CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Aδελφε μου εισαι καλαααααααααααααα ?
Χαθηκαμε ρε
ρε συ γιναμε παλιοσειρες τωρα.....
Aδελφε μου εισαι καλαααααααααααααα ?
Χαθηκαμε ρε
Εγω ειμαι νεος ακομα ρε !
μπα! και γω με το mozilla έκανα 2 ώρες να μπω!εμενα δεν δουλευε με τιποτα με τον internet explorer ολο σφαλματα ουτε καν μεσω google
και τωρα μπηκα με το mozilla λες απο τυχη η κατι γινεται με τον explorer
μπα! και γω με το mozilla έκανα 2 ώρες να μπω!
πολύ κίνηση ρε παιδί μου!
Οι άλλοι αλήθεια πώς βρίζονταν επί 3 ώρες χωρίς καμία διακοπή?
και εγω conn x μου φαινεται ο οτε μας δουλευει οπως και το σημα καμπανα που λεει στο σπιτι παντως δεν πιανει γαμω το σημα καμπανα και το conn x δεν κολαει ποτε αλλα εμενα μονιμος κολλημενο ειναι η το μοντεμ θα μου κοβει την γραμμη τοσο γκαντεμης ειμαι τελος παντωνμπα! και γω κόνεξ έχω, αλλά.....
παντού υπάρχει ένας......
Μάλλον ο ΟΤΕ φταίει αλλά καλού κακού ας μην γνωριστούμε!!!και εγω conn x μου φαινεται ο οτε μας δουλευει οπως και το σημα καμπανα που λεει στο σπιτι παντως δεν πιανει γαμω το σημα καμπανα και το conn x δεν κολαει ποτε αλλα εμενα μονιμος κολλημενο ειναι η το μοντεμ θα μου κοβει την γραμμη τοσο γκαντεμης ειμαι τελος παντων.
μα καλα παπας ανθρωπος και φοβασαι με ενα τρισαγιο καθαρισες,παντως πλακα στην πλακα παντγα εχω δυο τηλ ενα cosmote και ενα vodafone ενα απο τα δυο σπιτι μου δεν θα πιανει οταν πιανει το ενα δεν πιανει το αλλο τι στο διαολο γινεται και ειμαι μονιμος εξω να μιλαω ουπς με παιρνει τηλ ο νονος μου ο κωστακηςΜάλλον ο ΟΤΕ φταίει αλλά καλού κακού ας μην γνωριστούμε!!!
Ξου ξου ξου!!!μα καλα παπας ανθρωπος και φοβασαι με ενα τρισαγιο καθαρισες,παντως πλακα στην πλακα παντγα εχω δυο τηλ ενα cosmote και ενα vodafone ενα απο τα δυο σπιτι μου δεν θα πιανει οταν πιανει το ενα δεν πιανει το αλλο τι στο διαολο γινεται και ειμαι μονιμος εξω να μιλαω ουπς με παιρνει τηλ ο νονος μου ο κωστακης
Καλά να πάθεις αφού χρησιμοποιείς την high class
Το ίδιο παθαίνω και εγω με τον Firefox όταν ανοίγω ενα PDF έγγραφο.
Αυξάνει την ανάλυση και δεν βλέπω τίποτα, αν και λύνεται το πρόβλημα κλείνοντας τον Firefox
Άπαράδεκτο σέξη και όποιος αντέξει γι αύτο φύλαγε τα νώτα σου!!!!!!!τελευταιο μηνυμα ειχε γραφτει 5.47, επανηλθε 11.05 ενα τετραωρο γεματο, γιατι?????????