gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ψωνάραααααααααααααααααποσταρω για να δω και τη δικη μου υπογραφη.
Ψωνάραααααααααααααααααποσταρω για να δω και τη δικη μου υπογραφη.
να δω αν κοπηκε οπως του ελτζι ρεεεεΨωνάρααααααααααααααααα
Και σε μένα ακριβώς το ίδιο!!!Ρε, εδώ και κανά μήνα περίπου το σάιτ έχει γαμηθεί να κολλάει (ιδίως σε θρεντ που έχουν φωτο αλλά όχι μόνο).
Υποψιάζομαι, χωρίς να μπορώ να το άποδώσω με τεχνικούς όρους, ότι φταίει που το σάιτ έχει υπερφορτωθεί με τις διαφημίσεις των στούντιο κτλ και επηρεάζεται η όλη λειτουργία του.
Ο μόνος τρόπος που έχω βρει για να αποτρέπω τον Η/Υ να κολλήσει, είναι κάθε που κλικάρω σελίδα θρεντ να πατάω στο καπάκι μια ανανέωση σελίδας.
100% επιτυχία, αλλά καταντάει εκνευριστικό.
Σημειωτέον ότι το ίδιο και χειρότερα κολλάει ο υπολογιστής στη δουλειά μου.
Καληνυχτώ
(ας απαντήσει όποιος ξέρει ή και όποιος δεν ξέρει- δεκτή κάθε γνώμη)
Κι εγώ νόμιζα ότι κολλάει επειδή μου χύθηκε ολόκληρο ποτήρι με καφέ πάνω στο pcουλίνι μου?και γω νομιζω οι πολλες φωτο και μπανερς το κανουν να κολλαει....
Σβήσε και κάνα πμ βρε Σίλβα...το μπούκωσες..και προς στιγμην χαρηκα πως βαλατε το μαυρο φοντο αλλα στο ριφρες πηρα τα ριπαπα του αντι
βαριεμαι,κολλαει και αργει πολυ οταν σβηνω.Σβήσε και κάνα πμ βρε Σίλβα...το μπούκωσες..
Με γόμα ίσως?βαριεμαι,κολλαει και αργει πολυ οταν σβηνω.
Πωπω, μου λειψε το μαύρο φόντο.και προς στιγμην χαρηκα πως βαλατε το μαυρο φοντο αλλα στο ριφρες πηρα τα ριπαπα του αντι
Πωπω, μου λειψε το μαύρο φόντο.
ΥΓ 1347 pm; :o Ολόκληρο φόρουμ έχεις φτιάξει
siga τα πολλα βρε!!!
αν δεν εσβηνα κιολας!!!
ΥΓ 1347 pm; :o Ολόκληρο φόρουμ έχεις φτιάξει
σιγα το κατορθωμα ρε τυπε...καν'το λιονταρινα7 να δεις για ποτε τα πιασες...ΥΓ 1347 pm; :o Ολόκληρο φόρουμ έχεις φτιάξει
διπλα στο φυλης 104...στα τραβελια..Σε ποιό στούντιο δουλεύει;
διπλα στο φυλης 104...στα τραβελια..
τι να σου λεω ρε φιλε.....Αξίζει ή τζάμπα κόπος;