώ.Και υπάρχει φυσικά ο σημαντικός παράγοντας,οι πολλές ελεύθερες γκόμενες σ'αυτές τις ηλικίες που δεν έχουν ακόμα τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων.

Όσοι είναι αντικοινωνικοί,απροσάρμοστοι,κομπιουτεράκηδες κλπ ε αυτοί ούτε παλιά γαμούσαν,ούτε τώρα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τα 20χρονα που είναι κοινωνικά,που είναι μέσα σε όλα τα σόσιαλ μίντια και με το κούρεμα/μούσι που θέλουν οι γκόμενες.Αυτούς εννοώ εγώ.Και υπάρχει φυσικά ο σημαντικός παράγοντας,οι πολλές ελεύθερες γκόμενες σ'αυτές τις ηλικίες που δεν έχουν ακόμα τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων.

Όσοι είναι αντικοινωνικοί,απροσάρμοστοι,κομπιουτεράκηδες κλπ ε αυτοί ούτε παλιά γαμούσαν,ούτε τώρα.
Τύπε εσύ είσαι που έλεγες πως η γυναίκα είναι πρώτη προταιρεότητα και μετά τα παιδιά για έναν άντρα;Πραγματικά δεν διαβάζεσαι!Τι κουβαλήθηκες σε αυτό το νήμα;Τι έχεις να πεις ;
Είσαι πιο άχρηστος και απο τον Νικ Πλάτ και σίγουρα θα σε ψηφίζω για μαλάκα της χρονιάς σε κάθε φάση!Είπαμε οτι υπάρχει πρόβλημα με τις γυναίκες παγκοσμίως αλλά εσύ έχεις μεγαλύτερο!
Απορώ πως δεν σε μπανάρουν ως off topic !Σε αυτό το νήμα τουλάχιστον είμαστε ενεργητικά άτομα που πιάνουμε τη ζωή απο τα μαλλιά !Δεν κολλάς!Αλλαξε,δούλεψε,ταξίδεψε  γίνε ανθρωπος και έλα να τα πούμε!Σαιτ Ανδρών  είμαστε εδώ!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
booking com εκλισε κανενας προσφατα χοτελ για ρωσια?πως περνεις βαουτσερ τζαμπα για χοτελ αν εκλισες με μπουκινκ.καπου διαβαζα παλια μπενεις καπου και σου δινουν τζαμπα το χαρτι υποστιριξης απο την κρατηση για βιζα.ακομα για μινσκ να ρωτησω πως περνεις ασφαλεια?εχει νομιζω γραφειο πριν το πασπορτ κοντρολ που αγοραζεις?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
η δυση γερναει γιατι απλουστατα οι οικονομικες ελιτ θελουν να ξεμπερδεψουν απο τους νδρες,δεν τους ειναι αναγκαιοι και δεν εξυπηρετουν το κανιβαλισιτκο μοντελο της οικονομιας που θελουν να ακολουθησουν προκειμενου  να διατηρησουν τα ιδια επιπεδα κερδοφοριας

εχετε αναρωτηθει γιατι πρεπει να πηγαινετε στις ρωσουκρναιες για να πηδατε ενω προσβαση σ εαυτες πρεπει να εχουν αντιστοιχα μονο οι ρωσοι και οι ουκρανοι νεοι και εσεις να περιοριζεστε στις ντοπιες ελληνιδες?

αλλα προφανως δεν σας ενδιαφερει και επιθυμειτε να εξαγετε συναλλαγμα στην ικανοποιηση των αναγκων της καθε αλλδαπης χρημαπουθα ητνα πολυτιμο για να δημιουργηθει μια θεση εργασιας  για εναν νεο που θα πληρωνει  την συνταξη σας στο μελλον

αλλα ο μυωπικος καπιταλιστικος  επαρχιωτισμος και κομφορμισμος σας κανει να μην μπορειτε να δειτε την μεγαλη εικονα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
η δυση γερναει γιατι απλουστατα οι οικονομικες ελιτ θελουν να ξεμπερδεψουν απο τους νδρες,δεν τους ειναι αναγκαιοι και δεν εξυπηρετουν το κανιβαλισιτκο μοντελο της οικονομιας που θελουν να ακολουθησουν προκειμενου  να διατηρησουν τα ιδια επιπεδα κερδοφοριας

εχετε αναρωτηθει γιατι πρεπει να πηγαινετε στις ρωσουκρναιες για να πηδατε ενω προσβαση σ εαυτες πρεπει να εχουν αντιστοιχα μονο οι ρωσοι και οι ουκρανοι νεοι και εσεις να περιοριζεστε στις ντοπιες ελληνιδες?

αλλα προφανως δεν σας ενδιαφερει και επιθυμειτε να εξαγετε συναλλαγμα στην ικανοποιηση των αναγκων της καθε αλλδαπης χρημαπουθα ητνα πολυτιμο για να δημιουργηθει μια θεση εργασιας  για εναν νεο που θα πληρωνει  την συνταξη σας στο μελλον

αλλα ο μυωπικος καπιταλιστικος  επαρχιωτισμος και κομφορμισμος σας κανει να μην μπορειτε να δειτε την μεγαλη εικονα
:happy:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
συνεχιστε την μυωπικη  σας αντιληψη  για τα πραγματα και για την παρτη σας και  μονο και ερχεται η ωρα της κοινωνικης εκρηξης σε ολη την δυση

η ατομικιστικη  αντιληψη που δενει αψογα με τον κανιβαλικο καπιταλισμο θα σαρωθει απο την κοινωνιστικη αντιληψη των ασιατων και των μουσουλμανων και εσεις θα αναρωτιεστε συνεχως τι φταιει

με τον αυτοχθονα ανδρα mgtow στην πρωτοπορια

οι ελληνες μονο με  ελληνιδες και οι ουκρανοι μονο με ουκρανες για να συνεχισει να υπαρχει η δυση

αυστηρη ενδογαμια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
συνεχιστε την μυωπικη  σας αντιληψη  για τα πραγματα και για την παρτη σας και  μονο και ερχεται η ωρα της κοινωνικης εκρηξης σε ολη την δυση

η ατομικιστικη  αντιληψη που δενει αψογα με τον κανιβαλικο καπιταλισμο θα σαρωθει απο την κοινωνιστικη αντιληψη των ασιατων και των μουσουλμανων και εσεις θα αναρωτιεστε συνεχως τι φταιει

με τον αυτοχθονα ανδρα mgtow στην πρωτοπορια

οι ελληνες μονο με  ελληνιδες και οι ουκρανοι μονο με ουκρανες για να συνεχισει να υπαρχει η δυση

αυστηρη ενδογαμια
ρε τύπε λιβάνιστηρι είσαι?
Ρον παίρνεις δηλαδή?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom