Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ξανά online!
Επόμενος οιωνός είναι να γίνει στρέιτ ο Λιλας :SΠλησιαζει το τελος του κοσμου....
και αυτο ηταν ενας οιωνος...!!!
Μηπως το 'χακαρε' το site ο μπολντης..?!! για να γλυτωσει τον τιτλο...??!!!σαμποταρετε τον μιστερ μαλακα 2012 εε
Επόμενος οιωνός είναι να γίνει στρέιτ ο Λιλας :S
πλακα πλακα αν γινει κανενας μικροσεισμος μεθαυριο να δειτε πως θα παει το σκατο στη καλτσαΠλησιαζει το τελος του κοσμου....
και αυτο ηταν ενας οιωνος...!!!
θα μας παει αιμααααααααπλακα πλακα αν γινει κανενας μικροσεισμος μεθαυριο να δειτε πως θα παει το σκατο στη καλτσα
τι εγινε βρε αντισθενη.
πριν λιγω μπηκα,,,αλλα στην αρχικη σελιδα δεν με βαζει με τιποτα λεει σε λιγω και παλι ονλαιν.
ασ μου απαντιση καπιοσ. η κριτικη μου για τη ναταλια προχθεσ στο ηφαιστου 23 γιατι δεν υπαρχει ενω ειχε αναρτηθει.
αυτο ευχομαι και εγω και το σκεφτομαι καθε μερα πως θα βγει καποιος που δεν του αρεσει η τοση ελευθερια που εχει το σαιτ και θα το στυλει αδιαβαστομάλλον το site το χτύπησε η μαριάννα μάγκες ...
έχωσε εξώδικα ...
το περίεργο είναι πως γενικά από google chrome
σου έβγαζε πως έχει θέμα και από firefox
εύχομαι να μην έρχεται το τέλος δικοί μου !!!!
bourdela.com uber alles !!!
oracle?Υπήρξε ένα πρόβλημα σ' έναν server, χρειάστηκε να γίνει επιδιόρθωση, μεταφορά αρχείων σε άλλον κλπ. κλπ. Χάθηκαν δυστυχώς δεδομένα 12 ωρών, αλλά ήταν το λιγότερο κακό που μπορούσε να γίνει. Τέλος καλό όλα καλά πιστεύω. Αν θέλουν οι συνάδελφοι ας ξαναγράψουν τις κριτικές τους που δε βλέπουν αναρτημένες.