txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 496
θα μπορουσε να λεγεται και θεκλα τυπε :S :S :S
τυπε μονο λιλας
θα μπορουσε να λεγεται και θεκλα τυπε :S :S :S
γυναικα φινα ντερμπεντερισσα τυπε
Ετσι ειναι.Εντομεταξυ δυο γυναικες σαυτο το thread, προσπαθουν μετα μανιας να το παιξουν cool και ανετες και εχουμε γραφτει στο bou.com γιατι μας αρεσει η καφριλα, τρωνε καφρικο-αστειο δουλεμα, απαντανε σοβαρα και με τσαμπουκα, προσπαθουν να μας προσβαλουν στο ιδιο ανδροκρατουμενο σπιτι μας, επιμενουν να λενε οτι εχουν χιουμορ κραζωντας και φυσικα ειναι cool.
Αγαπαμε bou.com... Ολοι χωραμε και με τα ελλατωματα μας
είμαστε σίγουροι ότι ειναι γυναίκες?Εντομεταξυ δυο γυναικες σαυτο το thread, προσπαθουν μετα μανιας να το παιξουν cool και ανετες και εχουμε γραφτει στο bou.com γιατι μας αρεσει η καφριλα, τρωνε καφρικο-αστειο δουλεμα, απαντανε σοβαρα και με τσαμπουκα, προσπαθουν να μας προσβαλουν στο ιδιο ανδροκρατουμενο σπιτι μας, επιμενουν να λενε οτι εχουν χιουμορ κραζωντας και φυσικα ειναι cool.
είμαστε σίγουροι ότι ειναι γυναίκες?
τιποτα πιο λυπηρο απο εναν ανθρωπο που δε ξερει καν το ιδιο του το σωμα.*παραληρημα*
Επειδη γραφονται πολλα μηπως θα ηταν καλυτερα μιας και υπαρχει γυναικια συμετοχη στο θρεντ να μας πουνε πως καταφεραν να κανουν σκουιρτιγκ κατι σαν οδηγιες ετσι ωστε οι απιστοι να το δοκιμασουν και να μας πουνε την εμπειρια τους;
δεν ψάχνουν σχέσεις τόσες πολλές αλλά ούτε και σεξ.άσε που είναι πιο ακριβές συνηθωςπαλικαρια καλες οι πουτανες δε λεω ...αλλα μην εστιαζετε μονο εκει ... καντε και πραγματικες σχεσεις και σεξ με καποια γυναικα να ανακαλυψετε
και αλλα πραγματα οπως το squirt ...
Εντομεταξυ δυο γυναικες σαυτο το thread, προσπαθουν μετα μανιας να το παιξουν cool και ανετες και εχουμε γραφτει στο bou.com γιατι μας αρεσει η καφριλα, τρωνε καφρικο-αστειο δουλεμα, απαντανε σοβαρα και με τσαμπουκα, προσπαθουν να μας προσβαλουν στο ιδιο ανδροκρατουμενο σπιτι μας, επιμενουν να λενε οτι εχουν χιουμορ κραζωντας και φυσικα ειναι cool.
....επισης σε απορια συμφορουμιτη ...γιατι ο ιδιος δε συναντησε ποτε γυναικα που να κανει σκουιρτιγκ ...εχω να πω οτι απλα δεν του ετυχε...δεν ειναι κ τοσο συχνο φαινομενο...χωρις αυτο απαραιτητα να σημαινει κατι...απλα δεν ετυχε...
οι γυναίκες οι κανονικές πολύ συχνά πρήζουν του Κόσμου τα αρχιδια..για να γαμηθουν..εδω μας αρέσουν οι εύκολεςμαλλον παρεξηγησες αγαπητε μου ...το να εκφραζομαι ελευθερα και να λεω τη γνωμη μου ..δεν νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να ονομαστει τσαμπουκας η κουλ η οτιδηποτε αλλο κακο....νομιζω οτι στο ανδροκρατουμενο αυτο φορουμ οπως καποιος ειπε πιο πανω ...επιτρεπεται να συμετεχουν και γυναικες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ...αν παλι κανω λαθος ας με κανει ban o moderator....
...παντως πιστευω οτι με τη συζητηση και την ανταλλαγη απποψεων ολοι γινομαστε καλιτεροι
Εννοειται πως χρειαζομαστε και τη γυναικεια γνωμημαλλον παρεξηγησες αγαπητε μου ...το να εκφραζομαι ελευθερα και να λεω τη γνωμη μου ..δεν νομιζω οτι πρεπει απαραιτητα να ονομαστει τσαμπουκας η κουλ η οτιδηποτε αλλο κακο....νομιζω οτι στο ανδροκρατουμενο αυτο φορουμ οπως καποιος ειπε πιο πανω ...επιτρεπεται να συμετεχουν και γυναικες ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ...αν παλι κανω λαθος ας με κανει ban o moderator....
...παντως πιστευω οτι με τη συζητηση και την ανταλλαγη απποψεων ολοι γινομαστε καλιτεροι
δεν ψάχνουν σχέσεις τόσες πολλές αλλά ούτε και σεξ.άσε που είναι πιο ακριβές συνηθως
και για τα πρώτα να συμφωνείς λιγοδεν αντιλεγω σε αυτο ...
σε αυτο διαφωνω ..και για τα πρώτα να συμφωνείς λιγο