Νέα

Τι έπαθε το site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Κι εγω προσπαθώ να αποσυνδεθω από το κινητό και τπτα... Προσπαθώ να συνδεθώ από το λαπτοπ Επίσης τπτα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.827
Πόντοι
34.538
Το ιδιο προβλημα και γω...
Παταω συνδεση και με επαναφερει στην προηγουμενη θεση,
να φαινεται δλδ το username και ο κωδικος..

Μνμ μια μπορω να στειλω ,μια οχι..

Καντε κατι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΗΗ?????

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.304
Πόντοι
17.085
Υπεμονή. Θα ειδοποιήσω όταν ok.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.304
Πόντοι
17.085

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.112
Πόντοι
11.585
Μπομπα.!!  :rockon:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
αυτο με τα πμ το χω κι εγω το ιδιο προβλημα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.085
Πόντοι
10.686
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν θέλω να ποστάρω από το κινητό τηλέφωνο και μου βγάζει ειδοποίηση ότι ''υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης,προσπαθήστε αργότερα.'' 'Ενα άλλο πρόβλημα με το κινητό είναι ότι δεν γίνεται κανονική αποσύνδεση,με αποτέλεσμα όταν απλώς κλείνω τη σελίδα άλλες φορές αποσυνδέομαι και άλλες παραμένω συνδεδεμένος.Αυτό είναι πρόβλημα του κινητού ή του site;

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
αυτο με τα πμ το χω κι εγω το ιδιο προβλημα

Τσεκαρε κι αν καθυστερει ο δικος σου σερβερ εισερχομενων, δηλαδη αλλα μειλ απο αλλου τα λαμβανεις αμεσως και καθυστερουν μονο του σαιτ;

Αν δε καθυστερουν τα εισερχομενα σου γενικως, τοτε καθυστερουν απο τον smtp του σαιτ ή μπορει να συμβαινει προς καποιο συγκεκριμενο Pop3, δηλαδη μπορει να συμβαινει να καθυστερουν μονο προς yahoo ή μονο προς gmail πχ.

Μπορει να μην ειναι τεχνικο θεμα αλλα να γινετε λογο συγκεκριμενων policies του σερβερ.

Υποθεσεις κανω, δεν ειναι επισημες απαντησεις αυτες προφανως.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.424
Πόντοι
41.813
ολα τα παιρνω αμεσως εκτος απο δω.  ειναι η ιδια περιπτωση με την περιπτωση νο1 που εβαλε ο borgia

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν θέλω να ποστάρω από το κινητό τηλέφωνο και μου βγάζει ειδοποίηση ότι ''υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης,προσπαθήστε αργότερα.'' 'Ενα άλλο πρόβλημα με το κινητό είναι ότι δεν γίνεται κανονική αποσύνδεση,με αποτέλεσμα όταν απλώς κλείνω τη σελίδα άλλες φορές αποσυνδέομαι και άλλες παραμένω συνδεδεμένος.Αυτό είναι πρόβλημα του κινητού ή του site;

Το πρωτο προβλημα αν το λες προβλημα γιατι αυτο εμπιπτει στα policies του site, το παρατηρουμε ολοι γενικα.

Το δευτερο που αναφερεις αν δε πατησεις αποσυνδεση δε σε αποσυνδεει με το να κλεισεις τον browser μονο ή αν συνεχιζεις το σερφαρισμα.
Ετσι λειτουργουν ολα, facebook, mail, forums κτλ. Γενικα οπου κανεις login πρεπει να πατας logout αλλιως ο browser σε κραταει ενεργο.
Τωρα αν σε κραταει ενεργο για καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και μετα γινετε time out το session μπορει να ναι και θεμα του browser σου. Παντως αμα δε πατας logout δε γινεσαι logout, ο browser διατηρει το login σου.
ΥΓ
Ανεπισημες απαντησεις, σαν απλος χρηστης απανταω. Τη γνωμη μου λεω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom