αυτην την στιγμη που μιλαμε κολλαει απιστευτα κ το σαιτ κ το τσατ...απλα το αναφερω
Επιβεβαιώνω. Και σε εμένα.
αυτην την στιγμη που μιλαμε κολλαει απιστευτα κ το σαιτ κ το τσατ...απλα το αναφερω
και σε μενα το ιδιο κανει.αυτην την στιγμη που μιλαμε κολλαει απιστευτα κ το σαιτ κ το τσατ...απλα το αναφερω
παλιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαυτην την στιγμη που μιλαμε κολλαει απιστευτα κ το σαιτ κ το τσατ...απλα το αναφερω
Ρε παιδια εμενα εδω και 5 μηνες δεν εμπαινε κ νομιζα πως κατι εγινε η εκλεισε το σαιτ.Και προσπαθουσα καθε εμρα σχεδον και με μοζιλλα κ με εξπλορερ.Και σημερα χωρις να αλλαξω κατι σε ρυθμισεις κτλ μπηκε ,ελεος.Ξερει κανεις τι παιζει η ειχε το ιδιο προβλημα?Μηπως αλλαξε ακτι απο το ιδιο το σαιτ?
Όλη μέρα προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες στα ποστ. Μόνο μία φωτογραφία ανά ποστ γίνεται να ανεβάσω. Όταν πάω να επισυνάψω πάνω από μία μου βγάζει αυτό το άθλιο μήνημα "500" (δείτε φώτο).
τί φταίει;
τπάρχει λύση;
Νεαρχε το ελαβα το πμ. Μηπως φταιει οτι κανω παραλληλα και αποθηκευση του πμ στα απεσταλμενα ;
Σου εχω ηδη στειλει. Αρα υποθετω πως δεν το ελαβεςΔε ξέρω. Αν θέλεις στείλε μου για δοκιμή ένα πμ χωρίς να κάνεις αποθήκευση και θα σου πω αν ήρθε,
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν είναι πολλά μέλη οn-line τότε συνήθως αργεί περισσότερο και βγάζει αυτό το message στην φωτό