You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά αυτό δεν site .... είναι το γιοφύρι της Άρτας ........ ολημερείς το χτίζανε το βράδυ γκρεμηζόταν (δεν λέτε καλά που υπάρχει και αυτό και ξεδήνουμε λιγάκι )
Nixtovatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παλι ποση ωρα πολεμουσα να μπω και τελικα τπτ..... :'( :'(
Η προσπάθια μετράει ...........
Επισκέπτης
Ερωτηση που απευθυνω στους διαχειρισες του site:
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο το site και αν οχι γιατι;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.
Υ.Γ. Τωρα soli ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.
Τι γινετε στην περιπτωση που καποιος (ισως εγω π.χ.) θελει να αποχωρησει και ζητα επιμονως να σβηστουν οι κριτικες του ή ακομα και τα ποστ του;
Παρεχεται αυτη η δυνατοτητα απο το site και αν οχι γιατι;
Ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξερουμε και μαλιστα οι νεωτεροι ετσι ωστε να ξερουμε αν τα γραφομενα μας καποια στιγμη ισως να αποτελουν ''αποδειξεις'' για οικογενειακο ή αλλο προβλημα.
Υ.Γ. Τωρα soli ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Χμ...μιλώντας εκ πείρας και χωρίς να αντιπροσωπεύω το site, θα έλεγα ότι σε αυτή την περίπτωση, την πάτησες μέγιστε.
Να το πω πολύ απλά...το ρητό "Τώρα γαμιέσαι χαίρεσαι, στην γέννα θα τα πούμε", το ξέρεις?
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Χμ...μιλώντας εκ πείρας και χωρίς να αντιπροσωπεύω το site, θα έλεγα ότι σε αυτή την περίπτωση, την πάτησες μέγιστε.
Να το πω πολύ απλά...το ρητό "Τώρα γαμιέσαι χαίρεσαι, στην γέννα θα τα πούμε", το ξέρεις?
δεν ειναι ετσι yorgo.
υπαρχει η δυνατοτητα να σβηστουν τα παντα και εχει γινει οταν αποχωρησε καποτε ενα απο τα πιο ενεργα μελη.ονομα δεν χρειαζεται να αναφερω δημοσιως
Απο προσωπικη εμπειρια θα συμφωνησω.δεν ειναι ετσι yorgo.
υπαρχει η δυνατοτητα να σβηστουν τα παντα και εχει γινει οταν αποχωρησε καποτε ενα απο τα πιο ενεργα μελη.ονομα δεν χρειαζεται να αναφερω δημοσιως
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
δεν ειναι ετσι yorgo.
Απο προσωπικη εμπειρια θα συμφωνησω.
Βρωμοβύσματα...εγώ πάντως κάποτε που αποχώρησα και το ζήτησα να εξαφανιστώ, εκτός του ότι με έκλασαν έφαγα και ένα τρελό ban στην IP μου!
Βρωμοβύσματα!
Επισκέπτης
Δηλαδη αν εγω τωρα ζητησω να με διαγραψουν και να σβηστουν ολα οσα εχω γραψει, θα γινει;;;;
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Δηλαδη αν εγω τωρα ζητησω να με διαγραψουν και να σβηστουν ολα οσα εχω γραψει, θα γινει;;;;
ζητα το με πμ στον αντμιν και θα δουμε.
ποιο μελος εννοεις kokolongos?
πες και σε μας τους νεωτερους...
δεν προκειται
μπορει και ναι , μπορει και οχι...Δηλαδη αν εγω τωρα ζητησω να με διαγραψουν και να σβηστουν ολα οσα εχω γραψει, θα γινει;;;;
πεστα!!!!Βρωμοβύσματα...εγώ πάντως κάποτε που αποχώρησα και το ζήτησα να εξαφανιστώ, εκτός του ότι με έκλασαν έφαγα και ένα τρελό ban στην IP μου!
Βρωμοβύσματα!
γιατι , ειναι μυστικο?δεν προκειται
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
γιατι , ειναι μυστικο?
δεν προσφερει τπτ το να πω το ονομα του.
δεκτον!δεν προσφερει τπτ το να πω το ονομα του.
απο περιεργεια ρωταω...
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
ρε συ φιλε rebeti γιατι εχεις κολλησει με αυτο το πραγμα ?
Δυναστεια το εχουμε κανει
Οι κριτικες αν αυτο σε ενδιαφερει , αν διαγραφεις δε φερουν το nick σου παντως να ξερεις
Παραμενουν αλλα ειναι ''ανωνυμες'' ...
Κοιτα www.bourdela.tv/content/view/2197/1/]εδω[/url] για παραδειγμα , βλεπεις κανα nick ? ;)
δεν προσφερει τπτ το να πω το ονομα του.
Kαι δεν προσφέρει και πολύ καλά κάνεις. Oύτε εγώ θα το πω. Αλλά λείπει πολύ (ΙΜΗΟ) από το site.
Είχαμε κι εκεί αποχωρήσεις;Δυναστεια το εχουμε κανει
Παντώς εμένα μου αρέσει.Big brother μου θυμίζει.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γιατί όποιος την κοπανάει θεωρεί σημαντικό να σβηστούν όσα έχει γράψει?Δηλαδή αν μείνουν τι θα πάθει?Εκτός αν νομίζει ότι έγραφε μαλακίες!Δηλαδη αν εγω τωρα ζητησω να με διαγραψουν και να σβηστουν ολα οσα εχω γραψει, θα γινει;;;;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K