!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
κιμονο εχισ?
κιμονο εχισ?
αμε ... απο την Ιαπωνια μου το φερανε ολομεταξο.... Κοκκινο με μαυρους Δρακους στη πλατηκιμονο εχισ?
αμε ... απο την Ιαπωνια μου το φερανε ολομεταξο.... Κοκκινο με μαυρους Δρακους στη πλατη
αναλογαγιατι οταν κανω παραθεση η αλλαγη μυνηματος..... μου λεει οταν παω να το ποσταρω βαλτε τιτλο
σημερα μονο
Για να μην ανοιγω θεμα ρωταω εδω...
Μπωρω να αλαξω τον κωδικο προσβασης και πως?????
Προσπαθησα να βρω αν υπαρχει επιλογη μεσα στο προφιλ μου αλλα δεν βρηκα (η δεν ειδα) τιποτα!
Βέβαια και μπορείς.
Δε το είδες.
Στα λέω αναλυτικά:
Το menu μου
Ρυθμίσεις
Το προφίλ μου (εδώ θέλει κλικ)
Ρυθμίσεις λογαριασμού (κλικ)
Επιλογή κωδικού πρόσβασης (πεδίο για συμπλήρωμα)
και πρέπει να συμπληρώσεις και τα επόμενα δύο (επαλήθευση και τρέχων).
και γιατι δεν μου απανταει κανενας? :-
σε συμπαθούν γιαυτο! ;)
σήμεÏα στις 19:37 Απ: (ΧωÏίς τίτλο)
αρχισε τα σανσκριτικα παλι..
ριξε καρβουνο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
φιλε δε φταινε οι μπυρες το παθαινα και γω για κανα 2 μηνες αυτο που λες να μην εμφανιζεται το μενου και οι χρηστες απο κατω1ον. Δε μου εμφανίζει την επιλογή μενού ή δε θυμάμαι πως διάολο λεγόταν που είναι κάτω από το avatar μου. (Πέρναγες από πάνω τον πόντικα κι έβγαζε επιλογές και λοιπά)
2ον. Στην κεντρική σελίδα δεν εμφανίζει τα online μέλη. Για το συγκεκριμένο ψιλοχέστηκα απλώς το ρουφιανεύω.
3ον. Δεν ξέρω ορολογία από forum έχω κατεβάσει και καμιά 30αριά μπύρες οπότε θα τα πω μπακάλικα. Πάνω πάνω έχει μια λίστα που λέει "bourdela.tv" δίπλα "Μπουρδέλα" δίπλα "Studio" και λοιπά. Όταν έμπαινα σε κάποιο από αυτά δίπλα από την όποια κεντρική του σελίδα εμφάνιζε τα σχετικά με το θέμα thread του forum που είχαν ποσταρίσματα με χρονολογίκή σειρά. Ε, τώρα δε δουλεύει ούτε αυτό.
4ον.
Παραλίγο να κατουρηθώ. Μπορεί να φταίνε και οι μπύρες.
5ον. Κουράστηκα να πατάω shift+alt για να γράψω τις παραπάνω αγγλικές λέξεις. Μπορεί να φταίνε και οι μπύρες.
ποιον browser χρησιμοποιεις;1ον. Δε μου εμφανίζει την επιλογή μενού ή δε θυμάμαι πως διάολο λεγόταν που είναι κάτω από το avatar μου. (Πέρναγες από πάνω τον πόντικα κι έβγαζε επιλογές και λοιπά)
2ον. Στην κεντρική σελίδα δεν εμφανίζει τα online μέλη. Για το συγκεκριμένο ψιλοχέστηκα απλώς το ρουφιανεύω.
3ον. Δεν ξέρω ορολογία από forum έχω κατεβάσει και καμιά 30αριά μπύρες οπότε θα τα πω μπακάλικα. Πάνω πάνω έχει μια λίστα που λέει "bourdela.tv" δίπλα "Μπουρδέλα" δίπλα "Studio" και λοιπά. Όταν έμπαινα σε κάποιο από αυτά δίπλα από την όποια κεντρική του σελίδα εμφάνιζε τα σχετικά με το θέμα thread του forum που είχαν ποσταρίσματα με χρονολογίκή σειρά. Ε, τώρα δε δουλεύει ούτε αυτό.
4ον.
Παραλίγο να κατουρηθώ. Μπορεί να φταίνε και οι μπύρες.
5ον. Κουράστηκα να πατάω shift+alt για να γράψω τις παραπάνω αγγλικές λέξεις. Μπορεί να φταίνε και οι μπύρες.