pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
O Goliathπεριπτερας?
ο μεμος?
O Goliathπεριπτερας?
ο μεμος?
ρε δε ντρέπεσε, χακάρεις που χακαρεις, καντο με στιλτι εγινε ρε παιδια?
αρχισαμε κι εδω μεσα να χακαρουμε λογαριασμους και να αλλαζουμε κωδικους προσβασης???
βαλε ενα διπλο ουισκιΔε χρειάζεται hacking ο Admin - και PMs διαβάζει άμα γουστάρει. ;)
Οχι.Αρκετά βράδια τώρα και παλαιότεραΤο βραδυ τελευταια κολλαει το σαιτ,μονο εγω το εχω το προβλημα αυτο;
θα δεχεται κλωνοεπιθεση τυπε
στα οπλα τυποι μου
τυπε σαιτ με τετοιους σωματαραδες οπως εκτορα,πιτσι και λαιον,γομαρια οπως γλ και δοκιμαζω ,απολυτους τυπους,με λακη με τα κουμπουρια και τα υποπολυβολα,εθνοφυλακες και τσγματασφαλιτες,με περσονα στρατηλατη,νατσο και σουπερμαους οπλισμενους με μολοτοφ ,ναυαρχο με μια ντουζινα φρεγατες ετοιμοπολεμες,ουκαδες αγαπουληδες και λοιπες μορφες αποκλειεται να χασει τον πολεμο.... ;)θα τους γαμησουμε τυπε
το σαιτ γαμαει δεν παιζει....γαμαει
εγραψεςτυπε σαιτ με τετοιους σωματαραδες οπως εκτορα,πιτσι και λαιον,γομαρια οπως γλ και δοκιμαζω ,απολυτους τυπους,με λακη με τα κουμπουρια και τα υποπολυβολα,εθνοφυλακες και τσγματασφαλιτες,με περσονα στρατηλατη,νατσο και σουπερμαους οπλισμενους με μολοτοφ ,ναυαρχο με μια ντουζινα φρεγατες ετοιμοπολεμες,ουκαδες αγαπουληδες και λοιπες μορφες αποκλειεται να χασει τον πολεμο.... ;)
εν αναγκη βαζουμε και τον αβραμη στον ηλεκτρονικο πολεμο,τον βολτερο στην πολεμικη προπαγανδα,τον λιλα στα πυραυλικα συστηματα και τον βοθρο στον χημικο πολεμο ,τους πεταμε και δυο γκομενακια αλα σιλβα και βιλμα ως κατασκοπινες και τους γαμαμε τα πρεκια....
Ολα καλά τα λες,αλλά ο ...ΠΙΤΣΙ?????μια σταλιά ειναι ο φουκαράς,τι τον βάζεις στην πρωτη γραμμή?Ειναι και αγαπούλας τωρα.......τυπε σαιτ με τετοιους σωματαραδες οπως εκτορα,πιτσι και λαιον,γομαρια οπως γλ και δοκιμαζω ,απολυτους τυπους,με λακη με τα κουμπουρια και τα υποπολυβολα,εθνοφυλακες και τσγματασφαλιτες,με περσονα στρατηλατη,νατσο και σουπερμαους οπλισμενους με μολοτοφ ,ναυαρχο με μια ντουζινα φρεγατες ετοιμοπολεμες,ουκαδες αγαπουληδες και λοιπες μορφες αποκλειεται να χασει τον πολεμο.... ;)
εν αναγκη βαζουμε και τον αβραμη στον ηλεκτρονικο πολεμο,τον βολτερο στην πολεμικη προπαγανδα,τον λιλα στα πυραυλικα συστηματα και τον βοθρο στον χημικο πολεμο ,τους πεταμε και δυο γκομενακια αλα σιλβα και βιλμα ως κατασκοπινες και τους γαμαμε τα πρεκια....
τυπε σαιτ με τετοιους σωματαραδες οπως εκτορα,πιτσι και λαιον,γομαρια οπως γλ και δοκιμαζω ,απολυτους τυπους,με λακη με τα κουμπουρια και τα υποπολυβολα,εθνοφυλακες και τσγματασφαλιτες,με περσονα στρατηλατη,νατσο και σουπερμαους οπλισμενους με μολοτοφ ,ναυαρχο με μια ντουζινα φρεγατες ετοιμοπολεμες,ουκαδες αγαπουληδες και λοιπες μορφες αποκλειεται να χασει τον πολεμο.... ;)
ναι ε;δεν ειναι χαρντφακερ ρεαλιστης δλδ σαν τον τζοκερ κλπ......Ολα καλά τα λες,αλλά ο ...ΠΙΤΣΙ?????μια σταλιά ειναι ο φουκαράς,τι τον βάζεις στην πρωτη γραμμή?Ειναι και αγαπούλας τωρα.......
εγω θα παω ετσι ντυμενη,μην δωσω και στοχο!τους πεταμε και δυο γκομενακια αλα σιλβα και βιλμα ως κατασκοπινες και τους γαμαμε τα πρεκια....
μαρουλι σε παει η συνδεση broΣυνηθισμενος πια,1 λεπτο να φορτοσει η καθε σελιδα
Μονο σε αυτο το σαιτ εχω θεμα,τα αλλα πανε τρενο .μαρουλι σε παει η συνδεση bro