Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 17K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και το ίδιο ισχύει εάν πάρεις κάποιο δυνατό Q7 ή και ML.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
ΕΕεεε...  Καλα οτι το συγκεκριμενο βιντεο του top gear ειναι για χαβαλε και το λενε και οι ιδιοι μαλιστα

Εσυ αθανατε Ελληναρα φαινεται οτι δεν το πηρες ειδηση, εχεις ακουσει ποτε για το οτι ο τυπος του ελαστικου ειναι αυτος που κανει τη διαφορα, για χρηση αναλογα ειτε εντος ειτε εκτος δρομου..

Με Χ5 και ασφάλτινα 20αρια ελαστικα(δηλαδη το ιδιο συστημα τετρακινησης και τα ιδια ελαστικα με το Χ6) εχω οργωσει την Αθηνα χωρις κανενα προβλημα στην πρωτη γερη χιονοπτωση πριν μερικα χρονια..

Στη Ρουμανια εχω δει απειρα Χ6-Χ5-Q7 κτλπ να κανουν μαγκιες με χιονολαστιχα στους παγωμενους δρομους (με -15 εξω)...

Εχω δει(συνεπιβατης δηλαδη) και RANGE ROVER sport να κολλαει χαλαρα σε παραλια και ηρθε και το ξεκολλησε ενα αρχαιο που ομως ειχε "κοντες" σχεσεις..

Το cayenne καπου εκει παιζει και αυτο . Οποιος θελει off roading ας δωσει και 2000 να παρει ζαντολαστιχα για εκτος δρομου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΕΕεεε...  Καλα οτι το συγκεκριμενο βιντεο του top gear ειναι για χαβαλε και το λενε και οι ιδιοι μαλιστα

Εσυ αθανατε Ελληναρα φαινεται οτι δεν το πηρες ειδηση, εχεις ακουσει ποτε για το οτι ο τυπος του ελαστικου ειναι αυτος που κανει τη διαφορα, για χρηση αναλογα ειτε εντος ειτε εκτος δρομου..

Με Χ5 και ασφάλτινα 20αρια ελαστικα(δηλαδη το ιδιο συστημα τετρακινησης και τα ιδια ελαστικα με το Χ6) εχω οργωσει την Αθηνα χωρις κανενα προβλημα στην πρωτη γερη χιονοπτωση πριν μερικα χρονια..

Στη Ρουμανια εχω δει απειρα Χ6-Χ5-Q7 κτλπ να κανουν μαγκιες με χιονολαστιχα στους παγωμενους δρομους (με -15 εξω)...

Εχω δει(συνεπιβατης δηλαδη) και RANGE ROVER sport να κολλαει χαλαρα σε παραλια και ηρθε και το ξεκολλησε ενα αρχαιο που ομως ειχε "κοντες" σχεσεις..

Το cayenne καπου εκει παιζει και αυτο . Οποιος θελει off roading ας δωσει και 2000 να παρει ζαντολαστιχα για εκτος δρομου!
η ας δώσει 1500 να πάρει ένα νιβα μεταχειρισμένο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
απο αυτοκινητα δεν εχω ιδεα, τιποτα ομως, αλλα το top gear το αγαπω, ο jeremy clarkson ειναι λατρειιια :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ΕΕεεε...  Καλα οτι το συγκεκριμενο βιντεο του top gear ειναι για χαβαλε και το λενε και οι ιδιοι μαλιστα

Για πες μας για τα αργά του X6, μάθε μας ωραία πράγματα.

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και το ίδιο ισχύει εάν πάρεις κάποιο δυνατό Q7 ή και ML.

κοιτα για το ML εχω προσωπικη άποψη γτ τυχαινει να ειναι κ το αυτοκίνητο της οικογένειας..ωραιο αλλα από θέμα επιδοσεων είναι πολύ πίσω με τον ανταγωνισμό.

όσον αφορά αυτή τη κατηγορία SUV εγω δεν είμαι fun.ετυχε το θέμα και μίλησα.απλώς το θεωρώ λάθος όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να παρεισ to 997 που έχεις στη φωτο προφίλ

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Για πες μας για τα αργά του X6, μάθε μας ωραία πράγματα.

Αφου εισαι off side τι θες να πεις τωρα ? να βγεις απο πανω θες ? μιλησε κανεις για αργες σχεσεις σε Χ6 και τα συναφη ???

:jerking: :jerking:

Να μιλαμε οταν ξερουμε κατι.. οταν δεν ξερουμε καλυτερα να το κραταμε κλειστο..

Αντε να πω οτι το Ε70 Χ5 προ f/l δεν ειχε το X drive που εχει το Χ6, αρα δεν ειχε ακριβως την ιδια τετρακινηση.. εκει να με επιανες να σε παραδεχομουν φιλε!!!

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

μη συγκρίνεις για κανένα λογο τις εκτοσ δρομου ικανοτητες του range με το xdrive..να μπει στο forum κανένας με land rover που έχει ανέβει ότι βουνό υπάρχει να διαβάσει οτι αμφισβητούνται οι ικανοτητες του..

δεν εχει καμια σχέση αυτό που αναφέρεις για τη παραλια..γτ πολύ απλα μπηκε ενα αμαξι 2+ τόνων στην αμμο.λόγω βαρουσ βουλιαξε βρηκε απο κατω..αρα μετα δεν ειχε νόημα και καρο να το κανει..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

+

Στο Brasov, λιγο πριν τ Χριστουγεννα 'ανεβαινα' με τ δικο μ (Range Supercharged 09) οταν συναντησα Ελληναρα γαμπρο (γνωστο κατασκευαστη) με..Cayenne απο Ελλαδα κ...καλοκαιρινο σετ....τ αφησε κ νοικιασε ενα μικρο εκει για ΠΣΚ  ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
μη συγκρίνεις για κανένα λογο τις εκτοσ δρομου ικανοτητες του range με το xdrive..να μπει στο forum κανένας με land rover που έχει ανέβει ότι βουνό υπάρχει να διαβάσει οτι αμφισβητούνται οι ικανοτητες του..

δεν εχει καμια σχέση αυτό που αναφέρεις για τη παραλια..γτ πολύ απλα μπηκε ενα αμαξι 2+ τόνων στην αμμο.λόγω βαρουσ βουλιαξε βρηκε απο κατω..αρα μετα δεν ειχε νόημα και καρο να το κανει..

Ρε φιλε απο πιο μεσα να στα πω δεν γινεται..

Ο ενας εχει Χ5  ο αλλος Range Rover Sport και τα 2 8κυλινδρα .. 55+ χρονια αδερφια ειναι και οι 2. οικογενεια μου επι 30ετη..

Τι να σου πω τωρα ????  Μιλας θεωρητικα και μιλαω εκ πειρας...

Εχεις και ML... Δεν ξερω γιατι εχουν θαψει το Χ5 τοσο πολυ.. πραγματικα εχει παει σε κατι μερη που αν διαβαζες τι εχουν γραψει οι φωστηρες θα τους ετριβες τα αρθρα στη μουρη..
Οποτε ας ερθει οποιος θελει να πει οτι θελει... αλλωστε μιλησα μοναχα για RANGE ROVER και οχι για οτι LAND ROVER υπαρχει..  Ποιο ML εχετε ?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
+

Στο Brasov, λιγο πριν τ Χριστουγεννα 'ανεβαινα' με τ δικο μ (Range Supercharged 09) οταν συναντησα Ελληναρα γαμπρο (γνωστο κατασκευαστη) με..Cayenne απο Ελλαδα κ...καλοκαιρινο σετ....τ αφησε κ νοικιασε ενα μικρο εκει για ΠΣΚ  ;)

Γαμησε τα αδερφε.... εδω δες... δεν ξερουν ουτε τα βασικα και εχουν και αποψη !!!!

Και εννοειται , κανταρια ειρωνιας..............

Πετρελαιο να υποθεσω το RANGE ?  4,2 TDV8  ?

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε απο πιο μεσα να στα πω δεν γινεται..

Ο ενας εχει Χ5  ο αλλος Range Rover Sport και τα 2 8κυλινδρα .. 55+ χρονια αδερφια ειναι και οι 2. οικογενεια μου επι 30ετη..

Τι να σου πω τωρα ????   Μιλας θεωρητικα και μιλαω εκ πειρας...

Εχεις και ML... Δεν ξερω γιατι εχουν θαψει το Χ5 τοσο πολυ.. πραγματικα εχει παει σε κατι μερη που αν διαβαζες τι εχουν γραψει οι φωστηρες θα τους ετριβες τα αρθρα στη μουρη..
Οποτε ας ερθει οποιος θελει να πει οτι θελει... αλλωστε μιλησα μοναχα για RANGE ROVER και οχι για οτι LAND ROVER υπαρχει..  Ποιο ML εχετε ?

Ανέφερες οτί το Χ5 κυκλοφορούσε μέσα στην Αθήνα και το Range Rover σε παραλία με άμμο..το ένα ειναι παγος και στο άλλο βουλιάζεις..δεν υπάρχει δηλαδη αντικειμενική σύγκριση..

Δεν σου είπε κανείς κατι για το Χ5 απλώς η ιστορία του RANGE είναι πολυ μεγαλύτερη!

Ενα 350 4matic του 08 είναι...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γαμησε τα αδερφε.... εδω δες... δεν ξερουν ουτε τα βασικα και εχουν και αποψη !!!!

Και εννοειται , κανταρια ειρωνιας..............

Πετρελαιο να υποθεσω το RANGE ?  4,2 TDV8  ?

;)

πριν 'ανεβω' Ρουμανια, τ πετρελαιο φανταζε κατι αρχαικο....αλλα, ειχα λα9ος

αυτο π επεσημανες με τα ελαστικα ειναι κατι που ο μεσος Ελληνας δεν 8α το προσεξει, αλλα ο Ρουμανος, ακομα και σε ενα απλο, τροπο τινα, αυτοκινητο 8α εχει 2 ζευγαρια σχεδον παντα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom