Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 17K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Θεωρείτε ότι στην Ελλάδα δλδ, χρειάζεσαι 2 σετ ελαστικά? Θα μας τρελάνετε βραδιάτικα?

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο, αυτό είναι τεράστια συζήτηση και δεν έχει σχέση με Ελλάδα ή όχι και άπτεται και θεμάτων πέρα της αυτοκίνησης. Μην εκπλαγείτε που του χρόνου θα επιτραπεί.

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
όσο και να προσπαθείς να περασεις αυτό που μαλλον πίστευεις δε το καταφέρνεις..

συκρινεις Χ5 vs RANGE ROVER επειδή κατάφερες να κανεις βόλτες με το χιόνι;
ξεκόλλα ειναι άλλο το ένα θέμα..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Θεωρείτε ότι στην Ελλάδα δλδ, χρειάζεσαι 2 σετ ελαστικά? Θα μας τρελάνετε βραδιάτικα?

Σε ότι αφορά το πετρέλαιο, αυτό είναι τεράστια συζήτηση και δεν έχει σχέση με Ελλάδα ή όχι και άπτεται και θεμάτων πέρα της αυτοκίνησης. Μην εκπλαγείτε που του χρόνου θα επιτραπεί.

ο νεο Ελληνας π 'ανεβαινει' 2 βδομαδες Αραχωβα με καλοκαιρινο σετ ειναι σωστος;

ο Βορειο Ελλαδιτης π αγοραζει GTS με semi-slick ειναι σωστος;

και δεν εχει να κανει με τον καιρο περ σε, αλλα ειναι 8εμα νοοτροπιας - το αυτο συνβαινει και στην Νοτια Ρουμανια (μαυρη 8αλασσα) - φιλοι/γνωστοι με 7αρια κλπ εχουν 2 σετ...μεχρι κ η γραμματεας μου (φτωχο πλη τιμιο Golf) εχει 2 σετ - σωστο ή λα9ος δεν 8ελω να μπω στην συζητηση - επισημαινω την διαφορετικη νοοτροπια  ;)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ενα ειναι το αυτοκινητο. Porsche 911 (+996, 997 εννοειται).
Οποιος διαθετει αυτου του τυπου χρηματα σε αλλο αυτοκινητο και δη "τζιποειδες", διαπραττει μεγα λαθος IMO

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ο νεο Ελληνας π 'ανεβαινει' 2 βδομαδες Αραχωβα με καλοκαιρινο σετ ειναι σωστος;
Κοίτα, αν θέλει να παίξει στα χωράφια, μαλάκας είναι.

Τώρα εάν οι δρόμοι προς το χιονοδρομικό θα έπρεπε να είναι προσβάσιμοι ή όχι και με λάστιχα όχι αποκλειστικά για λάσπη, χιόνι, αυτή είναι άλλη κουβέντα.

Τουλάχιστον στον πολιτισμό, δεν είναι κάτι τέτοιο απαραίτητο.

ο Βορειο Ελλαδιτης π αγοραζει GTS με semi-slick ειναι σωστος;
Αυτός είναι μαλάκας γενικά, και δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο μόνο αυτό.

Για να μην σου πω ότι στο Σιδηρούν Παραπέτασμα είναι και πιο έντονο και όχι μόνο στην GTS (που είναι μία μάπα και μισή either way)

και δεν εχει να κανει με τον καιρο περ σε, αλλα ειναι 8εμα νοοτροπιας - το αυτο συνβαινει και στην Νοτια Ρουμανια (μαυρη 8αλασσα) - φιλοι/γνωστοι με 7αρια κλπ εχουν 2 σετ...μεχρι κ η γραμματεας μου (φτωχο πλη τιμιο Golf) εχει 2 σετ - σωστο ή λα9ος δεν 8ελω να μπω στην συζητηση - επισημαινω την διαφορετικη νοοτροπια  ;)
Για την Ελλάδα, και για το συντριπτικό ποσοστό του Εθνικού δικτύου, δεν υπάρχει ανάγκη να έχεις 2 σετ ελαστικών, μην υπερβάλετε. Δεν είναι θέμα νοοτροπίας IMHO. Και στη Ρουμανία στο κάτω κάτω, έχουν δει πράγματα τα μάτια μας στους δρόμους, που ακόμη και οι πλατειοκάγκουρες θα πάθαιναν πλάκα εάν τα έβλεπαν. Τουλάχιστον μέχρι το 2007 που σταμάτησα να κατεβαίνω/ανεβαίνω.

Οποιος διαθετει αυτου του τυπου χρηματα σε αλλο αυτοκινητο και δη "τζιποειδες", διαπραττει μεγα λαθος IMO
996 όχι IMHO, 997 και μετά την 993. (edit)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Τα χειμερινα ελαστικα ειναι για συνεχεις θερμοκρασιες κατω των 7 κελσιου και για παγο στο δρομο. Στην Ελλαδα και δη στα αστικα κεντρα προκειται μαλλον για υπερβολη να εχει κανεις ενα σετ για 3 μερες το χρονο.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
όσο και να προσπαθείς να περασεις αυτό που μαλλον πίστευεις δε το καταφέρνεις..

συκρινεις Χ5 vs RANGE ROVER επειδή κατάφερες να κανεις βόλτες με το χιόνι;
ξεκόλλα ειναι άλλο το ένα θέμα..

Η αποψη σου ειναι σεβαστη. Δεν προσπαθω να περασω τιποτα. Απλα λεω οτι εχω ανεβει με το Χ5 στο Αιολικο παρκο στο Παναχαικο(χωματοδρομο ?  κοτρωνες ειχε) και επισης εχω οδηγησει με την τρελη χιονοπτωση και τον τρελο παγετο (και αγνοια κινδυνου τοτε αφου φορουσα ασφαλτινα) που ειχε στην Αθηνα..  Επισης εχω παει σε παραλιες του κατακωλου ,κουρουτας κτλπ σε πατημενη αμμο κυριως χωρις κανενα προβλημα.
Και παραθετω τι εχω κανει ως αντιλογο για οσα λεγονται για τις ικανοτητες των Χ μοντελων εκτος δρομου

Και το Range μια χαρα ειναι και τα κανει εξ ισου ολα τα παραπανω(θελω να πιστευω)... Αλλα προφανως βασιζομενος στην ενδοξη ιστορια,ο κατοχος του πατησε θελοντας να δειξει τις ικανοτητες του οχηματος του και σε απατητη αμμο και κολλησε.. :2funny:
Και μετα απο πολυ παραπανω απο 100.000 χλμ που εχουν κανει, τι λες δεν μπορω να τα συγκρινω ???? Τι δεν σου κολλαει ? αυτα που διαβαζεις στα περιοδικα ?

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
μεχρι κ η γραμματεας μου (φτωχο πλη τιμιο Golf) εχει 2 σετ -

Ρε συ νομιζω οτι απο φετος εγινε υποχρεωτικο να εχεις χειμερινα λαστιχα απο νοεμβριο ως μαρτιο ..(κατι τετοιο νομιζω)
και αν σε πιασουν τρως προστιμο (οπως στη Γερμανια πχ). Παντως εγω πηρα αν και δεν τα χρησιμοποιησα . Αρκετα με τους Ρουμανους.. Εφεραν και τη νεα 6αρα καμπριο στη bavaria στη baneasa και εμεις εδω βλεπουμε ακομα 316 στις βιτρινες :2funny: :2funny:

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και το Range μια χαρα ειναι και τα κανει εξ ισου ολα τα παραπανω(θελω να πιστευω)... Αλλα προφανως βασιζομενος στην ενδοξη ιστορια,ο κατοχος του πατησε θελοντας να δειξει τις ικανοτητες του οχηματος του και σε απατητη αμμο και κολλησε.. :2funny:
Και μετα απο πολυ παραπανω απο 100.000 χλμ που εχουν κανει, τι λες δεν μπορω να τα συγκρινω ???? Τι δεν σου κολλαει ? αυτα που διαβαζεις στα περιοδικα ?

βλέπω πολυ προκατάληψη για το range..δε γνωρίζω το λόγο ομως..τώρα αν ο οδηγός του range κοιτούσε τα μώρα στη παραλία και δεν έβλεπε που πατούσε λογικό ειναι το αποτέλεσμα..αλλα μην κατακρίνεισ το αμάξι γ αυτό..το καθένα κολλάει..

Και για να μη παρεξηγηθεί το θέμα και εγώ ML έχω αλλά αν πω ότι με την 4matic πάω εκεί που δε πάει το RANGE τοτε μάλλον θα φάω ban

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Αστο τα ειπαν και αλλοι αυτα... μολις επραξαν τα λεγομενα σου σιχτηριζαν κι εβριζαν..
Δεν ειναι για πολλες μετακινησεις αυτα τα αυτοκινητα φιλε μου. Ανεση μηδεν , ασφαλεια ετσι κι ετσι και δεν συμμαζευεται.
Ορατοτητα ανεση και αισηση ασφαλειας .. ενα τικ παραπανω απο τις μπερλινες ειναι στις μερες μας μονο τα SUV !

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

κ μεις τα νεα παιδια π 8ελουμε κα8ε ΠΣΚ ν 'ανεβαινουμε' στα χιονια, εχουμε δουλεια π απαιτει προσβαση σε εννιοτε κακης ποιοτητας δρομους, τ ν τ κανουμε τ 99χ;  :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε συ νομιζω οτι απο φετος εγινε υποχρεωτικο να εχεις χειμερινα λαστιχα απο νοεμβριο ως μαρτιο ..(κατι τετοιο νομιζω)
και αν σε πιασουν τρως προστιμο (οπως στη Γερμανια πχ). Παντως εγω πηρα αν και δεν τα χρησιμοποιησα . Αρκετα με τους Ρουμανους.. Εφεραν και τη νεα 6αρα καμπριο στη bavaria στη baneasa και εμεις εδω βλεπουμε ακομα 316 στις βιτρινες :2funny: :2funny:

χμμ....εχεις δικιο! κατι σχετικο διαβασα....

χολντ ον, τ ριμπαουντ της οικονομιας ειναι ιμινεντ κ προβλεπω τ καλοκαιρι στο Ρεξ....συστοιχιες  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Στην Γερμανία η υποχρέωση για χειμερινά λάστιχα (M+S) δεν είναι συνδεδεμένη με εποχές ή ημερομηνίες, αλλά μόνο με την κατάσταση του οδοστρώματος.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
κ μεις τα νεα παιδια π 8ελουμε κα8ε ΠΣΚ ν 'ανεβαινουμε' στα χιονια, εχουμε δουλεια π απαιτει προσβαση σε εννιοτε κακης ποιοτητας δρομους, τ ν τ κανουμε τ 99χ;  :grin:

Να μεγαλώσετε το γκαράζ σας.  ;)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μεταχειρισμενο Wrangler με 10 χιλιαρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom