Νέα

Τί αυτοκίνητο θα διαλέγατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 17K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι... εσεις τι θα διαλεγατε?!?

• BMW X3 2.8lt panorama full extra

Ψήφοι: 38 27,7%
  • Volvo XC60 T6 3.0 tturbo panorama full extra

Ψήφοι: 24 17,5%
  • κανενα δε μου αρεσει το SUV γενικα

Ψήφοι: 75 54,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γούστα είναι αυτά.

Προσωπικά, όταν μιλάμε για utility κάρο, θέλω να πατάω το κουμπί και να δουλεύουν όλα και πάντα.

Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις.

ελα βρε George....τ συμπαν ειναι αποτελεσμα μη συμμετριας...η εντροπια ειναι η αιτια π εσυ κ γω μιλαμε κ ψαχνεις την τελειοτητα;  :grin:

στα 2,5 χρονια π τ εχω, εχω κανει 2 unscheduled επισκεψεις στο σερβις....a small price to pay για ενα αυτοκινητο τ οποιου τ brand associations δεν ειναι νταβατζηδες κ νεοπλουτοι με 10 υπαλληλους  ;)

πς για μενα δεν ειναι utility car  ;) - utility ειναι ενα δολιο Υαρις  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ελα βρε George....τ συμπαν ειναι αποτελεσμα μη συμμετριας...η εντροπια ειναι η αιτια π εσυ κ γω μιλαμε κ ψαχνεις την τελειοτητα;  :grin:
Δεν φταίω εγώ, αυτό σου κάνει το γερμανικό πολυτεχνείο.

στα 2,5 χρονια π τ εχω, εχω κανει 2 unscheduled επισκεψεις στο σερβις....a small price to pay για ενα αυτοκινητο τ οποιου τ brand associations δεν ειναι νταβατζηδες κ νεοπλουτοι με 10 υπαλληλους  ;)
Χμ...προτιμώ να βλέπω τον συνεργατζή μου το νωρίτερο κάθε 3 χρόνια ή 30.000χλμ περίπου. Είναι και βρωμιάρης ο άτιμος.

χμ...το Range δεν κάνει αυτούς τους συνειρμούς? Εκπλήσσομαι!

πς για μενα δεν ειναι utility car  ;) - utility ειναι ενα δολιο Υαρις  ;)
Σωστό, αυτό είπα και εγώ στην μητέρα όταν ζήτησε 4 τροχούς για να πηγαίνει για κουνκάν με τις φίλες της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ένα G-Wagen ή ένα Touareg, είναι ότι πρέπει. (δεύτερο τουτού, έτσι?)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν φταίω εγώ, αυτό σου κάνει το γερμανικό πολυτεχνείο.
Χμ...προτιμώ να βλέπω τον συνεργατζή μου το νωρίτερο κάθε 3 χρόνια ή 30.000χλμ περίπου. Είναι και βρωμιάρης ο άτιμος.

Σωστό, αυτό είπα και εγώ στην μητέρα όταν ζήτησε 4 τροχούς για να πηγαίνει για κουνκάν με τις φίλες της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχα....ελα ρε George, μαγια σ χει κανει η Frau Ανγκελα....τπτ μη Γερμανικο εχεις στην...ιδιοκτησια σου;  :grin:

χμ...τ clientèle τ Cayenne ειναι παραπανω απο obvious....την επομενη φορα π 8 εισαι στην....Γερμανικη επαρχια χαβ ε λουκ αραουντ  ;)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Α μπραβο! μην τρελαθουμε κι ολας!

Ναι για το Touareg συμφωνω απολυτα.
Σας καληνυχτω κλεινουν τα ματια μου

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
BB danish dynamite, και εγώ πάω γιατί έχω αγώνα αύριο (κοντά στα μέρη σου).

Χαιρετώ και εσένα αγαπημένε μου πιλότε  ;).

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
μαγκες, εχασα τη μπαλα.. τελικα να παρω το δεξι ή το range rover?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
μαγκες, εχασα τη μπαλα.. τελικα να παρω το δεξι ή το range rover?

η σχολη της....Frau Ανγκελα προτεινει Cayenne ή G-Wagen

η σχολη...Ιαπωνικης λογοτεχνιας προτεινει Wrangler

η σχολη...του 2 8ερμοδυναμικου νομου προτεινει Range

take ur pick  :grin: :grin:

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
φανερώνετε την ηλικία μας καθάρματα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
Απλά παίχτη μου, τότε οδηγούσαμε ΕΜΕΙΣ το αυτοκίνητο. Τώρα οδηγεί, το αυτοκίνητο τον οδηγό. :jerking:

Αν πρεπει να γινει μια σοβαρη κουβεντα επι του θεματος, θα σου πω το εξης...

ΤΟΤΕ κυκλοφορουσαν το 1/4 ισως και λιγοτερα αυτοκινητα απο σημερα. Οι δρομοι ηταν μπουρδελα οπως ειναι και σημερα αλλα δεν ειχαν τη συμφοριση που εχουν σημερα. ΣΗΜΕΡΑ εχουμε 1,5 αμαξι για καθε Ελληνα στην περιπτωση που δεν το εχεις προσεξει
ΤΟΤΕ υπηρχαν μαγαζακια μικρα σε καθε γειτονια, ΣΗΜΕΡΑ για να πας στο "μπακαλικο" να παρεις λιγο τυρι για το τραπεζι θελεις αμαξι, βλεπεις εχουμε κλεισει τους μικρους και παμε ολοι στα μεγαλομπακαλικα. 1-3 χιλιομετρα απο το σπιτι μας
ΤΟΤΕ το αμαξι ηταν αποφαση ζωης και ολοι ασχολουνταν με αυτο, να μαθουν πως δουλευει, γιατι θελει χαϊδεμα το πρωι να παρει μπρος κτλ κτλ... ΣΗΜΕΡΑ η κορη του "αποπανω" εχει Smart και ξερει μονο να βαζει βενζινη (και μαλιστα την καλη για το ζουζουνακι της, οπως λεει), λαστιχο να την πιασει, θα παρει την οδικη βοηθεια...

με αυτα και αλλα τοσα και κυριως με αυτους και αλλους τοσους ασχετους στα τιμονια, να λες ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που οδηγουν εστω και λιγο τα αμαξια τους οδηγους τους... ;)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ήταν ένας στο ΤΕΙ το 2007 θυμάμαι που ερχόταν στη σχολή με Datsun,αυτά με την καρότσα που χουν οι μπαρμπαδες στο χωριό..Και ο τύπος το παιζε και μούρη και κόλλαγε στις κοπέλες και τις πρότεινε να τις πάει βόλτα με το αυτοκίνητο :2funny: :2funny: :2funny:

Το πιο αστείο μια φορά τον πέτυχα στην Πειραιώς με Dacia από αυτά του 80..Από αυτά που παίρνουν υγραέριο!!!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ από την άλλη πως γουστάρω το VW Beatle..Ειδικά τα τελευταία μοντέλα τα σπάνε!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.943
Πόντοι
34.267
:think: :think: ΚΆΤΙ ΞΕΡΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ???????
Πες μου ότι είχες NSU TT κάποτε να τρελλαθώ!! Ήταν να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο, ασημί, αγωνιστικό, πειραγμένο του κερατά με super subwoofer εξάτμιση, 75.000 δρχ. αλλά μου μεταβίβασε ο παππούς μου το σκαραβαίο '66 λευκό με κόκκινο σαλόνι και κόκκινα πίσω φλας και μ'έφτιαξε!!!! :dancing:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.801
Πόντοι
216
Ένα αυτοκίνητο, το οποιο επιβάλλεται να εχει αποκτήσει  ο κάθε φτασμένος οδηγός, καθ`οτι ως γνωστό, αποτελεί τη valhalla της αυτοκίνησης, το αυτοκίνητο του λαού, το R-7 semyorka με ρόδες, την επιτομή του Σοβιετικού στυλ και ντιζαιν.

e89db4f1b4fb589036e299dbd521cfb1.jpg

Το Lada Niva ή VAZ-2121 στα ρώσικα Лада Нива που συμαίνει crop field ή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι , είναι λοιπόν η προσπάθεια του σοβιετικού κράτους να κατασκευάσει το απόλυτο SUV, το οποιό θα κοστιζε λιγοτερο απο 1000 μπουκάλια βότκα -ώστε να το αγοράσει και ο τελευταίος μεθυσμένος της kamchatka και να κινείται σε δρόμους, που ακόμα και το Range Rover του Jeremy Clarkson θα κώλωνε.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε αφήνουν έτσι --->  
Κινητήρας 1600cc, Ω-4 αερόψυκτος,  που απόδιδει 72 πυρηνικά κοζάκικα άλογα.
Κίνηση σε όλους τους τροχούς (όσους δουλευουν δηλαδή) , 5ταχυτο manual κιβώτιο, εξελιγμένα ταμπούρα σε ολους τους τροχούς και δυό πόρτες.

Εξωτερική εμφάνιση:
Παρατήροντας τα στογγυλά φανάρια μπροστά, τα πισω παραλληλόγραμα κατα πλάτος, την τρύπια εξάτμηση, την εισαγωγή αέρα στο του κινητήρα και σε συνδύασμο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, άνετα θα το χαρακτήριζα Porsche Cayenne GTSRiVXK  που την εχουν βαρέσει με βαριοπούλες οι σύντροφοι στο zaporizhiya.

Εσωτερικό:
Με μια λέξη -εξτριμ
Κάθεσαι πάνω σε κάτι που θυμίζει τσουβάλι με ζαχαρότευτλα....πολτοποιημένα. Κρατάς κάτι μεταξύ ταψιού μπουγάτσας και πηδαλιου του Santa María με το τζόγο να φτανει τις 42,4 μοιρες.
Οι χώροι ειναι εντυπωσιακοι. Μη σας ξεγελά το μέγεθος, μια φορά χωρέσαν μεσα 6 μαντραχαλέοι, όλοι πανω απο 1.90 και μια χοντρή γιαγιά. Επίσης το πορτμπαγκαζ ειναι αχανές, χωρανε ανετα δύο 25ακιλα σακια σιτάρι, με χώρο να βάλεις και τις σακούλες με πατάτες που βούτηξες απο το κολχοζ του χωριού.

Τα πλαστικά του, πρεπει να προέρχονται από τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο chοrnobil', τέτοια σκληράδα ούτε τα κανονια στο Ναυπλιο δεν εχουν. Μπορεις να τα σκάβεις επι ωρα με κατσαβίδι, χωρις να υπαρξει καποια εμφανή γρατζουνιά.
Tα όργανα πλοήγησης αποτελούνται από τα βασικά των βασικών, με το υπεραισιόδοξο ταχύμετρο να δεσπόζει στο κέντρο του οπτικού σου πεδιου.(Μα ποιος θεούλης, εβαλε ταχύμετρο που δείχνει μέχρι 160, με αποτελεσμα χιλιαδες νεκρους στην προσπάθειά τους να το τερματίσουν)

Το τεστ drive έγινε στη γνωστή απαιτητική διαδρομή χωριό-λαική γειτονικής πόλης για να αγοράσω παντζαρια για το borshch καθώς και κατι αλλες μαλακιες.

Πριν ξεκινήσω κοντοσταθηκα να θαυμασω τις γωνιες του εργαλειου.Με τη πρωτη μιζια δεν πηρε, ουτε με τη δευτερη, ουτε με τριτη. Απεγνωσμενος, εχοντας εναποθεσει τις ελπιδες μου στο μεταλλικο σφυροδρεπανο -που χρησιμευε να δενουν την κατσικα στο σταβλο  , εκανα μια 4η μιζια και ως εκ θαυματος, το τερας βρυχηθηκε με ενα συννεφο καπνου να σκεπαζει το γειτωνικό βουνό.

Σταθηκα να θαυμασω τον ηχο του cranckshaft v-4 διαμαντιου και συμπερανα οτι ειναι οτι πιο πρρ πρρ πρρ πρρ εχω ακουσει. Μιλαμε για ΤΟΝ ηχο, ποιες tubi, ποιος akrapovich και μαλακιες. Αυτος ειναι ηχος ρε. Αν τα αμαξια κλάνανε, το Niva θα ηταν βασιλιας.-
Βγαινοντας στο δρομο, δυσκολευεται να ανεβει το 12,6 εκατοστων λοφακο πανω απο το σωληνα που καλυπτει το βουρκο πλαι στο δρομο, αλλα με λιγο παραπανω γκαζακι(τι λιγακι, κοντεψε να πετατχτει στο γρασιδι απο κατω το πενταλ) και σπιναροντας, ναι σπιναροντας  το ηρωικο Niva βγαινει στο κωλοχωματοδρομο.

Το ride quality, νταξ, παλευεται. Με ground clearance 390mm περναει ανετα πανω απο τις αααπειρες λακουβες του χωματοδρομου διπλα απο το σπιτι καθως και απο τα ορυγματα στα πλαγια του -προσφατα επισκευασμενου, αλλα ηδη λιωμενου, δρομου που οδηγει στη πολη. Εντελως ουδετερη συμπεριφορα, που δεν σε προιδεαζει για τιποτα απολυτως, παρ'αυτα νιωθεις φοβερα, που οδηγεις κατι τοσο μοναδικο.

Εκει που κρουζαρα με μηδεν χιλιομετρα την ωρα, γιατι το ταχυμετρο 4 στις 5 φορες δεν δουλευει και χαζευοντας μια αγελαδα που αφοδευε στην ακρη του δρομου, δεν προσεξα την διαβαση πεζων και ετσι ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω την αποτελεσματικοτητα των φρενων .
Ανετα θα τα χαρακτηριζα αγκυρες σπασμενες  Πατας τωρα, σταματας αυριο.

Με αισθηση σαπιου σοβιετικου σφουγγαριου που κειτονταν επι 20 χρονια μεσα στο αντιδραστηρα του chornobil' παρεα με τους ραδιενεργους μύκητές του και σε συνδυασμο με το τζογαδορικο τιμονι που σε κανει να νιωθεις driftmaster. Βγαζοντας ηχους -που μονο σε λοκομοτιβες σερνουσες 4000 τονους χημικα αποβλητα κατεβαινοντας τα Ουραλια, εχεις ακουσει, ο αχταρμας σταματαει μερικα εκατοστα πριν τη διαβαση, χαλοντας το βημα στα ατελειωτα ποδια νεαρας κορασιδος με κοτσιδακια και σουπερμινι

Τιτανομεγιστοτεράστιο SUV τίποτε άλλο.

(C)ρομαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom