apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η επιλογή Forum -> Νέα μηνύματα, δεν δουλεύει (;)
@Nipple, thanks το είχα δει. Απλα η μηχανική κίνηηση.
Ενα άλλο πρόβλημα, είναι ότι καθυστερεί κάποιες φορές στην απάντηση. "Φορτώνει" αρκετή ώρα, και βγάζει μήνυμα "Πρόβλημα φόρτωσης", κάνω update και μερικές φορές έχει βγεί το μήνυμα, αλλες φορές όχι. Εχω κάνει καθαρισμό cookies κοκ.
Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος παρόμοιo πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
μπες στις ρυθμισεις του κρομ και σβησε ιστορικο κουκις....ξαναμπες και εν αναγκη κανε επαναφορτωση της αρχικης σελιδαςμπορεί κανείς να μου πει γιατί εδώ και καιρό, το έχω ξαναγράψει, δεν μπορώ να μπω στο σάιτ από το Γκουγκλ, βγαίνει ο γλομπέος και μήνυμα we will be online ή κάτι τέτοιο ενώ την ίδια στιγμή από τον Εξπλόρερ μπαίνω κανονικά, όπως αυτή την στιγμή?
ουτε σε μενα τυπε :Sη μαυρη εμφανιση δεν παιζει :S
Στείλε αν θες ένα mail στο info@bourdela.com απ' το mail που έχεις τώρα και γράψε λεπτομέρειες.Ρε παιδιά, πως μπορώ να αλλάξω το email που είχα δηλώσει όταν είχα κάνει εγγραφή και δεν ισχύει πια;
Μου το αλλάζει, αλλά μετά από λίγο βάζει από μόνο του ξανά το παλιό.
Εχω βάλει και τον κωδικό πρόσβασης, γιατί χωρίς αυτόν δεν κρατάει τις αλλαγές που κάνεις.
Παίζει.η μαυρη εμφανιση δεν παιζει :S
Παίζει.
ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ANTISTHENIS ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ SITE....
παραφράζω το μηνυμα του Α/ΓΕΝ προς το ΠΝ τη νυχτα των ΙΜΙΩΝ για να δωσω δραματικό τόνο στα λεγόμενά μου!!!
Μια χαρα...Και όσο βλεπω τι γινεται κάτω,μάλλον θα κάτσω εδω μόνιμα...περνάς καλά τουλάχιστον ,εκεί ?