loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε σεις!!παω να μπω στα πμ και μου βγαζει οτι δεν εμαι συνδεδεμενη...συνδεομαι...ξανα το ιδιο...τρεις φορες...τι παιζει/?
ρε σεις!!παω να μπω στα πμ και μου βγαζει οτι δεν εμαι συνδεδεμενη...συνδεομαι...ξανα το ιδιο...τρεις φορες...τι παιζει/?
αμα ειχα φαει μπαν δε θα φαινοτανε?? και γτ να φαω;;δε θυμαμαι να εχω πει κατι κακο...εχεις φαει μπαν...τι εκανες???
μουν...μουν....Είναι το αυτόματο σύστημα προστασίας από πονηρά πμ... Ανήλικο κι εσύ σαν εμένα;
μπορεις να καθορισεις μονος σου το μεγεθος ,Mεγαλωσανε τα γραμματα ή εμενα μου φαινεται ρε ?
Ωραια ειναι παντως να βλεπουμε καλυτερα και μεις οι τυφλοι με τις 13 οθονες
πως με το ctrl και + για να μεγαλώσουν ή το ctrl και το - για να μικρύνουν.Mεγαλωσανε τα γραμματα ή εμενα μου φαινεται ρε ?
Ωραια ειναι παντως να βλεπουμε καλυτερα και μεις οι τυφλοι με τις 13 οθονες
Kαλό . Που μπορω να βρω και άλλες τετοιες εντολες?. Καθότι ψιλοασχετος με το αντικειμενοπως με το ctrl και + για να μεγαλώσουν ή το ctrl και το - για να μικρύνουν.
κανε αποσυνδεση και οταν ξαναμπεις θα εχει διορθωθειΠοιος μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μου εμφανίζετε η επιλογή του μενου που βρίσκεται κάτω από avatar και έχω μόνο επιλογή μόνο για πμ και αποσύνδεση? :think θέλω να δω τα θέματα που έχω λάβει μέρος και το προφιλ και δεν μπορώ. Έχω κάνει κάτι λάθος?
google τη φραση windows shortcutsKαλό . Που μπορω να βρω και άλλες τετοιες εντολες?. Καθότι ψιλοασχετος με το αντικειμενο
αδειασε την cache και καθαρισε τα cookiesΤο έχω κάνει τρείς φορές. Στις 22 καιγομαι
καθάρισε τον Browser σου με το CCleaner και ξανά μπες .Το έχω κάνει τρείς φορές. Στις 22 καιγομαι
θα πας Forum από την λίστα ψιλά θα το πατήσεις μετά διάλεξε την κατηγορία που θέλεις και μετά Νέο θέμα .πως γινετε να ανοιξω νεο θρεντ ?