amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
.......Συγνώμη αν υπάρχει διαφορετική επιστημονική τεκμηρίωση από τα μέλη του bou...
...... Είναι όπως άκριβώς τά λέει ό graf .... ΑΚΡΙΒΩΣ !!
.......Συγνώμη αν υπάρχει διαφορετική επιστημονική τεκμηρίωση από τα μέλη του bou...
H Xριστινα Κολωνου 53 κανει squirting?Κατουρλουδες ειναι
ίσως να κατουριεται από την ηδονή.βέβαια κατουρλου και αυτή θα ητανH Xριστινα Κολωνου 53 κανει squirting?
Ειναι οργασμος δεν εχει καμια σχεση με ουρα. Ειναι αοσμα υγρα που βρίσκονται καπου μεσα στον κολπο και βγαινουν..ενιοτε πολυ δυνατα οταν η γυναικα εχει οργασμο. Μου εχει τυχει με 3 διαφορετικες γυναικες και ομολογω ειναι μεγαλη καυλα. Το θεμα εχει ξανασυζητηθει στο παρελθον εδω μεσα και εχει εξαντληθει. Το squirting υπαρχει ειναι αληθινο απλα δεν συμβαινει με ολες._
H Xριστινα Κολωνου 53 κανει squirting?
εχω πάρει καλύτερεςσαν αυτό δεν εχεις ξαναδει.....
κατουρημα την στιγμη του οργασμου. ουσιαστικα χανουν τον ελεγχο της ουρηθρας τους. απλα πραγματα.Πραγματικά έχει τυχεί σε κανέναν?? Απ οτι θυμάμαι ορισμένες επαγγελματίες το κάνουν. Δοκίμασε κανείς να μας πει τι ειναι τελικα?? Κατουρημα ή οργασμος?
αγάπη μόνο, θέλει το σκούρτηγ νομίζω!
Και ακρατεια.απειρη καυλα θελει
τυπε για καλο και για κακο πηγαινε το αμαξι για ενα βιολογικο :SΠοιος μίλησε για μούσκεμα μπουτιών φίλε μου; Για συντριβάνι μιλάω, το ένα εκ των οποίων μάλιστα μου ήρθε στη μάπα χεχε. Με την άλλη κοπέλα, που το κάνει πολύ συχνά, τη μια φορά πλημμύρισαν τα σεντόνια και την άλλη το δεξί κάθισμα του αυτοκινήτου μου. Σε καμία των περιπτώσεων δεν άφησε λεκέ ούτε μύριζε κατουρίλα.
Και ακρατεια.
τι ειναι αυτα που λες μωρη κατρουλου;........αφου μιλατε για τοσκουιρτιγκ ομως να σας πληροφορησω καλιτερα μιας και το κανω.....τα υγρα λοιπον που βγαινουν οταν κανει μια γυναικα σκουιρτινγκ ειναι σα νερακι δεν εχουν οσμη και πετιουνται σαν πιδακας....
παρα πολυ ωραια....αφου μαθαμε λοιπον .....αναλυθηκε κι αυτο το θεμα με εναν υπεροχο μοναδικο τροπο ....παμε γι αλλα λοιπον..και σε λιγο καιρο θα ξαναρωττατε..τι ειν αυτο ρε παιδια?
...δε θα μπορεσει ομως ο καθε σουπερ ντουπερ γαμιας να καταλαβειι τι ειναι...αφου δεν εχει μαθει να σεβεται τη γυναικα που παει να κανει ερωτα μαζι της η σεξ η οππως αλλιως ονομαζεται η συνευρεση ενος αντρα με μια γυναικα....
...ειναι η πιοομορφη απολαυση στον κοσμο......αλλα υπαρχει μια ταση να νομιζει ο αρσενικος οτι αν της δωσει μια εσανς χυδαιοτητας θα τονιστει ο ανδρισμος του ....π.χ η εκφραση την εχυσα στο στομα και την υποχρεωσα να καταπιει και τα ΦΛΟΚΙΑ...ακου φλοκια..ημαρτον....και μετα την εστειλε να του φερει και ΜΠΥΡΑ....ουαουυυυυυ..τι αντρας....
...σε εναν τετοιο αντρα λοιπον που στην ουσια δε ξερει τι του γινεται δε θα μπορουσα ποτε να κανω σκουιρτινγκ....δε θα μου το εβγαζε με τιποτα...
αντιθετως θα του εφτυνα τα φλοκια του στη μουρη γτ αφου ειναι τοσο υπεροχα που πρει να τα φαω εγω σωνει κ καλα γιατι να μην μοιραστουμε την υψιστη απολαυση ..ειναι κριμα να χαθει τετοια καυλα ..και μετα θα του εφερνα και τη μπυρα ...στην κεφαλα του ομως....
........αφου μιλατε για τοσκουιρτιγκ ομως να σας πληροφορησω καλιτερα μιας και το κανω.....τα υγρα λοιπον που βγαινουν οταν κανει μια γυναικα σκουιρτινγκ ειναι σα νερακι δεν εχουν οσμη και πετιουνται σαν πιδακας....Εγω προσωπικα το κανω στα προκαταρκτικα μετα απο ενα ωραιο γλειφομουνι απο καποιον που το κανει καλα...και μετα αρχιζει να μου βαζει δαχτυλα στο μουνι μου ....και μικρα μπατσακια στην εισοδο του κολπου ειτε με την παλαμη ειτε με την πουτσα...τοτε τα υγρα μου μαζι με την καυλα μου θα φτασουν στο ταβανι και ο παρτενερ μου θα απολαυσει ενα υπερτατο ξεσκισμα μετα γτ θα εχω τον ασυγκρατητο μετα.....
.....απο εναν τετοιο αντρα που θα φροντιζε και για τη δικη μου ευχαριστηση και θα το εκανε κομψα κι ομορφα θα δεχομουνα να καταπιω και τα φλοκια κι οτι αλλο μου εδινε εκτος απο σκατα και ναρκωτικα...
αυτα λοιπον αγαπητοι μου κυριοι...κι οταν καποιοι απο δω μεσα καταλαβουν οτι η γυναικα εκτος απο μουνι εχει και ψυχη και προσωπικοτητα ισως καταφερουν να κανουν ενα εκπληκτικο σεξ..στο οποιο η γυναικα θα χυνει μονο που θα τους βλεπει....
..την καλημερα μου ...καλο ΠΣΚ ....κι αν στενοχωρησα καποιους αποσας ζητω συγνωμη ..αλλα κι εγω σα γυναικα θλιβομαι οταν διαβαζω θρεντ υποτιμητικα για τη γυναικα οπως αυτο που ασχολειται με το..ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΜΙΛΦ...διαβαζα διαβαζα και δεν πιστευα στα ματια μου φρικαρα εντελως...ποσο ανεγκεφαλη πρεπει ναναι μια γυναικα που καμαρωνει γι αυτα που γραφονται γι αυτην με τοσο προσβλητικο κ απαξιωτικο τροπο
...οπως κι εδω βεβαια που ειπε καποιος χωρις να εχει γνωση ...ελα μωρε κατουρα ειναι εξ αιτειας ακρατειας...