Το σάϊτ υφίσταται επιθέσεις από χάκερς
γεροντοκόρες αγάμητες και κακιασμενες λεσβίες
καθώς και από πασόκους που θεωρούν υπεύθυνο
το μπου.κομ για την μεγάλη πτωση του λαϊκου κινήματος !
Oι φεμινιστριες ειναι πισω απο την επιθεση
Το σάϊτ υφίσταται επιθέσεις από χάκερς
γεροντοκόρες αγάμητες και κακιασμενες λεσβίες
καθώς και από πασόκους που θεωρούν υπεύθυνο
το μπου.κομ για την μεγάλη πτωση του λαϊκου κινήματος !
ελεεινιδες,συριζα και χρυση αυγη πισω απο την επιθεση...καρατσεκαρισμενοΟι οβραίοι είναι πίσω από την επίθεση ….φως φανάρι
καλά ρε τσιφούτη σε λαπτοπ τρέχεις το σάιτ;Eίχαμε πρόβλημα με έναν δίσκο. Ευτυχώς πάλι online τώρα και φτιάχνουμε όποια ζημιά έγινε. Ας γράφετε εδώ ό,τι πρόβλημα βλέπετε να τα φτιάξουμε όλα.
δεν μπορεσα να ανεβασω φωτο...Eίχαμε πρόβλημα με έναν δίσκο. Ευτυχώς πάλι online τώρα και φτιάχνουμε όποια ζημιά έγινε. Ας γράφετε εδώ ό,τι πρόβλημα βλέπετε να τα φτιάξουμε όλα.
να κάνουμε έρανο μαλάκα να του πάρουμε ένα τέτοιο:δεν μπορεσα να ανεβασω φωτο...
αντισθενη πρεπει να μας εχεις εναλακτικη δεν μπορει για ενα δισκο να χασουμε το παρεακι
Eίχαμε πρόβλημα με έναν δίσκο. Ευτυχώς πάλι online τώρα και φτιάχνουμε όποια ζημιά έγινε. Ας γράφετε εδώ ό,τι πρόβλημα βλέπετε να τα φτιάξουμε όλα.
και βγαζει σφαλμα τωρα που πηγα να αλλαξωΔεν εμφανιζονται τα αβαταρ....
και βγαζει σφαλμα τωρα που πηγα να αλλαξω
^^
Αυτό που λέν οι αποπάνω
Ο κατάλογος για αποστολή συνημμένων δεν είναι εγγράψιμος. Το συνημμένο σας ή το πορτραίτο σας δεν μπορεί να αποθηκευτεί.
Θέλω το άβατάρ μου.
Καλά μιλάμε --------->πόσταρε το στο tumblr κ έπειτα πάρε την url εικόνας κ πόσταρε την στην 2ή νομίζω επιλογή εκεί που λέει θα βαλω δική μ φωτό, υποθετικά μιλάω
Καλά μιλάμε --------->
χαχαχα μα πόσο καμμένη είμαι πιά *P