foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
δαχτυλος της hyundai..ρε, μου εκλεισαν το αρχιδογκαλοπ??!? παμε καλα?!?
δαχτυλος της hyundai..ρε, μου εκλεισαν το αρχιδογκαλοπ??!? παμε καλα?!?
δαχτυλος της hyundai..
δεν ειχε νοημα υπογειε,ο αριστερος ορχις στον αντρα ειναι συνηθως πιο κατω απο τον δεξι ανεξαρτητα σε ποιο σαιτ ειναι μελος
Thx man για τη συμβουλη, αλλα αν διαβαζες το topic λιγο πιο πριν, δεν με ενοχλουν τα κυβικα και τα λοιπα, δεν ειμαι στην ελλαδα
δεν μπορει και εκει που θα εισαι καποια σημασια θα εχει ο κυβισμος.
Tελικα τυπε ποιο?να μην στο χαλασω το ονειρο... δε θελω. Αλλα ΔΕΝ εχει σημασια ο κυβισμος...
το δεξιTελικα τυπε ποιο?
ποιο δεξι?το δεξι
range rover sport supercharged ή Porsche Cayenne Turbo...από την στιγμη που μασ λες οτι δεν εχεις θέμα ψαξε το...αντε να βάλουμε μέσα και το BMW TO X6M με τα 557 hp
τα 3 καλυτερα suv της αγοράς είναι..δε σε καταλαβαίνω τί εννοείςΤι σχέση έχουν αυτά τα 3 μεταξύ τους?
τα 3 καλυτερα suv της αγοράς είναι..δε σε καταλαβαίνω τί εννοείς
To ένα είναι χώμα σε επιδόσεις, το άλλο δεν πάει εκτός δρόμου ούτε σε γρασίδι.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
πες μου λιγο ποιο απο τα 3 ειναι για χώμα; γιατί μαλλον δεν εχεις καταλάβει ποιο Range λέω
Τo range που λες, σε αυτοκινητόδρομο του παίζουν φώτα τα γκολφάκια.
Και το X6 δεν πάει ούτε σε γρασίδι.
η αλήθεια είναι ότι είναι λιγο πιο πισω απο cayenne kai X6M αλλά δε παύει να είναι μεσα στα καλυτερα για μενα τουλαχιστον..ενταξει τα αλλα ειναι πολυ δυνατα..αλλα και το range rover δε θα το εβαζα σε χωμα..εξαλλου και μονο η ζαντα που φοραει το δειχνει οτι δεν εχει φτιαχτει το αμαξι για να οργωνει..
Το range είναι χώμα για την κατηγορία αυτή. Δες τις επιδόσεις του. Vmax=225!!!! κυριολεκτικά να σου παίζουν φώτα τα γκολφάκια.
Σε ότι αφορά το X6, ανηφόρα με γρασίδι....ΔΕΝ ανεβαίνει, άμα είναι και βρεγμένο το γρασίδι, μπορεί και να κυλήσει προς τα πίσω.
Δες το και εδώ, πήγαινε στο 4:40 για να πεθάνεις στο γέλιο.
Δεν μπαίνει κανένα από τα 2 δίπλα στο συγκεκριμένο Cayenne, ούτε και σε άλλα της κατηγορίας.
λογικό είναι να έχει καλύτερη τετρακίνηση το range rover..εννοείται πως δε μπορεί να συκριθεί με το xdrive της BMW..αλλα αν παρατηρησεις το range ερχεται με χιλιομετρα απο πίσω..
Και γιατί όχι το X6M δεν μπορει να αντιμετωπίσει το cayenne? πιο δυνατό ειναι