τι ειναι αυτο που μου βγαζει????
Έλα ντε... Κι εγώ το είδα πριν λίγο
Κολλάει το σκασμένο πάλι
Μια απ' τα ίδια και σε μένα. Και όταν δεν κολλάει είναι αργό. Συμβαίνει κάτι;
Τι ping pong λες ρε μανάρι?Μόνο να το ανοίγω και να το κλείνω ξέρω.ναι συμβαινει...
αργει να δωσει pong! ο σερβερ
οταν του κανεις ping?
πατα ctrl + r
αν τρεχεις Windows
δωσε την εντολη ping
Τι ping pong λες ρε μανάρι?Μόνο να το ανοίγω και να το κλείνω ξέρω.
Τι ping pong λες ρε μανάρι?Μόνο να το ανοίγω και να το κλείνω ξέρω.
Το ping το είχα δοκιμάσει πριν κάποια ώρα στο Λίνουξ κι εγώ. Δεν μού έδειξε πρόβλημα
και εγω αυτο ξερω και οποτε θελεται παμε και ενα διαγωνισμο να σας παρω τα σοβρακαEλα αυτο εννοει ο Μορτηs
ουτε το πινγκπονγκ ουτε το βολει μας φταιει....φταιει που δεν γιναμε συνδρομητικο σαιτ οπως ειπε ο γιωργος καποτε για να ειμαστε χωρις μπανερακια και σκατουλακια και γκιφακια και πουτανες και χορευτριες να χορευουν δεξια και αριστερα μας....και θα μασταν και ελιτιστικο σαιτ.....οχι σαν τωρα που αμα βγαλει νεα τσοντα η σειρηνα πλακωνει ο καθε πικραμενος να βρει τα λινκς....
και θα χαμε και την ανεξαρτητη φωνη μας....α ρε γιωργο ησουν πολυ μπροστα τελικα.....
Ναι.Δεν ειναι κατι αυτο
ping στελνεις στον σερβερ για να
του πεις "ειμαι και εγω εδω" και θα σου απαντησει με ενα pong
αν κατι δεν παει στραβα δηλαδη ...
ας πουμε πριν που εδειξα αυτο
Πακέτα: Απεσταλμένα = 4, Ληφθέντα = 0, Απολεσθέντα = 4 (απώλεια 100%),
χαθηκανε και τα 4 μικρα κομματακια του μηνυματος που ηθελα να στειλω στον σερβερ...
αυτο σημαινει πως αν εκεινη την στιγμη ανοιγες τον εξ πλορερ η οποιονδηποτε αλλο μπραουζερ χρησιμοποιεις
και πατουσες να συνδεθεις στο μπουρδελα θα σου ελεγε δεν ειναι δυνατη η εμφανιση της σελιδας...
4 χ 8 = 32 bits το ping που στελνεις στον σερβερ και αν δεν απαντησει
σημαινει οτι δεν ειναι διαθεσιμος... κατι τετοιο παιζει και εδω ισως για αυτο
κολλαει το σαιτ.
και εγω αυτο ξερω και οποτε θελεται παμε και ενα διαγωνισμο να σας παρω τα σοβρακα
ελπιζω τουλαχιστον
Ping στο Λινουξ? χμμμ δεν το θυμαμαι αυτο
κατσε να βγω απο τα Windows
να μπω απο λινουξ να δω αν τρεχει αυτη η εντολη
στο shell prompt και δινει αποτελεσματα.
αααααααααααχαχαχαχαχχχααχαχαχαχχχαχαχαχα
ρε οτι θελεται αρκει να θυμηθω να παιξω οπως οταν ημουν πιτσιρικαςE οχι και ...σωβρακα βρε αδερφε......Μποξερακι