ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.303
- Πόντοι
- 2.356
που φευγει η κριση ρε μαν?καθημερινη διαβαζεις?
ολες κατα διαολου πανε γαλλια γερμανια κλπ...που πανε καλα???ειμαι περιεργος
Ε οχι και όπως η Ελλάδα...
ναι ενω οσοι ψηφισουν πασοκ νδ ποταμι κλπ θα ευτυχουν....Ψηφισες ΣΥΡΙΖΑ? Μια ζωη Σκυλομπατηρης θασαι.Δεν υπαρχει Ελεος!!
Στα χωρια που γυρναει εχει κανα δυο ακομα,αλλα αυτοι δεν εχουν πολυ κοσμο γιατι κρατανε ψαρι και την αλλη μερα.ναι αν παιζει μπαλλα μονος μπορει να βγαλει χρηματα ακομα κ τωρα .δεν διαφωνω
αυτο σωστο ειναιΕ οχι και όπως η Ελλάδα...
Εβαλες το μεγιστο εσυ..αλλα σου λεω την ειδα, γιατι απεναντι απο εκει που συχναζει αυτη εχει ενας ξαδερφος μου περιπτερο.Μεσα σε 50 λεπτα με μια ωρα να πουλαει πανω απο 100 κουλουρια.Ενας τυπος που πηγαινε στην τραπεζα ποιο διπλα (μαλλον υπαληλος)πηρε καμια δεκαρια λες αυτος να εκανε πανω απο δυο λεπτα να τα παρει ;) Τωρα που ειπα περιπτερο εκατσα το καλοκαιρι καμια ωρα στο περιπτερο του ξα και πιστεψτε με πουλησα πανω απο 50-60 μπουκαλακια νερο ο,50 τα παιρνει αυτος ποιο κατω απο 0,15 λεπτα αφου μολις ηρθε του ειπα χεσε τα τσιγαρα και τα αλλα που εχεις στο περιπτερο και γεμισε το νερα150 ευρω,με 0,25 ευρω κερδος ανα τεμαχιο,πρεπει να πουλαει 600 κουλουρια την ημερα,με συχνοτητα 1 κουλουρι το λεπτο για 10 ωρες... :S
oxi η ελλαδα ειναι το χειροτερο κραμαΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΤΙΚΑ SITES. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 80% ΦΟΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ?
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΤΙΚΑ SITES. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 80% ΦΟΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ?
[size=20pt]Στην Ελλάδα, τώρα επιχείρηση αυτοκτονίας.[/size]
εσυ τι θα ανοιγες φιλε?Αμα δεν γραφει στο νημα ο Majestic απλα δεν υπαρχει νημα
Πάντως πλέον έχουν πέσει υπερβολικά οι τιμές και σε πωλήσεις Mini Market / Ψιλικαντζίδικων κλπ.
Και μάλιστα πολλοί τα πουλάνε άρον άρον και με όλο το υλικό μέσα..
δουλευουν σαν σεκιουριτι της γειτονιας
προσεχουν αμξια μηχανες παρκαρισμενα ποιος ερχεται ποιος φευγει μια παπακιας εφερε το βραδυ την κορη του ταδε κλπ
ε κ γιαυτες τις υπηρεσιες πανε οι γειτονες κ ψωνιζουν απο τα ψιλικα
Μια φτηνη λυση για εδω ειναι..να πουλας κουλουρια στο δρομο,το εκανε προσφατα μια γνωστη και δεν πεφτει κατω απο 100-150 ευρω την μερα.Παει πιανει ενα πολυσυχναστο δρομο το πρωι και δινει αβερτα κουλουρακια
Για αυταπασχοληση καλη ιδεα ειναι να καθαριζεις τζαμια στα φαναρια. Τωρα που ο κοσμος δεν εχει λεφτα για να καθαριζει το αμαξι στο βενζιναδικο εχει εκτοξευθει ο τζιρος των Πακηδων. Ουτε ενας δεν προσπαθει να τους πατησει. Μη μου πειτε παρανομο κλπ. Τον Πακη δεν τον κυνηγανε. Και φαγητα δικης του σπιτικης παρασκευης πουλαει στο καροτσι και τσιγαρα λαθραια πουλαει και εξαρτηματα για κινητα πουλαει και κανεις δεν τον ενοχλει.
Για επιχειρηση αλλη ιδεα ειναι να ανοιξεις κεμπαμπτζιδικο στην Αγγλια. Με Κουρδους υπαλληλους.