Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
σιγα ρε μλκα ,ο σινο ειμαι η ο αλλαν ? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:happy:

μπορουσες να πεις xl ,η κακια θα σε φαει..... :ban:
ειχε δικιο ο πορδομεταναστης που σουλεγε δεν εχεις στυλ εισαι απο επαρχια  :grin: :rockon: :rockon:
τωρα ευγενικα ευγενικα να σου πω να πας να γαμηθεις που θα μας πεις και χοντρους ΓΕΡΟΝΤΑ? ΧΟΥΦΤΑΛΕ? )))))))

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
Για αυτους δεν υπαρχουν ετοιμα μεγεθη ... μονο κατα παραγγελια  :grin:

ολοι οι ελληνες καραβλαχοι ειμαστε που μας ξεβλαχεψε ο Κωστοπουλος χαχα :happy:
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΘΕΙΟ? ΜΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ

D

dude901123

Επισκέπτης
τωρα ευγενικα ευγενικα να σου πω να πας να γαμηθεις που θα μας πεις και χοντρους ΓΕΡΟΝΤΑ? ΧΟΥΦΤΑΛΕ? )))))))

ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ερχονται οι τελικοί στο Basket για αυτό. Χρειαζόμασταν ένα θαύμα και συνέβη.
Λάζαρε.. έλα έξω
και ο Slav ήρθε
:worship: :worship: :worship:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
δις σαμμερ αϊ εμ εξπεκτινγκ θρι ολντ γκιρλφριντς (δεϊ αρ μαϊ ριλεσιονσιπς) εντ του νιου ιμπορτς
Για να μην το βασανιζουμε το θεμα πλεον....τα πραγματα απλοποιηθηκαν πολυ τωρατο μονο που θελει καποιος ειναι ενα σπιτακι κοντα σε παραλια και λιγη βασικη γνωση σλαβικων....και ερχονται χαλαρα....ψοφανε για δωρεαν ταξιδια και τσαπου....το μονο που χρειαζετε ειναι η καπατσωσυνη καποιου
δεν εγραψα σχεδον 2 χρονια και δυστυχως βλεπω τους ιδιους και τους ιδιους να τσακωνονται για τα ιδια θεματα
και να σας πω οτι παροτι με το κμαν εφτασα σε αντιπαραθεση το παληκαρι κακο δεν εκανε
ζει στην τρελα του που λενε και στο παραμυθι του...ετσι του αρεσει να φαντασιωνεται τις καταστασεις ετσι το κανει....και στην τελικη δικα του λεφτα ετρωγε....ολα τα αλλα που ελεγε ηταν να τα διαβαζεις σαν ενα ευχαριστο αφηγημα
ο μονος που ως επι το πλειστον μιλαγε σοβαρα ηταν ο nukteros αυτο το παληκαρι πραγματικα ηξερε τα παντα κι οσοι τον ακουσανε κερδισαν
παροτι εγω απο μονος μου ειχα τεραστια εμπειρια πριν γραφω στο σαιτ απο τα μεσα του 2000 ο nukteros  μου εδειξε αλλες παραμετρους
επειδη ολα ομως καποια στιγμη κουραζουν και κλεινουν τον κυκλο τους ετσι κι εμενα εκλεισε αυτος ο κυκλος διοτι αυτα που ηθελα να κανω τα εκανα με το παραπανω,,,,,το αν ηταν 3αρια 5αρια 8αρια 100σταρια για καποιους ποσος με ενδιαφερει ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ....ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
απλα πλεον μεγαλωσα για ολα αυτα και η υγεια μου πλεον δεν ειναι η ιδια οπου να πιεζω τον εαυτο μου.....για χομπι απλα και μονο για να δω οτι το εχω εγραψα μια εβδομαδα και ειχα αποτελεσμα 5 2 απο μοσχα 2 απο αγια πετρουπολη και μια απο οντεσσα οπου θελουν να με επισκεφτουν....
σινο αουτ....καλη επιτυχια στα νεοτερα μελη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ρε συ slavi τι γερασες?νεοτατος εισαι ακομα , εγω  πενηντα δυο εφτασα και συνεχιζω ...
αν τις βαρεθηκες παντως στελνε τις στον allan , δεν λεει οχι ποτε  :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δις σαμμερ αϊ εμ εξπεκτινγκ θρι ολντ γκιρλφριντς (δεϊ αρ μαϊ ριλεσιονσιπς) εντ του νιου ιμπορτς
Για να μην το βασανιζουμε το θεμα πλεον....τα πραγματα απλοποιηθηκαν πολυ τωρατο μονο που θελει καποιος ειναι ενα σπιτακι κοντα σε παραλια και λιγη βασικη γνωση σλαβικων....και ερχονται χαλαρα....ψοφανε για δωρεαν ταξιδια και τσαπου....το μονο που χρειαζετε ειναι η καπατσωσυνη καποιου
δεν εγραψα σχεδον 2 χρονια και δυστυχως βλεπω τους ιδιους και τους ιδιους να τσακωνονται για τα ιδια θεματα
και να σας πω οτι παροτι με το κμαν εφτασα σε αντιπαραθεση το παληκαρι κακο δεν εκανε
ζει στην τρελα του που λενε και στο παραμυθι του...ετσι του αρεσει να φαντασιωνεται τις καταστασεις ετσι το κανει....και στην τελικη δικα του λεφτα ετρωγε....ολα τα αλλα που ελεγε ηταν να τα διαβαζεις σαν ενα ευχαριστο αφηγημα
ο μονος που ως επι το πλειστον μιλαγε σοβαρα ηταν ο nukteros αυτο το παληκαρι πραγματικα ηξερε τα παντα κι οσοι τον ακουσανε κερδισαν
παροτι εγω απο μονος μου ειχα τεραστια εμπειρια πριν γραφω στο σαιτ απο τα μεσα του 2000 ο nukteros  μου εδειξε αλλες παραμετρους
επειδη ολα ομως καποια στιγμη κουραζουν και κλεινουν τον κυκλο τους ετσι κι εμενα εκλεισε αυτος ο κυκλος διοτι αυτα που ηθελα να κανω τα εκανα με το παραπανω,,,,,το αν ηταν 3αρια 5αρια 8αρια 100σταρια για καποιους ποσος με ενδιαφερει ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ....ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
απλα πλεον μεγαλωσα για ολα αυτα και η υγεια μου πλεον δεν ειναι η ιδια οπου να πιεζω τον εαυτο μου.....για χομπι απλα και μονο για να δω οτι το εχω εγραψα μια εβδομαδα και ειχα αποτελεσμα 5 2 απο μοσχα 2 απο αγια πετρουπολη και μια απο οντεσσα οπου θελουν να με επισκεφτουν....
σινο αουτ....καλη επιτυχια στα νεοτερα μελη

την καλησπέρα μου  :hi:

είμαστε χαρούμενοι για την επάνοδο σας και πάλι στις επάλξεις του θρέντ

πιστεύω ότι η συμβολή σας εδώ μέσα θα είναι σε όλους μας πολύτιμη  :respect:

πιστεύω να καταλάβατε ποιος είμαι  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε όσοι διαβάζουμε το site θα τα πούμε!Έξω ο κόσμος δεν τα λεει!Και μετά γυρνάνε κλαμένοι και λένε "ξενέρωτη" , "ποιά νομίζει πως είναι" και άλλα πολλά!

* αλλά και στο σάιτ ...πιστεύεις πως ο Χάρης έχει απαντήσει έστω και μια φορά σωστά σε ερώτηση κοπέλας;  :2funny: :2funny:
καλα ρολογα στην ελλαδα θα τους πω μαλακιες.στην ουκρανια οταν σε ρωτησει τι κανεις εδω τι θα πεις?για μπιζνες οπως λενε το 99% η για τουρισμο που θα γελανε γιατι ξερουν γιατι ηρθες.
το γιατι ηρθες ειναι επιχειρηση για αυτους εκει.για να σου αποδειξω ποσο σωστος ειμαι που λεω ουκρανια
μονο αχριστους θα γνωρισεις και οχι καλο κοσμο οπως εκτος ουκρανιας διαβασε λιγο μετα τι εγινε χτες που θα γραψω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αντε χαρη
Αναμενουμε
λετονια δεν μου αρεσε η φαση παντου ηταν αδεια.στην παλια πολη οτι κινειτε ειναι σκαμερ η βιζιτα.αν ρωτησεις που να πας σε στελουν στο εσενσιαλ κλαμπ λεξωντας εισε σεξ τουριστ.στιγματισαν τους τουριστες οι αφραγοι λετονοι εχωντας τον σκοπων τους γιατι δεν θα εμενε γκομενα.στην παλια πολη ολοι οι αντρες σε επερναν κουβεντα και σε εστελαν σε πουτανες.δεν ειδα κοσμο για να παιξω με νορμαλ παντου αδεια.δρομοι,μολ,ρεστοραν νεκρα σεπτεβριος και καλος καιρος.λιθουανια εκανα καμακι σε 3 ρωσοφωνες και ηταν θετικες.αυτες ειναι θετικες γιατι ισως ειναι φοιτιτριες απο λευκωρωσια.φιλου μου μουναρα γκομενα απο μινσκ σπουδαζει βιλνιους.πιο φιλικος κοσμος βιλνιους,χαλαρη φαση,πολθ καλοσ κοσμος ευγενικος με αγγλικα.δεν ξερουν ρωσικα η νεα γενια αλλα μιλανε ολοι αγγλικα.νεκρα και βιλνιους αλλα το βραδι εβρεχε πολυ και δεν βγηκα,μια μερα πηγα.λετονια εχει κλαμπ για φορτωμα οπως γουσταρει ο κμαν,στον τριτοο οροφο του κλαμπ μπορεις να καμακωσεις να κερασεις και με 150 να φορτωσεις χαχαχχααχαχ

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ρε συ slavi τι γερασες?νεοτατος εισαι ακομα , εγω  πενηντα δυο εφτασα και συνεχιζω ...
αν τις βαρεθηκες παντως στελνε τις στον allan , δεν λεει οχι ποτε  :grin:
και εγώ με τα μισά χρόνια, μακάρι να έχω την όρεξη σου στα πενηντα δύο..αξιος  :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να ξηγηθει ο μιδας πως φασκω και αντιφασκω.με 3 νικ που ειχα σταθερος ειμαι σε πολλα θεματα ουκρανια.
οτι ιτερνετ ειναι απατη,το ενδιαφερων απατη και οτι ειναι αδυνατο ο τουριστας κιεβ να γνωρισει νορμαλ γκομενες.ολοι στις ιδιες πουτανες δινουν το διαπιστωσε και ο αρχοντας κμαν.ειπε αυτες που γαμανε οι τουρκοι ειναι οι ιδιες που γαμανε ολοι.παντα δεν λεω δεν ειναι η ιδανικη χωρα να γνωρισεις νορμαλ η μουναρες και δεν θα φατε τετειες?τωρα μιδα διαβασε και εσυ οπως ο ρολογας τι θα γραψω τωρα για να δειτε ποσο δικαιονομε πως γνωριζεις νορμαλ γκομενες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες στην λευκωσια εδωσα σε γκρουπ με ρωσους που πηγαν να προσκυνησουν σε μια κατεχομενη εκκλησια.
πηρα κουβεντα ενα τυπο με γενειαδα και πολιτικα και τελικα ηταν ουκρανος.μιλουσε μονο για πιστη και εκκλησια,προσκυνηματα σε εκλησιες.μενει 5 λεπτα απο τα συνορα πολωνιας.λεει με απελυσαν οι νεοναζι και εχουν τους δικους τους ιερεις.ηρθα κυπρο με την κορη και την γυναικα μου με εξοδα μιας θρησκας ρωσικης οικογενειας,ηρθε με γουιζ μεσο βαρσοβιας ο πατερ.του ειπα την αλλη εβδομαδα παω οδυσσο και με εκπληξη μου ειπε η κορη μου ειναι πολυ καλη κοπελα και σπουδαζει οδυσσο με κομπιουτερ 24 και ειναι τωρα εδω μαζι μου!θα ηθελα να την γνωρισεις γιατι θελω να γνωρισει καπειο καλο παιδι σαν εσενα!ηρθε μετα η γυναικα του ντυμενη σαν θρησκα καλη γυναικα.την γνωρισα αλλα η κορη δεν ειχε ακομα εμφανιστη τους μιλουσαν στο γρουπ με τουριστες.με βρηκε στο φεισπουκ και πραγματι ο ανθρωπος ειναι ιερεας και μονο με εκλησιες και τετεια ασχολειτε.την κορη δεν πλισιασα την ειδα πιο κατω ομορφη κοπελα απο σεβασβο στον πατερ δεν πλισιασα να την γνωρισω.με ρωτησε τι σχεση εχω ουκρανια και οταν του ειπα λεει θα μπορουσες να βρεις στην κορη μου δουλεια ειναι ιτ με τετειες διασυνδεσεις που εχεις.εκανα τηλεφωνημα ουκρανια και μπορουν να βρουν δουλεια στην κοπελα,ειπα καλη οικογενεια με πατερ πατερα και ειπαν θα ανοιξουν τις πορτες για μενα για να την βοηθησουν!
μην ξεχνατε και στην τυφλιδα που η μανα ειπε στην κορη να ανταλαξουμε νουμερα και να βρεθουμε κιεν.γκομενα ενιαρι.τυχαιο οπεια νορμαλ οικογενεια με γνωρισει να μου κανει κονε?αντε γεια φιλακια και συνεχυστε να ψαχνετε νορμαλ στο τιντερ και το μπαντου!σας τα ειπα χιλιαδες μεσο κυκλο,οικογενειας,γνωστων και πανεπιστημιο γνωριζονται.τελος δεν περιγραφω αλλο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν μας βαζεις κανα φωτο απο το νιμου
το φασιον και το σοππινγκ ειναι ειδικοτητα του χαρη
αστεια αστεια αλλα ειναι σοβαρο προβλημα που επαθα εδω και 5 χρονια.
αν δω κατι και μου αρεσει χωρισ να το χρειαζομε το αγοραζω,ειναι μανια αυτο που με ευχαριστει ομως.
αναγκαζωμε και χαριζω παλια ρουχα που δεν φορεσα ποτε !σημερα βολτα στο μολλ και μπαινω στο χιλφινγερ ενω δεν θελω τιποτα.μου αρεσε φανελακι 79 ευρο ειχα και επτωση 15 ευρο απο ποντους το πηρα να κανει παρεα στα υπολειπα.θα επερνα και φανελακι του τιγρη αλλα επιδει ειμαι τσιγγουνης δεν το πηρα για να μην κλαιω τα 3 ευρο που πηγαν χαμενα χαχαχαχαχ.σημερα αρχισε καλα η μερα.65  στο φανελακι,50 στον γαμο γνωστου,300 αργοτερα στην βαφτηση του παιδειου της αδερφης μου με αυτα τα λεφτα εκανα ενα δακτυλιασμα στο κιεβ χαχαχαχαχ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
χτες στην λευκωσια εδωσα σε γκρουπ με ρωσους που πηγαν να προσκυνησουν σε μια κατεχομενη εκκλησια.
πηρα κουβεντα ενα τυπο με γενειαδα και πολιτικα και τελικα ηταν ουκρανος.μιλουσε μονο για πιστη και εκκλησια,προσκυνηματα σε εκλησιες.μενει 5 λεπτα απο τα συνορα πολωνιας.λεει με απελυσαν οι νεοναζι και εχουν τους δικους τους ιερεις.ηρθα κυπρο με την κορη και την γυναικα μου με εξοδα μιας θρησκας ρωσικης οικογενειας,ηρθε με γουιζ μεσο βαρσοβιας ο πατερ.του ειπα την αλλη εβδομαδα παω οδυσσο και με εκπληξη μου ειπε η κορη μου ειναι πολυ καλη κοπελα και σπουδαζει οδυσσο με κομπιουτερ 24 και ειναι τωρα εδω μαζι μου!θα ηθελα να την γνωρισεις γιατι θελω να γνωρισει καπειο καλο παιδι σαν εσενα!ηρθε μετα η γυναικα του ντυμενη σαν θρησκα καλη γυναικα.την γνωρισα αλλα η κορη δεν ειχε ακομα εμφανιστη τους μιλουσαν στο γρουπ με τουριστες.με βρηκε στο φεισπουκ και πραγματι ο ανθρωπος ειναι ιερεας και μονο με εκλησιες και τετεια ασχολειτε.την κορη δεν πλισιασα την ειδα πιο κατω ομορφη κοπελα απο σεβασβο στον πατερ δεν πλισιασα να την γνωρισω.με ρωτησε τι σχεση εχω ουκρανια και οταν του ειπα λεει θα μπορουσες να βρεις στην κορη μου δουλεια ειναι ιτ με τετειες διασυνδεσεις που εχεις.εκανα τηλεφωνημα ουκρανια και μπορουν να βρουν δουλεια στην κοπελα,ειπα καλη οικογενεια με πατερ πατερα και ειπαν θα ανοιξουν τις πορτες για μενα για να την βοηθησουν!
μην ξεχνατε και στην τυφλιδα που η μανα ειπε στην κορη να ανταλαξουμε νουμερα και να βρεθουμε κιεν.γκομενα ενιαρι.τυχαιο οπεια νορμαλ οικογενεια με γνωρισει να μου κανει κονε?αντε γεια φιλακια και συνεχυστε να ψαχνετε νορμαλ στο τιντερ και το μπαντου!σας τα ειπα χιλιαδες μεσο κυκλο,οικογενειας,γνωστων και πανεπιστημιο γνωριζονται.τελος δεν περιγραφω αλλο

Ρε Χάρη σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις χώρες εννοειται πως μέσω κύκλου θα γνωρίσεις τις καλύτερες περιπτώσεις πόσο μάλλον στην Ουκρανία που αν ζεις ο κύκλος ανοίγει πολύ πιο έυκολα σε σχέση με το ΜεσοΑνατολικo mentality της Ελλάδας.. Όλοι συμφωνούμε.

Αλλά δεν ζούμε εκεί!!! Πως να μείνουμε σε κύκλο?Για εμάς που πάμε μια φορά το τρίμηνο-τετράμηνο το Tinder και το badoo ειναι βασικά όπλα.
Πάντως εγω επαναλαμβάνω και δεν θεωρητικολογω όταν έζησα Πολωνία κοντα στα 2 χρόνια ζήτημα να έφαγα 3-4 εφτάρια συνολο.Μιλάμε να ζεις εκει,με σπιτι,κυκλο κλπ.Όλα τα άλλα 6,5 και κάτω. Και μάλιστα το ένα εφτάρι το γνωρισα Πάσχα σε εκκλησία που είχα παέι να δω τον αντίστοιχο επιτάφιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Με λίγα ταξίδια Ουκρανία (χωρις καν να μένω εκεί) έχω βαρέσει εφτάρια και μάλιστα ηλικίες κάτω απο 25 χρονων...Οπότε ποτέ δεν πρόκειτε να αλλάξω άποψη αν και εκτιμώ την άποψη των συναγωνιστών, γιατί απλά πηγαίνω στο πεδίο της μάχης και τρώω οπότε τα θεωρητικά δεν με αγγίζουν!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ρε Χάρη σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις χώρες εννοειται πως μέσω κύκλου θα γνωρίσεις τις καλύτερες περιπτώσεις πόσο μάλλον στην Ουκρανία που αν ζεις ο κύκλος ανοίγει πολύ πιο έυκολα σε σχέση με το ΜεσοΑνατολικo mentality της Ελλάδας.. Όλοι συμφωνούμε.

Αλλά δεν ζούμε εκεί!!! Πως να μείνουμε σε κύκλο?Για εμάς που πάμε μια φορά το τρίμηνο-τετράμηνο το Tinder και το badoo ειναι βασικά όπλα.
Πάντως εγω επαναλαμβάνω και δεν θεωρητικολογω όταν έζησα Πολωνία κοντα στα 2 χρόνια ζήτημα να έφαγα 3-4 εφτάρια συνολο.Μιλάμε να ζεις εκει,με σπιτι,κυκλο κλπ.Όλα τα άλλα 6,5 και κάτω. Και μάλιστα το ένα εφτάρι το γνωρισα Πάσχα σε εκκλησία που είχα παέι να δω τον αντίστοιχο επιτάφιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Με λίγα ταξίδια Ουκρανία (χωρις καν να μένω εκεί) έχω βαρέσει εφτάρια και μάλιστα ηλικίες κάτω απο 25 χρονων...Οπότε ποτέ δεν πρόκειτε να αλλάξω άποψη αν και εκτιμώ την άποψη των συναγωνιστών, γιατί απλά πηγαίνω στο πεδίο της μάχης και τρώω οπότε τα θεωρητικά δεν με αγγίζουν!!
ΟΣο τρωμε θα πηγαινουμε..Ακομα αξιζει για ποσο ακομα κανεις δεν ξερει...Παντος και κατα την δικια μου αποψη αυτην την στιγμη ειναι ακομα καλα..
Welcome back Παπα ενας Παπας παντα χρειαζεται παντου!!
Φιλια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
και εγώ με τα μισά χρόνια, μακάρι να έχω την όρεξη σου στα πενηντα δύο..αξιος  :hi:
Να εισαι καλα φιλε , απολαυσε το και εσυ οσο μπορεις γιατι τα νιατα δεν γυριζουν πισω δυστυχως.
Προσωπικα κλεινοντας αισιως 30 χρονια απο τοτε που πατησα πρωτη φορα το ποδι μου στα αγια χωματα της Ανατολικης Ευρωπης , αισθανομαι τυχερος που εζησα καποιες ανεπαναληπτες καταστασεις.
Ειναι αυτο που λεει ο Σπυρος , τολμησαμε , ταξιδεψαμε και ξεφυγαμε απο την αγαμια της ακρα πουριτανικης χωρα μας.
Απο δω και περα με εκφραζει απολυτα το ρητο του φιλου mind
«Ντριπλαρω τον κορεσμο με την ψευδαισθηση» ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τώρα μένει να κάνει την εμφάνιση του και ο κ. Popov  :dancing:

Λυπάμαι φίλε, αλλά ο κ. Popov, έχει από καιρό πάψει να ασχολείται επί της ουσίας με τα ανατολικά και βαλκανικά νήματα
για δικούς του λόγους. Κάποια πράγματα, κάνουν μοιραία τον κύκλο τους. Οι φίλοι, Τάσος και Σλάβι με καλύπτουν
απόλυτα. Να είσαι καλά και ελπίζω πλέον να έχεις βάλει μυαλό, για κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει στο παρελθόν...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το νήμα θα καταντήσει να είναι αναμνήσεις των παππούδων του σάιτ στην Ανατολική Ευρώπη!
Σε λίγο έχω ραντεβού με μια 1,90 Πολωνέζα που είναι γιατρός στη Σουηδία και είναι ενθουσιασμένη καλή πελατισούλα μου και η μαμά της με κοίταζε με Βλέμα στυλ ...να ταν τα νιάτα δυο φορές!Μάλλον θα μου τη φτιάξει την κόρη!
Αν δεν κάτσει θα τη ξεφορτωθώ γρήγορα για να πάω στο πρώτο μεγάλο beach party που οι διοργανωτές φίλοι μου έχουν μαζέψει πολλά τουριστάκια !!!

* Φίλε Κομπλέ επιδή με ρώτησες για μπλουζάκι με τίγρη και μπότα σαλάχι(υπονοώντας τον πορνομετανάστη) θα σου απαντήσω χωρίς ειρωνία της καταστάσεώς πως πριν 20 χρόνια ήταν ένα πολύ καλό ντύσιμο !Κι εγώ τότε στα σκανδιναβικά στέκια έβαζα μια μπλούζα με έναν πάνθηρα σε στάση να βριχάται !!!Πλέον δεν υφίστανται αυτά !Πρέπει να ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ απο τους υπόλοιπους αλλά όχι να ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
πιστεύω να καταλάβατε ποιος είμαι  :think:
οχι σδερφε συγγνωμη
Το νήμα θα καταντήσει να είναι αναμνήσεις των παππούδων του σάιτ στην Ανατολική Ευρώπη!
γι αυτο και αποχωρησα(με) αλλα ακομα το εχω και σε προ(σ)καλω αμα θες να τις μετρησουμε (τις εμπειριες μας)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Πω ρε φιλε....πεθαινω για θρησκες κοπελες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom