- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ολα τα αλλαξανε ρε πουτη...
αλλα το ξεσκαρτισμα τους ειναι γ τον γλομ(πεο)...
ελπιζω να στρωσει...
οταν αλλαξε το κοσμο,σε μια μερα ηταν ολα καλα?σταματα την γκρίνια εσυ
ολα τα αλλαξανε ρε πουτη...
αλλα το ξεσκαρτισμα τους ειναι γ τον γλομ(πεο)...
ελπιζω να στρωσει...
βασικα παταω επανω ΦΟΡΟΥΜ!Με τα pm εντάξει;;;
βασικα δε γκρινιαξα γ το φορουμ αλλα για σενα...οταν αλλαξε το κοσμο,σε μια μερα ηταν ολα καλα?σταματα την γκρίνια εσυ
βασικα παταω επανω ΦΟΡΟΥΜ!
Και βγαινει η σελιδα με το φορουμ και τα μπανερ δεξια κ αριστερα.
σε αυτην την σελιδα δεν υπαρχει πουθενα το νικ/αβαταρ μου κ συνεπως ουτε το πμ διπλα...
η κατι κανω λαθος η οπως εγινε με τον λαιον πχ που δεν εχει την επιλογη αλλαγη εικονας ετσι καποια αλλα μελη δε εχουν αλλα...
βασικα δε γκρινιαξα γ το φορουμ αλλα για σενα...
το φορουμ μαρεσε.ακομα δε βρισκω πολλα αλλα οκ.
υγ.το κοσμο ακομα δεν ειναι ενταξει.
δλδ?τα παλια σου ποστ?
gas εννοω σε θεματα που εχω απαντησει τις νεες απαντησεις.
πήγαινε στην αρχική λουκ για να δεις τα πμ σου
ελπίζω να αλλάξει αυτό που για όλα πας από την αρχική
είναι πολύ κουραστικό, βλέπεις ένα θρεντ, πας στην αρχική για να δεις ένα άλλο, πας στην αρχική για να δεις τα πμ σου, πας στην αρχική για να δεις το προφίλ σου, πας στην αρχική για να δεις τις νέες απαντήσεις :S :S
ήταν πολύ ωραία πριν που έβλεπες προφίλ, πμ και νέες απαντήσεις όπου και να ήσουν στο φόρουμ.
δλδ καθε φορα θα πρεπει να μπαινω στο προφιλ μου για να δω την ανανεωση η απλα ειναι προσωρινο??απο το προφιλ σου ψαξτο.το εχει σιγουρα ,εγω καπου το ειδα
δλδ καθε φορα θα πρεπει να μπαινω στο προφιλ μου για να δω την ανανεωση η απλα ειναι προσωρινο??
αυτο ακομα δεν το ξερω.καντε λιγο υπομονη!
οκ δεν σου ειπαμε και τπτ!!! :-
nai εχεις δικιο σορρυ.εγω εψαχνα σε αυτην την σελιδα οπως λεει κ η μπουμπ.ετσι οπως ηταν στο παλιο.στην αρχικη σελιδα δεν το εχεις αυτο?