kapartinakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να το πω πιο απλά.
Εάν πάρεις το Cayenne, είναι σαν να έχεις πάρει το Range και το X6 μαζί.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να το πω πιο απλά.
Εάν πάρεις το Cayenne, είναι σαν να έχεις πάρει το Range και το X6 μαζί.
η ας δώσει 1500 να πάρει ένα νιβα μεταχειρισμένοΕΕεεε... Καλα οτι το συγκεκριμενο βιντεο του top gear ειναι για χαβαλε και το λενε και οι ιδιοι μαλιστα
Εσυ αθανατε Ελληναρα φαινεται οτι δεν το πηρες ειδηση, εχεις ακουσει ποτε για το οτι ο τυπος του ελαστικου ειναι αυτος που κανει τη διαφορα, για χρηση αναλογα ειτε εντος ειτε εκτος δρομου..
Με Χ5 και ασφάλτινα 20αρια ελαστικα(δηλαδη το ιδιο συστημα τετρακινησης και τα ιδια ελαστικα με το Χ6) εχω οργωσει την Αθηνα χωρις κανενα προβλημα στην πρωτη γερη χιονοπτωση πριν μερικα χρονια..
Στη Ρουμανια εχω δει απειρα Χ6-Χ5-Q7 κτλπ να κανουν μαγκιες με χιονολαστιχα στους παγωμενους δρομους (με -15 εξω)...
Εχω δει(συνεπιβατης δηλαδη) και RANGE ROVER sport να κολλαει χαλαρα σε παραλια και ηρθε και το ξεκολλησε ενα αρχαιο που ομως ειχε "κοντες" σχεσεις..
Το cayenne καπου εκει παιζει και αυτο . Οποιος θελει off roading ας δωσει και 2000 να παρει ζαντολαστιχα για εκτος δρομου!
Γιατί σπαμάρεις;;;απο αυτοκινητα δεν εχω ιδεα, τιποτα ομως, αλλα το top gear το αγαπω, ο jeremy clarkson ειναι λατρειιια![]()
ΕΕεεε... Καλα οτι το συγκεκριμενο βιντεο του top gear ειναι για χαβαλε και το λενε και οι ιδιοι μαλιστα
Εσυ αθανατε Ελληναρα φαινεται οτι δεν το πηρες ειδηση, εχεις ακουσει ποτε για το οτι ο τυπος του ελαστικου ειναι αυτος που κανει τη διαφορα, για χρηση αναλογα ειτε εντος ειτε εκτος δρομου..
Με Χ5 και ασφάλτινα 20αρια ελαστικα(δηλαδη το ιδιο συστημα τετρακινησης και τα ιδια ελαστικα με το Χ6) εχω οργωσει την Αθηνα χωρις κανενα προβλημα στην πρωτη γερη χιονοπτωση πριν μερικα χρονια..
Στη Ρουμανια εχω δει απειρα Χ6-Χ5-Q7 κτλπ να κανουν μαγκιες με χιονολαστιχα στους παγωμενους δρομους (με -15 εξω)...
Εχω δει(συνεπιβατης δηλαδη) και RANGE ROVER sport να κολλαει χαλαρα σε παραλια και ηρθε και το ξεκολλησε ενα αρχαιο που ομως ειχε "κοντες" σχεσεις..
Το cayenne καπου εκει παιζει και αυτο . Οποιος θελει off roading ας δωσει και 2000 να παρει ζαντολαστιχα για εκτος δρομου!
Και το ίδιο ισχύει εάν πάρεις κάποιο δυνατό Q7 ή και ML.
Για πες μας για τα αργά του X6, μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.
απλώς το θεωρώ λάθος όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να παρεισ to 997 που έχεις στη φωτο προφίλ
Για πες μας για τα αργά του X6, μάθε μας ωραία πράγματα.
Να μιλαμε οταν ξερουμε κατι.. οταν δεν ξερουμε καλυτερα να το κραταμε κλειστο..
Xdrive και off-road...δεν υπάρχει θέμα συζήτησης....τις εκτοσ δρομου ικανοτητες του range με το xdrive...
μη συγκρίνεις για κανένα λογο τις εκτοσ δρομου ικανοτητες του range με το xdrive..να μπει στο forum κανένας με land rover που έχει ανέβει ότι βουνό υπάρχει να διαβάσει οτι αμφισβητούνται οι ικανοτητες του..
δεν εχει καμια σχέση αυτό που αναφέρεις για τη παραλια..γτ πολύ απλα μπηκε ενα αμαξι 2+ τόνων στην αμμο.λόγω βαρουσ βουλιαξε βρηκε απο κατω..αρα μετα δεν ειχε νόημα και καρο να το κανει..
+
Στο Brasov, λιγο πριν τ Χριστουγεννα 'ανεβαινα' με τ δικο μ (Range Supercharged 09) οταν συναντησα Ελληναρα γαμπρο (γνωστο κατασκευαστη) με..Cayenne απο Ελλαδα κ...καλοκαιρινο σετ....τ αφησε κ νοικιασε ενα μικρο εκει για ΠΣΚ ;)
ειναι διπορτο αρχηγε... ομορφο δε λεω, αλλα δυο πορτες?!? δε βολευει.
Ρε φιλε απο πιο μεσα να στα πω δεν γινεται..
Ο ενας εχει Χ5 ο αλλος Range Rover Sport και τα 2 8κυλινδρα .. 55+ χρονια αδερφια ειναι και οι 2. οικογενεια μου επι 30ετη..
Τι να σου πω τωρα ???? Μιλας θεωρητικα και μιλαω εκ πειρας...
Εχεις και ML... Δεν ξερω γιατι εχουν θαψει το Χ5 τοσο πολυ.. πραγματικα εχει παει σε κατι μερη που αν διαβαζες τι εχουν γραψει οι φωστηρες θα τους ετριβες τα αρθρα στη μουρη..
Οποτε ας ερθει οποιος θελει να πει οτι θελει... αλλωστε μιλησα μοναχα για RANGE ROVER και οχι για οτι LAND ROVER υπαρχει.. Ποιο ML εχετε ?
Γαμησε τα αδερφε.... εδω δες... δεν ξερουν ουτε τα βασικα και εχουν και αποψη !!!!
Και εννοειται , κανταρια ειρωνιας..............
Πετρελαιο να υποθεσω το RANGE ? 4,2 TDV8 ?