You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Αν και δεν είμαι θρήσκος, συμφωνά απολύτως. Νομίζω πως ο φίλος ξέφυγε λίγο.Χριστοπαναγίες να ρίχνεις στο σπίτι σου....απορώ πώς οι mods ακόμα δεν το έχουν σβήσει....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι θέμα αν είσαι ή δεν είσαι...κάποιοι είναι και δεν ανέχονται....εγώ δεν το παίζω της εκκλησίας αλλά χριστοπαναγίες δεν ρίχνω ποτέ...δεν με εκφράζουν και φυσικά δεν μου αρέσει να τις ακούω...Αν και δεν είμαι θρήσκος, συμφωνά απολύτως. Νομίζω πως ο φίλος ξέφυγε λίγο.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
+10000000000000000000 και από μένα..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κόκκινη κάρτα έπρεπε να του βγάλεις...όχι πράσινη...και παρακαλώ τους mods στην παράθεση που έχω κάνει να το σβήσουν και από εκεί....να μην φαίνετε καθόλου.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
ΟΚ...το βγάλατε...ευχαριστώ....
Δεν είναι θέμα αν είσαι ή δεν είσαι...κάποιοι είναι και δεν ανέχονται....εγώ δεν το παίζω της εκκλησίας αλλά χριστοπαναγίες δεν ρίχνω ποτέ...δεν με εκφράζουν και φυσικά δεν μου αρέσει να τις ακούω...
ούτε εμένα με εκφράζουν κυρίως αισθητικά,αλλά και τη διαγραφή τους τη θεωρώ ψευτοσυντηρητισμό....η ελευθερία του λόγου περιλαμβάνει και κάθε είδους παρεκτροπές....(αν θεωρείται παρεκτροπή να βρίζεις τα θεία)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Ελευθερία του λόγου με τέτοιες χυδαίες εκφράσεις δεν τίθεται πιστεύω. Εκτός του ότι είναι άκρως αντιαισθητικές τέτοιες κουβέντες είναι και πάρα πολύ προσβλητικές και ενοχλητικές. Ψευτοσυντηρητισμός δεν είναι καθόλου.
Επισκέπτης
+1000 για τους υπεύθυνους του siteερωτηση προς τεχνικους. γιατι **** ************* μου βγαζει περιεργες γραμματοσειρες το site? παταω encoding greek αλλα και παλι μετα που παω σε αλλεσ σελιδες παλι βγαζει ακαταλαβιστικα.
Είπαμε[/URL] να μιλάμε ελεύθερα, όχι και έτσι όμως
Τι επαθε παλι και δεν ανεβαζει φωτος
Γέμισε το όριο που είχα βάλει...3gb φωτογραφίες έχουν μαζευτεί.
Το ανέβασα, try now
ούτε εμένα με εκφράζουν κυρίως αισθητικά,αλλά και τη διαγραφή τους τη θεωρώ ψευτοσυντηρητισμό....η ελευθερία του λόγου περιλαμβάνει και κάθε είδους παρεκτροπές....(αν θεωρείται παρεκτροπή να βρίζεις τα θεία)
Τι υποκρισία που την έχουν μερικοί εδώ μέσα...
να πηγαινεις με δυστυχισμένα (στην πλειοψηφεία τους) πλάσματα, και να τους πηδάς την αξιοπρέπεια (όση τους απέμεινε) για 15 και 20 ευρουλάκια...και από την άλλη να σε ενοχλούν οι βλασφημίες στα θεία...
ελπίζω να μην ξεχνάτε να πάτε στην εκκλησία την κυριακή...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Τι υποκρισία που την έχουν μερικοί εδώ μέσα...
να πηγαινεις με δυστυχισμένα (στην πλειοψηφεία τους) πλάσματα, και να τους πηδάς την αξιοπρέπεια (όση τους απέμεινε) για 15 και 20 ευρουλάκια...και από την άλλη να σε ενοχλούν οι βλασφημίες στα θεία...
ελπίζω να μην ξεχνάτε να πάτε στην εκκλησία την κυριακή...
Gushallo , και αυτές που πηδάμε κάποιες φορές "τσάμπα", δυστυχισμένα και ανελεύθερα πλάσματα είναι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Πολλά ++++Gushallo , και αυτές που πηδάμε κάποιες φορές "τσάμπα", δυστυχισμένα και ανελεύθερα πλάσματα είναι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Επισκέπτης
++++++++++++++++
Παρακαλώ κάποιον από τους mod να μου πει γιατί δεν μπορούμε να δούμε ταξινομημένες απαντήσεις σε θρεντ που εχούμε ποστάρει και γενικά το μενού που υπήρχε πάνω από τις απαντήσεις σε κάθε θρεντ. Είναι τεχνικό το πρόβλημα? Θα επανέλθει καποια στιγμή μαζί με το search? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε savalas, μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Στην κορυφή της σελίδας σε κάθε θρεντ μπορούσα μέχρι πρότινος να κλικάρω στο "απαντήσεις σε δικά σας μηνύματα" και "απαντήσεις σε μηνύματα που έχουν αποσταλεί από την τελευταία σύνδεση". Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει πλέον,με αποτέλεσμα να πρέπει να ψάχνεις στο μενού με τις θεματικές ενότητες για να βρεις καινούρια ποστ. Επίσης, search με αναζήτηση λέξης ή ονόματος δεν υπάρχει μέσα σε κάθε θρεντ. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός. Μήπως όμως το πρόβλημα το έχω μόνο εγώ;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K