You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.986
- Πόντοι
- 22.266
tσαιτ βρισκεται σε ωρα Μοσχα;--μια ωρα μπροστα δειτε την ωρα που είναι μπροστα όλα τα ποστ
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
parakalaw tous mods
giati den mporw na anoixw neo thrend
exw kati polu endiaferon
grafw greeklish giati eimai se internet cafe exwteriko
efxaristw
θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικα,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.
giati den mporw na anoixw neo thrend
exw kati polu endiaferon
grafw greeklish giati eimai se internet cafe exwteriko
efxaristw
θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικα,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.
Υπαρχει κάποιο σοβαρό θέμα στο site τον τελευταίο καιρό και εξηγώ.
Κανω log in με δείχνει συνδεδεμένο καθώς και το πράσινο λαμπάκι on, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορώ να ποστάρω τίποτα διότι η "ΠΑΡΑΘΕΣΗ" δεν υπάρχει.
Τωρα που γράφω με δείχνει πως δεν ειμαι συνδεδεμένος καθόλου. Δηλαδή πάνω δεξιά που θα επρεπε να γράφει το ο ολα μου δεν υπαρχει.
Για να κανω log in επρεπε να Μπο σε νήμα και να αναζητήσω στοιχεια αλλού μέλους και να βαλω εκει username και password.
Τρελό...; Πεστε μου εσείς../
Κανω log in με δείχνει συνδεδεμένο καθώς και το πράσινο λαμπάκι on, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορώ να ποστάρω τίποτα διότι η "ΠΑΡΑΘΕΣΗ" δεν υπάρχει.
Τωρα που γράφω με δείχνει πως δεν ειμαι συνδεδεμένος καθόλου. Δηλαδή πάνω δεξιά που θα επρεπε να γράφει το ο ολα μου δεν υπαρχει.
Για να κανω log in επρεπε να Μπο σε νήμα και να αναζητήσω στοιχεια αλλού μέλους και να βαλω εκει username και password.
Τρελό...; Πεστε μου εσείς../
Δεν γνωρίζω αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί παλιότερα,αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις ''απαντήσεις'' από το κινητό.Συγκεκριμένα βγάζει σχεδόν πάντοτε ειδοποίηση για υπέρβαση του μέγιστου χρόνου σύνδεσης χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα,αφού το μήνυμα το αντιγράφω από τις σημειώσεις και το επικολλώ στην ''απάντηση''.Φταίει το δίκτυο,το κινητό,το site;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
πηγαινε ρυθμισεις του προφιλ,και καπου θα δεις επιλογη,'επανασυνεση αυτοματη'.τσεκαρε το.Δεν γνωρίζω αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί παλιότερα,αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις ''απαντήσεις'' από το κινητό.Σσυγκεκριμένα βγάζει σχεδόν πάντοτε ειδοποίηση για υπέρβαση του μέγιστου χρόνου σύνδεσης χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα,αφού το μήνυμα το αντιγράφω από τις σημειώσεις και το επικολλώ στην ''απάντηση''.Φταίει to δίκτυο,το κινητό,το site;
Zantarien
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1
Κάθε φορά που απαντώ σε θέμα βγάζει "Το μήνυμα περιμένει έγκριση" και κοκκινίζει το κείμενο.
Φυσικά δεν ανεβαίνει ποτέ(έχω γράψει 6-7), παρά μόνο μια απάντηση μου έχει ανέβει, μετά απο μια μέρα δεν ξέρω πως.
Λογικά πρέπει να συμβαίνει επειδή είμαι καινούργιος χρήστης, όμως πιο σπαστικό πράγμα σε φόρουμ δεν έχω ξανασυναντήσει!!
Πραγματικά θέλω να ρωτήσω και να συμμετέχω σε συζητήσεις και βλέπω "Το μήνυμα περιμένει έγκριση". Fail απλά.
Κάντε κάτι ρε παιδιά οι moderators, ούτε σε forum στη Τεχεράνη να έγραφα!!
Φυσικά δεν ανεβαίνει ποτέ(έχω γράψει 6-7), παρά μόνο μια απάντηση μου έχει ανέβει, μετά απο μια μέρα δεν ξέρω πως.
Λογικά πρέπει να συμβαίνει επειδή είμαι καινούργιος χρήστης, όμως πιο σπαστικό πράγμα σε φόρουμ δεν έχω ξανασυναντήσει!!
Πραγματικά θέλω να ρωτήσω και να συμμετέχω σε συζητήσεις και βλέπω "Το μήνυμα περιμένει έγκριση". Fail απλά.
Κάντε κάτι ρε παιδιά οι moderators, ούτε σε forum στη Τεχεράνη να έγραφα!!
Ξέρω ότι για τόσο παλιό μέλος η συνεισφορά μου είναι σχεδόν ανύπαρκτη...
αλλά σαν είπα να συμμετέχω...
έχω κάνει 2 κριτικές που ανεβηκαν με καθυστέρηση 2 ημερών (δεν μου φάνηκε παράλογο)
κι έχω κάνει ένα ποστ σε θέμα του forum το οποίο εδώ και 10 μέρες περιμένει έγκριση...
εν τω μεταξύ στο συγκεκριμένο θέμα από την ώρα που εγώ σχολίασα έχουν ανέβει 1,5 σελίδα σχόλια!
Δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ...αλλά βλέποντας και άλλα σχόλια παραπόνων
για το πόσο αργά "εγκρίνονται" κάποιοι χρήστες, είπα να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου.
Πρότασεις:
1)βάλτε περισσότερους mods να εγκρίνουν...
2)κατηγοριοποιείς τα θέματα ώστε πολλά εξ αυτών να μπορούν να δέχονται σχολιασμό άνευ έγκρισης
και μόνον κατόπιν report από κάποιον να διαγράφονται ή να παιρνούν "λογοκρισία".
3) Εφόσον ένα θέμα εγκρίνεται δώστε την δικαιοδοσία της έγκρισης σχολίων στον δημιουργό του θέματος.
(προγραμματιστικά δεν ξέρω πόσο εύκολο, είναι αλλά προτάσεις κάνω)
ΥΓ. Δεν τα λέω σαν παράπονο έτσι κι αλλιώς χόμπι βγάζουμε εδώ, δεν λύνουμε το κυπριακό...
αλλά πράγματι κάποιος που θέλει να συνεισφέρει μπορώ να καταλάβω ότι ξενερώνει.
αλλά σαν είπα να συμμετέχω...
έχω κάνει 2 κριτικές που ανεβηκαν με καθυστέρηση 2 ημερών (δεν μου φάνηκε παράλογο)
κι έχω κάνει ένα ποστ σε θέμα του forum το οποίο εδώ και 10 μέρες περιμένει έγκριση...
εν τω μεταξύ στο συγκεκριμένο θέμα από την ώρα που εγώ σχολίασα έχουν ανέβει 1,5 σελίδα σχόλια!
Δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ...αλλά βλέποντας και άλλα σχόλια παραπόνων
για το πόσο αργά "εγκρίνονται" κάποιοι χρήστες, είπα να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου.
Πρότασεις:
1)βάλτε περισσότερους mods να εγκρίνουν...
2)κατηγοριοποιείς τα θέματα ώστε πολλά εξ αυτών να μπορούν να δέχονται σχολιασμό άνευ έγκρισης
και μόνον κατόπιν report από κάποιον να διαγράφονται ή να παιρνούν "λογοκρισία".
3) Εφόσον ένα θέμα εγκρίνεται δώστε την δικαιοδοσία της έγκρισης σχολίων στον δημιουργό του θέματος.
(προγραμματιστικά δεν ξέρω πόσο εύκολο, είναι αλλά προτάσεις κάνω)
ΥΓ. Δεν τα λέω σαν παράπονο έτσι κι αλλιώς χόμπι βγάζουμε εδώ, δεν λύνουμε το κυπριακό...
αλλά πράγματι κάποιος που θέλει να συνεισφέρει μπορώ να καταλάβω ότι ξενερώνει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.916
- Πόντοι
- 42.697
Καλημέρα ........
Εχει χαλάση ή ώρα στό sait.... ?????????
καλησπερα!
απο οτι φαινεται ναι!
θα το κοιταξουμε!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.993
- Πόντοι
- 22.785
.......καλησπερα!
απο οτι φαινεται ναι!
θα το κοιταξουμε!
.........
Επισκέπτης
Τι γινεται πλεον με τις ωρες στο σαιτ?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.093
- Πόντοι
- 4.365
Έχει αναφερθεί πολλές φορές, αλλά η κατάσταση χειροτερεύει.. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνεται διάλογος μέσα σε μια κριτική.. Κάνω μια ερώτηση σε ένα παλληκάρι, έχουν περάσει 30 ώρες και δεν έχει εμφανιστεί το σχόλιο..
Προσωπική μου άποψη, αν υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα καταργήστε τα σχόλια, αλλιώς ελεύθερα όπως και τα μηνύματα..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Nαι με τα σχόλια υπήρχε μια καθυστέρηση. Είναι ok τώρα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K