Επισκέπτης
μπες με firefox...
και σε εμενα το ιδιο εκανε με opera που μπαινω
μονο ετσι δουλεψαν... :-
ε οκ δε πειραζει
σιγα μην αλλαξουμε Broswer για τις δυσλειτουργιες του bou
μπες με firefox...
και σε εμενα το ιδιο εκανε με opera που μπαινω
μονο ετσι δουλεψαν... :-
screenshot software
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]?[/size][/size][/size][/size][/size]
δεν θα τους ενδιαφερει να δωσουν απαντηση στο ερωτημα μας....Το ίδιο βγάζει και σε μένα, γιατί το κάνει αυτό;
Προφανώς δέχτηκε κάποια επίθεση το σάιτ τις προηγούμενες μέρες και αναγκάστηκαν να βάλουν κάποια έξτρα προστασία.
δεν θα τους ενδιαφερει να δωσουν απαντηση στο ερωτημα μας....
ναι αλλα εσυ βλεπω εχεις βαλει μυαλο....καμια σχεση ο κολπος του τωρα με του τοτεΓιατί γίνεσαι κακός. ....με αυτό φορά σε έχουν μπαναρει. ...Εγώ έχω ποτισει από το πολύ κόκκινο, σαν τις σερβιέτες
ναι αλλα εσυ βλεπω εχεις βαλει μυαλο....καμια σχεση ο κολπος του τωρα με του τοτε
οσο για μενα, δε βαριεσαι...ας μπαναρουν ρε φιλε, οκ....θα τα λεμε με ΠΜ
Εμένα ενώ έχω πάντα μαύρη εμφάνιση,μόλις πατήσω να δω μια κριτική γίνεται άσπρη.
Επί τη ευκαιρία,μπουρδέλα.κομ και άσπρη εμφάνιση απλά δεν ταιριάζει,ποτέ!
θα ήμουν περίεργος να μάθω πόσοι την χρησιμοποιούν!
Το σκούρο γκρι (underground) είναι το trademark.
man την πουτσισες!κ να τπ φτιαξουν,συ δεν θα προλαβεις να το δεις διοτι σου τελειωνει η μπαταριαΤο μπανερακι που κρυβει τη λιστα θα το φτιαξετε?
Το μπανερακι που κρυβει τη λιστα θα το φτιαξετε?
τυπε βαλ το κινητο στην πριζα για να φυγει το μπανερακιΤο μπανερακι που κρυβει τη λιστα θα το φτιαξετε?
εμενα παλι δεν εχει τιποτα τετοιο στο λαπτοπ. κι εφτιαξε και το μπανερ του γκλαμουρα που δε μου ανοιγε
man την πουτσισες!κ να τπ φτιαξουν,συ δεν θα προλαβεις να το δεις διοτι σου τελειωνει η μπαταρια