dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τα ιδια κ σε μενα...ρε γιατρε παταω μερικες φορεσ για ανανεωση και δεν κανει μονο σε μενα το κανει η ειναι γενικο το κακο?
τα ιδια κ σε μενα...ρε γιατρε παταω μερικες φορεσ για ανανεωση και δεν κανει μονο σε μενα το κανει η ειναι γενικο το κακο?
Ανανέωση πού ακριβώς; Τί εννοείς;ρε γιατρε παταω μερικες φορεσ για ανανεωση και δεν κανει μονο σε μενα το κανει η ειναι γενικο το κακο?
Ok αν το ξαναδείς εσύ ή κάποιος άλλος πείτε.παταμε ρε συ την ανανεωση πανω απο τα θρεντ στην αρχικη σελιδα και ειναι σαν να μην το πας καν
δεν το κανει παντα αλλα το κανει συχνα αυτο αρχισε απο χθες το βραδυ τετοια ωρα
ενω μπαινει κανονικα στα θρεντ στο φορουμ εκει που λεει ανανεωση στην αρχικη πολλες φορες δεν κανει τπτ
Κάνε delete cookies και ανανέωση. Λύθηκε αυτό το πρόβλημα με το μενού.Eμένα εδώ και 3 μέρες όταν πατάω ΑΡΧΙΚΗ,βγαίνει αυτό μονίμως
για να μπω στην αρχική,πατάω το λινκ που έχω στους Σελιδοδείκτες μου και μπαίνει πάντα με την άσπρη και αποσυνδεδεμένος
προφητικόςπαει καλα αντι τις τελευταιες ωρες δεν εχει θεμα
προφητικός
παει καλα αντι τις τελευταιες ωρες δεν εχει θεμα
Σε λίγο θα είναι ok.Εδώ καί αρκετή ώρα τα avatar's τών περισσοτέρων μελών έχουν εξαφανισθεί ! γιατί άραγε ?
χωρισμενος με την κυρια τυχη εδω και χρονια γαματα :S :Sεισαι για ποδαρικο την πρωτοχρονια γιατρε μου
Είναι οκ.Σε λίγο θα είναι ok.