dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
σιγα...πατε μια ωρα πισω...μεγαλη διαφορα....Αν δουλευεις σε εργοστασιο.....καλέ άλλη ώρα έχουμε εδώ..
σιγα...πατε μια ωρα πισω...μεγαλη διαφορα....Αν δουλευεις σε εργοστασιο.....καλέ άλλη ώρα έχουμε εδώ..
Κάποια εμπορικά εδώ ανοίγουν στις 11. :S όπως για παράδειγμα το Habitat...χθες την πάτησα...μα αν είναι δυνατον!σιγα...πατε μια ωρα πισω...μεγαλη διαφορα....
Αντισθένη μου δεν είμαι εντάξει!!
βουλγαρια η "κοπελα" ειναι τυπε ;σιγα...πατε μια ωρα πισω...μεγαλη διαφορα....
πηγαινε στο κααρσταντ ή στο Καουφκοφ ή καπως ετσι...Κάποια εμπορικά εδώ ανοίγουν στις 11. :S όπως για παράδειγμα το Habitat...χθες την πάτησα...μα αν είναι δυνατον!
International είμαι. Καθολικό Πάσχα στη Βαρσοβία ....θα πάω με ντόπια.Θα σας μεταφέρω και τελευταια νέα απο πουτανόπιατσεςβουλγαρια η "κοπελα" ειναι τυπε ;
Αυτά ανοίγουν 10, αλλά δεν έχουν έπιπλαπηγαινε στο κααρσταντ ή στο Καουφκοφ ή καπως ετσι...
@redmanftw αν θυμαμαι καλα ειναι Γερμανια...προσωπικα δεν εμενα ουτε ωρα σε αυτους...απο αρχες 90 ταξιδευω Γερμανια...ουστ!
λαικ χιαρ νογουεαρπηγαινε στο κααρσταντ ή στο Καουφκοφ ή καπως ετσι...
@redmanftw αν θυμαμαι καλα ειναι Γερμανια...προσωπικα δεν εμενα ουτε ωρα σε αυτους...απο αρχες 90 ταξιδευω Γερμανια...ουστ!
Δατς ραΐτ!λαικ χιαρ νογουεαρ
Μια χαρά δουλεύει το σαιτ
τα σεβη μου αγιε.μηπως με νηστεια και προσευχη λυθουν ολα;Πιάστε τον κ. Βήτα Κάπα τον χιλιοστό εννεακοσιοστό ογδοηκοστό πρώτο και κάντε τα ξανά μανά όλα. Μπορεί βέβαια να μην επιλύσει το πρόβλημα που έχετε με τον ισότοπο, αλλά αν μη τι άλλο θα έχετε τουλάχιστον εκτονωθεί.
ευχαριστω γειτονα,νομιζω οτι το ελυσα το το θεμαΕαν έχεις για browser τον mozilla,
Eργαλεία---> Εκκαθάριση πρόσφατου ιστορικού------> ΕΠΈΛΕΞΕ χρονική διάρκεια ΟΛΑ μάρκαρε το κουτάκι που γράφει cookies και πάτα το εκκαθάριση τώρα.
Διαγραφή cookies και cache και μετά ανανέωση σελίδας.
πας tools>clear recent history κ εκει ξεκλικαρεις cookies κ cache,πατας clear now,κανεις refresh κ εισαι γαμπρος!Και πως το κάνουμε αυτό γιατί είμαι μάπας;
Mπαινεις κατευθειαν και με την ανανεωση σελιδας οπως εισαιΠροσπαθώ να μπω στο site και μου βγάζει μία λευκή σελίδα με το παρακάτω μήνυμα:
Για λίγο off. Σε λίγο online και πάλι...
Τώρα έχω μπει από την αναζήτηση στο Google "Προσωρινά αποθηκευμένη"...
Τι γίνεται;